Informationsmøde NSF HELHEDSPLANEN. Agenda Forløbet frem til NSF involvering i helhedsplanen Repræsentantskabets overvejelser i forhold til økonomien.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Orientering om AT-eksamen Fredag d. 16/1 i 2. og 3. lektion.
Advertisements

Dialogmøde på skoleområdet – Planche 1 Tidsfrister  Første kvalitetsrapport omfatter skoleåret  Inden den 15. oktober 2007 skal Byrådet drøfte.
8. december 2010 på Egegård Skole
Implementering af folkeskolereform
Velkomst og præsentation Baggrunden for landsbyplanprocessen
direktør for Ældre- og Handicapforvaltningen, Aalborg kommune
3/1 – 15/1: Synopsis og AT-eksamen
Informationsmøde om nyt støttekoncept 1. november 2011.
Møde for kontaktpersoner – Høng 10. September 2013.
Køb af andelsbolig - hvorfor man altid skal tænke sig om, når man køber bolig – også når der er tale om en andelsbolig!
Orienterende møde 7. november Agenda Velkomst Præsentation af bestyrelsen 0.Bestyrelsens opgaver og ansvar 1.Britts fratrædelse 2.Byggeriet 3.Den.
Historie •Sejlklubbens formand nævner behov for bedre faciliteter i sin beretning på efterårsgeneralforsamling, 2002 •Generalforsamlingen er positivt stemt,
Dato - Dok.nr.1 Engrosmodellen - Kort status Dialogforum
SAMARBEJDE OG MEDINDFLYDELSE. Overordnede bestemmelser Ledelse og medarbejdere skal i samarbejde føre de af kommunalbestyrelsen fastsatte mål ud i livet.
1 PRINCIPPER Organisationsstrukturen bygger på en klar adskillelse af Vision, strategi, udvikling, politik og den daglige drift Der foreligger beskrivelser.
Januar Indledning Vi har i skolebestyrelsen udarbejdet et årshjul som viser de faste aktiviteter og emner, vi skal arbejde med i løbet af skoleåret.
GENERALFORSAMLING 2011.
Puljerådsmøde - Oliebranchens Miljøpulje marts 2011 Miljøpuljerådsmøde 25. marts 2011 Oliebranchens Miljøpulje 1.
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
Oplæg på samordningsudvalgsmøde d. 27. februar 2014 v. Conni Christiansen Sundhedsaftale 2015 – 2018.
Trafikselskab i Region Midtjylland Udvalg for regional kollektiv trafik og infrastruktur 15. Marts 2006.
Generalforsamling i Støtteforeningen for Kulturstedet Lindegaarden 1.Valg af dirigent og referent 2.Godkendelse af dagsorden 3.Bestyrelsens beretning om.
Omrejsende ledere - Svendborg Kommunes interne konsulentkorps.
Tidsplan for møder og aktiviteter i Sundhedsstrategisk Forum, Det administrative Kontaktforum – revideret kommissorium samt strategi strategiseminar.
Velkommen til fælles Informationsmøde
Bestyrelsen fremlægger forslag til nedlæggelse af Nordborg Golfbane ApS Medlemshøring om forslaget Mandag d. 26. oktober 2009 Ekstraordinær generalforsamling.
Afsluttende bemærkninger Den videre proces. 1. generationsaftaler Generelle aftalepunkter Fælles udredninger/ udspil + + Specifikke aftalepunkter = Sundhedsaftale.
Sundhedsaftaler og sundhedskoordinationsudvalg Specialkonsulent Andreas Jull Sørensen Indenrigs- og Sundhedsministeriet.
Præcisering Oplægget baserer sig på den indstilling, der er på vej til byrådets behandling Indstillingen har været i høring i perioden 20/ /1-14.
HALPROJEKTET OG LOKALPLANEN  Generalforsamling 2005: Haludvalg nedsættes.  Lokale medier kontaktes, interesse for hal formuleres overfor kommunen. 
Regionsmøder marts 2015 v/adm. direktør Kim Høgh.
Velkommen til informationsmøde om Seniorbofællesskabet Laanshøj
National handicapkonference, Nyborg Strand maj 2010 Peter Sørensen Glostrup Kommunalbestyrelse. Socialdemokraterne. Medlem af Socialudvalget. Medlem.
Udkast til nye tekniske bestemmelser for BVT´s kontrolordning.
Ved Peter Petersen Formand for Oksbøl Vandværk 24. marts 2015.
IDEBESKRIVELSER a)Udviklingskraft i lokalområderne B) Inspirationsseminar om lokal udvikling - tilbud til lokalområderne om procesbistand til ‘hvidbøger’
Forslag om påtænkt lukning af Tjørnelyskolen og overvejelser vedr. flytning af Tjørnelyklasserne Dialogmøde forældre Tjørnelyklasserne den 30. september.
Rammeaftale om samarbejde og medindflydelse. Formål: …at styrke medarbejdernes interesse for effektivitet i kommunens forvaltning og i dennes institutioner.
LUU konference d. 20. oktober 2009 Oplæg v. Gitte Vind, formand for EPOS Samarbejdet mellem EPOS og de lokale uddannelsesudvalg.
Proces for social helhedsplan i Gellerup og Toveshøj Boligsocial leder Henning Winther.
Tilskud til partnerskaber Informationsmøde 19. september 2016 Renato Ezban Energistyrelsen.
Oplæg om PLO-K Om PLO-K’s organisering, økonomi, opgaver og roller, kontaktperson i PLO-R, samt om PLO’s kommuneudvalg.
Engrosmodellen - Kort status
FLAG Nord. FLAG Nord Generalforsamling 22. marts 2016.
Sneplovsbeslag Reglerne er nu ændret, så der kan anvendes sneplovsbeslag i perioden 15. september til den 15. maj: Bil kan i perioden fra den 15. september.
Overordnede bestemmelser
Konference 2017 Velkommen til konference 2017 for
Udkast til justering af KS
Årshjul for vintertjeneste Vej- og trafikteknisk ordbog
Udgangspunktet for vores handlinger og beslutninger er, at de skal bidrage til merværdi for borgerne og ”51/49-reglen” 51/49-reglen illustrerer, at beslutninger.
Værdi- og målsætningsproces Espergærde Skole
Øvrige idrætter - vejen frem til i dag
TEMA 5 Realisering: Tilpas idéen
Kommuneplan Evaluering af kommuneplanprocessen
Skriv jeres overvejelser på en flipover og hæng den op i lokalet.
Arbejdsgruppemøde for Holmen
Tidsplan for det administrative arbejde med rammeaftalen
Oplæg på samordningsudvalgsmøde d. 27. februar 2014
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Få mere at vide - LYT - SPØRG
Afdelingsmøde den Der kan ikke træffes beslutninger under eventuelt! 1
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Årshjul Baggrund Indholdet i Årshjulet tager udgangspunkt i Folkeskolelovens § 44, stk. 1 som siger, at skolebestyrelsen har pligt til at føre tilsyn.
Referat af bestyrelsesmøde den 6
Møde i GD1-projektforum
Adresseprogrammet - styregruppemøde
Høring af forslag til Budget
Status fra tagudvalget
Præsentationens transcript:

Informationsmøde NSF HELHEDSPLANEN

Agenda Forløbet frem til NSF involvering i helhedsplanen Repræsentantskabets overvejelser i forhold til økonomien i planen Repræsentantskabets arbejde med dele af helhedsplanen Helhedsplanens forslag til placering af søsportsklubberne Repræsentantskabets tilbagemelding og forslag/krav Status på at tilrette helhedsplanen, herunder et NSF alternativ Seneste udvikling Afrunding

Forløbet af NSF involvering i helhedsplanen Søsportsforeningerne orienteres ultimo -14 i Kontaktudvalget om at Nyborg Kommune påtænker at lave en helhedsplan for udvikling af Marinaen Repræsentantskabet beslutter 26. januar at deltage i dette arbejde ved formanden og næstformanden Baggrunden for helhedsplan og en kommende vedligeholdelsesplan præsenteres på møde i kontaktudvalget den 26.marts Formanden leverer diverse ideer og indspark i løbet af sommeren efter interview i udvalgene og hos medlemmerne Primo september modtager Repræsentantskabet et udkast til en helhedsplan Repræsentantskabet fremsender kommentarer til helhedsplanen primo oktober

Udkastet til en helhedsplan præsenteres på et borgermøde 20. oktober Repræsentantskabet har forinden fremsendt en række kommentarer og forslag til ændringer som ikke fremgår af præsentationen, hvilket vi kommenterer

Repræsentantskabets overvejelser i forhold til økonomien i planen Udgangspunktet i Kommunens oplæg er ”Nyborgordningen” hvor klubber og foreninger modtager tilskud eller anvises lokaler Kajak-, Småbåds-, Motor-, og Dykkerklub tilbydes sammen med NSF nybyggede lokaler Roklubben meddeler tidligt i forløbet, at de ikke er interesserede i et nybyggeri, og tilbydes en ”kompensation” NSF tilbydes et beløb (ejendomsvurderingen) såfremt Kommunen overtager huset, hvilket vil betyde et plus på ca ,- pr. år i de næste 9 år Der arbejdes med forskellige modeller for at sikre at NSF ikke ”underfordeles” hvis vi bliver i eget hus

Repræsentantskabets arbejde med dele af helhedsplanen Kommentarer til udkast til helhedsplan fremsendes primo oktober Der foreslås flere alternativer til placering af klubhuse Møde med Kommunen den 10. november hvor diverse forslag drøftes Nyt forslag udarbejdes 17. november og afleveres rentegnet 23. november Kommunen udarbejder nyt forslag til NSF den 26. november En revideret helhedsplan forelægges Teknik og Miljøudvalget 30. november Der fremlægges nye reviderede skitser mandag den 7. december Seneste tilbagemelding er fortsat den 1. januar 2016 Helhedsplanen fremlægges for Byrådet i februar 2016

Helhedsplanens forslag til placering af søsportsklubberne Samlet for udnyttelse af fælles faciliteter Indeholder en mængde uløste problemstillinger NSF arealbehov er ikke tilgodeset Udformning af slæbested kendes ikke P-plads og kørelogistik problematisk

Første alternativ Samlet, for udnyttelse af fælles faciliteter Ændret placering og større udenoms arealer Rokade hvor sejlerstue/motionsrum flyttes ud af helheden Udformning af slæbested kendes stadig ikke P-plads og kørelogistik problematisk

Andet alternativ NSF bliver i Griffensund Slæbestedet deles i to selvstændige ramper Der etableres ny mastekran med kapacitet til 2t løft Nye ”kolde” huse til joller og opbevaring til erstatning for container Udbygning af jollebroen

NSF forbliver i Griffensund Slæbested deles i to Ny mastekran med egen udrustningskaj Ny optagningskran og søsætningskaj Ny jolleplads Nye mastehuse / mastereoler Sidste nye forslag

Seneste udvikling Teknik og Miljøudvalget har mandag aften godkendt et revideret oplæg til en helhedsplan som indeholder en række ændringer: Svømme- og kajakpolobasin projektet rykkes til ny placering (dette projekt er stadig ikke en del af helhedsplanens økonomi) NSF forbliver i eget hus med opgraderet jolleplads mv. (Kommunens købstilbud er bortfaldet) Mastehus / mastereoler til samtlige brugere Servicekaj området ved Griffensund ombygges totalt efter forslag fra bl.a. NSF Plus en række andre justeringer som er resultatet af klubbernes indmeldinger

Afrunding - udestående opgaver NSF skal opnå bedst mulige kompensation sammen med roklubben i forhold til øvrige klubber (Nyborgordningen) NSF skal aktivt deltage i placering og omfang af mastehuse/mastereoler med henblik på en beslutning om nuværende mastehus eventuelt skal anvendes til andre formål Vinteropbevaring af klubjoller under tag, hvis containere skal forsvinde Fremtiden er kun lige begyndt!