Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF-Midtjylland. Herning Badminton Klub Mandag 24.september 2007.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Fantastisk Fodboldstart Børnetrænerfodboldseminar 2011
Advertisements

Set i forældreperspektiv
Forældresamarbejde på Gjøl Skole
Målrettet og forsvarlig træning af børn og unge Ledertræf på tværs De gode idrætsoplevelse – engagerede forældrene på sidelinjen DBU´S bud -på involvering.
Landsseminar for Junior- og Eliteledere 19 November 2011.
Undervisningsmiljø undersøgelse fase 2
Velkommen Børnefodbold Store Trænertræf Vejen 2012.
Læringsstile og lektier
Junior Development Juniorudvikling. Junior Development Juniorudvikling Aktiviteter rettet mod forældrene Hverveaktiviteter for nye medlemmer Minihockey.
Præsentation af Trænermanual
Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper, i hverdagen er.
Etik regelsæt for dommere •Dommergerningen er en hobby, som skal nydes på lige fod med andre. •En hobby dyrkes af lyst og ikke nød. •Nogle er dygtigere.
God trivsel = God læring
Dagsorden 1.KB’s Talentskole 2.Krav/forventninger til grupper I.Fysisk, teknisk, taktisk, mentalt II.Turneringsdeltagelse III.Resultater/rangering IV.Forældre.
Learn2improve Dansk Junior Golf Akademi
Forældremøde august 2009  Efterårssæson 2009  Træning  U13-hjælp  Cafeteria-vagt  Hjemmeside  Forældrebud  Evt?/Spørgsmål??
Fair play og respekt Danmarks Ishockey Union. Danmarks Ishockey Union (DIU) har det overordnede ansvar for ishockeyens fælles værdigrundlag i Danmark.
Soles værdier  Der er et godt sammenhold  Der er ingen der mobber  Man får sig rørt  Der er gode trænere  Vi spiller fairplay.
Forældremøde for U maj 2012 Dagsorden • Formålet med Play & Stay konceptet • Turneringsformater for u10 og u8 • Mål med træningen – selvtræning •
Chefanalytiker, Oxford Research
FH78 VISION Vision FH78. FH78 vil gode håndboldoplevelser for alle. Vi vil være en håndboldklub: som tilgodeser bredden udviser fairplay har.
Værdigrundlag. Bussen bliver glad når Der snakkes I en god tone til hinanden Man hjælper hinanden Der gøres plads for hinanden Dem, der ikke kan stå,
Workshop om læringsmiljø – Hvad, hvorfor og hvordan?
FRI FOR MOBBERI Skolekufferten er udviklet af Mary Fonden og Red Barnets I kufferten findes redskaber og materialer til antimobbearbejdet i skolen Målgrupperne.
Sport og Event Park Esbjerg SEPE Udeskole i sportens verden.
Mobning er: Man bliver mobbet, når andre børn bliver ved med at drille en, og man synes, det ikke er sjovt.
Gennem RESPEKT ENGAGEMENT FÆLLESSKAB skaber vi tryghed og trivsel, så vi alle kan opnå høj faglighed.
D E T G O D E V Æ R T S K A B F O R D A N S K E C A M P I N G P L A D S E R B I L L U N D 1 6 – 1 7 J A N U A R R E F L E KT I O N E R O G A R.
Skolens fællesskab er for alle. Hvordan arbejder vi i DH med inklusionsbegrebet ? Et paradigmeskift: Fra de gode viljer til rettigheder Fra parallelle.
Randers HH Sæson 2014/15 Samarbejde mellem klubben og forældrene til U16 og U18.
Forældre involvering Kørselsordning eller mere? Sisu/MBK.
Børn og unges sociale liv online Hvilken rolle spiller forældrene?
Børn og unges sociale liv online
Forældresamarbejde/fællesskaber
Dit barn gør ikke hvad du siger men hvad du gør
Kidsbasket Pilotprojekt SFO Absalonskolen, Holbæk Kommune
Kommunikationsstrategi – det gode samarbejde Skjoldhøjområdet.
Om forældre som rollemodeller
Hvad skal vi tænke igennem og beslutte ? Strategi for Højbjerg Badmintonklub frem mod 2010 Opgave.
1 Vision – Mission - Værdier - Mål – Midler - Politikker.
Hvilken indflydelse har forældre på elevernes trivsel og læring?
Allindelille skoles værdigrundlag og profil Udarbejdet i marts 2009.
Velkommen til forældremøde = 5 Når børnene … … har mange i klassen, som de kan lide at være sammen med. … oplever et godt sammenhold … har tillid.
Uvikllingskonsulent Kirsten Leth. DBF Nord - og Midtjylland.
Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF - Midtjylland. Forældrekursus COACHING Herning Badminton Klub 29.september 2008.
Dagsorden: 11.00: Velkomst og præsentation af program og deltagere 11.15: Turneringen 2013 (kort gennemgang af godt og skidt ved sæsonen 2013) 11.45: Turneringen.
Danmarks Badminton Forbund Udviklingskonsulent Kirsten Leth. Badminton Midt - og Nordjylland. Med mor og far ved baglinjen. Herning Badminton klub. 21.September.
Til et badmintonbarn. Forældre – til et badmintonbarn Citat fra en ungdomstræner: Man skal have i baghovedet, at det hurtigt kommer til at fylde en stor.
Principper for børne- og ungdomsfodbold i Kjellerup IF Februar 2016.
PRÆSENTATION AF MARY FONDENS OG RED BARNETS ANTIMOBBEPROGRAM FRI FOR MOBBERI 0-3 ÅR.
Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole August
Børn og seksualitet Fuglevængets børnehus Børn skal udvikle deres seksualitet på en naturlig og sund måde gennem deres nysgerrighed Det er vigtigt, at.
VSBs Værdier: Kvalitet Vi gør os umage i alt, hvad vi gør. Vi følger VSBs formål og principper. Vi tilsikrer en høj standard i driften af klubben. Udvikling.
Værdigrundlag for Haarby Skole. Fællesskab Hvad betyder fællesskab for os: At alle bidrager og har værdi for gruppen. At der er en samhørighed på skolen.
Drop Opdragelsen – lederskab uden krænkelser
KAB’s målsætningsprogram 2015 – en støtte til jeres lokale arbejde.
Inklusion i Åkanden Pædagogisk grundlag Åkandens pædagogik tager udgangspunkt i den anerkendende tilgang. Anerkendelse er en ligeværdig relation mellem.
Velkommen til Skolen ved Sundet
HVORDAN DEFINERER VI DET I BV 3
OPSTART - FODBOLD for U8/U9 piger
Inspiration til formulering til adfærdskodeks
Holdleder / Holdsport Valby Boldklub Ungdom.
Smidstrup prisen 2001 Jesper Larsen
Du har åbnet en dør som ingen kan lukke i Du har banet den vej
Så tag da mine hænder og før mig frem, indtil jeg salig ender
Velkommen til generalforsamling 2. marts 2018 !
Trafikpolitik for (skriv skolens navn)
Badminton Danmarks Udviklingskonsulenter
Junior golf i KGK – Golf skal være sjovt
RRR Modellen.
Præsentationens transcript:

Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF-Midtjylland. Herning Badminton Klub Mandag 24.september 2007.

Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF-Midtjylland. Fair play Vi er fair og ærlige. Vi opføre os ordentligt på banen. Vi respektere vores modstandere. Vi bakker hinanden op. Vi siger tak for kampen Vi viser hensyn. Vi er gode kammerater. Vi hjælper til i vores klub

Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF-Midtjylland. Vi er fair og ærlige Vi dømmer kun på vores egen banehalvdel. Vi dømmer som vi ser bolden. Vi dømmer bolden god selvom kun en lille del af den rører stregen. Vi giver modstanderen bolden,hvis vi er i tvivl. Vi siger pointstillingen højt efter hver bold, så vi undgår tvivl. Kontakt stille og roligt lederne af turneringen.hvis I er tvivl om reglerne

Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF-Midtjylland. Vi opfører os ordentligt på banen. Hvordan viser jeg det? Hvordan bør man som forældre agerer? Hvilke muligheder har man når fair play er sat ud af spillet?

Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF-Midtjylland. Vi respekterer vore modstandere. Taler pænt Respektere modstanderens kendelser. Kong Smart bliver hjemme.

Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF-Midtjylland. Vi siger tak for kampen. Vi giver hånd efter kampen. Giv børnene plads til dette lille ritual. Evt. kan man som forældre selv tage del i det.

Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF-Midtjylland. Vi bakker hinanden op. Det er bedre at opmuntre end kritisere. Både når vi taler doublemakker eller i holdkamp. Som forældre – vis interesse – tag med til træning og kampe. Ros barnet. Kig ikke kun resultat – men kamp og præstation. Vis interesse for andre end dit eget barn.

Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF-Midtjylland. Vi viser hensyn. Vi lærer børnene at være hensynsfulde – undgå mobning. Man viser hensyn til ledere/trænere. Kontakt klubbens ledelse hvis I fornemmer tendenser til mobning. Kontakt klubben hvis i fornemmer problemer mellem barn og træner. Respekter trænerens dispositioner, men henvend dig hvis du har forslag til ændring. Kun gennem dialog kan vi ændre noget.

Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF-Midtjylland. Vi er gode kammerater. Lad barnet brug tid i klubben. God kammerat – og blandt gode kammerater. Hvis det sportslige skal lykkes, skal andre forudsætninger være opfyldt. Forældreopbakning. Sociale relationer i klubben. Vigtigt – p.g.a. man ofte er alene.

Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF-Midtjylland. Vi hjælper til i vores klub. Tilhørsforhold Frivillig arbejdskraft. Kørsel. Holdleder. Lede turneringer. Spillerne repræsenterer klubben når de er ude.