E-handel og online service

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Dynamicweb Software A/S Tobias Høst – Commercial Lead, eCommerce.
Advertisements

Automatic Delivery Rewards Hovedtræk. Automatic Delivery Rewards •ADR eller Automatic Delivery Rewards er et program, hvor en distributør eller kunde.
Bedre læring, mindre larm og landets bedste lærer.
LinkedIn Intro.
Markedsføring af Tivoli Friheden med henblik på de årige
Kort om regnskabssystemer:
Introduktion til Kryptering
Internet til alvor og sjov
E-handel Fysisk kontakt med andre Ulemper Købmandsskab i praksis.
1 DSB og Bibliotekerne Personlige interview foretaget 20. til 25. januar respondenter Holdning til evt. ny portal.
Backoffice præsentation
Salg og service Dag 3.
ART GALLERIES Gruppe 4.
Bestilling af IT udstyr og software fra Digitaliseringsstyrelsen. Har du prøvet at bestille i dag?
E-commerce hos Bon’A Parte
Coop Bank.
ERP-systemet e-conomic
OUH-to-go (workflow-to-go®)
Program for valg af platform Præsentation af os selv/IdeFA Gruppen Tjeklisten Valg af platform – Godt det ikke er os! – GENERELT Gruppearbejde 1. Pause.
Backoffice præsentation
Datasletning – Løsninger og demo Henrik Andersen Country Manager Ibas | Kroll Ontrack.
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
INTEGRATION DU KAN REGNE MED. HVAD ER IEX? HVEM ER VI? IEX BETYDER IMPORT & EXPORT AF X.
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Økonomi og Jura Ø90 Online Ø90-Opgørelse og arbejdsgange Kursus efterår 2005 Helle Hovgaard Ledende økonomikonsulent.
Kap 19 E – handel Kapitel 19.
Digital Forvaltning (44405) Introduktion til Digital Forvaltning1 Digital Forvaltning ”Bedre service..” ”Lavere omkostninger…”
E-biz 2014 Idé – Koncept – Navn Varer – Målgruppe
Cross Channel - Tidens største trend.
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. OPLÆG TIL GÆSTEUNDERVISNING 2016 LØN, LÅN OG OPSPARING (Til arbejdshæftet.
Relationsbaseret markedsføring og Facebook Annoncering Anders Sevelsted | Aditup.dk | Havneparken 2 | | #AndersSevelsted.
Opgaver Opgaver: Opret en Webshop Værktøj: Online brugermanual på webshoppen samt udleveret materiale svarende til gennemgangen.
Kapitel 15 IT jura og e-handel Kapitel 15 handler om: Markedsføring på internettet Aftaler og køb på internettet Ophavsret på internettet.
Sælg mere på Nettet MarketingCamp Copyright © 2013 by CustomerSense. All rights reserved.
Projekt betalingsmodel Formålet med projektet: Projektet har til formål at etablere en betalingsmodel, der kan afløse de nuværende positive budgetreguleringer.
Vejledning til efterskoler om EFI I denne præsentation har vi samlet lidt information om EFI og hvordan skolen kan blive oprettet i systemet. Først fortæller.
It-systemer er med overalt. Før køb – hjemme hos kunden Kunden besøger hjemmesiden Kunden overvejer og tegner selv Sælger og tegneprogram inspirerer Prisen.
FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED
REACH og virksomhederne Christina Busk, Dansk Industri.
Ny Kunde (1/2) Velkommen til Nespresso Club, du taler med Hvad kan jeg hjelpe dig med? Navn Først vil vi gerne vide om medlemskabet skal stå som et firmanavn.
E-handel ER DET VEJEN TIL RIGDOM …. ELLER VORES UNDERGANG ?
Købeloven afsætning.
Anden lovgivning afsætning.
Koncepter og butikskæder
Kapitel 30 Debitor-, kreditor- og lagermodul.
markedsføringsplaner
Kommunikation Kommunikationskanaler 2 Hjemmesider 3 Reklamer 4
Markedsføring og reklame
Modul 2.1 – Go’dag til Cura og Fælles Sprog III
Sælg mere, og finansier din virksomhed. Med statsgaranti.
Modulerne i økonomistyrings- systemet
Udarbejdet af Stine H, Simone L, Daniel P og Daniel H
konkurrencesituation
Supply Chain management SCM
Kapitel 8 Vareregnskabet Varekøb.
Automatic Delivery Rewards
Kapitel 12 Forbrugerkøb Kapitel 12 handler om:
Tre lags arkitektur.
Verdens tyndeste Mp3-kort Wallet-mp3 Musik-kort MusiCard m.m.
INTRODUKTION
Tag sikkerhedskopier Når uheldet er ude – enten fordi dine ting går i stykker, eller fordi du bliver offer for kriminalitet – er det godt at have sikret.
Tag sikkerhedskopier Når uheldet er ude – enten fordi dine ting går i stykker, eller fordi du bliver offer for kriminalitet – er det godt at have sikret.
Procesflow indkøb & fakturamatch i Apovision (1/2)
Link til video:
Introsidernes betydning
PengeSpillet 2018 #Pengeuge Til arbejdshæftet "Viden om penge"
Af alle hjemmesideejere har ikke
Kapitel 9 Betalinger.
Præsentation af den statslige telefoniaftale
1. Købeloven om forbrugerkøb
Fakta om Spar Bonde Spar Bonde blev stiftet i 2001 af en række landmænd, der så behovet for en indkøbsklub. Spar Bonde drives af SLF, LMO, SAGRO og Centrovice.
Præsentationens transcript:

E-handel og online service afsætning

Udvikling i e-handel Den første danske webshop åbnede i 1994, og siden er der sket meget: Det er blevet meget mere sikkert at betale online De tekniske muligheder er blevet forbedret Kunderne har vænnet sig til E-handel Det er blevet nemmere at modtage og returnere varer købt online Kunderne er blevet online overalt og hele tiden med smartphones og mobilt internet Afsætning, EUD/EUX, F-C

webshop Er en hjemmeside, hvor kunden kan læse om, bestille og betale for en vare Tre ting på plads før åbning af webshop: En hjemmeside En administrationsfunktion Betaling via sikker forbindelse Udbyder varer på lige fod med fysiske varer – det handler om at opfylde kundernes ønsker og behov Afsætning, EUD/EUX, F-C

Fordele for kunden ved online handel Mulighed for at handle 24 timer i døgnet Varen kan modtage derhjemme Kan spare tid på transport Kan købe ting uden for nærområdet Mulighed for at sammenligne priser Sikker betaling 14 dages returret Afsætning, EUD/EUX, F-C

Ulemper for kunden ved online handel Det er besværligt at returnere, hvis kunden fortryder Reklamationer og reparationer kræver forsendelse Det er vanskeligt at vurdere varen ud fra billeder eller video Der er ingen personlig kontakt med virksomheden Afsætning, EUD/EUX, F-C

Oprettelse af webshop En webshop består i de fleste tilfælde af 3 dele: En hjemmeside, som kunderne ser. Dette kalder vi også for frontend. En administrationsdel, hvor ansatte kan administrere varer, priser, tekster, billeder osv. Dette kalder vi for backend. En betalingsdel, så kunderne kan betale med betalingskort eller andre online betalingsmidler. Afsætning, EUD/EUX, F-C

Overvejelser før valg af webshopløsning Hvordan er leverandørens kundeservice? Kan du lave det design, du gerne vil have? Hvor let er det at oprette nye varer? Hvor mange varer kan systemet håndtere? Betaler du én gang, eller er det en abonnementløsning? Er løsningen søgemaskinevenlig? Kan løsningen håndtere gavekort og lagerstyring? Er det et solidt firma, som også lever om 5 år? Kan du automatisk præsentere tilbehør til de varer, folk lægger i indkøbskurven? Understøtter løsningen flere betalingsløsninger? Kan løsningen importere og eksportere data fra andre systemer? Kan du foretage analyser af besøgs- og salgsstatistikker? Afsætning, EUD/EUX, F-C