Grafikrapport Unges brug af tandpleje

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Boligselskabernes Landsforening – Danmarkspanel - Januar A&B ANALYSEs Danmarkspanel - Boligselskabernes Landsforening - Januar 2010.
Advertisements

Hjem-IS Kommunikationstest Juni Om undersøgelsen Data er indsamlet juni 2003 Metode CAWI interview Der er 1128 besvarelser fra medlemmer af Hjem-IS.
Vildledningssager - Hjemmelavet Undersøgelse om ”Vurdering af vildledningssager” Gennemført af CEM Institute – Voxmeter for Fødevarestyrelsen.
Vildledningssager - Frisk Undersøgelse om ”Vurdering af vildledningssager” Gennemført af CEM Institute – Voxmeter for Fødevarestyrelsen.
Vildledningssager – Oprindelse Undersøgelse om ”Vurdering af vildledningssager” Gennemført af CEM Institute – Voxmeter for Fødevarestyrelsen.
Titel og undertitel skal stå med store bogstaver (Versaler) og skal holdes indenfor de to vandrette grå linjer. Titlen kan stå i farve, eller der kan vælges.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Profil-værktøj til unge på uddannelseshjælp Kursus April 2014.
Fattiggørelse og hjemløshed fra tag over hovedet til kontanthjælpsloft Hanne Thomsen Medlem af Rådet for Socialt Udsatte, formand WeShelter Fællessalen,25.
TNS Gallup - Public Tema: Hjemmehjælpere 23. – 25. august 2010 Public
Gallup om Madspild © TNS Dato: Maj 2016 Projekt: Gallup om Madspild.
Region Hovedstadens Vækstbarometer Arbejdskraft ”Region Hovedstadens Vækstbarometer” er et repræsentativt panel af mere end 800 direktører.
DJØFs medlemsundersøgelse 2010 Pensionister 9. juni 2010.
Somatisk SOF Sydvestjylland den 22. januar 2014 Implementering af strategi for forebyggelse og behandling af livsstilssygdomme for mennesker med en sindslidelse.
Unge i Grønland Med fokus på seksualitet og seksuelle overgreb.
KNÆK KODEN Det samfundsfaglige område Opgaveformulering 2 – Danmarks økonomi.
Fokus på handicappedes beskæftigelse Handicapkonference 22. november 2007.
Center for Kvalitetsudvikling KVIS 22. september 2009 Pilotundersøgelse af Patientoplevet Kvalitet i Speciallægepraksis 2009 Design, resultater og udviklingsmuligheder.
Profil af MIL-studerende v. studievejleder Marianne Riis MIL-undervisermøde - Århus Universitet – torsdag d. 13. maj 2004.
1 Social Pejling Evaluering 2011 Hvilken effekt?.
Inddragelse af børn og unge med særlig fokus på det udviklingsstøttende perspektiv Work shop 2 Socialrådgiver, lektor Birthe Elholm, Institut for Socialt.
Talent og kompetencer i verdensklasse Seminar den 23. juni 2011 om vækst og beskæftigelse i Østdanmark v/direktør Joost Nielsen, Regional Udvikling.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Udfordringer på det akademiske arbejdsmarked v/ regionsdirektør Jan Hendeliowitz.
Gallup om Det gode liv © TNS Februar 2014 Projekt: Gallup om Det gode liv som kilde til vækst.
Rejsekort Undersøgelse om rejsekort i den danske befolkningen, der bruger offentlig transport mindst 1 gang i kvartalet 8. dec 2015.
Lægers faglige kvalitet og tilhørsforhold Lægeforeningen i Region Hovedstaden 20. September 2012 Overlæge dr. med. Erik Kristensen.
Aftagerforventninger – og problemstillinger vedr. professionsmasteruddannelser v/ Direktør Per B. Christensen.
Analyse af ungegruppen i Midtjylland 1 13/ Beskæftigelsesregion Midtjylland Analyse af ungegruppen i Midtjylland Konference 13. marts 2009.
Hjælp til en god debat om forældresamarbejdet John Andersen UdviklingsForum.
Temamøde om flowet mellem a-dagpenge og sygedagpenge Roskilde Hallerne 1. November 2013.
Klinisk Etisk Komite for psykiatrien i Region Syddanmark. Psykiatriens regionale ledermøde Anne Marie Enderlein Cand. mag. i idehistorie, sup.
Undersøgelse blandt frivillige I Ældre Sagen 2015 Oktober 2015.
Brug for alle - Økonomi, ansøgning og evaluering.
Forældres opfattelse af Den Danske Folkeskole
Læring om sundhed – en opgave for alle… - og et fælles ansvar!
Fordybelse i et projekt
Kvantitativ undersøgelse om hjerteflimmer 2016
CfL 2016 INDIKATOR™ om Organisation og HR
Når hørenedsættelse begrænser menneskers deltagelse i samfundet
Markedsanalyser afsætning.
Mette Lynge Sørensen Pædagogisk konsulent
Kvantitativ undersøgelse om hjerteflimmer 2016
Dagens program Vi skal tale om: Hvornår og hvordan du træffer valg?
Medlemsundersøgelse 2016 Medlemsundersøgelse 2016
Medlemsundersøgelse 2016 Medlemsundersøgelse 2016
Bestyrelsesundersøgelse 2016
Om analysen Vil du vide mere? Metode Univers & stikprøve Tidsperiode
Bestyrelsesundersøgelse 2016
Social- og sundhedsuddannelserne
UU - Status og uddannelsesstatistik
Om analysen Vil du vide mere? Metode Univers & stikprøve Tidsperiode
Tro på dig selv - det gør vi
Evaluering af unge-kampagnen ”Tænk hvis alle arbejdede sort…” mod sort arbejde TNS Gallup februar 2006.
Vildledningssager - Hjemmelavet
Danmarks befolkning og sundhed
Briefing vedrørende indsatsen omkring det psykiske arbejdsmiljø
VISIONSSEMINAR – PÅ VEJ MOD STRATEGI 2022
At være blandt ligestillede – ikke at være outsideren
UU - Status og uddannelsesstatistik
Danmarkspanel Uge Bolius – Sex-vaner.
Ulighed i sundhed – fokus på tænder
CFU-forlig OK18.
RAR Sydjyllands indsatsområder Status på mangel og fordeling af arbejdskraftreserven Koordinationsforum Sydjylland – august 2018.
RAR Fyns indsatsområder Status på mangel og fordeling af arbejdskraftreserven Koordinationsforum Fyn – august 2018.
Boostcamp for unge med autisme – erfaringer og refleksioner
Velkomstmøde i MA
STUDIEUNIVERS.
BAI skolekonference 13. november 2018 Titeldias
Få overblik over naturfaglige læreruddannelsesprofiler
Danmarkspanel uge
Årsmøde
Præsentationens transcript:

Grafikrapport Unges brug af tandpleje Undersøgelse om unges brug af tandpleje Gennemført af CEM Institute – Voxmeter for TANDLÆGEFORENINGEN

Metode Undersøgelsen er baseret på 500 interview med et nationalt repræsentativt udsnit af mænd og kvinder 18-25 år. Interviewene er gennemført via Internettet med medlemmer af Voxmeters Internetpanel. Panelet består udelukkende af personer, der er rekrutteret telefonisk i forbindelse med nationalt repræsentative interview. Det er således ikke muligt selv at tilmelde sig panelet. Det betyder, at panelet er repræsentativt for hele den del af befolkningen, der har adgang til Internettet. Interviewene er gennemført i perioden 22. juni til 3. juli 2013.

Frekvens – Tandlægebesøg Q8. ”Hvor ofte går du til tandlæge?” Base: 500 Der er en tendens til, at de unge går til tandlægen ca. 1 gang om året. Der er meget få, der aldrig går til tandlægen.

Frekvens - Tandlægebesøg Q9. ”Hvornår har du sidst været til tandlæge?” Base: 500 To tredjedele af de unge har været til tandlægen inden for det seneste år.

Frekvens – Årsag til få tandlægebesøg Q10. ”Hvad er den eller de primære årsager til, at det er mere end 2 år siden, du har været til tandlægen? (max 2 svar)” Base: 71 Af de 71 unge, der ikke har været til tandlægen inden for de seneste 2 år, er de to primære grunde, at det er for dyrt og at de ikke har råd.

Kryds – Køn, Tandlægebesøg Q8. ”Hvor ofte går du til tandlæge?” Base: 500 Grafen viser fordelen hvor ofte hhv. mænd og kvinder besøger tandlægen. Grafen viser, at kvinder oftere går til tandlægen end mændene.

Kryds – Køn, Årsag til få tandlægebesøg Q10. ”Hvad er den eller de primære årsager til, at det er mere end 2 år siden, du har været til tandlægen? (max 2 svar)” Base: 71 Grafen viser de primære årsager til, at det er mere end 2 år siden, hhv. de adspurgte mænd og kvinder har været til tandlægen. De øverste pile (mørkeblå) viser mændenes svar, mens dem neden for viser kvindernes. Mændenes grund er i højere grad, at de ikke er blevet indkaldt, mens kvinderne i særlig høj grad synes, det er for dyrt.

Kryds – Igangværende udd., Tandlægebesøg Q8. ”Hvor ofte går du til tandlæge?” Q5. ” Hvilken uddannelse er du lige nu i gang med?´” Base: 316 Grafen viser hvordan forskelle i respondenternes besøg hos tandlægen opdelt ud fra, hvilken uddannelse, de er i gang med. Vær opmærksom på, at respondentgrundlaget er lille for dem under erhvervsuddannelse og korte videregående uddannelser.

Kryds - Mors udd., Tandlægebesøg Q8. ”Hvor ofte går du til tandlæge?” Q11. ”Hvad er din mors højst afsluttede uddannelse?” Base: 459 Grafen viser hvordan forskelle i respondenternes besøg til tandlægen opdelt ud fra, hvilken uddannelse, deres mor har. Generelt set besøger de unge oftere en tandlæge, hvis de har en højtuddannet mor.

Kryds - Fars udd., Tandlægebesøg Q8. ”Hvor ofte går du til tandlæge?” Q12. ”Hvad er din fars højst afsluttede uddannelse?” Base: 457 Grafen viser hvordan forskelle i respondenternes besøg til tandlægen opdelt ud fra, hvilken uddannelse, deres far har. De respondenter, hvis far har folkeskolen som højeste afsluttede uddannelse, går generelt mindre hyppigt til tandlægen.

Kryds – Region, Tandlægebesøg Q8. ”Hvor ofte går du til tandlæge?” Base: 497 Grafen viser hvordan forskelle i respondenternes besøg til tandlægen opdelt ud fra, hvilken region, de bor i. De unge i Region Hovedstaden går generelt mere til tandlægen end de unge fra andre regioner.

Kryds – Beskæftigelse, Tandlægebesøg Q8. ”Hvor ofte går du til tandlæge?” Q4. ”Hvad er din nuværende primære beskæftigelse?” Base: 492 Grafen viser hvordan forskelle i respondenternes besøg til tandlægen opdelt ud fra, hvilken beskæftigelse, de har.

Kryds – Beskæftigelse, Tandlægebesøg Q8. ”Hvor ofte går du til tandlæge?” Q10. ”Hvad er den eller de primære årsager til, at det er mere end 2 år siden, du har været til tandlægen? (max 2 svar)” Base: 62 Grafen viser de primære årsager til, at det er mere end 2 år siden, respondenterne har været til tandlægen. De øverste pile (mørkeblå) viser svarene fra de respondenter, der studerer, mens dem neden for viser svarene fra dem, der er i arbejde. For dem, der er i arbejde er grunden primært, at de ikke er blevet indkaldt, mens de studerende lægger vægt på det økonomiske aspekt.