Engang For ikke så længe siden I det mørke Jylland….

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Barrierer for solidaritet i velfærdssamfundet
Advertisements

Les meilleures photos de
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Der var engang et ældre ægtepar ....
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
At bruge disse to ord rigtigt
F Forældremøder…. Forældremøder v. Birgitte Ravn Olesen.
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Livets Ord August 2009 "Han havde elsket sine egne, som var i verden, og han elskede dem indtil det sidste” (Joh 13, 1).
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
To kvinder tager i byen for at slå sig løs.
Nr. Vesterskov - Et lille sted - Med store muligheder
Torsdag den 2. april, 2009 Jeg har optaget min sidste video Jeg vil ikke vise jer flere.
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
En opskrift Den dag jeg byggede en kage. Af ren og skær kedsomhed kiggede jeg på bogreolen og fandt en gammel støvet bog, jeg ikke kunne huske at have.
Den urolige chef kigger på uret,
•For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet om bord på Sea Princess. •Under aftensmiddagen så vi en ældre dame, som sad alene.
Boligforeningernes strategi for samarbejde med biblioteker og medborgercentre ……
Et ægtepar i begyndelsen af 60'erne fejrede deres 35års bryllupsdag i en rolig og romantisk lille restaurant. "Fordi i altid har været sådant et eksemplarisk.
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
Blondinen og den manglende 710. En blondine går ind i en autoforhandlers show- room og henvender sig til en af medarbejderne ”har du nogen 710 til salg.”
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder på en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150 år.
Tekst: Ludvig Holstein, 1903
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Smileyen, som fik en ven.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Tag en gave til børnene Et pinse-opgavehæfte fra Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler.
PPS med lyd. Klik for Næste billede Jeg stillede nogle få spørgsmål Til ånden i lampen.
ART GALLERIES Gruppe 4.
1 The Motel of Lost Companions - en evighedsfortælling - produceret af DADAISTISK KAMPGRUPPE.
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
”Der er ingen sår der ser godt ud”
Gud og penge Penge som en test på vores administration af ’de sande værdier’.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Joken, der bringer dig held!
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Overvældet af Jesu opstandelse!
”Spænd hjelmen!” - Unges forhold til arbejdsmiljø og risiko i en krisetid Ph.d. Mette Lykke Nielsen
”Skodjobs og gode gys!” - Unges forhold til risiko i arbejdslivet Ph.d. Mette Lykke Nielsen
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
Verdens 7 underværker….
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
Vokse gennem venskab!.
Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk.
En Moderne Saga Frøkongen.
Moderne Kvinder Frøkongen.
Joken, der bringer dig held!
HISTORIEN OM DEN SØDE TAND OG DEN RÅ BØRSTE
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
Vejlederens kommunikation
»En mand havde to sønner
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Normann Copenhagen. Det startede med et ønske - og ingen økonomi!
UOPFORDREDE ANSØGNINGER
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Samson Og Dalila.
JOBMÅL Tilværelsen bestemmes langt hen ad vejen af tilfældigheder, men mange forhold kan vi kontrollere gennem de beslutninger, vi træffer og de mål, vi.
Puff den magiske drage Puff, hvor kan man finde drager som dig Du ligger på en klippeø og venter kun på mig Du kan li at lege, du var min ven men kære.
Blondinen og den manglende 710. En blondine går ind i en autoforhandlers show- room og henvender sig til en af medarbejderne ”har du nogen 710 til salg.”
Skabt som mand og kvinde
Mit Navn Er Susi DE første 17 år boede jeg på landet. Jeg keder mig...og vil gerne vide hvordan det er at være i “byen”.
Christopher Jensen Htx – 1.x 10/9-07 Det perfekte skud.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Hvilken historie ønsker du at være en del af?
John. 20:31 Men dette er skrevet, for at I skal tro, at Jesus er Kristus, Guds søn, og for at I, når I tror, skal have liv i hans navn.
Præsentationens transcript:

Engang For ikke så længe siden I det mørke Jylland….

Søgte et firma, en kollega af den rette støbning Søgte et firma, en kollega af den rette støbning. Men skønt de søgte vidt og bredt fandt de ingen, og man valgte derfor at Udvide sin søgen og gik på det world wide web for at søge efter en kollega. Nu boede der imidlertid en frisk medarbejder i en lille by, der hed Hadsund, hun tænkte: ” Se!! Jeg ønsker mig et godt job i et godt, spændende & ambitiøst firma, det vil jeg ud i verden og finde ....” De søgte og søgte, men forgæves ingen blev fundet egnet... ”Duer ikke.... Væk!” Sagde arbejdsgiveren . Så pakkede hun sine mange talenter og surfede ud på det world wide web for at finde ønskejobbet, og chefen på den hvide hest, eller et job kunne også gøre det...

På webbet mødte hun så en ambitiøs arbejdsgiver der spurgte ” ... På webbet mødte hun så en ambitiøs arbejdsgiver der spurgte ” ... Og hvilke evner har du så?” ... Og hun svarede: * Jeg er altid frisk på en god udfordring og nye tiltag * Jeg er lærenem og har et godt overblik * Jeg arbejder målrettet og seriøst og gir aldrig op * Og sidst men ikke mindst så er jeg god til Salg... Og har et godt drive... * Jeg er en glad, energisk og humørfyldt kollega

Interessant, interessant. tænkte arbejdsgiveren Interessant, interessant .... tænkte arbejdsgiveren... Måske vi skulle høre hvad MERE sådan en medarbejder har at byde ind med... Så De spurgte... ”Hør lille du, hvor kommer du fra? Og hvad gør du her ???” Tjoo, jeg surfede omkring på nettet, og i verden for at finde min rette hylde, og der i blandt stødte jeg på jeres virksomhed. – Det var kærlighed ved første klik, og jeg tænkte at I måtte være det eneste ene firma, som jeg søger efter. Jeg har i min søgen efter det rette firma, kæmpet mig igennen, FSA, HHX, Salgsassistent uddannelsen og Handelsassistent uddannelsen og diverse Kurser, for nu at kunne stå her.... Klar til at påtage mig den opgave, nemlig at blive den kollega I ikke kan undvære...

Interessant, interessant tænkte De i firmaet... ”Se det lyder bestemt som en kollega vi kan bruge... Hende må vi hellere ringe til...” Og De levede lykkeligt til Kollegaen blev gammel og grå og gik på Pension... 

THE END