EASY-A og Elevplan – undgå dobbeltarbejde

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
/Elsebeth Pedersen & Kelvin Strømsholt
Advertisements

Elevplankonference september
Elevplankonference september
Hvordan kommer vi i gang? HHX og HTX i Elevplan. Medarbejder log-on fra internettet - Elevplanbrugernavn Kontaktlærere: Medarbejdere der i EASY-A knyttes.
Hold gejsten - det motiverende frivilligmiljø. Hvad skaber motivation for en aktivitet/opgave? En oplevet følelse af;  Kontrol og forudsigelighed  Indflydelse.
TATIONpRÆSEN 2015 AARHUS UNIVERSITET INDFAK2 VELKOMMEN TIL WORKSHOP FOR REKVIRENTER 1.
Titeldias med kant Indsæt TITEL og EMNE 1. Klik på fanen INDSÆT i topmenuen 2. Klik på Sidehoved og Sidefod 3. Dobbeltklik i feltet med INDSÆT TITEL og.
Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder 1.Højre klik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer.
GoMINIsite – og få en ny og bedre hjemmeside på minutter 0.
Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.
Albanigade 54E, 1. sal ● 5000 Odense C ● tlf: ● Forslag til vedtægtsændringer Dansk Vandrelaug 14. marts 2016 Hans Stavnsager.
Et udviklingsprojekt for Region Hovedstaden Oplæg ved Jacob Friis Kjærgaard Projektets mål: Øge motivationen for lærere og elever Arbejde med fem innovative.
Forældreinfomødet mandag Skovvejens Skole Velkomst v/ distriktsskoleleder Gitte Graatang Aftenens emner: En fusioneret skole – første.
Skriftlighedsforløb Fokus på eksamensgenren kronik (redegørelse). Slutter af med en skriftlig opgave. Vi skriver på denne opgave i timerne. I skal være.
Program for mødet Kl : Velkomst Kl : Introduktion til lovændringen og de særlige opmærksomhedspunkter v/ Socialstyrelsen Kl : Særlige.
Psykoedukation skizofreni Session 1. – introduktion til psykoedukationsforløbet Undervisere:
Symmetri-drager Undervisningsforløbet leder eleverne igennem en verden af symmetri, sjov med drager og svære udregninger - et undervisningsforløb i 3.a.
1 Projektopgaven 8. årgang. 2 Projektopgavens vej 1.Overordnet emne er xxxx 2.Brainstorm over delemner. 3Gruppedannelse omkring delemner 4Problemformulering/opstilling.
Udarbejdelse af spilleregler for god omgangstone og håndtering af konflikter 1. møde Anbefalet varighed: 2 – 2½ timer.
Samtalen Fokus på handleplan og delmål. Indhold Indledning Nysgerrighed Positionering Styrkelse af motivation Gennem samtalen Som mål Arbejde med tro.
Vejledning: selvbetjeningssystem
Studieretningsprojektet
Antal besvarelser: 52.
Dagens program Vi skal tale om: Hvornår og hvordan du træffer valg?
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Anvendelse.
Ny risiko-bekendtgørelse
Studieretningsprojektet
Arbejdsmiljørundering /tjeklister
Læring gennem registrering og indberetning
Tilmelding til valgfrie elementer og seminarer på FSV KA
GUIDE TIL OPRETTELSE AF DOKUMENTER
Overblik med Instruktørrollen
Digital læring og undervisning
Mål Viden om og inspiration Kompetencer aktiviteter Evaluering
Kvalitetsvinde Vibe Aarkrog MBU 4. april, 2013 Billeddias
Folmer Kjær Pia Kristoffersen
Til ambassadører: Hvordan kan Colibo understøtte jeres behov?
Vejledning: Publicering af artikler på Kompetenceportalen
Kerneydelsen som grundlag for dialog
Kvalitetsmål i uddannelsessektoren
Tilsyn med Produktionsskolerne
APV og Trivselsundersøgelse
Tag sikkerhedskopier Når uheldet er ude – enten fordi dine ting går i stykker, eller fordi du bliver offer for kriminalitet – er det godt at have sikret.
Temadag Iværksættelse af talentudvikling
Hvilke punkter vil jeg komme ind på?
EASY-P Konference Digitalisering.
Velkommen til møde om Elevplan
Herfølge: Per Bredholt Frederiksen
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Udvikling af modeller og metoder til differentiering
Arbejdsmarkedets efterspørgsel efter digitale kompetencer
Valgfrie læringsaktiviteter i Elevplan
Systemtech A/S IT-leverandør til uddannelsessektoren
Praktikpladsen.dk Præsentation på praktikkonferencen,
Praktik+ Præsentation på praktikkonferencen,
Præsentation af app til Stafet For Livet Formålet med Stafet For Livet Appen er, at skabe en app, der fungerer som en samlet indgang til stafetten for.
Elevplankonference 2013 Elevplan-kuffert
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
Nyt fra ministeriet Billeddias
Videnskabeligt projekt
Videnskabeligt projekt
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
CMS – Inner Wheel Danmarks hjemmesider
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Oprydning i SkoleIntra, skolens brugere og lokal opsætning af Aula
Opbygning og opgavetyper
NÅR DIT BARN SKAL HAVE ET TILBUD OM SKOLEFLEX, TILBAGESLUSNINGSFLEX
Værktøj 4: Aktiverende APV
Værktøj 7: Det gode personalemøde og arbejdspladskulturen
Præsentationens transcript:

EASY-A og Elevplan – undgå dobbeltarbejde Billeddias Udskift baggrundsbillede: Indsæt nyt billede fra fil (Indsæt > Billede > Fra fil) Billedets størrelse skal være 25,4 cm x 19,05 cm og placeres 0 cm fra top og 0 cm fra venstre kant. (Højreklik på billedet og vælg formater billede. Indsæt koordinater og størrelse. Klik OK) Højreklik på billedet og vælg rækkefølge > Placer bagerst. Slet det gamle billede. Herefter er det nye billede synligt. Indsæt note og kildehenvisning via Header and Footer 27-11-2018

EASY-A og Elevplan – undgå dobbeltarbejde! Målgruppen: nye brugere planlæggere og administrative medarbejdere Oplægget gennemgår, hvilke overvejelser og aftaler skolen skal gøre, for at få størst muligt udbytte af at bruge EASY‐A og Elevplan. De mest benyttede faciliteter, som f.eks. holdoprettelse, vedligeholdelse af aktivitetsafdelinger, fraværsregistrering og karaktergivning, bliver gennemgået for at undgå dobbeltarbejde. Tekstdias 27-11-2018

EASY-A og Elevplan – undgå dobbeltarbejde! Der skal træffes beslutning om at skolen ”vil” elevplan Der skal følges op på denne beslutning I skal træffe beslutninger der er til gavn for både eleverne, elevplanbrugerne og administrationen Hvis I træffer en beslutning og den viser sig at være uhensigtsmæssig – så lav den om!!!!! Få afklaret og beskrevet de beslutninger skolens øverste ledelse er nødt til at træffe. 27-11-2018

EASY-A og Elevplan – undgå dobbeltarbejde! Det er vigtigt at forstå hvor data oprettes og hvor evt. rettelser skal ske. Nogle data kan kun oprettes i det ene system Andre kan oprettes i begge systemer Alle brugere dvs. elever , undervisere og administrative medarbejdere oprettes i EASY-A. 27-11-2018

27-11-2018

27-11-2018

27-11-2018

Så er der lige undtagelsen der bekræfter reglen :-) Nemlig GVU-eleverne, hvor I selv skal huske at sætte ”J” i feltet elevplan når I opretter eleven. Det kan ikke rettes efterfølgende!!! 27-11-2018

Login og password til elevplan Der kan bruges UNI-login Der kan bestilles flettefiler i EASY-A til både elever og medarbejdere B368 – flettefil til elever B364 – flettefil til medarbejdere 27-11-2018

EASY-A og Elevplan aktivitetsafdelinger I Elevplan er der flere steder hvor man har mulighed for at angive en aktivitetsafdeling. Afdelingerne oprettes i EASY-A og overføres til Elevplan. Overvej hvilke af jeres afdelinger som skal bruges i Elevplan Giv dem en sigende lang betegnelse i EASY-A. Det er den der ses i Elevplan 27-11-2018

27-11-2018

27-11-2018

EASY-A og Elevplan kontaktlærertilknytning Det foregår altid i EASY-A. C010 Masseredigering / tilknytning af kontaktlærer. Det forudsætter at eleverne er på et hold eller skoleforløb A580b Kontaktlærere. Bruges hvis du opretter og sætter kontaktlærer på en enkelt elev B294 kontaktlærertilknytning Her kan du taste kontaktlærer på flere elever (der er dog først kontrol af evt. overlap når du gemmer!!) B304 Person med kontaktlærer Bruges til GVU-elever Indsæt note og kildehenvisning via Sidehoved og sidefod 27-11-2018

EASY-A og Elevplan – undgå datoforvirring Reglen er: Undervisningsforløb og dermed hold skal datomæssigt altid være indeholdt i et skoleforløb. Skoleforløb _________________________ Sådan bør det være: Undervisningsforløb _________________________ Hold 1 _________________ Hold 2 _____________ Sådan bør det ikke være: Undervisningsforløb ______________________________ Hold 2 ______________________________ 27-11-2018

EASY-A og Elevplan – undgå dobbeltarbejde Udbyd og overfør UV forløb Indlæs hold og vis fag osv. Placer elever Kopier forløb Vis hvordan det ses i EASY-A Fraværsregistrering Karakterer og karakterlister. 27-11-2018

HJÆLP www.elevplanvejledning.dk 27-11-2018