Studiekreds 2013 Gruppe 1 Børnepasningsordning Formålet er, at afhjælpe problemer for børnefamilier, hvor begge forældre arbejder med 3-holdsskift. Det.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skattemappen – Hent økonomiske oplysninger
Advertisements

Virtuel medarbejder eller konsulent
Velkommen til Støtteforeningen Kragelunds venner Kragelund forsamlingshus.
Set i forældreperspektiv
Oplæg til arbejdsgruppe vedr
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Hvordan du læser forældreintra
Hvad er korruption? En kort introduktion
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
ForældreIntra Østerhøjskolen Formålet er
Web 2.0 Teoretisk viden.
Digital Offentlig Byggesagsbehandling ABT-fondsprojekt med Gladsaxe, Gentofte, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Vejle og Århus EBST og KL DOB MAJ KONFERENCE.
MUSEN ELLER TRYK PÅ ”ENTER”
Internet til alvor og sjov
Adgang til Fællesnettet To grupper af brugere A)Tilknytning til en skole – lærer eller pædagog oprettet på en skoles intranetTilknytning til en skole B)Ikke.
Gruppe 9 Præsenterer Smartphone = smart politi. Formål • Det vil gøre daglig dagen nemmere, ved bla. at have kamera og GPS samlet, adgang til internettet.
BESØG VORES HJEMMESIDE JÆVNLIGT. GERNE HVER DAG - DOG MINDST ET PAR GANGE OM UGEN. Her finder du vigtige informationer om SFO Asgårds dagligdag. VIGTIGT.
Bibliotekernes fælles e-læringsportal. Samling af små kurser om hverdags-it Gøre borgerne i stand til at udnytte de digitale muligheder.
Gruppe 6 Præsenterer POLSAM Politiets nye IT system.
Fjordbakkeskolen forældremøde
Convergens / Mads Anker Højlund
Forskere: Kommuner tabte 53 millioner p å Digital Post i 2013 Digital post er en underskudsforretning i millionklassen for kommuner og regioner.
SkoleIntra i fremtiden – hvordan kan det integreres med andre tjenester og systemer Ole Windeløv, UNI-C.
Morten Strandgaard, Cad-Q 16. SEPTEMBER 2013 Johan Harrestrup, Cad-Q CAD-Q ROOM MANAGER CLOUD SOLUTIONS BY CAD-Q.
Kortlægningsundersøgelsen 2013
Kommunikation og medbestemmelse. Ole Futtrup Kjær Salgschef/Pædagog.
Michael Hald Konsulent, KL
Søg på kundes navn. Klik evt. på inaktive eller filialer Vælg når søgeresultaterne fremkommer, et af resultaterne ved at sætte et kryds i boksen, og tryk.
Digital Post – kommunikationen til borgerne 9. september 2013.
Sociale Medier og Jobsøgning - Facebook. Intro  Så blev det Facebooks tur.  Nogen af jer har måske en Facebook profil?  Facebook er endnu et socialt.
2010.  ¤Opslagssider:  Find denne adresse:   Det officielle Danmarks hjemmeside - Statens Information - især med statistik. Oversigt over alle myndigheder.
UOPFORDREDE ANSØGNINGER
Samarbejde med praktiserende læger
Digital Post – kommunikationen til borgerne
”Sociale medier i jobsøgningen”
Hvorfor jeg er her?  »Stk. 2. Det påhviler økonomi- og erhvervsministeren at udforme en entydig fælles ejendomsreference og stille den til rådighed for.
Hvad kan borgerne på sundhed.dk?
Børnehavens og skolens samarbejde er godt.
Den nye sundhedsaftale 2015 – 2018
Digital Signatur Hvad er Digital Signatur?
Digital Forvaltning (44405) Introduktion til Digital Forvaltning1 Digital Forvaltning ”Bedre service..” ”Lavere omkostninger…”
Ny regering, nye tider – dag 1
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Blondinen og den manglende 710. En blondine går ind i en autoforhandlers show- room og henvender sig til en af medarbejderne ”har du nogen 710 til salg.”
Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital fuldmagt. Det kan eksempelvis være, at du skal.
Ledelses- og Styringsgrundlag. Oplæg v. Bo Johansen – 20. aug
Ny medarbejder I Klynge A 16
Dette er starten på et lille slideshow, der kan præsenteres på minutter. Slideshowet bygger alene på de materialer, der er udleveret i ’Pårørende-kittet’
SKYPE OG SSI (SIMPLIFIED SKYPE INTERFACE) OPLÆG OG KONKRETE EKSEMPLER PÅ HVORDAN VI BRUGER SKYPE (SSI) I HVERDAGEN PÅ DØGNTILBUD, SOM ET REDSKAB TIL ØGET.
Allindelille skoles værdigrundlag og profil Udarbejdet i marts 2009.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Tryg i Gellerup – hvordan?. Hvad kan jeg gøre? Forældrene inddraget – kvinderne i Gellerupparken. Den aktive Kvindeforening – kan gå ud til de belastede.
Inklusion Fokus: Udsatte unge og samarbejde med kommunerne Pædagogisk konsulent Maren Ottar Hessner
Bekæmpelse af digital kriminalitet Internetdagen 2017
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
Fællesoffentlig digitaliseringsstrategi
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
Modul 6: ”Vi kikker på internettet”
Klar til Smart Vækst Hvordan kommer vi i gang?
Den kriminelle fødekæde i bander og
Jan Christiansen Inspiration systime.dk
Seminar ”Kunden i centrum” seminar på hotel Føroyar
ArbejdsMarkedsCenter Fleksjob og ledighedsydelsemodtagere
Medlemsmøde om GDPR Bestyrelsesreferater mv. og fotos
Introsidernes betydning
Den kriminelle fødekæde i bander og
Ledermøde Vest 6. Februar 2013
Sikker adfærd er vigtig I det offentlige arbejder vi ofte med personoplysninger, som er følsomme eller skal behandles fortroligt Sikkerhedspakken.
Inspirationsdag 2018 It-sikkerhed It-afdelingen i Sekretariatet
Præsentationens transcript:

Studiekreds 2013 Gruppe 1

Børnepasningsordning Formålet er, at afhjælpe problemer for børnefamilier, hvor begge forældre arbejder med 3-holdsskift. Det vil afhjælpe travlheden i hverdagen, hvilket kan optimere deres arbejde og gøre, at de kan forblive i stillinger de er glade for og muligt også gode til.

Forudsætninger • Økonomisk bæredygtigt. • Kommunalt støttet, også for familier med bopæl udenfor kommunen. • Det skal være et behov. • Udvidede åbningstider i forhold til gængse institutioner • Plads på, eller nybyggeri i tilknytning til PG. • Uddannede pædagoger.

Freestyle • Anna fortæller nu ALLE de argumenter for projektet, som hun gennem intens research har oparbejdet viden om gennem besøg på andre institutioner, heriblandt institutionerne på Novo Nordisk og Rigshospitalet.

SPØRGSMÅL?

Optimering af IT systemer og intelligent udbyggelse. Baggrund: Pt. Har vi utroligt mange forskellige systemer til at søge i og til at opdatere/skrive i, hvor man skal logge ind i de enkelte hver gang. Optimering til ét login, hvor alle systemerne er åbne når man har logget ind. Ved personoplag kommer alle oplysninger frem på personen man skal bruge, tilknyttede oplysninger fra personfinder med hvilke biler han ejer/ har benyttet, børn, adresser, FIDUS-oplysninger, aliaser, aktualiteter, foto. Bande/rocker side på polnet, hvor bandenyt og alle medlemmer ligger med billede. Eventuelt med et kort. Samme system i bilerne via fladskærm/ipad. Smartere kalde anlæg på stationen, hvor man i stedet for at haste til VC, med to berøringer af en touchskærm kan melde til en opgave, og løbe direkte i patruljebilen, hvor softwaren allerede ved tilmelding til opgaven har kodet gps til adressen, samt fundet relevante sagsoplysninger frem på en skærm i patruljevognen.

Tanker omkring implementering • Ekstremt tidsbesparende at optimere systemerne for medarbejderne. Borgerne får mere patruljetid / tryghedsskabende patruljering.

Tanker omkring implementering • Det er frustrerende for medarbejderne at bruge for meget tid på tingene grundet gammelt udstyr. På gaden ville patruljerne være mere effektive og hurtigere til de enkelte sager.

Tanker omkring implementering • Ansæt konsulent og IT firma, der kan hjælpe med implementering af de nye skærme og opdatering af systemer. En ansat fra politiet står for at opdatere rocker nyt og billeder af bande medlemmer og rockere.

Tanker omkring implementering • Mere elektronik kan skabe større nedbrud ved eventuelle strømafbrydelser og hvis nettet går ned. Elektronikken kan være sværere at reparere og om muligt koster mere at reparere. Datasikkerhed og risiko for uautoriseret adgang. Ved nemmere adgang til nettet er der mulighed for virus i systemerne og mange cookies !

SPØRGSMÅL?

Bedre samarbejde med andre instanser. • Vi ønsker et bredere og bedre samarbejde med andre instanser, INTERPOL, kommuner, retsvæsen, sundhedsvæsen, psykiatri, sågar borgere, for at lette udveksling af oplysninger, og spare ressourcer på søgning af disse oplysninger.

Metode • Videofremstillinger. • Transport af anholdte udliciteres. • Assistance til indlæggelse af psykisk syge udliciteres, eller foretages direkte af læge. • Fælles database, som trækker alle oplysninger på borgere på tværs af interessegrupper. • Medie til anonyme tips af alle offentlige myndigheder – stikkerlinie. • – en side, hvor alle eftersøgte personer fremgår, og borgere får dusør, ved henvendelse, der fører til direkte pågribelse. Bedre samarbejde med andre instanser.

SPØRGSMÅL?