Formål: Investeringer i Startups og etablerede virksomheder på vej…

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
DEN NYE SELSKABSLOV VED TORBEN WAAGE
Advertisements

Vækstfondens medfinansiering af virksomheder
15. Analyse af rentabilitet
Selskabsformer I/S, ApS og IVS
1 DVCA Strategi Payoff: DVCA - Brancheforeningen for venturekapital, kapitalfonde og business angels.
Regnskabsanalyse HA 5. semester.
Matchmaking konference 2010 Egenkapitalinvestering Ja og Nej 4/ Lars Krull.
INSERO Kapital, rådgivning og netværk Investeringschef Søren Munk.
Har du idéen? - har vi pengene
HANDLING OG PLAN1 Udkast til bekendtgørelse om nedsættelse af midlertidige bestyrelser til forberedelse af erhvervsskolernes overgang til selveje.
Ledelsesnetværk, områdestruktur og selvejende institutioner Samarbejds- modeller - der har vist sig at fungere i praksis.
Brugerinddragelse i sundhedsvæsenet HVAD SKAL VI MED ET BRUGERRÅD? Alexandra B. R. Jønsson Videnscenter for Brugerinddragelse i Sundhedsvæsenet.
IværksætterSelskab – IVS En kort guide til den kommende selskabsform - IVS Få 3 tilbud på stiftelsen her:
Dette webinar udbydes i et samarbejde mellem. v Hvornår er man selvstændig? Virksomhedsform / navn Tilladelser / registrering Skat / regnskabspligt Finansiering.
Albanigade 54E, 1. sal ● 5000 Odense C ● tlf: ● Forslag til vedtægtsændringer Dansk Vandrelaug 14. marts 2016 Hans Stavnsager.
2. Bestyrelsens beretning. Årets temaer: Årets resultat Fra Aal El Net via ScanEnergi til Samstrøm Salg af ScanEnergi A/S aktier Datahub og Engrosmodel.
Kursus Kontor Event Erhverv Gruppe Netværk er en investering der skal fremme virksomhedens udvikling og drift FORBINDELSE Personlig Netværk Erhvervsrelateret.
KNÆK KODEN Opgave 4 Det erhvervsøkonomiske område.
Kommunalstyrelsesvedtægt og økonomisk styring. KANUKOKA Kalaallit Nunaanni Kommunit Kattuffiat Stiftet 24. juli 1972 ” Foreningens formål er at varetage.
Salg og marketing ved iværksætteri AMU-kursus © Undervisningsministeriet. Marts Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for Handel,
HJÆLP NÅR LEKTIERNE ER SVÆRE 3x - 4 = 0? x=?? Hvordan løser jeg? Vil du gennemse min synopsis? Hvordan løser jeg en ligning med.
Februar 2011 Klimaråd - Grøn vækst Image size: 7,94 cm x 25,4 cm Grøn vækst Energi og bæredygtighed Buisiness og arbejdspladser Alternative title slide.
Sammen skaber vi i morgen Venture City Horsens 10 slides du bør have med /spørgsmål du skal besvare (inspiration Guy Kawasaki) sammen skaber vi i morgen.
Kapital til forandring …20+ års erfaring med ejerledede virksomheder som minoritetsinvestor Svendborg – 8/
Finansiering af innovativ Virksomhed Kapitel 9 11Finansiering af innovativ Virksomhed.
Vækst & udvikling i ejerledede virksomheder. Indhold Dansk erhvervsstruktur Ejerlederens mål med virksomheden Ejerlederens DNA Hvilken hjælp ønsker ejerlederen.
Hvem er jeg? Indlægsholderen præsenterer sig selv og kører bordet rundt.
Hvordan ved MUS? Anvend uddybende redskaber i RMUK og e. dok FØR
Afsluttende opgave ”Digitalisering”
Forberedelse til kick off 7. december 2016
Bjarke Wiegand Erhvervsredaktør, Mandag Morgen
Finansiering af innovativ Virksomhed Kapitel 8
Virksomhedens omkostninger
Finansiering af innovativ Virksomhed Kapitel 2
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
Grundvandssamarbejde
Finansiering af innovativ Virksomhed Kapitel 3
Indkaldelse til Generalforsamling i Støtteforeningen Holmetræet
Biodiversitet er jordens naturlige kapital
Forældrenetværk Hvad – hvordan – hvilke emner
Digitaliseringsstrategi i Syddjurs Kommune
Flere spin-off virksomheder
Hvordan skaber vi mulighederne for den kommende generation ?
Det gode møde i folkeskolen
Lovgrundlag for information
Den Europæiske Union. De Europæiske Struktur- og Investeringsfonde.
Virksomhedsnavn Virksomhedens navn, adresse, www
Født af vand, født af Ånd Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
18. september 2018 Informationsmøde om ansøgningspuljer i 2018 Ansøgningspuljer på området for udsatte voksne.
Velkommen til EØ.
Risikovillig kapital til danske vækstvirksomheder
- Fokus på hvordan vi sammen kan styrke løsningen af kerneopgaven.
VISIONSSEMINAR – PÅ VEJ MOD STRATEGI 2022
1. dag - Modul 1A Velkomst og præsentation Indflydelse og interessevaretagelse Frokost (kl ) Områdeopdeling kommunal / privat Overraskelse (kl )
Personlighed og Kompetencer
1. kontaktmøde Velkommen til workshop om Kompetenceafklaring, CV og Netværk. Hils på hinanden, jeres networking starter nu
KODEKS FOR STYRING AF AKTIVER
Skolebestyrelsens dialogmøde 2008 Kom og mød din skolebestyrelse
KODEKS FOR STYRING AF AKTIVER
OBLIGATIONER og AKTIER
Skolebestyrelsens årsberetning
Ledelsesevaluering.
Ejerskab og demokrati i infrastrukturselskaber Et bestyrelsesperspektiv Oplæg MEN seminar 28 januar 2019 Lars Goldschmidt.
TEMPERATURMÅLING PÅ MØDE- OG KONFERENCEMARKEDET PÅ FYN
af Kliniske Lærestolsprofessorer
We Are ‘One PPG’ Vores formål We protect and beautify the world
We Are ‘One PPG’ Vores formål We protect and beautify the world
Nytårskur 2019 Januar 2019.
LAG Odder-Hedensted.
Virksomhedsformer og hæftelse
Præsentationens transcript:

Formål: Investeringer i Startups og etablerede virksomheder på vej… Investeringer i HELE Hjørring kommune Skabe vækst og arbejdspladser i HELE Hjørring kommune. DynamicInvest A/S udspringer fra og er født af Hjørring Dynamic. Investorgruppe kan være - men er ikke begrænset til medlemmer af Erhverv Hjørring Dynamic.

Kriterier for Dynamic Invests A/S: Aktietegning af kr. 50.000 pr aktie. Forventet startkapital 2-3 mill.. Forventet antal Cases 2-4 til en start. Målsætning for egenkapital kr. 5 mill. Målsætning for antal cases 5-10 aktive. EXIT PLAN for de enkelte investeringer 2-5 år Kapitaludvidelse kan ske løbende ved salg af nye aktier i samme klasse. Der er tegningsret men ikke pligt ved kapital udvidelser. Bestyrelsen træffer alle beslutninger om indgåelse af investeringer.

Virksomheder der er “På vej” mod nye mål…. Investering i kapitalandele Cases: Startups… Virksomheder der er “På vej” mod nye mål…. Investering i kapitalandele Investering i form af Ansvarlig lånekapital.

Kriterier for Cases: Virksomheden er bosiddende i Hjørring Kommune Eksisterende ejerkreds skal til hver en tid besidde min. 51% af selskabets ejerandele. Søger viden og sparring = Advisoryboard. Forståelse for forventet afkast Forståelse for EXIT PLAN 2-5 år Indgåelse af ejeraftale med en del punkter der er faste / ufravigelige.

Investorer: Villig til at investerer med Venture kapital…. Villig til at indgå i aktive investeringer Villig til at indgå i Advisoryboards Søger iværksætteriet og det sus det giver at “starte igen” og se ideer blive til… Søger muligheden for at bidrage til vækst lokalt. Søger afkast!

Kriterier for Investorer: Aktietegning af kr. 50.000 pr aktie. Villig til at investerer tid / energi i advisoryboards. Bidrage med netværk og forslag til udvikling af selskabet og kommende investeringer. Vil se virkosmheder vokse lokalt. Forståelse for EXIT PLAN 2-5 år Kapitaludvidelse kan ske løbende ved salg af nye aktier i samme klasse. Der er tegningsret men ikke pligt ved kapital udvidelser. Indgåelse af ejeraftale med en del punkter der er faste / ufravigelige. Løbende udbytte* Målsætning: Forrentning af egenkapital 100% hver 5. År.* *Se kriterier på www.dynamicinvest.dk

Eksempel på investering:

Lektier / Hjemmearbejde: www.Dynamicinvest.dk Vi har behov for alle former for feedback, kritik og ideer. Udkast til vedtægter og ejeraftale er udarbejdet og kan downloades på siden……