Tekst på engelsk: Overskrift ( max anslag 50)

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Flickr.com – online billeddeling
Advertisements

Science in Action en studieretning med Matematik A, Kemi A, Fysik B.
Når to mennesker gør det samme… …og så alligevel ikke.
Udlægning af en ny cache
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Vinduer Case og opgaver – løsninger.
En Cool Oplevelse For Livet Tim C : Udstationering på Island 2005.
DDS PowerPoint 2009 Eksempel på opsætninger DDS titel dias.
VE-anlæg Introduktion.
Hvor der er fokus på klimaet.
Poster præsentation I modsætning til Power Point præsentationer er en poster et enkelt Billede, der skal fange med det samme. (Ligesom en annonce VS en.
Mindre grimt, tak.
Dansk 1. klasse.
Newcomers – Bibliotekerne og de nye arbejdsmigranter En ny rapport fra Det Nationale Forskningscenter for Velfærd 16. september 2010 Highlights.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
FC HUSET - et konferencesystem som First Class er li’som et hus, der arbejdes og samarbejdes i. Denne lille Power Point forsøger at beskrive First Class.
Energieffektivisering i byggeriet”. Program Introduktion til Energieffektivisering af byggeriet Delprojekt_01Systematisk energieffektivisering af tekniske.
Brug af ordbøger via computer Engelsk - Dansk Dansk - Engelsk Indlagte på gymnasiets computere.
A Review of Mobile HCI Research Methods Undersøger og review’er forskningsmetoder indenfor feltet ”Mobile HCI” Formål: At få overblik over nuværende praksis.
Udfordringer for standardiseringen Når der bliver snakket standardisering ved beslutningstagerne dybest set ikke hvad de får!!! En ting der skal gøre helt.
Rubrik. Rubrik Rubrik Artiklens overskrift hedder i avissprog rubrikken. Rubrikken fortæller, hvad artiklen handler om og giver læseren lyst til at.
Regelaften Hulspilsregler 4 hurtige spørgsmål
SUT Teknisk Træning DM nat DM Sprint Nordby Billederne fra Sprint i Serbien.
Perspektivkort Bruges til at udvikle en ide! Idégenerer ud fra fremtidsscenariet eller perspektivet. Vurder hvorledes perspektivet kunne forbedre, tilføje.
INNOVATION I FAGENE - KONFERENCER ÅRHUS OG FREDERIKSBERG SEPTEMBER 2014 MEDIEFAG.
Obligatoriske fag Dansk A Teknik A Engelsk B Fysik B Kemi B Matematik B Teknologi B Biologi C Kommunikation/it C Samfundsfag C Teknologihistorie C 3 studieret-
Sprog og International Virksomhedskommunikation engelsk, fransk, spansk og tysk Velkommen til brobygning 2010.
Digital billed-collage/poster
Tekstens byggeklodser
Projektgrundlag Fred and Legend's nystartet butik Butikken: kvalitet, eksklusivitet og en hyggelig stemning, Kunden: begrænset indfyldelse Nogle foto,
Webudfordringer på intranettet 1.Dobbeltkommunikation på dansk og engelsk. 2. Selvbetjeningsstrategi ikke tilstrækkeligt indarbejdet. 3. Governancestruktur.
Kick-off seminar Öresund Cleantech Testbed Finn Lauritzen, Direktør, Öresundskomiteen.
Fremtidens kontorbyggeri som lavenergibyggeri
Orientering om skriftlige prøver (eksamen, termins- og årsprøver) 2016.
Fra folkeskolen til frontforskning - og videre ud i rummet? Ronnie Vang Odense, 7. november 2007.
Hej her er et lille diasshow Tryk på Enter-tasten, når du vil videre!
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Den klassiske vurdering af arkitektur De fem F'er Form, funktion, fantasi, forståelse og forbindelse. Alle gode værktøjer, når man skal vurdere den arkitektoniske.
Skrifttype: Verdana Overskrifter må max. være 35 pkt., Fed Brødtekst må max. være 18 pkt. Regular 1.niveau: Bullet 18 pkt 2.niveau: Bullet 16 pkt 3.niveau:
+ Hjemmesider Kommunikation Opbygning Sprog. + Kommunikation på hjemmesider.
UU-vejleder Jette Skiveren Tlf:
Pressestrategi Lav en kort og kontant strategi for jeres pressearbejde: Hvad vil I kommunikere (skolens hovedfortælling / mission) Brug strategien som.
Energioptimering af boliger med udgangspunkt i enfamiliehuse Kurset er udviklet for Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri af Videncenter.
Introduktion til skærm-præsentation Lidt om… farver og typografi.
Instruktioner Der findes 4 forskellige skabeloner i 6 forskellige farver: titel, punktopstilling, billede og citat. Derudover er der én skabelon hvis titelsiden.
Læs teksten grundigt;-) På næste side er en julekalender
Klimateknik - principper
KNÆK KODEN.
1.09 Dokumentation.
Navn på jeres idé Jeres navne:
LEGO – BuildToExpress 1. Hvem er du? Byg
Let ydervægskonstruktion.
Integreret design Hvordan gik det?
Fjernvarmeafkøling i Stævnen
Innovation.
Program Velkomst Introduktion til talentprogrammet Unge Forskere
Helt tomt regneark.
DEN GODE STIL.
Om vores bibliotek Lokalt oplæg
Hvad skal der ske nu på vores bibliotek? Lokalt oplæg
Deltag i forskernes studier på AU
KNÆK KODEN.
Sommer ferie Her står forfatterne til den her hiristore.
DABYFO kreds Vestsjælland Onsdag den 15. maj 2019
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
Overordnet fokus forløbet
Center for Teknik & Miljø
Præsentationens transcript:

Tekst på engelsk: Overskrift ( max anslag 50) Logo i høj opløsning ( jpeg helst i 1 mb eller en .eps eller .ai vectorfil Billede enten i bredformat ellers en lille collage på 2 -3 billeder på højkant ( jpeg helst i 1-2 mb) Tekst på engelsk: Overskrift ( max anslag 50) Tekst på engelsk: Brødtekst er 650 anslag…….Der er langt fra Taastrup til den sydtyske by Freiburg. Men den mindre virksomhed MicroShade, som laver miljøvenlig solafskærmning til glasfacader, har alligevel taget turen flere gange. Virksomheden har nemlig fundet det helt rigtige forskningssamarbejde syd for grænsen, forklarer Eik Bezzel, teknisk direktør i MicroShade. Sydtyske forskerkroner MicroShades særlige solafskærmning forbedrer indeklimaet og er med til at reducere den mængde energi, der normalt skal bruges for at afkøle og ventilere bygninger. Derfor har virksomheden blandt andet leveret løsninger til Industriens Hus og en række internationale bygninger med store glasfacader. www.firmanavn.dk

Overskriften er her Case Der er langt fra Taastrup til den sydtyske by Freiburg. Men den mindre virksomhed MicroShade, som laver miljøvenlig solafskærmning til glasfacader, har alligevel taget turen flere gange. Virksomheden har nemlig fundet det helt rigtige forskningssamarbejde syd for grænsen, forklarer Eik Bezzel, teknisk direktør i MicroShade. – Vi ville gerne samarbejde med danske universiteter, men vi shopper efter den rette viden, og vi har behov for forskning inden for et felt med helt særlige materialer og teknikker. De kompetencer findes ikke herhjemme, så derfor har vi i mange tilfælde samarbejdet med tyske forskere. De er stærke på området, fleksible og gode til at kommunikere, siger Eik Bezzel. Sydtyske forskerkroner MicroShades særlige solafskærmning forbedrer indeklimaet og er med til at reducere den mængde energi, der normalt skal bruges for at afkøle og ventilere bygninger. Derfor har virksomheden blandt andet leveret løsninger til Industriens Hus og en række internationale bygninger med store glasfacader. www.danskindustri.dk