DS Historien Det hele startede med en produktion af mindre stålkonstruktioner i beskedne omgivelser på Svend Møller Hansens forældres ejendom ved Hobro.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Indførelse af DS/EN 1090 og DS/EN ISO 14731
Advertisements

Hjalleseskolen – Fremtidens 7. klasser
VI HJÆLPER UDSATTE BØRN OG UNGE
Integrated Children’s System
REG LAB EFTERÅRSKONFERENCE En øvelse for livet. REG LAB EFTERÅRSKONFERENCE 2010.
Erfaringer med frasalget af SES’ Driftsafdelinger v/Driftschef Erik Als.
Praktisk segmentering
Holmegaard en ny begyndelse.
Produktion og Logistik
Velkommen til Bevola A/S Bevola har markedets bredeste produktplatform til opbygning af lastbiler, hængere og trailere. Ydermere tilbyder Bevola løsninger.
En Cool Oplevelse For Livet Tim C : Udstationering på Island 2005.
Når kunde og leverandør sammen skaber værdi H Helt enkelt genialt ! Parallelt med naturen KEFA GrafoTherm Airless 2013 Billedserie renovering af vandværk.
Helt ren, på en helt ny måde !
DI Handel årsdag - Tirsdag den 12. maj Adm. Direktør Steen Weirsøe
Målgrupper og købmandskab
Tranum – Den digitale landsby
Udvikling I landet bag motorvejen
Skab et design og sæt dit præg på EG Design trykmønster/foliodeko til alle glasdørene på 1. sal. DESIGNKONKURRENCE.
Lærerprofessionen - en definition.
Klima og bæredygtighed
Præsentation af e-takeaway.dk
Floor Heating arketype processen
Intro september 2008 Vind eller forsvind - den nye globale virkelighed - introduktion John Klindt, adm. dir. Micotron A/S 1.
Gennemføres af ERHVERVS- OG SELSKABSSTYRELSEN i samarbejde med FORENINGEN NYDANSKER Projektet er støttet af INTEGRATIONSMINISTERIET og REGION SYDDANMARK.
Historien bag EU Vi har om EUs historie. Så vi vil gerne fortælle og vise jer noget om Maastricht-traktaten. Vi fortæller også om hvem og hvilke lande.
Kick-off: Hele Ledelser
SÅDAN LIGGER LANDET… - tal om landbruget 2011.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
På toppen af krisen og klar til fremtiden…
Introduktion af Danmarks største jobmarked på Godkendt rådgiver for Selskabet.
Projektstyring dag 2.
Grundlæg din succes med en langsigtet strategi Derfor er en strategi vigtig – også på landbrug. Mikael Vest 10. januar 2007.
Indvielse af Center for Kliniske Retningslinier
ARCON SOLAR STORSKALA-SOLVARMEANLÆG 2013 Generalforsamling Mou Kraftvarme 5. marts 2013.
Men hvad med motivationen?
Virkeligheden er ikke en case Mangfoldighed er ikke til stede som viden – skal udforskes Mange historier – perspektiver og interesser Et barn – tilfældigheder.
Velkommen til Bevola - Bare bedre løsninger Nordeas Erhvervspris 2011CSR Award 2013.
DLF–TRIFOLIUM Græsfrøkonferencen 2008 Søren Halbye; Salgs- og marketingdirektør.
Børnehavens og skolens samarbejde er godt.
BAGGRUND Agerup har været i familiens eje i 200 år Ejer er direktør for international rådgivningsvirksomhed Begrænset tid til rådighed i forbindelse med.
Min historie Hvor mange er der mellem 10 og 99 ansatte Omsætter for mia kr. – en tredjedel af omsætningen i det private erhvervsliv.
Floor Heating arketype processen. Hvorfor skal vi dog se på værdierne? I 2003 køber Danfoss DEVI A/S. DEVI brand´et forandres fra et Corporate Brand til.
Projektstyring dag 2.
Kompositkonstruktioner, del 1 Kompositkonstruktion.
RÅDGIVERKONFERENCE MUSIKHUSET i ÅRHUS DEN 20. NOVEMBER 2008.
DLG i bevægelse Information om projektet. Hvorfor? DLG ønsker at give timelønnede medarbejdere muligheden for at forbedre deres sundhed Både medarbejderne.
Supply Chain Nyborg Rudkøbing Supply Chain direktør Henrik Høyrup
Præsentation af egen institution En forudsætning for en konstruktiv erfaringsudveksling og sparring indenfor netværket er, at kendskabet til hinanden er.
OPI -en vej ind i kommunen 23. marts 2015, kl – Gunhild Sander Garsdal Projektchef Væksthus Hovedstadsregionen 1.
Opgave 10 Erhvervsøkonomi / Managerial Economics
INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Januar, 2010 INDLEVELSE SKABER UDVIKLING.
Alumneforening 15 april Vilje Du får ikke livet ved fødselen Du får bare en mulighed for at leve Du skal selv præge dit liv Find ud af hvorfor du.
19.1 Virksomhedens miljøinteressenter
Norddjurs Kommune 30. april 2015
1. Information – hvem – hvad – hvordan 2. Programmet – aktiviteter 3. Noget interesserer dig – eller ikke 4. Din tilmelding – hvordan 5. Spørgsmål nu.
1 Velkommen til Ruko Årsmøde 1. februar RUKO ÅRSMØDE ’ Velkomst og status 14.30Markedsudvikling 15.00CLIQ 15.20Pause 15.50Produkt Nyt 16.20Marketing.
Bang & Olufsen ”At skabe er at leve”.
Energiprojekter Forretningskoncepter.
Holdingselskaber - oprettelse og generationsskifte
Strategisk udvikling af landbrugsbedriften Torben Ulf Larsen
Din virksomhed FIRMALOGO.
Udfordringer og ønsker til et nyt energiforlig
Fremtidens sundhedsvæsen i et erhvervsmæssigt perspektiv
Historie og organisation
Mission, vision og forretningsidé
Fremtidens sundhedsvæsen i et erhvervsmæssigt perspektiv
Sammen er vi stærkere DS Gruppen er en af Europas førende industrikoncerner inden for produktion og salg af løsninger i stål og beton til byggeri og industri.
Gladsaxestrategien omfatter også erhvervslivet
DS Historien Det hele startede med en produktion af mindre stålkonstruktioner i beskedne omgivelser på Svend Møller Hansens forældres ejendom ved Hobro.
Sammen er vi stærkere DS Gruppen er en af Europas førende industrikoncerner inden for produktion og salg af løsninger i stål og beton til byggeri og industri.
Præsentationens transcript:

DS Historien Det hele startede med en produktion af mindre stålkonstruktioner i beskedne omgivelser på Svend Møller Hansens forældres ejendom ved Hobro. I 1969 blev Dansk Stålkonstruktion etableret – den første byggegrund blev købt og produktionsbygningerne på Jyllandsvej i Hobro blev opført.

Iværksættertrangen var drivkraften fra starten for grundlæggeren af DS Gruppen, Svend Møller Hansen. Gode håndværksmæssige dyder kombineret med tæft og evner for at etablere rationelle og lønsomme produktionsflow har præget udviklingen. Bag koncernens udvikling ligger også en naturlig pionerånd – ønsket om at udforske og udvikle virksomheder til sunde og selvstændige enheder for kunder, medarbejdere og ejere.

Svend Møller Hansen har i dag overdraget roret og den daglige ledelse af DS Gruppen til sin søn Mads Møller Hansen. Gennem alle årene har DS Gruppens aktiviteter været præget af vækst. Grundlaget for udviklingen beror på lyst og vilje til at investere i nye projekter, nye produkter, løsninger og nye virksomheder. I dag fremstår DS Gruppen som en koncern med syv forskellige virksomheder, der har hver sine kompetencer og er markedsledende inden for stål og beton.

DS Gruppen ledes i dag af Mads Møller Hansen, der allerede i 1996 startede i virksomheden DS Stålprofil som produktionschef. I 2004 blev Mads administrerende direktør for selskabet DS Stålprofil. Med generationsskiftet i 2015 blev Mads Møller Hansen koncerndirektør for hele DS Gruppen og dens selskaber. Tilsammen udgør produktionsarealet mere end 80.000 m². Koncernen beskæftiger ca. 500 medarbejdere.