Vision Ganløse og Slagslunde Skole

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken afdeling på Hadsund skole går dit barn i?
Advertisements

PPR og Samarbejdet om børn som mistrives
Forældreorientering Skolereformen.
Tre klare mål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan –Mindst 80 pct. af eleverne skal være gode til at læse og regne.
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
Visionsaften 2. Vision 1: ”Vi vil fastholde de nære værdier mellem ansatte, børn og forældre med fokus på: glæde, tryghed, ansvar og omsorg.”  Udarbejdelse.
Skolereformen – Skovvangskolen fra 1. august 2014
Forældre Skødstrup Skole sept. 2013
Møde for bygdeskoleledere i Qaasuitsup Kommunea Ilulissat den november 2011 Midtvejsevalueringen.
VISION FOR ORDRUPSKOLE2010 Sammenfatningsarbejde.
Folkeskole-reformen August 2014.
Politisk udgangspunkt Byrådet besluttede den 1. november 2010, at Fredensborg kommune skal have en ny skolestruktur. Ønsket er at skolerne bedre kan imødegå.
Profilskole Fyrtårn C ”Det hele barn” Fyrtårn A ”Fortsat høj faglighed”
SØNDERMARKSSKOLEN.
Information om den ændrede skoledag Komme- og gåtider m.m. for elever Juni 2014.
Folkeskolereform Et fagligt løft af folkeskolen.
Skolereformen Overordnede mål:
Kontakt forældre møde 12. Oktober 2011.
Dyssegårdsskolens kommende organisering
Præsentation af resultater fra elev-trivselsundersøgelsen i Team X 2
HØJELSE SKOLE.
Aabenraa Friskole Tilsyn i ord og billeder April 2008 Birgitte Boelt
15. maj 2012Ordrup skolebestyrelse - Årsberetning1 Årsberetning Ordrup Skole V/ Pierre Vernet, Bestyrelsesformand.
2014. Skolen inddeles  Indskoling – 0.-3.kl med følgende lærer: Annette, Tina, Henriette, Julie, Lisbeth, Eigil, Hans-Jørgen, Andres, Louise, Janne og.
Folkeskolereformen - generel information
Informationsaften om folkeskolereform og skolebestyrelsesvalg Allingåbro Børneby.
Tre klare nationale mål
Folkeskolereform på Ørum Skole 2014
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen
Lindegårdsskolens forældre samarbejde Forslag til Skolebestyrelsen den 11. oktober 2006 den 11. oktober 2006.
Folkeskolereform Version 1.0
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
- Hvad kan I forvente som forældre?
Folkeskolereform på Sortedamskolen
30. maj 2013Ordrup skolebestyrelse - Årsberetning1 Årsberetning Ordrup Skole V/ Pierre Vernet, Bestyrelsesformand.
Møde m. skolebestyrelsesformændene d. 19. januar 2011
Klostermarksskolen Strategi og visioner Visionsseminar 2008: 1)Værdianalyse 2)Visioner 3)6 Fokusområder 4) Prioritering 5) Arbejdsplaner Bestyrelsens.
Velkommen - Informationsmøde om kommende skoleår.
Udvikling af skole/hjemsamarbejdet på Højmeskolen
Folkeskolereform på Vestre Skole 2014
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
Til etablering af science klubber Materialet kan give: Inspiration til opstart af science klub Indblik i andres erfaringer Bud på, hvilke overvejelser.
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
Informationsmøde om skolereformen 17. Juni 2014 Nordals Skolen.
Styr på Sundheden Projekt Styr på Sundheden Baggrund: erfaringer fra SpS pilotprojekt Hovedprojekt 4 år – 20 skoler i 20 kommuner Følgeprojekt 2 år – 6.
På Filstedvejens Skole er vi klar over, at mobning forekommer og vil forekomme, men vi vil med dette sikre os ansvar, viden og engagement i arbejdet mod.
Idékatalog til Klasseforældrerådet
Folkeskolereformen Lystrup Skole. Dagsorden Reformen generelt Skolehverdagen i børneperspektiv Skole-hjemsamarbejdet.
Folkeskolereform Camilla: Velkomst.
GØR EN GOD SKOLE BEDRE! 1.Folkeskolen skal udfordre alle, så de bliver så dygtige, de kan 2.Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund i.
Informationsmøde 17. juni Forældre Skolereformen på Rønneskolen.
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
Sunds skole Evaluering
Fællesskolen Starup Øsby Informationsmøde om skolåret
Principper for skole-hjemsamarbejdet på Virklund Skole
Folkeskolereform august 2014 Velkommen til oplæg om implementeringen af folkeskolereformen på Haldum-Hinnerup Skolen.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
 1. Velkomst og præsentation  2. Kort gennemgang af reformen  3. Hvordan bliver reformen udmøntet på Byskolen  4. Skolebestyrelsen  5. Farvel Velkommen.
Moderniseringsplaner Østerhøj. Der er opstillet tre resultatmål for projektet: At udarbejde fælles mål og visioner for skolernes fysiske rum Med afsæt.
Den usynlige klassekammerat v. Lysholm Skoles forældrebestyrelse
Velkommen til Vestervangsskolen
Folkeskolereform på Tagensbo Skole Hvordan ser folkeskolereform ud på Tagensbo Skole.
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser [indsæt dato] [indsæt skolens navn] [Indsæt mødeforum] Trivselsmålingens resultater.
- Kom tættere på dit barns skolegang
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser
Trivselsmålingens resultater på vores skole
TEMA 5 Realisering: Tilpas idéen
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser
Princip for kontaktforældre
Informtationsmøde kommende 7. klasser
Præsentationens transcript:

Vision Ganløse og Slagslunde Skole Vores vision er at være en attraktiv skole, hvor alle elever får fuldt udbytte af deres faglige og sociale potentialer. Det er en skole, hvor høj faglighed, kreativitet og trivsel følges ad. Vi skal være en ambitiøs skole, hvor alle gør sig umage. Ganløse Skole

Mål for Ganløse Skole 2012/13 Det er et mål, at der i alle klasser er et godt og seriøst undervisningsmiljø. Det skal være trendy at være velforberedt og ambitiøs. Det er et mål, at vi arbejder hen mod at skabe et inspirerende undervisningsmiljø i klasser og fællesarealer. Det er et mål, at alle elever udfordres i alle fag. Det er et mål, at betydningen af god trivsel og tolerance tydeliggøres for elever og forældre i alle klasser. Det er et mål, at arbejdet med god trivsel implementeres som en naturlig del af den daglige undervisning i alle fag. Ganløse Skole

Handleplaner Ganløse 2012/13 Der tænkes i at skabe et inspirerende fysisk miljø i klasser og fællesarealer. Der afsættes midler i budgettet til dette formål. Vi genindfører elevsamtaler 2 gange årligt. Disse planlægges op til 2 årlige skole-hjemsamtaler. Elevplan præsenteres og gennemgås til den ene skole-hjemsamtale. Elevsamtaledagene er A-dage. Der arbejdes med den samme elevplansmodel i alle klasser, dog med mulighed for forskellig udformning i indskoling, mellemtrin og udskoling. Der udarbejdes ugeplaner i alle klasser, således at forældre og elever aldrig behøver at være i tvivl om, hvad der skal arbejdes med. Undervisningen starter til tiden. Vi indfører teaterringning (2 min. før). Lærerteamet lægger bl.a. gennem LP-arbejdet strategier for undervisningen – med særligt fokus på elever med særlige behov. Ledelsen understøtter hele indsatsen, bl.a. gennem skrivelser til forældrene, besøg i klasserne, fortælle om vores mål, samtale med elever osv. Ganløse Skole

Handleplaner Ganløse 2012/13 Lærerne er meget opmærksomme på at stille krav til eleverne på alle niveauer, samt at give eleverne god og konstruktiv feedback på deres præstationer. Inden for skolens holdtimer prioriteres holdtimer til specifikke undervisningsformål f.eks. Mat-X og lign. initiativer (hvis muligt) Der fortsættes med en effektiv specialundervisning. Klassens trivsel er et fast punkt på dagsordenen på forældremøder i alle klasser. Her skal vigtigheden af god trivsel og tolerance understreges. Der kan samarbejdes og søges inspiration hos AKT og trivselsambassadører Ganløse Skole udarbejder nye og opdaterede fælles ordensregler, så ingen elever og lærere kan være i tvivl om, hvad der gælder. Ledelsen deltager 1-2 gange årligt i trinteammøde, hvor dagsorden er elevernes læring og trivsel. Vi vil fokusere mere og mere på udstilling/præsentation af elevernes arbejde . Teamene arbejder med Alenkærs Plan A, og planlægger sammen klasseledelse i indskoling, mellemtrin og udskoling. Tidslinjen udarbejdes sammen med eleverne. Projekt ”synlig voksen” august – november 2012 Ganløse Skole