Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

HJÆLP NÅR LEKTIERNE ER SVÆRE 3x - 4 = 0? x=?? Hvordan løser jeg? Vil du gennemse min synopsis? Hvordan løser jeg en ligning med.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "HJÆLP NÅR LEKTIERNE ER SVÆRE 3x - 4 = 0? x=?? Hvordan løser jeg? Vil du gennemse min synopsis? Hvordan løser jeg en ligning med."— Præsentationens transcript:

1 www.lektier-online.dk

2 HJÆLP NÅR LEKTIERNE ER SVÆRE 3x - 4 = 0? x=?? Hvordan løser jeg? Vil du gennemse min synopsis? Hvordan løser jeg en ligning med variable på begge sider?

3 www.lektier-online.dk

4

5

6 I DIREKTE KONTAKT MED EN LEKTIEHJÆLPER Digitalt whiteboard Headset Webcam Chat

7 www.lektier-online.dk HVEM ER LEKTIEHJÆLPERNE

8 www.lektier-online.dk FILM OM LEKTIER-ONLINE.DK

9 www.lektier-online.dk

10 HVAD SIGER ANDRE ELEVER? ”Da jeg endelig gav Lektier Online en chance, var det som om mit mod kom tilbage. Nu vil jeg lave matematik som en pigeudgave af Albert Einstein.” Jeg får ALTID hjælp af hjælperne, og det er en meget stor fordel, da jeg måske ikke klarer mig så godt i skolen. Med jeres hjælp har jeg kunnet klare mine opgaver meget bedre, og jeg forstår Jeg er kommet tre trin op, så er det godt at bruge lektier online Jeg går til lektiehjælp, men de dage lektiehjælp ikke er åbent, så besøger jeg Lektier-online.dk, og får hjælp til lektierne Lektiehjælperne er gode til at spørge om man har forstået opgaven, og de plejer at være søde til at forklare igen hvis man har brug for det

11 www.lektier-online.dk


Download ppt "HJÆLP NÅR LEKTIERNE ER SVÆRE 3x - 4 = 0? x=?? Hvordan løser jeg? Vil du gennemse min synopsis? Hvordan løser jeg en ligning med."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google