Se mere om L21 ansøgning på

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hesselager-projektet
Advertisements

V ELKOMMEN TIL FÆLLES P- AFTEN I G L. B RABRAND DAGTILBUD Fællesskab skaber vi sammen Mangfoldigt fællesskab.
Breddeidrætsudvalgets betænkning •Foreningsidræt •Kommerciel idræt •Selvorganiseret idræt •Institutionsidræt •Offentlig idræt.
De pædagogiske læreplaner i dagplejen.
Beboerdemokrati? Det er da en lukket fest!.
Bevægelse og sundhed Horne Skole 20. januar 2009.
Brændpunkter i fremtidens lokale idrætspolitik IDAN 20. april 2006.
Forældremøde X årgang.
Vision 2010 W W W. S T J E R N E S P E J D E R. D K.
Ventilen - på biblioteket Ventilen Danmark –
Visionsproces Fra ord til handling.
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
Historie •Sejlklubbens formand nævner behov for bedre faciliteter i sin beretning på efterårsgeneralforsamling, 2002 •Generalforsamlingen er positivt stemt,
Dansk Svømmeunions politiske program
10 punkts programmet •Der skal sikres alle børn og unge et alsidigt tilbud om fritidsvirksomhed •Kommunen skal samordne fritidsforanstaltninger, der iværksættes.
Idrætsorganisationernes ledelse og organisation
- En rigtig god idé! Bevægelse i hverdagen på Høje Gladsaxe skole
O-service - Nye muligheder Alle slags arrangementer ind. Bedre visning og sortering af kalender. Tilmelding af ikke-DOF medlemmer. Betalingsmetoder og.
Vision for Holmebækskolen Holmebækskolen er en skole med en stærk kultur og et fælles sprog, hvor fællesskaber styrkes omkring: Børnene, klassen og klassesamarbejdet.
1 Wischmann Innovation © BESTYRELSENS OPGAVER. 2 Wischmann Innovation © - udvikle visioner, mål og strategi Det er generalforsamlingen, som godkender.
Oplæg til Strategi for kreds-FDF HB møde februar 2012, bilag 4.2 Status – februar 2012 Ver.2.5.
Institut for Idræt Foreningsliv og kommuner. At agere i en projektkultur Charlotte Østergaard, Studieadjunkt Institut for Idræt, Københavns Universitet.
Bevægelse i hverdagen. Navn Navnesen  1,6 mio. idrætsaktive  frivillige ledere, trænere og instruktører.  foreninger er organiseret i.
Vandpolo seminar 18. september Velkommen Formålet med i dag er: –at I alle tænker over, hvordan vi udvikler dansk vandpolo I den rigtige retning.
Randers Kommune 22. april Fremtidens drift af idrætsanlæg.
Forældresamarbejde/fællesskaber
FDF vil styrke det lokale samarbejde med kirker, skoler og kommuner Kirken skal holde fokus på børn og unge FDF skal nå udsatte børn og unge FDF skal være.
Broen til bedre sundhed – fremtidens voksne Borgmester Stig Vestergaard 3. Maj 2013.
Fritidspas.
Idrætten i en ny storkommune  Kommunens idrætspolitiske målsætninger  Tilskudsordninger  Haller og anlæg  Brugerindflydelse i fremtiden  Strukturen.
Børne- og Kulturchefforeningen Formål Styrkelse af medlemmernes faglige og kollegiale sammenhold faglig interessevaretagelse inden for medlemmernes ansvarsområder.
1 Vision – Mission - Værdier - Mål – Midler - Politikker.
Fremtidens Idrætsråd i Mariagerfjord Kommune Præsentation af arbejdsgruppens resultat ved Hans Kristian Bjørn.
Hjertemotion Hjertemotion og patientstøtte. Hjertemotion Hjerteforeningens bidrag til den vedligeholdende rehabilitering – at fastholde de livsstilsændringer.
Den stille Revolution Søren Riiskjær. Idrætsdeltagelsen Navn Navnesen.
Velkommen til forældremøde = 5 Når børnene … … har mange i klassen, som de kan lide at være sammen med. … oplever et godt sammenhold … har tillid.
Vision Analyser, undersøgelser, projekterfaringer Navn Navnesen Anders Kragh Jespersen, DGI Lab 1.
Hvad er Frederiksberg Idræts-Union ? 1 Interesseorganisation siden foreninger & idrætsudøvere Favner hele idrætslivet - Motionsløb – Elitehåndbold.
Workshop Udpeg en bordformand, der kan fremlægge jeres holdninger i plenum Diskuter følgende spørgsmål: Hvad synes I om muligheden for et frivilligcenter.
Fælles fremtid – fælles ansvar Ledelsens strategi Hoved-MED 27. februar 2013.
Vilkårene for det frivillige arbejde i udsatte boligområder Michael Fehsenfeld og Bjarne Ibsen Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund (CISC)
Dagens program Hvem er jeg Formålet med workshoppen Forskning omkring fysisk aktivitet i undervisningen Formål med fysisk aktivitet i undervisning Hvordan.
Idrættens Analyseinstitut l Kanonbådsvej 12A l 1437 København K l Tlf l Senioridrætten i vækst -idrætsvaner blandt 60+ i Danmark.
Herning Idrætsråd Formand Søren Fløe | Sekr.-leder Anders Buhl | Elitekoordinator Søren Baadsgaard Økonomimedarb. John Aas | Konsulent Daniel Juhl Kristensen.
Den frivillig idræt i Hillerød Kommunes læringsreform kvalitet ved inddragelse af idrætsforeningerne Kurt Curth Idrætskonsulent Hillerød Kommune 26.marts.
Mission HVORFOR er vi her og hvad vil vi opnå ? DVL skaber gode vandreoplevelser for hele livet, hvor vi får mere end vandring Socialt samvær Det er sikkert.
Hvad er Velfærds-LAB? 1. Leder- og medarbejderønsker til BV Medinddragelse og medindflydelse Fælles tilgang til arbejdet med borgeren Understøttelse til.
Temadag om fremtidens seniorsport i firmaidrætten 2012.
Vores frivillighedspolitik Næstformand Mads Kildegaard Larsen.
SportHouse –  TEAM/ RESSOURCER KRITISK SUCCES FAKTOR UDFORDRINGER/ FORHINDRINGER FASER/MILEPÆLE/AKTIVITETER xx MÅL Februar 2014 Bestyrelsens.
‘En bevægende kommune - Bevæg dig for livet’
Opsamling på de fire klyngemøder v. Jeanette Lund
DGI svømmekonference 2012 i DGI-huset Herning
Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus
Idrættens Innovatører
Kultur Idræt Bevægelse
Strategi 2015 Svømmekonference 2012.
Vision MX 2020 Organisatorisk Sikre fællesskabet
”I gamle dage gik man til fodbold og gymnastik for at være sammen med sine venner – det gør man ikke mere!” - Perspektiver på børne- og ungdomsidræt i.
Hvordan skaber vi højere kvalitet i lokalområdet?
Oplevelser og afledte effekter
Den pædagogiske læreplan
Strategi 2022 Stærkere Firmaidræt – Mere kollegamotion.
Arbejdspladsernes Motionsdag, Formandsmøde 2018
FIC Udviklingsplan 2020.
BADMINTON Netværksmøde foråret
[klik og indsæt kommunenavn]
Hvordan vil vi samarbejde fremover?
Junior golf i KGK – Golf skal være sjovt
Barnesyn og børneperspektiv
Præsentationens transcript:

Se mere om L21 ansøgning på www.svendborghvorellers.dk

Vores Vision Kraftcenter for bevægelse, sundhed og oplevelser Værdier Åbne fællesskaber, Personlig udvikling, Kvalitet og ordentlighed,

SG’s dilemmaer Forening – Forretning Frivillige – Ansatte Hovedforening – Afdelinger Elite – Bredde I aften med omdrejningspunkt i Aktiviteter og Faciliteter

Hvad har vi sagt ifm L21? SG bakker aktivt op om L21 Vi kan bygge men har ikke alene økonomien Vi bygger til aktivitet ‘Forbudt for tilskuere’ Dumt at bygge i 2022 SG er vigtigst men vi er åbne for synergier L21 er blot en driver for hvad der nok sker alligevel SG er vigtigst nu og på lang sigt Der skal være en driftsøkonomi tilknyttet evt byggeri

Tidsplan for et byggeri 2025: …. 2021: Landsstævne 2020: Byggeri 2019: Udbud 2018: Design 2017: Vision og ”hvad vil vi i SG”

SG tidsplan 2025: …. 2021: Landsstævne 2020: Byggeri 2019: Udbud SG visioner og behov Forenings-udvikling SG stærkere som forening efter L21 festen Baseret på gode Faciliteter og gode Aktiviteter SG tidsplan 2025: …. 2021: Landsstævne 2020: Byggeri 2019: Udbud 2018: Design 2017: Vision og ”hvad vil vi i SG”

Er der bekymringer? Ja… Har vi økonomi til dette? Skal vi overhovedet bygge? Hvordan overlever en forening i en L21 fest uden tømmermænd? Hvad er det vores medlemmer og instruktører vil have nu og om 10-15 år? Kan man forudse fremtidens idræts hus? Kan man blive for store? Mister vi sammenhængen i foreningen?

Er der muligheder? Ja… Der er medvind på cykelstierne pga L21 Vi har rigtig gode relationer til Kommunen 2021 er en konkret milestone for målsætninger Nye samarbejder giver nye muligheder Synergier giver bedre vilkår for vores medlemmer Selv fonde har brug for branding Jeres viden og input… 

SG - før, under og efter L21

SG medlemstal 2014 og 2015

SG medlemstal 2014, 2015 og 2016

Den lokale historie Svendborg Projektet Aktive børn i dagtilbuddet

IDAN: Danskernes Idrætsvaner

Hvad ved vi? Svendborgprojektet har kørt siden 2006

Hvad ved vi? Svendborg projektet har nu kørt siden 2016 UDENDØRS MOTION STÅR STADIG CENTRALT BLANDT VOKSNE

I dag handler det handler om alt det sjove .. Aktiviteter & Faciliteter

Se mere om L21 ansøgning på www.svendborghvorellers.dk