ETAPE 2, TIDLIGERE HANDELSSKOLES BYGNINGER IDÉ SKITSER, AUGUST 2015 1.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Egedals byudviklingsområder skal være eftertragtede for deres fokus på klima, energi og sundhed – kombineret med spændende arkitektur, inviterende byrum.
Advertisements

# En praktikers bekendelser  Hvor og hvordan giver det mening at samle informationerne fra alle de eksisterende GIS data kilder - ledningsdata, kortinformationer,
‘rum for læring’ om program og indretning af studios
Skole, SFO og børnehave”
I dette shoppingcenter havde kvinder en unik mulighed for at vælge sig en passende mage blandt forskellige mænd.....
Kære forældre Hermed orientering om status i forbindelse med Pilehaveskolens udbygning og flytning til Verninge i skoleåret 2013/2014. I foråret 2013 har.
Planproces - Forudsætninger •Det forudsættes, at kommunalbestyrelsen som ejer tager stilling til alternativ A, B, C eller en kombination heraf i juni 2012.
DUA seminar den 5. oktober 2010
Komfort Husene i Vejle 10 Danske passivhuse
Marts 2007 Sags no Kerteminde Brugsforening - udvikling IDE OPLÆG.
Planlægning af nyt universitet ved Syddansk Universitet. Part 2
Udviklingsplaner Sønderborg
Kitty Sommer – DANCORE - temadag
En ambition for skolerne i Hillerød SB formændene i Hillerød Materiale fra mødet
Bygningsselveje Oplæg ved GBF’s generalforsamling Gl. Hellerup Gymnasium den 24. marts 2009 Afdelingschef Jesper Rasmussen Institutionsstyrelsen.
KORINTH I.F. MULTIBANE.
Ny Årsrapport Temadag Forretning, potentiale og midtvejsevaluering 4. november 2009 Merete Jensen, projektleder Dorte Marcussen, projektleder implementering.
Det gode skolelederliv Baggrund Proces Resultater Status – hvad er opgaven nu?
Ria Slides I dette indkøbscenter kan fruerne vælge mellem forskellige mandetyper...
Foreningen Remisen Tølløse ER på sporet…. Der er fremdrift i planlægningen og berettiget forventning om, at finansiering kan falde på plads. Se her, hvor.
SKJOLDHØJKOLLEGIET Arkitektfirmaet NORD as.
Lokalområde 5 Med venlig hilsen Dagplejen Daginstitutionen Tumlegården Børnehaven Grankoglen Vestsalling Skole og Dagtilbud.
Teknisk dialogmøde den 11. september 2013 Vinduespolering.
OPP-projektet – Vildbjerg Skole. Opstart af udbudsproceduren Offentliggørelse af en udbudsbekendtgørelse i EF-tidende med opfordring til at deltage i.
Skolebestyrelsen Forælder specialklasse Medarbejder Elev Leder Ekstern repræsentant?
Samskabelse Den 19. februar 2014 blev der afholdt Visionsseminar for Kommunalbestyrelsen i Lemvig Kommune, hvor der på politisk niveau blev drøftet og.
Midtvejsstatus marts Skovgårdsskolen Midtvejsstatus for etape 1, som varer til etape 2 starter i sommerferien 2009.
KUU – Kombineret UngdomsUddannelse
Nyt fra Byggeudvalget Ådalens Privatskole, Skovvej , 2635 Ishøj
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Forandringsprogrammet/Organisationsudvikling 9. Maj 2007 Bilag 2 BUF’s strategiske grundlag.
Udvalget for lokaleanvendelse Midtvejsseminar Rebild 2010.
Århus Kommune Magistratens 3. Afdeling Sundhedsaftaler Økonomi og Myndighed Sundhedsaftaler mellem Århus Amt og Århus Kommune – inspiration til de fremtidige.
Dialogmøde – VIA University College - den 16. juni.
Bygningsklasse 2020 DABYFO 2011 v/Ejner Jerking. Politisk målsætninger: Den energipolitiske aftale fra 2008 Regeringens strategi for reduktion af energiforbruget.
Dialogmøde Udbud hosErhvervsrådet Herning & Ikast-Brande Kommune.
Beskrivelse af strategisk projekt: Prioriteret forskningsportefølje Strategi Indsatsområde: Forskning og Samarbejde Programejer: Tomas Joen Jakobsen.
”En indgang til voksen og efteruddannelse” - et oplæg til temamøde i beskæftigelsesregionen 12. maj 2010 – Temamøde, Roskilde v/ VEU centerchef.
Orientering om proces for tilpasning og ændret organisering af dagtilbuddene Elsted og Lystrup.
Hvorfor er Kalundborg Kommune bruger af ”Klar til Start” ? Jens Folman, jobcenterchef Kalundborg Kommune Jørgen Dan Pedersen, centerleder UU Nordvestsjælland.
Studieretningsprojektet Anette Lind. Hhx-bekendtgørelsen § 22 Studieretningsprojektet skrives i 2 eller 3 fag med udgangspunkt i et studieretningsfag,
Mørdrupskolens ønsker til ”de 122 millioner” Udredning vedr. folkeskolen (forbedring af læringsmiljøet på folkeskoleområdet). I forbindelse med vedtagelsen.
Forslag om påtænkt lukning af Tjørnelyskolen og overvejelser vedr. flytning af Tjørnelyklasserne Dialogmøde forældre Tjørnelyklasserne den 30. september.
Det nye Herning bibliotek Fremtidens folkebibliotek.
Ny Rådhusløsning i Furesø Kommune Gennemgang af tre placeringer
Skanderborg Én indgang – fælles adgang – job som udgang Om at begrænse tilgangen til førtidspension.
Tilskud til partnerskaber Informationsmøde 19. september 2016 Renato Ezban Energistyrelsen.
Nybyggeri i Universitetsparken
Klimateknik - principper
Lov om forsøg i folkekirken
14.april 2011 Borger/Rønnevang forældreinformation
Ved Arnfred Bjerg og Søren Knudsen
BR10 Opgave Kapitel 3 bygningers indretning
Center for mande indkøb
Rehabilitering og hjemmehjælp
Kolding dagpleje
Vækstkaution og Kom-i-gang-lån
Kort om kommende byggeproces
Miniudbud på revisionsydelser på AAU
LLIF – Skitseforslag 2 til evt. tilbygning
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Kort om kommende byggeproces
Borgermøde om forslag til lokalplan 9
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Årsberetning for Gjessøs Børn
Eventuelle delmål der ikke er opfyldt er markeret med rødt.
Målopfølgning - Social- og Sundhedsudvalget
Målopfølgning – Fritids- og Kulturudvalget
Afrapportering fra Arkitekturboard
Værktøj 10: Forandringer og stress - Ledelsen
Gruppeudviklingssamtale Trin 1-2-3
Præsentationens transcript:

ETAPE 2, TIDLIGERE HANDELSSKOLES BYGNINGER IDÉ SKITSER, AUGUST

OPGAVEFORMULERING I forlængelse af tidligere drøftelser i Direktionen er det besluttet, at undersøge mulighederne for at udnytte lånerammen 2015, hvor Lemvig Kommune har fået tilsagn om lån på 7 mio. til 2. etape på den tidligere Handelsskole svarende til 46,66% af udgiften dog max 7 mio. kr. Projektet omhandler lokaler til BFC og Dagplejen. Forudsætningen for at udnytte lånerammen er, at der er indgået kontrakter med håndværkerne inden udgangen af Byggeteamet har i samarbejde med arkitektfirmaet Vilsbøll & Poulsen A/S, igangsat en proces med høring af personalet i BFC og Dagplejen. Arkitekten udarbejder et skitseforslag i princip som ved opstarten på Center For Sociale Tilbud, CFST. ETAPE 2, TIDLIGERE HANDELSSKOLES BYGNINGER IDÉ SKITSER, AUGUST 2015 Bygning 2 -Skolebygning 1953 Bygning 5 - Undervisningsbygning 1998 Bygning 8 -Byhus 1925 Bygning 7 - hjørnebygning 1930 Bygning 6 -indgang BFC 2006 Bygning 1 -Kontorbygning 1982 Bygning 4 -Skolebygning 1936 Bygning 3 -Skolebygning 1953 Borgerskolen -ældre skolebygninger Sal A -Gymnastiksal 1936 Sal B -Samlingssal 1936 Sal C - sal kantine

Arkitekten udtaler om ideskitserne: Vi har efter oplæg fra BFC & Dagplejen set på forskellige muligheder for en samling af aktiviteterne. Udgangspunkt var at den eksisterende bygningsmasse skulle anvendes herunder også hjørnebygningen Vasen/Skolegade der er i 2 etager. (Bygning 7) Mulighederne med brug af hjørnebygningen er afprøvet, men vi har vurderet den uhensigtsmæssig til brug i en samling af BFC & Dagplejen af flere grunde: Der er trapper i mange forskellige niveauer i selve bygningen, og ligeledes til mellembygningen og igen over til bygning 2. Det vil kræve mindst 2 elevatorer, hvilket giver plads- og logistikmæssige begrænsninger. I skitseforslaget udvides mellembygningen (Bygning 1), hvor det midlertidige sekretariat er placeret i dag, med en etage på ca. 300 m². Det giver en god sammenhæng i bygningsmassen ved at den nye 1. sal ligger i niveau med de tilsvarende etager i bygning 2 og 3. Med en elevator som vist, vil der fra sekretariatet blive direkte adgang til alle 4 etager og dermed muligheder for en mere fleksibel udnyttelse af lokalerne. Mod Borgerskolen er der monteret kviste og højtsiddende vinduer for at undgå indkigs gener til Borgerskolens gårdrum. Med den viste løsning, opnås både en sammenhæng i bygningsmassen og et fint gårdrum. 3 ETAPE 2, TIDLIGERE HANDELSSKOLES BYGNINGER IDÉ SKITSER, AUGUST 2015

4

5

6

7

8

9