Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod KØD & SMAG Mørt ikke tørt – stegning.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Dias 1 – kompasset udfoldet for frugt og grønt
Advertisements

Husk også, at du kan være med i konkurrencen om fede KU-hoodies
Videregående pc-vejledning
Slagterkurvens sensorik
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Ændring af DATO: 1. Vælg ’Indsæt’ i topmenuen 2. Vælg ’Sidehoved og Sidefod’ 3. Skriv ønsket dato ind i datotekstfeltet med 4. Tryk ’anvend på alle’ Ændre.
Opdatér dato Vælg >Indsæt >Sidehoved / Sidefod Skriv Måned og År i feltet for dato Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder: 1.Højreklik.
Tilberednings - metoderne.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Underrubrik 22 pkt Brødtekst 14 pkt her Brødtekst starter uden bullets, hvis du vil have bullets brug ”Forøge / Formindske indryk” for at få de forskellige.
Underoverskrift 17 pkt bold hvid Maks. 4 linjer Skift farve på forside >Højreklik på slidet >Layout >Vælg forsidelayout Overskrift her Størrelse 49 pkt.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Forbyggende indsatser • FOR UNGE. For at indsætte dato og sidefod: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”. Indføj ”dato” i feltet for.
Søgeord og konverteringer En webtekst skal på samme tid skabe synlighed i søgemaskinerne og motivere brugerne til at udføre en handling, vi som afsendere.
Salmonella-bekæmpelse
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
NÅR BEBOEREN HAR EN PSYKISK SYGDOM…. For at indsætte dato og sidefod: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”. Indføj ”dato” i feltet.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Mad til unge på høj- og efterskoler
Viden, læring og progression
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets, hvis du vil have bullets brug ”Forøge / Formindske indryk” for at få de forskellige niveauer frem Overskrift.
Sanser, oplevelse og beskrivelse
Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder og objekter 1.Højreklik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved.
Sensoriske målinger. Viden, intuition og erfaring danner grundlag for indholdet i jeres kreativitet. Kan defineres som:  Evnen til nyskabelse, idérigdom,
Portfolio opgaven 2kok1122.
Insidere og outsidere – den danske models rækkevidde Eksamensform og tips til eksamen og opgaver Steen E. Navrbjerg Dias 1.
Opdatér dato Vælg >Indsæt >Sidehoved / Sidefod Skriv Måned og År i feltet for dato Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder: 1.Højreklik.
1 Velkommen. 2 Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Vores kirke  Menighedsrådet i dag.
Overskrift her Jeg en gård mig booke vil Gårdbesøgskoncept for alle klassetrin Bookes online Læremidler til mange fag og klassetrin Mød os på Skolemessen.
Februar 2013, Introduktion til børneernæring
Sund og velsmagende mad til voksne ”Velsmag”.
5.1. Vælg det sunde fedt 5.2 Undlad eller skrab fedtstof på brødet 5.3.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
1 Dias 1 – kostkompasset udfoldet for fedt Lidt, men godt
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Øvelsestimer (opgave 3) v/Morten Davidsen Læser til daglig cand.merc.(dat.) på CBS.
Skift farvedesign Gå til Design i Topmenuen Vælg dit farvedesign fra de seks SOPU-designs Vil du have flere farver, højreklik på farve- designet og vælg.
For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”. Indføj ”Sted og dato” i feltet for dato og ”Enhedens.
Vis hjælpelinjer som hjælper ved placering af objekter 1.Højreklik udenfor slidet og vælg ’Gitter og hjælpelinjer’ 2.Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer.
Skift farvedesign Gå til Design i Topmenuen Vælg dit farvedesign fra de seks SOPU-designs Vil du have flere farver, højreklik på farve- designet og vælg.
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod SUND MED KØD Mørt ikke tørt – stegning.
Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder 1.Højre klik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer.
Skift farvedesign Gå til Design i Topmenuen Vælg dit farvedesign fra de seks SOPU-designs Vil du have flere farver, højreklik på farve- designet og vælg.
Fra praktik til universitetsopgave Kapitel 12. Agenda At koble teori og praksis Mål for praktikopgaven Typiske krav til praktikopgaven Hierarkiet for.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Underoverskrift 17 pkt bold hvid MAX 4 linjer Overskrift her Størrelse 49 pkt hvid MAX 2 linjer Landbrug & Fødevarer Mørt eller tørt?
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod STEG KØD RIGTIGT Mørt ikke tørt.
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod KØD OG HYGIEJNE Mørt ikke tørt –
Formidling i Madkundskab Connie Greffel Frerks UC Syd/ Læreruddannelsen, Esbjerg.
SIMONS KOGESKOLE MADKAMP ”MÆLK I KØKKENET”. TILBEREDNINGEN Koge, pochere, dampe, blanchere Stege, fritere, grydestege (en cocotte) Bage, braisere Grill.
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod BASISARK Mørt ikke tørt – stegning.
Dd.mm.åååå Side 1 Titel på præsentation (Arial Reg. 32 pkt.) Foredragholders navn og dato (Arial Reg. 18 pkt.)
Mette, Karina og Zarah GRILLSTEGNING. Grillstegning Ved grillstegning eller spidsstegning (også kaldt tørstegning) anvendes så lidt fedtstof så muligt.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Gourmetsaltning 3-8 g salt pr. kg Større kødstykker ca. 1 døgn
Madkamp - DM i madkundskab
Myter om tilberedning af kød
Guide – Siden skal slettes
Guide – Siden skal slettes
Varerkendskab Oksekød.
En rejse ind I smagens verden
Sidste nyt om tilberedning
HVAD KAN MAN BRUGE SVINEKØD TIL
Skal kød hvile inden udskæring?
Kød og kødkvalitet Gf2 slagter.
Titel på begivenhed Præsentation af begivenhed
Gourmetsaltning 3-8 g salt pr. kg Større kødstykker ca. 1 døgn
Præsentationens transcript:

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod KØD & SMAG Mørt ikke tørt – stegning af kød

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Hvad er kød? Kød er dyrets muskler Kød er bygget op af muskelfibre Muskelfibrene er sat sammen i bundter. Bundterne er omgivet af hinder, som kaldes bindevæv

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Hvad er kød?

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Fedtmarmorering

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Udskæringer Kødets struktur, mørhed og fedtindhold er forskelligt i forhold til, hvor kødet har siddet på dyret

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Hvad er hakket kød? Kød hakket af muskler, fedt og hinder Forskellige fedtprocenter

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Undersøg Se og duft til et stykke kød Beskriv farven på kødet Hvordan vil du beskrive duften? Hvor sidder fedtet på kødet?

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Spisekvalitet Hvis kød har en høj spisekvalitet, er det: mørt saftigt velsmagende

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Spisekvalitet Hvad har betydning for spisekvaliteten? Dyrets alder Dyrets race Dyrets køn Fordring af dyret Slagtning Modning af kødet Tilberedning af kødet Limousine, kødkvæg

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Undersøg Hvad skal der til for at du siger: Uhm…når du spiser kød Hvilke ord bruger du, når du beskriver et lækkert stykke kød? Hvilke retter med kød er dine ynglings retter? Hvorfor?

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Fedtstof, stegning og smag Fedtstoffer der kan bruges til stegning: Smør Margarine Olie Smør/olie- blanding

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Undersøg Steg i forskellige fedtstoffer og vurder om fedtstoffet har betydning for kødets smag?

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Diskuter Hvad betyder fedtstoffet for kødets smag? Hvilket fedtstof vil I helst stege I? Begrund jeres svar Hvilket tilbehør vil I vælge at spise sammen med det stegte kød?

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Grundsmage Sødt Surt Umami Bittert Salt

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Umami Hvad er umami? Kom med eksempler på, hvor du kan smage umami.

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Links Læs mere om kød i Guide til danske råvarer på hjemkundskabsforum.dk Læs mere om grundsmage i guide til danske råvarer på hjemkundskabsforum.dk Se videoer med tips og teknikker på hjemkundskabsforum.dk Undervisningsmaterialet Mørt ikke tørt- stegning af kød