Hvad har DAK-E gang i?. Til verdens bedste håndværkere Vi er tildelt den opgave, det er at udvikle et værktøj til nogle af verdens bedste håndværkere.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Advertisements

Firmaaftale med Fysioterapien Provstegade Randers
Open street maps på GPSén Gå ind på Siden er lang tid om at loade, så hav tålmodighed.
Roskilde Handelsskoles APV-procedure
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Flickr.com – online billeddeling
Vælg layout på masteren: Højreklik på siden / Layout / Vælg mellem ”Fastholdelseskaravenen” eller ”Brug for unge” Overskrift MAX 2 linjer Underoverskrift.
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
Struktur: ”Quiz og byt”
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
Web 2.0 Teoretisk viden.
Arkitektur - data.
Introduktion til værdistrømsanalyser
Peder Ohrt Projektnetværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Peder Ohrt Fagligt netværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
Peder Ohrt Uddannelsesnetværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion,
ICPC-2 og Datafangst ICPC kodning – Hvorfor kode?
Undervisning i Plone CMS marts 2014 Lær at lægge indhold på koncernens websteder.
Udarbejdet af Britt Stissing OP2, august, 2011, (version 1)
Samarbejde om opgaveløsningen - udfordringer og muligheder Med udgangspunkt i hverdagen og fremtiden i Guldborgsund kommune.
Psykoedukation for unge i OPUS-behandling
Peder Ohrt Rammenetværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
Vejledningsforløb med læringskontrakt
Eksamen i KS -praktiske og gode råd samt eksempler på eksamensbilag
Introduktion til Microsoft CRM Christian Cletus Bjørn Eilertsen.
Topmødeerklæring ► ► Sammenhængende og tidlig indsats Først og fremmest skal vi have en indsats, der tager udgangspunkt i de unges problemstillinger.
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
Eksempel på struktur på et Grundforløb
Hvordan kan jeg som personale inddrages i kvalitetsarbejdet og datafangst i min praksis? XMO-BRUGERFORENINGS ÅRSKURSUS 2013.
Drejebog Program Café-debat metode Praktiske forhold Intro Cafedebat
Præsentationskonference – forårsversion af EASY-A Jørgen Rendsvig afdelingsleder.
Strategi for Danmarks Elektroniske Forskningsbibliotek DEF 03/056.
Context- og flow-diagrammer (databaser, del 3)
Datafangst – IRF 1.maj 2009 DAK-E ICPC kodning – Hvorfor kode?
10. og 31. januar 2013 Introduktionsmøde Praktiserende øjenlægers rapportering til Diabasen og redskaber til benchmarking.
Den nye sundhedsaftale 2015 – 2018
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Opsaetning Se Godkendte Bilag Filter opsætningen for antallet af købsfakturaer & kreditnotaer pr. bruger er.
Lave egne visninger - kreditorer
Velkommen til Lægedage
Videregående pc-vejledning Modul 03: Harddisken 2 60+Bornholm.
AGWAPLAN Integration af miljø- og landbrugsmål Eksempel på en bottom up tilgang til løsning af udfordringerne i Vandrammedirektivet Irene Asta Wiborg,
Digital Forvaltning (44405) Introduktion til Digital Forvaltning1 Digital Forvaltning ”Bedre service..” ”Lavere omkostninger…”
Interaktionsformer En begrebsmæssig model kan understøttes med forskellige interaktionsformer Interaktionsformen fastlægger centrale egenskaber: Hvordan.
Oplæg til 3. møde i udvalget vedr. professionsspor Formål og læringsmål.
ALENEARBEJDE FOA Randers 11. november Flere sider af alenearbejde Når man er helt alene på arbejdspladsen Når man arbejder isoleret fra (fag)kolleger.
Skabelon til udarbejdelse af YoungCRM Årshjul
Publiceringsgenvej i OJS Send din færdigformaterede fil uden om det redaktionelle workflow og direkte til elektronisk publicering Denne publiceringsform.
Samarbejdet med sundhedsvæsnet i relation til rehabiliteringsteamet Lisbeth Jeritslev Souschef November 2013.
DANBIO i Speciallægepraksis ved brug af datafangst Berit Schiøttz-Christensen.
Demonstration af registrering og feedback Niels Henrik Nielsen praktiserende dermatolog i Bagsværd og medlem af dermatologi-projektgruppen.
DAK-E Hvad er det? Kvalitetsudvikling Indikatorudvikling IT delen ICPC klassifikationen Datafangst / Sentinel Dansk Almen Medicinsk Database DAMD Kvalitetsrapporter.
Vejledningen henvender sig til institutionens ansvarlige ledelse, den administrative medarbejder, som har ansvaret for at indberette institutionens aktivitet,
Datafangst Kvalitetsværktøj til kvalitetsudvikling, hvordan? Berit Lassen DAK-E 22.september 2009.
Center for Offentlig Innovation har udviklet denne spredningsguide for at hjælpe offentlige arbejdspladser med at dele egne innovationer og genbruge andres.
Aftale format – Use cases
Kvalitetsudvikling hvordan
Kvalitet i plejen.
Backgammon Formål: Du skal primært øve dig i brug af figurer i PowerPoint. Opgave: Lav et backgammon vha. figurer. Find et billede på Internettet af det.
Matematikvejlederens virke Matematikvejlederuddannelsen ved UCSYD Modulet: ”Elever med særlige behov”
Deling og samarbejde Skype for Business Give styringen til andre...
Persondata v/kontorchef Peter Fogh Knudsen
Nye digitale løsninger
Tag snakken – bryd vanerne
Hvorfor en Sundhedsplatform?
DAK-E Hvad er det? KIF fonden Kvalitetsudvikling Andre emner fx:
Præsentationens transcript:

Hvad har DAK-E gang i?

Til verdens bedste håndværkere Vi er tildelt den opgave, det er at udvikle et værktøj til nogle af verdens bedste håndværkere. Hvis et sådant værktøj skal finde anvendelse, kræver det mere, end at det ligger godt i hånden. Det kræver for det første, at håndværkeren får øje på værktøjet, og at det umiddelbart giver mening at tage det i anvendelse. Det skal være nemt at bruge, det skal være effektivt, det skal være præcist - og det skal frem for alt tilføre en i forvejen god håndværker en oplevelse af øget arbejdsglæde og bidrage til et endnu bedre resultat.

Hvad har DAK-E gang i?

Genkendelighed • Når vi som læger arbejder med pop-up i hverdagen, kommer disse, ligesom patienterne, i vilkårlig rækkefølge. For at gøre arbejdet med pop-up så nemt som muligt har vi valgt, at pop-up fremover bygges op over samme ramme, og at de elementer, der går igen fra pop-up til pop-up, er at finde de samme steder. I øverste linje findes de elementer, der er ens for alle pop-up. Her findes de felter, der afgør, om pop-up skal udfyldes. Her findes også felter, der kan have relevans for det praktiske arbejde med Datafangst i egen praksis. I anden og tredje linje findes felter, der har karakter af dialog og beslutningsstøtte.

Brugervenlighed • For at lette arbejdet med Datafangst er det afgørende, at både pop-up og kvalitetsrapport udarbejdes sådan, at det giver bedst mulig mening i den kliniske hverdag. Primært tilsigtes det at undgå dobbeltregistrering. Det betyder, at de værdier, der i forvejen er registreret i laboratoriekortet, automatisk overføres til pop-up og at de værdier, der udfyldes i pop-up, automatisk kan overføres til laboratoriekortet. Spørgsmålene i pop-up er strukturerede, så de i videst mulige omfang følger konsultationsprocessen, og nederst til højre findes også som noget nyt mulighed for at tjekke, om alle nødvendige felter er udfyldt.

Beslutningsstøtte • Øverst til højre findes link direkte til DSAM’s ”plastark”- vejledning og Patienthåndbogen. Således er der let adgang til supplerende oplysninger for både læge og patient i de tilfælde, hvor det findes hensigtsmæssigt. • Der arbejdes med udvikling af mulighederne for beslutningsstøtte, hvor målet er de relevante oplysninger til rette tid. Det gøres dels ved, at de relevante oplysninger, der findes om patienten i journalsystemet, overføres til pop-up, og dels ved fremadrettet at skabe mulighed for interaktiv beslutningsstøtte. • Som eksempel på dette kan nævnes KOL pop-up hvor patienten GOLD klassificeres automatisk mens pop-up udfyldes samtidig med at ordineret og anbefalet behandling er tilgængelig ved at klikke på ”vis KOL medicin”.

KOL