VoksenBadminton… Er det noget for jer?

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Foreningsudviklingstesten
Advertisements

Markedsføring af Tivoli Friheden med henblik på de årige
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Modul 3C Ideudvikling med anvendelse af principper som stimuli.
Velkommen Børnefodbold Store Trænertræf Vejen 2012.
Læringsstile og lektier
Junior Development Juniorudvikling. Junior Development Juniorudvikling Aktiviteter rettet mod forældrene Hverveaktiviteter for nye medlemmer Minihockey.
Blogs for Bibliotekarer Du ka’ godt!. Dagens program •Hvem er vi? •Hvorfor er vi her? •Hvad er en blog? •Hvorfor skal vi bruge blogs? •Hvordan kan vi.
Indsamlingsmetoder.
God trivsel = God læring
Det frivillige foreningsliv i dansk idræt
Brøndby den 10. april 2007 Forældrerekruttering Teddy Pedersen Haderslev Fodboldklub DIF - Breddekonsulenttræf.
Træningstilbud i Vedbæk Tennisklub Vi håber at kunne byde dig velkommen til vores klub, og at du/I vil benytte et af vores mange træningstilbud Motionisttræning.
Idrættens Hus torsdag 26. april 2012 Forbindelse: WWKkMA Password: OkuJ4F Idrætsforeninger og Facebook.
Det forpligtende fællesskab. Vester Skerninge •Landsby med indbyggere beliggende midt imellem Svendborg og Faaborg på Sydfyn •11 idrætsforeninger.
Ventilen - på biblioteket Ventilen Danmark –
Taktil – Røre børnene Jeg er god til at huske noget, hvis jeg tegner, mens jeg får det forklaret Jeg er god til at lytte, hvis jeg må pille ved noget imens.
Mindre grimt, tak.
Å.
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Projektlederens rolle(r)
Videreudvikling af ide 2&2
Relationer – børn og voksne
Spørgeskemaundersøgelse feb. – marts
Cooperativ learning - også kaldet CL
HVAD ER UDSATTE BØRN OG UNGE? Børn og unge med: Økonomiske Sociale Kulturelle forhold som gør, at de ikke kan deltage i foreningslivet på lige fod med.
Workshop om organisatoriske udfordringer & strukturelle løsninger v/ projektleder Helle Stuart.
Fritidspas.
Hvad skal vi tænke igennem og beslutte ? Strategi for Højbjerg Badmintonklub frem mod 2010 Opgave.
Fodbold Fitness og SPECIFIKKE målgrupper
Klubledermøde - Syd 1. Juni Motion & Foreningsliv … 4 fokusområder i 2015 Klubudviklingsprojektet bliver en success Fastholdelse af unge I overgangen.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Præsentation af resultaterne fra workshop 1 1. Workshop 1- hvad gjorde vi? Spor: Unge, uddannelse og beskæftigelse Tema 1 - Forebyggelse og sammenhæng.
Velkommen til Gjern Rideklub! Kære forældre og børn Hjertelig velkommen i Gjern rideklub. Vi håber, at du og Jeres barn/børn bliver glade for at færdes.
Uvikllingskonsulent Kirsten Leth. DBF Nord - og Midtjylland.
Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF - Midtjylland. Forældrekursus COACHING Herning Badminton Klub 29.september 2008.
Hvad gør vi sammen, når vi kommer hjem? DET FÆLLES BEDSTE – Næste-skridt-workshops søndag d. 24. april kl. 10 – 14 for dit lokalområde. Forslag til facilitering.
Danmarks Badminton Forbund Udviklingskonsulent Kirsten Leth. Badminton Midt - og Nordjylland. Med mor og far ved baglinjen. Herning Badminton klub. 21.September.
Cooperative Learning i sprogfagene  Hillerød, Vejle og Aalborg Helle Kirstine Petersen.
Til et badmintonbarn. Forældre – til et badmintonbarn Citat fra en ungdomstræner: Man skal have i baghovedet, at det hurtigt kommer til at fylde en stor.
Håndbold Fitness. Håndbold Fitness Facts Til september 2011 kommer et helt nyt fleksibelt håndboldprodukt Håndbold Fitness henvender sig til en udvidet.
DGI årsmøde 5-februar-2013 ”MINIton i børnehaven”.
Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Meld dig ind i dag! Jægerforbundet kan tilbyde dig at blive meldt ind.
EVALUERING AF LÆREPLANER KRUSEDULLERNE Sociale kompetencer.
Talentet og udviklingsmiljøet Hellebjerg 26/ Claus Hansen.
Temadag om fremtidens seniorsport i firmaidrætten 2012.
Succes med badminton for årige begyndere og let-øvede VIKs opskrift på at: - skabe et attraktivt badmintonmiljø og - få del i et uudnyttet medlemspotentiale.
Tilgang III – synlighed i lokalsamfundet Overvejelse: - Kan man se at der er en FDF-kreds? - Og... Hvad vil en tilfældig person, man møder på benzintanken,
Evalueringsspørgsmålene fra udgivelsen: Styrk jeres realkompetencevurderinger - En guide til selvevaluering.
Påklædning kommende bestyrelsesmedlemmer Generel del
Hjertecafèer - tilbageblik
99 ud af 100 trafikulykker skyldes vores adfærd i trafikken
Fodbold Fitness og SPECIFIKKE målgrupper
Evalueringsspørgsmålene fra udgivelsen: Styrk jeres realkompetencevurderinger - En guide til selvevaluering.
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Best practice i sociale medier
Badminton for unge Engesvang oktober
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Arbejdspladsernes Motionsdag, Formandsmøde 2018
BADMINTON Netværksmøde foråret
5 gode argumenter for hvorfor det skal til din klub
Giv begejstringen videre…
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
[klik og indsæt kommunenavn]
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
Hvad er Gør det lettere? Nationalt udviklingsprojekt mellem Gladsaxe og Vejle Bibliotekerne og 8 deltagerbiblioteker + en række samarbejdspartnere, herunder.
Fra anledning til udvikling
Begynderrejsen – et redskab til rekruttering og fastholdelse af nye medlemmer i kano- og kajakklubber Klub Dato Konsulent navn.
Junior golf i KGK – Golf skal være sjovt
Præsentationens transcript:

VoksenBadminton… Er det noget for jer? 11-11-2018

Hvordan kan vi sammen styrke VoksenBadminton i jeres område? Formålet med i aften… Hvordan kan vi sammen styrke VoksenBadminton i jeres område? 11-11-2018

VoksenBadminton ”Hvad er I allerede gode til i jeres klub?” Hvad er I gode til? ”Hvad er I allerede gode til i jeres klub?” Gå sammen med én fra en anden klub og fortæl hinanden 1 eller 2 ting 11-11-2018

For de 20-60 årige voksne begyndere VoksenBadminton… For de 20-60 årige voksne begyndere 11-11-2018

Succes med VoksenBadminton VIK Badminton: Badminton for de studerende 11-11-2018

Succes med VoksenBadminton Sorø Badminton: ForældreBadminton http://www.bevaegdigforlivet.dk/badminton/aktiviteter-og-traeningstilbud/voksne/voksenfjer-klubtraening-for-voksne 11-11-2018

Succes med VoksenBadminton Hjerting IF Badminton: Fædre- og MødreBadminton 11-11-2018

Succes med VoksenBadminton Højbjerg Badminton: TinderTon 11-11-2018

Der tegner sig et billede… To forskellige måder at spille VoksenBadminton… 1) Træning: Badmintonudviklende træning sammen med andre 2) Fællesspil: Kamprunder sammen med andre på et hold 11-11-2018

VoksenFjer Best-Practice træningstilbud VoksenFjer - Få flere medlemmer i klubben Badmintontræning for voksne (20-60 år) Fokus på at træningen er sjov, udviklende og sker i fællesskab med andre. Målgruppe: Tidligere spillere og nybegyndere Kræver en træner, der kan stå for træningen Fleksibel deltagelse: Man kommer, når man kan! Flere klubber sammen  flere mulige træningsdage 11-11-2018

FleksiFjer Best-Practice træningstilbud FleksiFjer - Få flere medlemmer i klubben Kamprunder for voksne (20-60 år) Fokus på at spille sjove, jævnbyrdige kampe mod andre (ikke afhængig af faste makkere) Målgruppe: Tidligere spillere og nybegyndere Tovholder: Sørger for jævnbyrdige kampe Fleksibelt og uforpligtende: Man kommer, når man kan! Flere klubber sammen  flere mulige træningsdage 11-11-2018

Hvorfor starte VoksenBadminton? Der er mange gode grunde…. Flere medlemmer Mere liv i klubben Kontingent-indtægter Flere frivillige hænder Potentielt nye ungdomsmedlemmer (voksne har ofte børn) Større netværk  mulighed for sponsorer Stabile medlemmer (jf. Flere Fjer) Andet? 11-11-2018

Hvorfor har alle så ikke bare VoksenBadminton? Udfordringer, vi har hørt fra andre klubber 1) Hvordan får man det organiseret og kommer godt i gang? 2) Synliggørelse af træningstilbuddet i lokalområdet 3) Kan være svært at finde en træner 4) Mangel på haltid 11-11-2018

Udfordringer, vi har hørt fra andre klubber… 1) Hvordan får man det organiseret og kommer godt i gang? Selvhjælpsguide: ”Kom godt i gang - folder” Konsulenthjælp: Vi står klar til at hjælpe jer godt i gang i klublokalet Instruktørhjælp: Vi står klar til at hjælpe jer godt i gang i hallen 11-11-2018

Udfordringer, vi har hørt fra andre klubber… 2) Synliggørelse af træningstilbuddet i lokalområdet Markedsføringspakke: Plakater Postkort Gavekort Annonce Pressemeddelelse Film Tekst og billede til hjemmeside og facebook Guide: Gode ideer til, hvordan man bruger markedsføringsmaterialerne Vær hurtig og få fingere i en gratis markedsføringspakke – kontakt din badmintonkonsulent 11-11-2018

Udfordringer, vi har hørt fra andre klubber… 3) Kan være svært at finde en træner FleksiFjer: Kræver kun en tovholder VoksenFjer: Lektionsplaner til 40 ugers VoksenFjer BadmintonFitness: Færdigt træningsmateriale, der er lige til at gå til – uden trænererfaring 11-11-2018

Udfordringer, vi har hørt fra andre klubber… 4) Mangel på haltid Samarbejde med naboklubben Ledige baner under ”pay and play” tider? 11-11-2018

Hvordan kommer vi i gang? Gå sammen i grupper: Klubvis: Hvis I vil snakke om, hvordan I starter VoksenBadminton op i jeres egen klub Eller Flere klubber sammen: Hvis I vil samarbejde om at starte et fælles VoksenBadminton-træningstilbud op 11-11-2018

8 spørgsmål til at komme godt i gang… Målgruppe: Skal tilbuddet henvende sig til nybegyndere eller tidligere spillere? Og hvilken aldersgruppe? Haltid: Hvilke haltider kan vi få til træningstilbuddet? Og hvilke tidspunkter passer bedst til målgruppen? Træner/Tovholder: Hvem kender vi, som kan være ansvarlig? Skal det være den samme hver gang? Klubsamarbejde: Kan vi samarbejde med andre klubber om at styrke træningstilbuddet? Kontingent: Hvad skal tilbuddet koste for spillerne og skal der tilbydes rabatordninger? Rekruttering: Hvor, og hvordan kan vi komme i kontakt med målgruppen? Kan nuværende medlemmer bruges til at sprede ordet i deres netværk? Socialt miljø: Hvad kan vi gøre for at sikre et godt socialt miljø blandt deltagerne på holdet og få de nye spillere integreret i klubben? Markedsføring: Hvordan skal vi skabe synlighed omkring vores træningstilbud? Inden vi rigtig starter vil vi godt vide lidt mere om hvad der motiverer jer til at være en del af denne klub. Hvad er din glæde ved badminton. Deltagerne får 2x2 minutter. Konsulenten samler op og noterer med et ord eller en overskrift hvad der kendetegner den oplevelse.

Ideudvikling af tilbud 1) Overvej spørgsmålene fra forrige slide – et ad gangen 2) Hvordan kan vi sammensætte et træningstilbud ud fra de muligheder vi har skrevet ned? Inden vi rigtig starter vil vi godt vide lidt mere om hvad der motiverer jer til at være en del af denne klub. Hvad er din glæde ved badminton. Deltagerne får 2x2 minutter. Konsulenten samler op og noterer med et ord eller en overskrift hvad der kendetegner den oplevelse.

Handlingsplan… Hvad består opgaven i? Hvem har ansvaret for at den bliver løst? Hvem skal hjælpe med opgaven? Hvornår skal opgaven være løst?   11-11-2018

Handlingsplan… Hvad er næste skridt? - Hvad er det første, vi gør efter dette møde? - Hvem gør hvad? - Hvad skal vi være opmærksomme på? 11-11-2018