Teknologi, styrke, hastighed, præcision, sikkerhed og knowhow en præsentation af Voxen Technology.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Indførelse af DS/EN 1090 og DS/EN ISO 14731
Advertisements

15 OKTOBER 2012 RETHINK BUSINESS 1 Projekt "Rethink business" handler om at styrke din virksomheds forretning. Det kan være i forhold til indkøb af materialer,
Kompetenceudvikling og innovation i yderområder
Er du en ny Perry Mason? Test din viden om procedure og find ud af det… Kan du svare på de følgende spørgsmål?
bips konference 2011, 27. september
Effekt af e-læring Certificering som e-underviser
November 2010 Skolefusion i Fredensborg. November 2010 Fusionsplan Fusionsplanen er blevet til på baggrund af konstruktive drøftelser i: -Skolebestyrelserne.
Vingsted 2013.
Præsentation af Patientens bog
Tendenser indenfor personlige værnemidler
Kaffemaskinen - et eksempel på beregning af økologisk rygsæk
© 2010, Grontmij | Carl Bro A/S 1 1 Pilotprojekt for håndtering og bortskaffelse af jern- og metalskrot I forbindelse med gennemførelse af pilotprojekt.
SWOT - Hvad er det? Strategisk værktøj til afdækning af:
Metaller I metaller kan nogle elektroner bevæge sig frit – i modsætning til saltene, hvor elektronerne er bundet til positive ioner! Disse elektroner udgør.
Vindmøllen - Funktion - Opbygning - Energi omdannelse.
”Den personlige hjemmeside som fænomen” Oplæg til ”Medier og kommunikation” Flemming Skall 5. September 2005.
Beretning for år 2001 Fremtiden.
Fremtidens danske fødevareklynge
Levende Kommunikation
16.5 Årsregnskabets formål
Hvordan starte et projekt der sætter og Natur Teknik på dagsordenen i hverdagen i SFO´en En præsentation af Voel SFO.
v. Birgit Kjærside Storm Folkeskolelærere Den
Tværfagligt projekt 4.G på Maglegårdsskolen Forår 2006
Ungdomsbyen i samarbejde med Benedicte Kommunikation
>
ARCON SOLAR STORSKALA-SOLVARMEANLÆG 2013 Generalforsamling Mou Kraftvarme 5. marts 2013.
SMALL BUSINESS er BIG BUSINESS Hvad kræver det at blive Small Business Specialist? Marlene Dissing Projektkoordinator.
FORMÅL MED TUPVAK – OG KONKRETE EFFEKTMÅL Projektets hovedformål er følgende: 1.Formulering og forankring af en styrket strategisk prioritering af IKV-indsatsen.
GRUPPEARBEJDE Opsamling for København 27 grupper (ca. 6 pers. i hver gruppe)
Floor Heating arketype processen. Hvorfor skal vi dog se på værdierne? I 2003 køber Danfoss DEVI A/S. DEVI brand´et forandres fra et Corporate Brand til.
Sønderjysk Landboforening Landbrug og relaterede erhverv Produktionslandbrug Store landbrug (Aps og udlandet) Deltidslandbrug og mindre erhverv.
Tema 1 : Forretningsplanen – hvad indeholder den og hvad kan jeg bruge den til? En casebaseret gennemgang af forretnings­ planens forskellige delelementer.
Udviklingsudvalg for metalindustriel bearbejdning og køleteknik Velkommen på EUC Nordvest Afdelingsleder Bente Homann 15. juni 2012.
Mobil Usability , ITU. Spørgsmål jeg gerne vil høre: ”Det gik lidt hurtigt, kan du ikke gentage?” ”Kan du ikke snakke lidt langsommere?” ”Skruer.
Humanistisk Informatik Forsøgsbeskrivelse. Formål og problemformulering Identifikation af kritiske parametre ved og design og ibrugtagning af IKT støtte.
Technology as material in design Johan Redström 2005, Design Philosophy Collection Two.
Den 26 – 27 August Sverige Alt dette får du med på turen: - Netværksbus fra Odense til Hillerstorp og Bromölla i Sverige t/rt (inkl. broafgifter mm) -
Flemming Riishøj Adjunkt Institut for Ledelse & Forvaltning
Howeni Eurosafe A/S | Howeni Standard | Rødager Allé | DK-2610 Rødovre | Telefon PRODUKTKATALOG TYVERIMÆRKNING Tyverimærkning Safety.
Howeni Eurosafe A/S | Howeni Standard | Rødager Allé | DK-2610 Rødovre | Telefon Euro H Plus serien er en af markedet største, hvor.
© Siemens A/S 2015siemens.com/answers Vedvarende teknologiløft til Grønlands erhverv Future Greenland konference den 8.maj 2015.
Viden, der vækster Regional vækstkonference d. 7. oktober 2013.
Hvordan klubber succesfuldt tiltrækker og fastholder sponsorer (Partnere) v/Kent Ewert.
Additive Manufacturing teknologi Vision: en alt-i-én-maskine Strategi: at kombinere additive og subtraktive teknologi i en maskine Taktisk: at træde ind.
Produktudvikling og innovation i samarbejde med andre virksomheder – Thomas Bøtker Mortensen – s. 1 Produktudvikling og innovation i samarbejde med andre.
Kapital til vækst og forandring Generationsskifter via flere investorer med tidsbegrænset og varig ejertid. STEEN BROGAARD LARSEN DIREKTØR – GEA SCAN-VIBRO.
Video med Anders Bondo Christensen om formålet med mødet
Teknologi, styrke, hastighed, præcision, sikkerhed og knowhow
3D metalprint.
Modernisering og Akkreditering
Efterskolernes Vejlederkonference
Design specifications for the mechanical part of DTUsat
Teknologi, styrke, hastighed, præcision, sikkerhed og knowhow
Dette er en test af SONY`s nye teknologi
Processer Proces parameter
Adm. direktør Søren Stjernqvist
Velkommen til PowerPoint
Adm. direktør Søren Stjernqvist
Adm. direktør Søren Stjernqvist
Forhandlingens DIAMANT
Samling af friluftsdata
Adm. direktør Søren Stjernqvist
DS/EN Krav til overensstemmelsesvurdering af konstruktionskomponenter
Velkommen til TECHCOLLEGE
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
Svejsekoordinering Krav, opgaver og ansvar DS/EN ISO
Adm. direktør Søren Stjernqvist
Krav ved udførelse af stålkonstruktioner til byggeriet
Vingsted den Svejsekoordination
Præsentationens transcript:

Teknologi, styrke, hastighed, præcision, sikkerhed og knowhow en præsentation af Voxen Technology

Rådgivning, design og præcisionsfremstilling af specialkomponenter Vi er specialister i fremstilling og samling af højpræcisions elementer i metaller, plast m.m. Vi producerer til fly- og våbenindustrien, Offshore, Automotive, Medico og fødevareindustrien.

ISO 9001/AS 9100 Certifikater, der kvalificerer os til at fremstille specialkomponenter til flyindustrien - såvel til civile som til militære formål – samt til våbenindustrien

Produktionsmetoder og materialer Med moderne 5-akslede CNC styrede bearbejdningscentre og CNC styrede drejebænke har vi Danmarks nok mest avancerede produktionsudstyr. Produktionsmetoder 5-akslet fræsning Højhastighedsfræsning Pressionsfræsning 3D fræsning Drejning med roterende værktøj Fræsning og drejning med diamant*) Svejsning i aluminium Svejsning i rustfrit stål*) 3D målinger *) i mindre konstruktioner Materialer Aluminium Titanium Rustfrit stål Saff 2507/2205 Inconel Kobber Messing Bly Plast Metapor

Alt kan lade sig gøre. Intet er for kompliceret

Unikke tolerancer og størrelser Præcision hører til vores spidskompetencer. Vi arbejder med tolerancer ned til 4µ. Omvendt kan vi fremstille elementer på op til 1130 x 800 x 500 mm med en øvre vægtgrænse på 800 kg.

Sikkerhed er en vital del af vores leverancer Vi tilbyder certifikater på samtlige komponenter vi producerer. Blandt andet med tests fra FORCE Technology. Samtidig er vi produktansvars-forsikret, og vi er godkendt af Fødevarestyrelsen. Siden vores opstart i 2002 har vi opnået en stor og stabil egenkapital samt en høj likviditetsgrad, som gør os til en tryg samarbejdspartner. Vores største aktiv er et fleksibelt og entusiastisk personale, der er indstillet på døgndrift, når det gælder. Og de ved, hvad diskretion betyder.

Vi er klar til en udfordring Vi håber, at du har fået et indtryk af, hvad Voxen Technology står for. Og hvis du vil vide mere, så klik ind på voxentechnology.com – eller endnu bedre – kontakt os personligt, så vi kan få en uforpligtende drøftelse af dine behov. Salg Jan Svendsen Mobil Voxen Technology ApS Bakkegårdsvej 306 A, DK 3050 Humlebæk voxentechnology.com Adm. direktør Flemming Kleemann Mobil

A Part of Something Bigger