Rikke Milling KonradsenTlf.: 2234 1265 Hovedgaden 24, 3. th., 8600 Silkeborg Brdr. Madsen A/S Voldgade 12 8600 SilkeborgSilkeborg,

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Graviditetsomsorgen i Danmark
Advertisements

Breve og mails mvni-selandia.
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Hvordan virker Backoffice Hvilken strategi og taktik skal man anvende
Det Internationale Område Studieområde 3/
MedarbejderUDVIKLINGSsamtale
Talentvejen, hvad? Før start på ungdomsuddannelsen – prioritere brobygning og introforløb endnu højere. Styrket samarbejde med UU og folkeskole. Undervejs.
Om kun 3 dage kan du sige goddag til 3 højt kvalificerede kandidater 18 SER Recruitment Østerbrogade 125, 5. sal 2100 København Ø Tlf
Sådan strukturerer du en pressemeddelelse
Af Andreas og Marlene. Spørgsmål. • Hvornår lavede i en internetshop? • Hvorfor valgte i at lave en internetshop? • Hvordan fik i lavet jeres hjemmeside.
Synlig ledelse i krisetid
Sociale Medier og Jobsøgning - Twitter. Intro  Twitter er et Socialt Medie  Twitter er kendt for at give nyheder et frisk pust  De fleste kendte: Skuespillere,
Netværk Familie Arbejds- relationer Dig Venner Fritid Perifere
Danoffice IT har 17 års erfaring i at levere professionelle og effektive IT & IS turn-key løsninger til internationale organisationer som FN, NATO og EU.
1 Rekruttering og fastholdelse • Få fat i de rigtige folk til din afdeling • Skab en spændende arbejdsform, så de har lyst til at blive.
Godt købmandskab Orienteringsfasen Tilbudsrunden
Orienteringsmøde 11. november Trørødskolen - en attraktiv skole! rummelighed og anerkendelse faglighed og arbejdsglæde klare regler og godt humør.
FRA BIKS TIL BUSINESS Vækstmuligheder for kvindelige selvstændige - OPGAVER Århus september 2010.
UGE PLAN Mandag 07/10 Tirsdag 08/10 Onsdag 09/10 Torsdag 10/10
Ansøgning Uopfordret ansøgning Ansøgning via jobannonce.
Sådan strukturerer du en Trin-for-trin guide.
UOPFORDREDE ANSØGNINGER
Synopsis VIP13 HH3.
ANSØGNINGEN At søge job handler blandt andet om at skrive ansøgninger
ELECTI Rekruttering  Faglige og forretningsmæssige spændvidde dækker stort set det meste af personaleområdet!  Rådgivning, sparring og undervisning.
Modtagerfelt med kendt modtager ParadisHelsingør d Æblevej Helsingør Att.: Salgschef Kaj Normann Andersen Vedr.: Job som issælger.
Ekstraordinært FÆLSU 5. februar Hej Hans Jørgen Jeg skriver til dig, da jeg efter at have læst Udbudsnyt tekniske basisinstallationer 03 føler mig.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Indbydelse SFO Bakkeskolens forældreråd indbyder hermed til det årlige forældremøde for alle forældre i SFO Tirsdag d kl Mødet foregår.
Undgå, at de ældre brænder ud, og at de unge dropper ud!
Læs mere om os på Har du ambitioner, masser af energi og lyst til at få en uddannelse i en international virksomhed? Så søger vi.
Sprog og International Virksomhedskommunikation engelsk, fransk, spansk og tysk Velkommen til brobygning 2010.
Patientsikkerhed, kvalitet og akkreditering
Tekstens byggeklodser
Novelleskrivning Hvad er vigtigt?
Lærerpræsentation.
Layout og fremlæggelse
Skift farvedesign Gå til Design i Topmenuen Vælg dit farvedesign fra de seks SOPU-designs Vil du have flere farver, højreklik på farve- designet og vælg.
” System-/Seniorsystem- konsulenter til dynamisk konsulenthus Har du teknisk flair kombineret med et udpræget konsulentgén, og kan du lide at være virksomhedens.
Netkommunikation - en introduktion v. cand.mag. Tine W. Jensen.
Skab engagement som coach Dette er et værktøj for dig, som vil Skabe motivation, engagement og ejerskab Sikre bedre performance Skabe udvikling og læring.
Sådan bruger du præsentationen af Vision 2025
Ansøgning for dummies.
- En hurtig guide til at lave et godt CV og en mål rettet ansøgning
Sælgeren ud af busken – og ud i butikken
MUS samtale Kære Du indkaldes til den årlige udviklingssamtale.
Velkommen til undervisning af arbejdsmiljøgrupper
Velkommen til Introdag med skills-aktiviteter!
Velkommen til Introdag med skills-aktiviteter!
Navn: Bjarke Steen Rasmussen
Skriv ansøgning 10 gode råd.
Best practice i sociale medier
Installationsbranchen er en branche i vækst!
Ansøgning for dummies.
A/S Jydsk Aluminium Industri
- En hurtig guide til at lave et godt CV og en mål rettet ansøgning
KUNDEFORMIDLING.
Installationsbranchen og elektriker- og vvs-energi-uddannelserne 2018
1. kontaktmøde Velkommen til Workshop om afkodning af jobopslag og telefonisk kontakt Hils på hinanden  Husk at bestille drikkevarer Præsentér dig.
Kontakt til deltagerne
Velkommen til brobygningsdage med Hands & Brains aktiviteter
Torsdag den Oplæg ansøgning og cv Start med at lave et cv
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Ansøgning for dummies.
Ansøgning for dummies.
SRO 2018 hHx.
Ansøgning for dummies.
Erfaren Projekt- og Software konsulent til Professional Services
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
RRR Modellen.
Præsentationens transcript:

Rikke Milling KonradsenTlf.: Hovedgaden 24, 3. th., 8600 Silkeborg Brdr. Madsen A/S Voldgade SilkeborgSilkeborg, den 21. juni 2012 Elektriker med lys i pæren Med stor interesse har jeg læst jobannoncen på Jobindex.dk vedrørende stillingen som elektriker og finder både de faglige og personlige udfordringer, som I tilbyder i annoncen, meget attraktive. Især muligheden for at arbejde i udlandet ser spændende ud. Jo mere jeg har hørt om jeres virksomhed, desto mere er jeg blevet overbevist om, at det er hos jer, mit fremtidige arbejdsliv ligger. F.eks. tiltaler det mig meget, at I går op i jeres medarbejderes sundhed. Endvidere kan jeg i høj grad identificere mig med jeres kerneværdier, respekt, ansvarlighed, fleksibilitet og kundeservice. Derfor søger jeg den ledige stilling. Igennem mine 5 år som elektriker hos E-team A/S har jeg opnået en solid erfaring med arbejdsområdet. Særligt vil jeg fremhæve, at jeg kan arbejde 100 % selvstændigt og er effektiv, og at jeg har erfaring inden for industriinstallationer og bygningsopgaver samt salg og kundepleje. Jeg vil derfor kun skulle bruge meget kort tid til at sætte mig ind i jeres kunder og opgaver. Jeg følger et aftenskolekursus i udvidet engelsk på AOF, Silkeborg. Jeg har derfor ingen problemer med f.eks. at læse engelske instruktioner og manualer. Yderligere oplysninger fremgår af mit CV. Andre betegner mig som udadvendt, serviceminded, dygtig og særdeles pligtopfyldende. Jeg håber, at min ansøgning har vakt interesse, og ser frem til at høre nærmere. Med venlig hilsen Rikke Milling Konradsen Afsenderinformationer -Husk telefonnr. -Skillelinje? Rikke Milling Konradsen

Rikke Milling KonradsenTlf.: Hovedgaden 24, 3. th., 8600 Silkeborg Brdr. Madsen A/S Voldgade SilkeborgSilkeborg, den 21. juni 2012 Elektriker med lys i pæren Med stor interesse har jeg læst jobannoncen på Jobindex.dk vedrørende stillingen som elektriker og finder både de faglige og personlige udfordringer, som I tilbyder i annoncen, meget attraktive. Især muligheden for at arbejde i udlandet ser spændende ud. Jo mere jeg har hørt om jeres virksomhed, desto mere er jeg blevet overbevist om, at det er hos jer, mit fremtidige arbejdsliv ligger. F.eks. tiltaler det mig meget, at I går op i jeres medarbejderes sundhed. Endvidere kan jeg i høj grad identificere mig med jeres kerneværdier, respekt, ansvarlighed, fleksibilitet og kundeservice. Derfor søger jeg den ledige stilling. Igennem mine 5 år som elektriker hos E-team A/S har jeg opnået en solid erfaring med arbejdsområdet. Særligt vil jeg fremhæve, at jeg kan arbejde 100 % selvstændigt og er effektiv, og at jeg har erfaring inden for industriinstallationer og bygningsopgaver samt salg og kundepleje. Jeg vil derfor kun skulle bruge meget kort tid til at sætte mig ind i jeres kunder og opgaver. Jeg følger et aftenskolekursus i udvidet engelsk på AOF, Silkeborg. Jeg har derfor ingen problemer med f.eks. at læse engelske instruktioner og manualer. Yderligere oplysninger fremgår af mit CV. Andre betegner mig som udadvendt, serviceminded, dygtig og særdeles pligtopfyldende. Jeg håber, at min ansøgning har vakt interesse, og ser frem til at høre nærmere. Med venlig hilsen Rikke Milling Konradsen Modtagerinformationer -Fremhæv firmanavn! -Att., hvis muligt Rikke Milling Konradsen

Rikke Milling KonradsenTlf.: Hovedgaden 24, 3. th., 8600 Silkeborg Brdr. Madsen A/S Voldgade SilkeborgSilkeborg, den 21. juni 2012 Elektriker med lys i pæren Med stor interesse har jeg læst jobannoncen på Jobindex.dk vedrørende stillingen som elektriker og finder både de faglige og personlige udfordringer, som I tilbyder i annoncen, meget attraktive. Især muligheden for at arbejde i udlandet ser spændende ud. Jo mere jeg har hørt om jeres virksomhed, desto mere er jeg blevet overbevist om, at det er hos jer, mit fremtidige arbejdsliv ligger. F.eks. tiltaler det mig meget, at I går op i jeres medarbejderes sundhed. Endvidere kan jeg i høj grad identificere mig med jeres kerneværdier, respekt, ansvarlighed, fleksibilitet og kundeservice. Derfor søger jeg den ledige stilling. Igennem mine 5 år som elektriker hos E-team A/S har jeg opnået en solid erfaring med arbejdsområdet. Særligt vil jeg fremhæve, at jeg kan arbejde 100 % selvstændigt og er effektiv, og at jeg har erfaring inden for industriinstallationer og bygningsopgaver samt salg og kundepleje. Jeg vil derfor kun skulle bruge meget kort tid til at sætte mig ind i jeres kunder og opgaver. Jeg følger et aftenskolekursus i udvidet engelsk på AOF, Silkeborg. Jeg har derfor ingen problemer med f.eks. at læse engelske instruktioner og manualer. Yderligere oplysninger fremgår af mit CV. Andre betegner mig som udadvendt, serviceminded, dygtig og særdeles pligtopfyldende. Jeg håber, at min ansøgning har vakt interesse, og ser frem til at høre nærmere. Med venlig hilsen Rikke Milling Konradsen Sted og dato -Højrestilles Rikke Milling Konradsen

Rikke Milling KonradsenTlf.: Hovedgaden 24, 3. th., 8600 Silkeborg Brdr. Madsen A/S Voldgade SilkeborgSilkeborg, den 21. juni 2012 Elektriker med lys i pæren Med stor interesse har jeg læst jobannoncen på Jobindex.dk vedrørende stillingen som elektriker og finder både de faglige og personlige udfordringer, som I tilbyder i annoncen, meget attraktive. Især muligheden for at arbejde i udlandet ser spændende ud. Jo mere jeg har hørt om jeres virksomhed, desto mere er jeg blevet overbevist om, at det er hos jer, mit fremtidige arbejdsliv ligger. F.eks. tiltaler det mig meget, at I går op i jeres medarbejderes sundhed. Endvidere kan jeg i høj grad identificere mig med jeres kerneværdier, respekt, ansvarlighed, fleksibilitet og kundeservice. Derfor søger jeg den ledige stilling. Igennem mine 5 år som elektriker hos E-team A/S har jeg opnået en solid erfaring med arbejdsområdet. Særligt vil jeg fremhæve, at jeg kan arbejde 100 % selvstændigt og er effektiv, og at jeg har erfaring inden for industriinstallationer og bygningsopgaver samt salg og kundepleje. Jeg vil derfor kun skulle bruge meget kort tid til at sætte mig ind i jeres kunder og opgaver. Jeg følger et aftenskolekursus i udvidet engelsk på AOF, Silkeborg. Jeg har derfor ingen problemer med f.eks. at læse engelske instruktioner og manualer. Yderligere oplysninger fremgår af mit CV. Andre betegner mig som udadvendt, serviceminded, dygtig og særdeles pligtopfyldende. Jeg håber, at min ansøgning har vakt interesse, og ser frem til at høre nærmere. Med venlig hilsen Rikke Milling Konradsen Overskrift -Fængende -Fed skrift Rikke Milling Konradsen

Rikke Milling KonradsenTlf.: Hovedgaden 24, 3. th., 8600 Silkeborg Brdr. Madsen A/S Voldgade SilkeborgSilkeborg, den 21. juni 2012 Elektriker med lys i pæren Med stor interesse har jeg læst jobannoncen på Jobindex.dk vedrørende stillingen som elektriker og finder både de faglige og personlige udfordringer, som I tilbyder i annoncen, meget attraktive. Især muligheden for at arbejde i udlandet ser spændende ud. Jo mere jeg har hørt om jeres virksomhed, desto mere er jeg blevet overbevist om, at det er hos jer, mit fremtidige arbejdsliv ligger. F.eks. tiltaler det mig meget, at I går op i jeres medarbejderes sundhed. Endvidere kan jeg i høj grad identificere mig med jeres kerneværdier, respekt, ansvarlighed, fleksibilitet og kundeservice. Derfor søger jeg den ledige stilling. Igennem mine 5 år som elektriker hos E-team A/S har jeg opnået en solid erfaring med arbejdsområdet. Særligt vil jeg fremhæve, at jeg kan arbejde 100 % selvstændigt og er effektiv, og at jeg har erfaring inden for industriinstallationer og bygningsopgaver samt salg og kundepleje. Jeg vil derfor kun skulle bruge meget kort tid til at sætte mig ind i jeres kunder og opgaver. Jeg følger et aftenskolekursus i udvidet engelsk på AOF, Silkeborg. Jeg har derfor ingen problemer med f.eks. at læse engelske instruktioner og manualer. Yderligere oplysninger fremgår af mit CV. Andre betegner mig som udadvendt, serviceminded, dygtig og særdeles pligtopfyldende. Jeg håber, at min ansøgning har vakt interesse, og ser frem til at høre nærmere. Med venlig hilsen Rikke Milling Konradsen Indledning og motivation -Hvilket job? -Hvor du har set stillingsopslaget? -Målrettet motivation Rikke Milling Konradsen

Rikke Milling KonradsenTlf.: Hovedgaden 24, 3. th., 8600 Silkeborg Brdr. Madsen A/S Voldgade SilkeborgSilkeborg, den 21. juni 2012 Elektriker med lys i pæren Med stor interesse har jeg læst jobannoncen på Jobindex.dk vedrørende stillingen som elektriker og finder både de faglige og personlige udfordringer, som I tilbyder i annoncen, meget attraktive. Især muligheden for at arbejde i udlandet ser spændende ud. Jo mere jeg har hørt om jeres virksomhed, desto mere er jeg blevet overbevist om, at det er hos jer, mit fremtidige arbejdsliv ligger. F.eks. tiltaler det mig meget, at I går op i jeres medarbejderes sundhed. Endvidere kan jeg i høj grad identificere mig med jeres kerneværdier, respekt, ansvarlighed, fleksibilitet og kundeservice. Derfor søger jeg den ledige stilling. Igennem mine 5 år som elektriker hos E-team A/S har jeg opnået en solid erfaring med arbejdsområdet. Særligt vil jeg fremhæve, at jeg kan arbejde 100 % selvstændigt og er effektiv, og at jeg har erfaring inden for industriinstallationer og bygningsopgaver samt salg og kundepleje. Jeg vil derfor kun skulle bruge meget kort tid til at sætte mig ind i jeres kunder og opgaver. Jeg følger et aftenskolekursus i udvidet engelsk på AOF, Silkeborg. Jeg har derfor ingen problemer med f.eks. at læse engelske instruktioner og manualer. Yderligere oplysninger fremgår af mit CV. Andre betegner mig som udadvendt, serviceminded, dygtig og særdeles pligtopfyldende. Jeg håber, at min ansøgning har vakt interesse, og ser frem til at høre nærmere. Med venlig hilsen Rikke Milling Konradsen Faglige kvalifikationer -Dine faglige kvalifikationer generelt og i relation til jobbet -Henvis til det vedlagte CV Rikke Milling Konradsen

Rikke Milling KonradsenTlf.: Hovedgaden 24, 3. th., 8600 Silkeborg Brdr. Madsen A/S Voldgade SilkeborgSilkeborg, den 21. juni 2012 Elektriker med lys i pæren Med stor interesse har jeg læst jobannoncen på Jobindex.dk vedrørende stillingen som elektriker og finder både de faglige og personlige udfordringer, som I tilbyder i annoncen, meget attraktive. Især muligheden for at arbejde i udlandet ser spændende ud. Jo mere jeg har hørt om jeres virksomhed, desto mere er jeg blevet overbevist om, at det er hos jer, mit fremtidige arbejdsliv ligger. F.eks. tiltaler det mig meget, at I går op i jeres medarbejderes sundhed. Endvidere kan jeg i høj grad identificere mig med jeres kerneværdier, respekt, ansvarlighed, fleksibilitet og kundeservice. Derfor søger jeg den ledige stilling. Igennem mine 5 år som elektriker hos E-team A/S har jeg opnået en solid erfaring med arbejdsområdet. Særligt vil jeg fremhæve, at jeg kan arbejde 100 % selvstændigt og er effektiv, og at jeg har erfaring inden for industriinstallationer og bygningsopgaver samt salg og kundepleje. Jeg vil derfor kun skulle bruge meget kort tid til at sætte mig ind i jeres kunder og opgaver. Jeg følger et aftenskolekursus i udvidet engelsk på AOF, Silkeborg. Jeg har derfor ingen problemer med f.eks. at læse engelske instruktioner og manualer. Yderligere oplysninger fremgår af mit CV. Andre betegner mig som udadvendt, serviceminded, dygtig og særdeles pligtopfyldende. Jeg håber, at min ansøgning har vakt interesse, og ser frem til at høre nærmere. Med venlig hilsen Rikke Milling Konradsen Personlige kvalifikationer -Generelt og i forhold til stillingen Rikke Milling Konradsen

Rikke Milling KonradsenTlf.: Hovedgaden 24, 3. th., 8600 Silkeborg Brdr. Madsen A/S Voldgade SilkeborgSilkeborg, den 21. juni 2012 Elektriker med lys i pæren Med stor interesse har jeg læst jobannoncen på Jobindex.dk vedrørende stillingen som elektriker og finder både de faglige og personlige udfordringer, som I tilbyder i annoncen, meget attraktive. Især muligheden for at arbejde i udlandet ser spændende ud. Jo mere jeg har hørt om jeres virksomhed, desto mere er jeg blevet overbevist om, at det er hos jer, mit fremtidige arbejdsliv ligger. F.eks. tiltaler det mig meget, at I går op i jeres medarbejderes sundhed. Endvidere kan jeg i høj grad identificere mig med jeres kerneværdier, respekt, ansvarlighed, fleksibilitet og kundeservice. Derfor søger jeg den ledige stilling. Igennem mine 5 år som elektriker hos E-team A/S har jeg opnået en solid erfaring med arbejdsområdet. Særligt vil jeg fremhæve, at jeg kan arbejde 100 % selvstændigt og er effektiv, og at jeg har erfaring inden for industriinstallationer og bygningsopgaver samt salg og kundepleje. Jeg vil derfor kun skulle bruge meget kort tid til at sætte mig ind i jeres kunder og opgaver. Jeg følger et aftenskolekursus i udvidet engelsk på AOF, Silkeborg. Jeg har derfor ingen problemer med f.eks. at læse engelske instruktioner og manualer. Yderligere oplysninger fremgår af mit CV. Andre betegner mig som udadvendt, serviceminded, dygtig og særdeles pligtopfyldende. Jeg håber, at min ansøgning har vakt interesse, og ser frem til at høre nærmere. Med venlig hilsen Rikke Milling Konradsen Afslutning og hilsen Rikke Milling Konradsen

Rikke Milling KonradsenTlf.: Hovedgaden 24, 3. th., 8600 Silkeborg Brdr. Madsen A/S Voldgade SilkeborgSilkeborg, den 21. juni 2012 Elektriker med lys i pæren Med stor interesse har jeg læst jobannoncen på Jobindex.dk vedrørende stillingen som elektriker og finder både de faglige og personlige udfordringer, som I tilbyder i annoncen, meget attraktive. Især muligheden for at arbejde i udlandet ser spændende ud. Jo mere jeg har hørt om jeres virksomhed, desto mere er jeg blevet overbevist om, at det er hos jer, mit fremtidige arbejdsliv ligger. F.eks. tiltaler det mig meget, at I går op i jeres medarbejderes sundhed. Endvidere kan jeg i høj grad identificere mig med jeres kerneværdier, respekt, ansvarlighed, fleksibilitet og kundeservice. Derfor søger jeg den ledige stilling. Igennem mine 5 år som elektriker hos E-team A/S har jeg opnået en solid erfaring med arbejdsområdet. Særligt vil jeg fremhæve, at jeg kan arbejde 100 % selvstændigt og er effektiv, og at jeg har erfaring inden for industriinstallationer og bygningsopgaver samt salg og kundepleje. Jeg vil derfor kun skulle bruge meget kort tid til at sætte mig ind i jeres kunder og opgaver. Jeg følger et aftenskolekursus i udvidet engelsk på AOF, Silkeborg. Jeg har derfor ingen problemer med f.eks. at læse engelske instruktioner og manualer. Yderligere oplysninger fremgår af mit CV. Andre betegner mig som udadvendt, serviceminded, dygtig og særdeles pligtopfyldende. Jeg håber, at min ansøgning har vakt interesse, og ser frem til at høre nærmere. Med venlig hilsen Navn og underskrift Rikke Milling Konradsen

Rikke Milling KonradsenTlf.: Hovedgaden 24, 3. th., 8600 Silkeborg Brdr. Madsen A/S Voldgade SilkeborgSilkeborg, den 21. juni 2012 Elektriker med lys i pæren Med stor interesse har jeg læst jobannoncen på Jobindex.dk vedrørende stillingen som elektriker og finder både de faglige og personlige udfordringer, som I tilbyder i annoncen, meget attraktive. Især muligheden for at arbejde i udlandet ser spændende ud. Jo mere jeg har hørt om jeres virksomhed, desto mere er jeg blevet overbevist om, at det er hos jer, mit fremtidige arbejdsliv ligger. F.eks. tiltaler det mig meget, at I går op i jeres medarbejderes sundhed. Endvidere kan jeg i høj grad identificere mig med jeres kerneværdier, respekt, ansvarlighed, fleksibilitet og kundeservice. Derfor søger jeg den ledige stilling. Igennem mine 5 år som elektriker hos E-team A/S har jeg opnået en solid erfaring med arbejdsområdet. Særligt vil jeg fremhæve, at jeg kan arbejde 100 % selvstændigt og er effektiv, og at jeg har erfaring inden for industriinstallationer og bygningsopgaver samt salg og kundepleje. Jeg vil derfor kun skulle bruge meget kort tid til at sætte mig ind i jeres kunder og opgaver. Jeg følger et aftenskolekursus i udvidet engelsk på AOF, Silkeborg. Jeg har derfor ingen problemer med f.eks. at læse engelske instruktioner og manualer. Yderligere oplysninger fremgår af mit CV. Andre betegner mig som udadvendt, serviceminded, dygtig og særdeles pligtopfyldende. Jeg håber, at min ansøgning har vakt interesse, og ser frem til at høre nærmere. Med venlig hilsen Fordelt på hele siden -Luft -Orddeling? -Fast venstrekant Rikke Milling Konradsen

Rikke Milling KonradsenTlf.: Hovedgaden 24, 3. th., 8600 Silkeborg Brdr. Madsen A/S Voldgade SilkeborgSilkeborg, den 21. juni 2012 Elektriker med lys i pæren Med stor interesse har jeg læst jobannoncen på Jobindex.dk vedrørende stillingen som elektriker og finder både de faglige og personlige udfordringer, som I tilbyder i annoncen, meget attraktive. Især muligheden for at arbejde i udlandet ser spændende ud. Jo mere jeg har hørt om jeres virksomhed, desto mere er jeg blevet overbevist om, at det er hos jer, mit fremtidige arbejdsliv ligger. F.eks. tiltaler det mig meget, at I går op i jeres medarbejderes sundhed. Endvidere kan jeg i høj grad identificere mig med jeres kerneværdier, respekt, ansvarlighed, fleksibilitet og kundeservice. Derfor søger jeg den ledige stilling. Igennem mine 5 år som elektriker hos E-team A/S har jeg opnået en solid erfaring med arbejdsområdet. Særligt vil jeg fremhæve, at jeg kan arbejde 100 % selvstændigt og er effektiv, og at jeg har erfaring inden for industriinstallationer og bygningsopgaver samt salg og kundepleje. Jeg vil derfor kun skulle bruge meget kort tid til at sætte mig ind i jeres kunder og opgaver. Jeg følger et aftenskolekursus i udvidet engelsk på AOF, Silkeborg. Jeg har derfor ingen problemer med f.eks. at læse engelske instruktioner og manualer. Yderligere oplysninger fremgår af mit CV. Andre betegner mig som udadvendt, serviceminded, dygtig og særdeles pligtopfyldende. Jeg håber, at min ansøgning har vakt interesse, og ser frem til at høre nærmere. Med venlig hilsen Afsnit og sætninger -Logiske afsnit -Ikke for lange sætninger Rikke Milling Konradsen

Rikke Milling KonradsenTlf.: Hovedgaden 24, 3. th., 8600 Silkeborg Brdr. Madsen A/S Voldgade SilkeborgSilkeborg, den 21. juni 2012 Elektriker med lys i pæren Med stor interesse har jeg læst jobannoncen på Jobindex.dk vedrørende stillingen som elektriker og finder både de faglige og personlige udfordringer, som I tilbyder i annoncen, meget attraktive. Især muligheden for at arbejde i udlandet ser spændende ud. Jo mere jeg har hørt om jeres virksomhed, desto mere er jeg blevet overbevist om, at det er hos jer, mit fremtidige arbejdsliv ligger. F.eks. tiltaler det mig meget, at I går op i jeres medarbejderes sundhed. Endvidere kan jeg i høj grad identificere mig med jeres kerneværdier, respekt, ansvarlighed, fleksibilitet og kundeservice. Derfor søger jeg den ledige stilling. Igennem mine 5 år som elektriker hos E-team A/S har jeg opnået en solid erfaring med arbejdsområdet. Særligt vil jeg fremhæve, at jeg kan arbejde 100 % selvstændigt og er effektiv, og at jeg har erfaring inden for industriinstallationer og bygningsopgaver samt salg og kundepleje. Jeg vil derfor kun skulle bruge meget kort tid til at sætte mig ind i jeres kunder og opgaver. Jeg følger et aftenskolekursus i udvidet engelsk på AOF, Silkeborg. Jeg har derfor ingen problemer med f.eks. at læse engelske instruktioner og manualer. Yderligere oplysninger fremgår af mit CV. Andre betegner mig som udadvendt, serviceminded, dygtig og særdeles pligtopfyldende. Jeg håber, at min ansøgning har vakt interesse, og ser frem til at høre nærmere. Med venlig hilsen Dobbelt afstand ved afslutning og underskrift Rikke Milling Konradsen