EVS databasen ved Myung Nina Fernando

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Advertisements

Hvor står vi nu, og hvor er vi på vej hen? Timbuktufonden
Velkommen Hvorfor er vi her i dag. Hvad skal vi lave i dag? Hvad er EU?
Klik på et af kapitlerne nedenfor for at få flere oplysninger eller klik på knappen Næste side for at starte Selvstudie. 1.Navigation på hjemmesidenNavigation.
Hold gejsten - det motiverende frivilligmiljø. Hvad skaber motivation for en aktivitet/opgave? En oplevet følelse af;  Kontrol og forudsigelighed  Indflydelse.
Hvad er AKADEMIET for Talentfulde Unge? Et akademisk bredt talentprogram med aktiviteter, der handler om både humaniora, business, teknik samt natur-,
Fordele ved REACH set fra miljøets synspunkt Sidsel Dyekjær Miljøstyrelsen Kemikalier.
Velfærdseksperimentarium, Odense Samarbejdsforum for frivilligt socialt arbejde Den 14. marts 2013.
REJS UD MED ERASMUS+ STUDIE- ELLER PRAKTIKOPHOLD INTERNATIONALT KONTOR 2015.
Beskæftigelsesforvaltningen Aarhus Kommune Arbejdsmarked, beskæftigelse og integration v/ Vibeke Jensen beskæftigelseschef, Aarhus Kommune Medlem af Carsten.
Beate Laubel Boysen, | ungdomsuddannelserne| marts 2011 Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise.
Vælg layout 1. Højre klik uden for dit slide 2. Vælg et passende layout fra “drop ned” menuen 3. Bemærk at der findes 4 forskellige farvetemaer du kan.
Quick Guide Sådan booker du din egen samtale på Jobnet.dk For at booke et møde ved jobcenteret skal du logge på Min Side via Jobnet.dk. Herefter vælger.
De nationale retningslinjer for den sociale stofmisbrugsbehandling Årsmøde om stofmisbrugsdatabasen Scandic Hotel Odense, 4.december 2015 Socialstyrelsen,
FORNYELSESFONDEN - Fond til grøn omstilling og erhvervsmæssig fornyelse Lone Rosen,
Oplæg til UUV Repræsentantskabs- møde den Bjarne Andersen, Køge Kommune.
Den nye verden Hver dag bringer en ny global nyhed Vores liv påvirkes direkte af globaliseringen Tidligere var nationalstaten rammen om politiske beslutninger,
Historien/Baggrunden for EU-samarbejdet 1951: Traktaten om Det Europæiske Kul- og Stålfællesskab - At skabe fred i EuropaDet Europæiske Kul- og Stålfællesskab.
Brug de definerede typografier! ​ Tekst uden punktopstilling Andet niveau Tredje niveau Fjerde niveau Femte niveau Første niveau = Almindelig tekst Andet.
1 REACH den nye EU-kemikalielovgivning Lise Emmy Møller Projektmedarbejder Key2Green.
Folketinget JAN CHRISTIANSEN SOSU FYN. Folketinget og opbygning – De politiske partier i Folketinget er opbygget på forskellige måder.
EU’s indsats på ældreområdet Ældre i Europa – under sparepolitikken 29.Oktober 2015.
Kandidatspeciale Klinisk Biomekanik Institut for Idræt & Biomekanik.
Europæiske muligheder
Skader sket i aktivering Anmeldelse, definitioner og forsikringer
FTF er danskere FTF er hovedorganisation for offentligt og privat ansatte. Medlemstallet er steget med i løbet af de sidste ti år.
Vejledning med globalt udsyn: Udlandsophold for unge i erhvervs- uddannelse eller frivilligt arbejde. Vejlederseminar i Aarhus Den 26. maj 2016 Birtha.
Madkamp - DM i madkundskab
Velfærdskommunen under forandring – kultur, kompetencer og komplekse problemer Kommunens (næst)største arbejdsplads.
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
Dagens program Vi skal tale om: Hvornår og hvordan du træffer valg?
Ny risiko-bekendtgørelse
Hovedfunn fra evaluering af VAM programmet
Hvordan kommer vi af med fordomme og stigmatisering? Anne Lindhardt
Velkommen.
Software Architecture in Practice
Arbejdsmiljørundering /tjeklister
Samfundsfag E-F Grundforløb ÅLC
Administrationsmodulet
Ledelse i fremtiden … Betyder ikke vi skal kaste fortiden over bord
Decision dynamics models
Det gode møde i folkeskolen
Hvad er AKADEMIET for Talentfulde Unge?
Hvad er EU’s demokratiske udfordringer?
Tilbage til EU’s vision
Affald i boligorganisationer v. Miljøchef Pia Vendelholt Christensen
Skriv ansøgning 10 gode råd.
Det man ikke ser har man ikke ondt af
KLIK - webinar Arbejdsgange og opgaver
FNs Verdensmål Hvad går de ud på? Hvorfor er de vigtige?
Flerfagligt Forløb 2 Klasse: Fag:.
Temadag Iværksættelse af talentudvikling
Aktiv idræt for alle Gentofte Kommunes indsatser de sidste 3-4 år
Hovedtræk i politisk aftale om kontanthjælpsreform Regeringen, Venstre, Konservative, Liberal Alliance, Dansk Folkeparti L223 fremsat 28. maj 2013.
- Fokus på hvordan vi sammen kan styrke løsningen af kerneopgaven.
Innovationsforløb Modul 3 ©
SUCCES MED SALG 1.
Et virtuelt community er et socialt fællesskab bestående af:
Læs alt om det Microsoft Nyheder i SharePoint
Sådan bruges video- s og emnerapporter
Oplæg på augustseminar EPOS/gb
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
Modul 8a: ”Flere muligheder på internettet”
ISO = international service organiser
Hvordan opnår vi bedre kommunikation og dermed trivsel?
Indsæt billede af din skole
- Før, nu og fremadrettet
Flerfagligt Forløb 2 Klasse: Fag:.
Narcotics Anonymous’ SERVICESTRUKTUR.
Præsentationens transcript:

EVS databasen ved Myung Nina Fernando Den Europæiske Ungdomsportal (EYP) er et website, den Europæiske Kommission har oprettet til unge, der ønsker at læse mere om de muligheder, der er i udlandet, og som er nysgerrige efter at vide mere om Europa. På siden kan man finde alle de oplysninger, man har brug for om EU samlet på ét sted. Siden har som ambition at inspirere unge interesserede til at tage til udlandet og til at blive aktive borgere i Europa. Sidens opbygning: Siden har tre indholdstyper (VIS: https://europa.eu/youth/country/76_da): Nyheder: Nyeste informationer om forskellige muligheder i EU, fx opslag, kurser, seminarer mv. Artikler: Oversat til 33 sprog - de mest opdaterede oplysninger om, hvad der foregår for unge mennesker i Europa. Begivenheder: Opslagene handler om unge i almindelighed. I kan finde informationer om både nationale og europæiske begivenheder: Fora, udstillinger mm. Alle informationerne på siden er omhyggeligt udvalgt og har været igennem kvalitetskontrol hos Eurodesk, der sikrer, at oplysningerne er relevante, rettidige og nøjagtige. https://europa.eu/youth/country/76_da

EDUCATION CULTURE VOLUNTEERING HEALTH EMPLOYMENT SOCIAL INCLUSION Siden er opdelt i ni hovedemner/undermenuer. Hvert menupunkt dækker temaer, som handler om, hvad EU gør for unge i Europa. Emnerne er: Frivilligt arbejde: Frivilligt arbejde et fremhævet tema på EYP. Under menupunktet ‘Dine historier', kan fx I læse beretninger fra tidligere volontører. Beskæftigelse og iværksætteri: Information om jobs, iværksætteri, praktikophold og sommerjobs Uddannelse: Uddannelsesmuligheder i hele Europa – Hvordan fungerer de øvrige europæiske uddannelsessystemer Deltagelse: Giv din mening til kende om politik og samfund, og deltag i Struktureret Dialog. Den strukturerede dialog er en diskussionsproces mellem unge og politiske beslutningstagere om forskellige emner for at sikre, at der tages hensyn til unges meninger, når EU's ungdomspolitik fastlægges. Kultur og Kreativitet: Kunst, underholdning, forskning og innovation. Sundhed: Alt om sundhed, velvære og sport Social inklusion: Dine rettigheder og servicer, der øger din sikkerhed Tænk Globalt: Udforsk lande uden for Europa – Kina i fokus Rejser: Praktiske informationer om at rejse inden for Europa EMPLOYMENT SOCIAL INCLUSION PARTICIPATION YOUTH AND THE WORLD

Frivilligt arbejde med EVS

http://europa.eu/youth/evs_database EVS databasen: Databasens formål er at matche unge, der ønsker at arbejde i et frivilligt projekt, og organisationer, der søger unge frivillige til projekter: http://europa.eu/youth/evs_database Sidste efterår blev databasen integreret i EYP portalen. I databasen kan man søge efter muligheder for at komme ud og udføre frivilligt arbejde blandt en række af de annoncerede projekter. Herudover kan man søge organisationer, der er EVS akkrediteret. I Danmark står styrelsen for akkrediteringen. Det er altid en god ide at kontakte AFS eller ICYE først, da de kender til de fleste værtsorganisationer i udlandet og kan være med til at validere organisationerne. Da det endnu er en nyere database, er antallet af tilbudte projekter fortsat en smule begrænsede. Der kommer dog flere og flere projekter til hen ad vejen. Bemærk desuden, at databasen er på engelsk. http://europa.eu/youth/evs_database

http://europa.eu/youth/vp/opportunity_list http://europa.eu/youth/evs_database Databasen er delt i to: Del 1: Muligheder, der er for at komme ud og udføre frivilligt arbejde blandt en række af annoncerede projekter – http://europa.eu/youth/vp/opportunity_list Del 2: Organisationer, der er EVS akkrediteret - http://europa.eu/youth/evs_database Del 1 Projekter: Kategorier: Sendeland, Projektland, Dato for projekt, Projektemner – Herefter søg efter: Seneste projekter/Ansøgningsdeadline/Startdato Klik på en mulighed i listen for at se detaljerne om projektet. Man kan også klikke på de organisationer, der er knyttet til projektet for at få mere information. Hvis man finder et projekt, der interesserer jer, kan man se, hvordan man kontakter den koordinerende organisation. Del 2 Organisationer: Kategorier: Land/By, Organisation (PIC nr., Akkrediteringsnr.), Type af organisation (sende eller vært), Projektemner. EVS-akkrediterede organisationer. Hvis man ikke kan finde et egnet projekt og i stedet ønsker at kontakte en organisation, kan man bruge søgefeltet til venstre for at finde organisationer, der evt. kunne have interessante projekter. Klik på organisationen for at se flere oplysninger om dem. Det kan dog være, nogle af organisationerne ikke altid har et projekt i gang, hvor de har behov for nye frivillige For at se hvad et filter dækker over, kan I altid trykke på "?".

Tak for jeres opmærksomhed! Myung Nina Fernando: mnf@uds.dk eller tlf. 7231 8552 Eurodesk@uds.dk Facebook.com.gribverdendk Kig også på: https://www.facebook.com/gribverdendk/ https://www.facebook.com/erasmusplusungdom/ https://da-dk.facebook.com/pages/Eurodesk-Danmark/ Tak for jeres opmærksomhed!