Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Er du en ny Perry Mason? Test din viden om procedure og find ud af det… Kan du svare på de følgende spørgsmål?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Er du en ny Perry Mason? Test din viden om procedure og find ud af det… Kan du svare på de følgende spørgsmål?"— Præsentationens transcript:

1 Er du en ny Perry Mason? Test din viden om procedure og find ud af det… Kan du svare på de følgende spørgsmål?

2 Hvem skriver du processkrifter til? Hint: Hvor ofte tror du, at dommeren følger med i skriftvekslingen under sagens forberedelse?

3 Hvilken betydning har forelæggelsen for sagens udfald? Hint: Hvis du var dommer, ville du så ikke foretrække at lytte til en retorisk spændende præsentation af sagens faktum?

4 Hvad vender vidnet? Hint: Mennesket er utilbøjeligt til at modsige sig selv med mindre det ikke er til at komme udenom.

5 Hint: Hvad havde Marcus Cicero og Perry Mason til fælles ? Hvordan overbeviser man bedst en dommer?

6 Uddannelsen fokuserer på færdighedstræning af mundtlig fremstilling og afhøring, samt på advokatens bedst mulige løsning af opgaver og problemer fra sagens spæde start til dommen falder. Under hele uddannelsesforløbet undersøger vi, hvordan advokaten i sagens enkelte faser kan gøre en forskel for sagens resultat. Kunne du svare på spørgsmålene? Advokaternes ProcedøruddannelseAdvokaternes Procedøruddannelse tilbyder dig svar på disse og mange andre spørgsmål vedrørende procedure. Deltagerne modtager – under forudsætning af fuld deltagelse – et certifikat på gennemførelsen af Advokaternes Procedøruddannelse.Advokaternes Procedøruddannelse Klik her for yderligere oplysninger samt tilmelding


Download ppt "Er du en ny Perry Mason? Test din viden om procedure og find ud af det… Kan du svare på de følgende spørgsmål?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google