Samsø Vedvarende energi ø.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

PRAKTIKDOKUMENTET CUPP –PROJEKT
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Sådan ser vores hjemmeside ud:
Hvordan bruger vi hans og sin?
Game maker.
SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Lav din egen ikon MM Anne Mette Gundesen / Hvad skal jeg sige? 2014.
Lysets Natur Lys og Farver.
…ny Muhammed krise ??.
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Helt Sikker Solen skinner meget. Hele kroppen bliver brændt.
O store Gud O store Gud O store Gud, når jeg dit værk beskuer
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Livets Ord April 2012.
I dag er temaet Visualisering
Dansk Musik gruppearbejde
ROMANTIKKEN
VISUALISERING AF NOVELLEN CHICKEN AF HANNE VIBEKE HOLST
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Et digt af Tove Ditlevsen
Det her talent foregår i nærheden af mig…
Energy Day Hans Peter Slente 22.nov. 12 Eksport af energiløsninger Hans Peter Slente Branchedirektør DI Energibranchen.
The Fittest will survive
Nu er der gået lang tid siden, I har hørt nyt fra os. Det beklager vi! Det er ikke kun fordi, vi har ligget på den lade side 
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
+ FORBRUGERNE OG LANDBRUGET: HVAD GIK GALT? Henrik Byager Kommunikationsrådgiver Planteavlerdagen 1.
ROMANTIKKEN
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
”Kaldet til kærlighed”
Livets Ord Livets Ord Maj 2012 Maj 2012 « Ild er jeg kommet for at kaste på jorden, og hvor ville jeg ønske, at den allerede havde fænget ! » ( Luk 12,
HISTORIEN OM DE 4 LYS.
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
Et stort danseshow.
”Kaldet til kærlighed”
For nydlig kl foran hoveddøren. En fyr følger sin veninde hjem. Lige ankommet og udveksling af godnatkys, får ham til at føle sig en smule opstemt.
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Hvilken del af “vær stille” forstod du ikke??
At vente på Guds time.
Kaldelsen til evangeliet Rom. 1, v1 Fra Paulus, Kristi Jesu tjener, kaldet til apostel, udset til at forkynde det evangelium, v2 som Gud forud har lovet.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Ef 4,1-16: Hvordan fastholder vi Åndens enhed i vor menighed?
Samsø Energiakademi. Vedvarende energi ø 3 fjernvarmeværker på halm 1 fjernvarmeværk på træflis og solfanger 11 landvindmøller 10 havvindmøller.
Gal. 2:16 Vær derfor årvågne, gør sindet rede, bind op om lænderne, og sæt alt jeres håb til den nåde, der gives jer, når Jesus Kristus åbenbares. Som.
Medialisering og organisationsudvikling Taarnby,
Vi skal se ham, som han er.. Enhver, som har dette håb til ham, renser sig selv, ligesom han er ren. 1. Joh. 3, 2-3.
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
- En rigtig god idé! Bevægelse i hverdagen på Høje Gladsaxe skole
Rasmus Seebach Glad Igen.
Kate-QUIZ-mus.
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
Den anerkendende interviewform
10. ved Kløften Forældremøde 24. september 2014 * *
Slå lyden til, hvis du vil have præsentationen læst op
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Den Glade Internationale Venskabsuge!
Velkommen til et forvandlende fællesskab, der har TRO som værdi!
Den danske nationalsang
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Oksekød kan vi ikke spise længere -
Bærdygtighed Miljø projekt.
Kuglebane Denne aktivitet handler om at overfører energi fra en trillende kugle til en mælkekarton-bil. Energiloven siger, at energi ikke kan opstå eller.
”Vi skal se ham, som han er.
Præsentationens transcript:

Samsø Vedvarende energi ø

Energi Akademiet – Ballen… Glud

…var spændene… Glud

…på mange måder… Nick

…men når der er en god historie… Aleks

…er der også en dårlig!... Hylle

Tid til sjov og forsøg Kris

Ballen Havn - frokost tid

Energy Island Af: Ivan Pedersen Skrevet af: Jesper Kjems E                   A       E               A GRØNT I DET BLÅ - LIE´MIDT I LANDET E                         A            F#m       H MEN ALLI´VEL SPECIEL OG LIDT SIN EGEN E                A              E              A  UNDER SIN SOL – DER SPEJLES I VANDET E               A         F#m    H LIGGER EN Ø, DER VISER VEJEN C#m                     G#m MEGET ER GJORT - MERE KAN NÅS        A                                   F#m                H FOR VI GÅR LIDT LÆN´GRE – NÅR DER SKA´GÅS E                F#m         E/G#           A ØVERST PÅ HVERT ET BLAD I MIN MAYLAND                 F#m                                  H STÅR DER SKREVET MED HJERTER OG RØDT:              A ENERGY ISLAND                     D                                               E HVER TIDLIG MOR´N – OG LIE´ FRA HANERNE GALER                  D                                  E DER SPEKULERER ALLE ØENS OR´GINALER             G#m                                 C# PÅ NYE IDEER, DER KAN SKABE VÆRDI                        A                                  Am OG HVOR ENDEMÅLET HEDDER REN ENERGI      E                         A SÅ KOM Å´ SE - DEN GOE´ IDE      F#m                                H FÅ RYKKET ALT DU TROR DU VE´                    E                               A VI STARTER OP LOKALT – SÅ INTERNATIONALT       F#m                             H                   A SÅ NU KALDES SAMSØ GLOBALT: ENERGY ISLAND DET FØLES NU RART - I MAVEN ISÆR AT GØRE SOM MAN SI´R - OG SE DET BLIE´ ET RENERE LIV – FOR JOR´N OG ENHVER MED SOLENS OG VINDENS ENERGI PRØV LIGESOM OS - SÅ VED´ DU, DU FÅR EN KLODE MED LIV PÅ OM HUNDREDE ÅR SÅ KOM PÅ BESØG FRA CHILE OG THAILAND, BLI´ ØBO OG SE HVON´ VI GØR (PÅ): ENERGY ISLAND

Tak til:D Aleksander Moeslund Wael Lasse Hylleberg Kristoffer Tranbjerg Cristiansen Anders Bak Nicolaj Damgaard og Lasse Glud