Mit arbejde som færdselskontaktlærer…. Mine opgaver som færdselskontaktlærer Opgaver, undervisning og indkøb Rollemodel Motivere og vejlede kollegaer.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vision Ganløse og Slagslunde Skole
Advertisements

Trafikpolitik Hedelyskolen
Aftale om Uddannelse og Job Fredericia og Middelfart Kommuner Overskrift.
LÆSNING på Ahlmann - Skolen
Målrettet og forsvarlig træning af børn og unge Ledertræf på tværs De gode idrætsoplevelse – engagerede forældrene på sidelinjen DBU´S bud -på involvering.
Roskilde Tekniske Skole
Profilskole Fyrtårn C ”Det hele barn” Fyrtårn A ”Fortsat høj faglighed”
Forældremøde X årgang.
BESØG VORES HJEMMESIDE JÆVNLIGT. GERNE HVER DAG - DOG MINDST ET PAR GANGE OM UGEN. Her finder du vigtige informationer om SFO Asgårds dagligdag. VIGTIGT.
Skolebestyrelsens bud på "Fremtidens skole " på Lemtorpskolen 10
Velkommen. . Agenda: Velkomst Status på skolesammenlægningerne Kort ref. fra sidste møde Grundregler for Skolen Evt.
SSP-Samrådet Værdier, mission og visioner
Skolebestyrelsens årsberetning 2014 Skolebestyrelsen Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter? Nu og fremad Trørødskolen.
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen
Årsmøde på Husum Skole - En skole i bevægelse. Program – Beretning for spørgsmål Arbejdet i skolebestyrelsen Pause
Fælles forældremøde klasse om 2014 Mål: At forældrene går fra mødet med et klart billede af deres børns skole- og fritidsdag fra skoleåret 14/15.
Lindegårdsskolens forældre samarbejde Forslag til Skolebestyrelsen den 11. oktober 2006 den 11. oktober 2006.
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
Kortlægningsundersøgelsen 2013 Fokuspunkter for dagen Hvorfor skal skolen lave undersøgelsen? Hvem skal svare på hvad? Hvordan gennemføres undersøgelsen?
Vision for Holmebækskolen Holmebækskolen er en skole med en stærk kultur og et fælles sprog, hvor fællesskaber styrkes omkring: Børnene, klassen og klassesamarbejdet.
Roller og ansvar i forandringsnetværket
Trafikpolitik Højdevangens Skole 1Højdevangens Skole Trafikpolitik 2014.
Trafikpolitik Dyvekeskolen.
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
Vejlederens kommunikation
Jørn Iversen, Politiassistent
NETVÆRK Dit netværk er nyttigt, når du har brug for at få
Eksamen i AT Vejledningsplan Ma2VINTERFERIEVINTERFERIE 2Afle- vering Ti23 On32 To2223 FrSkrive -dag.
Overskrift Max 1 linje v/Petrea Busck og Gitte Aagaard Hvad betyder skolereformen for færdselsundervisningen?
Bedre faglig læsning og skrivning i den faglige undervisning Ansøger EUC Nord og EUC Nordvest Har gennemført tiltag i den faglige undervisning for implementering.
Generel tekstslide Tekst her. For at skifte niveau på teksten, brug forøg / formindsk indrykning For at fjerne eller tilføje bullit brug bullit-værktøjet.
Informationsmøde 17. juni Forældre Skolereformen på Rønneskolen.
Hvad er Projekt X:IT? Projekt Børn, Unge & Rygning Kræftens Bekæmpelse.
Cykelprøven i 6.klasse.
Færdselslovens § 3, stk. 3, politi og vejmyndigheder efter samråd med skolerne træffer foranstaltninger til at beskytte børnene mod farerne fra den kørende.
Hvordan får man mest ud af Forældreintra
Terminsprøver december  Kom i god tid. Helst 15 min. Før prøven begynder  Find din plads. Dit navn og prøvenr. Står på bordet.  Du skal selv.
Trafikpolitik i Gribskovs skoler Præsentation april 2015 Esrum 18. januar 2007 Marts 2015.
Sådan bruger du præsentationen
Generel tekstslide Tekst her. For at skifte niveau på teksten, brug forøg / formindsk indrykning For at fjerne eller tilføje bullit brug bullit-værktøjet.
Grafslide med overskrift, indhold og graf Overskrift Max 3 linjer Tekst her. For at skifte niveau på teksten, brug forøg / formindsk indrykning For at.
På de næste sider finder du et eksempel på en trafikpolitik, der rummer alle de punkter, som Rådet for Sikker Trafik anbefaler. Slet og tilføj, så den.
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
Opstart af VSP i Hillerød Kommune v/Janne Tinghuus Trafik, vej & Park By og Miljø.
Forside med baggrundsbillede. Skriv titlen med Arial Regular. Skriv stort. Lad teksten forholde sig til baggrundsbilledet. Du kan vælge andre baggrunds-
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
Politiworkshop. Humor. Præsentation. Målsætning. Hvad kan vi nå af klasser. 1., 3., 6. og gerne 8/9. klasse. Positive oplevelser med politiet. Præge børnene.
Skolernes trafiksikkerhedspolitik Skoleledermøde Onsdag den 17. marts 2010.
Arbejdsopgaverne – en stor mundfuld Kalenderen/Årshjulet Cooperative Learning Cykelbanen/Manøvrebanen.
VELKOMMEN TIL MELLEMTRINNET 4. KLASSE, 5. KLASSE OG 6. KLASSE.
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
Sådan bakker MVSJ Politi skolens forebyggende indsatser op. 17. Juni 2010Carsten Simonsen.
Fælles pædagogisk og didaktisk grundlag. Ånden, ordet og hjertet Nysgerrighed. Så enkelt kan kimen til vores undervisning siges. Når man først er nysgerrig,
Overskrift Max 1 linje HVORFOR undervise i færdsel ?
I Skolebestyrelsen har vi blandt meget andet arbejdet med sundhedspolitik. I forlængelse af dette arbejde, besluttede vi at sløjfe kakaomælken og har i.
Oplæg til medarbejderne
MUS samtale Kære Du indkaldes til den årlige udviklingssamtale.
Hvorledes sikrer vi at indfri den enkelte elevs potentiale bedst muligt? - Elevernes faglige udvikling på Søgårdsskolen – er der plads til forbedringer.
Find trafikpolitikken her: (skriv URL)
Vejledning i samspil Evaluering og dokumentation, 2011: Rie Thomsen og Ulla Højmark Jensen
99 ud af 100 trafikulykker skyldes vores adfærd i trafikken
Almen didaktik Niels Grønbæk Nielsen.
Hvorledes sikrer vi at indfri den enkelte elevs potentiale bedst muligt? - Elevernes faglige udvikling på Søgårdsskolen – er der plads til forbedringer.
TRAFIKPOLITIK PÅ SKOLER DERFOR
Tillykke! I er nu tæt på at have en trafikpolitik.
Trafikpolitik for (skriv skolens navn)
Find trafikpolitikken her: (skriv url)
Trafikpolitik for (skriv skolens navn)
Trafikpolitik for Durup Skole.
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
Præsentationens transcript:

Mit arbejde som færdselskontaktlærer…

Mine opgaver som færdselskontaktlærer Opgaver, undervisning og indkøb Rollemodel Motivere og vejlede kollegaer Deltage i og organisere cyklistprøven Synliggørelse af sig selv- skoleblad eller hjemmeside evt. til Pæd. Rådsmøder Forældremøder Trafikpolitik Skolepatruljearbejdet Kontakt med politiet Netværksmøder – skole, kommune og politi Kontakt med Rådet for Sikker Trafik

Opgaver, undervisning og indkøb Årsplanen for færdselslæreren er-mine-opgaver.aspx Materialeoversigt

At være en rollemodel… Hvordan er vi rollemodeller? Hvor meget er vi villige til at gå på kompromis med det vi plejer?

Motivere og vejlede kollegaer Hvordan motiverer man sine kolleger til at prioritere færdselsundervisning?

Deltage i og organisere cyklistprøven Kontakt den tilknyttede betjent Planlæg i samråd med betjenten en passende prøverute Vejled klassens lærer(e) i, hvordan de klæder eleverne på til cyklistprøven (teori, cykler, rute) Teoriprøven skal være gennemført inden den praktiske prøve Skaf observatører til ruten Hjælp betjenten med gennemførelsen af prøven (Husk diplomer skal hentes på sikkertrafik.dk)

Synliggørelse af sig selv - skoleblad eller hjemmeside evt. til Pæd. Rådsmøder Skriv en artikel til skolebladet, om det arbejde du går og laver i skolen Få plads på hjemmesiden eller skolens intranet Gør dine kolleger opmærksom på, hvad de kan bruge dig til

Forældremøder Benyt muligheden for at sætte fokus på trafik ved forældremøderne – både hos dine kollegers forældremøder og ved dit eget erforside/Foraeldremoedet/film.aspx

Trafikpolitik Find ud af om skolen har en trafikpolitik Skal der laves en? Eller skal den gamle opdateres? Involver skolebestyrelsen, ledelsen og de andre lærere Kys og Kør

Skolepatruljearbejdet Brug elever fra klasse Undervis dem og inviter gerne færdselsbetjenten Det er et job, så man kan blive fyret Belønning for arbejdet Lav en venteliste og en telefonbog Kontroller deres arbejde og ret til, hvor det behøves Ros og anerkend dem for deres arbejde

Kontakten med politiet Aftaler om de forskellige prøver Lygtekontrol Skolepatruljeundervisning Trafikale forhold ved skolen

Netværksmøder – skole, kommune og politi Man bliver holdt ajour med materialer, lovgivning og nye tiltag Man får mulighed for at møde og sparre med andre færdselskontaktlærere

Kontakt med Rådet for Sikker Trafik Nyhedsmail Årlig materialesamling Sikkertrafik.dk

Færdselslære og kulturforskelle Der er udfordringer forbundet med at undervise tosprogede elever i færdsel: Sprog Forældre Ressourcer Kulturforskelle Hvad kan vi gøre for at nå disse elever? Er det kun hos de tosprogede, der er udfordringer i forhold til færdselskultur?

At undervise i færdselslære… Forenklede fælles mål 0f%C3%A6rdselsl%C3%A6re.pdf Undervisningen i praksis: Indskoling Mellemtrin Udskoling

Gode råd til arbejdet som færdselskontaktlærer… Vær realistisk idealist – Pas på dig selv! Husk, du er en rollemodel Vær opmærksom på kulturforskelle i forhold til trafik Gode trafikvaner skal indlæres tidligt