Om helbredelse og hvordan. Karin Kühl  62 år – efterlønner siden 1/1 2014  2 voksne børn: Christian (27) og Maria (29)  Kom til levende tro på Jesus.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Livets Ord November 2008.
Advertisements

”Åndelige discipliner for disciple”!
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Økonomi og Bøn Søndag den 27. marts Repetition • Vi har lært at: • Gud ejer alt sølv og guld • Han ønsker at søger for os på alle livets områder.
Opstandelsesfest.
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
VELKOMMEN – VI ER GLADE FOR DIG SLUTTEDE SIG TIL OS.
Nøgler til menighedens vækst
TERM modellen Introduktion til øvelse
Lidelse, sygdom og forbøn.
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
Havde Luther en teologi om Guds rige?
Døbt til discipelskab! Matthæus Evangeliet 28:18.
”Kaldet til kærlighed”
HISTORIEN OM DE 4 LYS.
Genoprettelse af et brudt fællesskab mellem mennesker ”Vær gode mod hinanden, vær barmhjertige og tilgiv hinanden, ligesom Gud har tilgivet jer i Kristus.
At vente på Guds time.
Introduktion til Kongen og hans Rige
Venligst dele disse information med din pastor eller din menighed, din familie for dine bønner i udbredelse for Døves og Tunghørendes sjæle rundt i hele.
Du behøver ikke at vente på et smil for at smile tilbage...
Kate-QUIZ-mus.
Lydighed v33 Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift. (Matt 6,33)
Hvor skal vores fokus være? - midt i alt det, der kalder på vores opmærksomhed?
Kristen i dag Identitet: Hvem er Jesus?. Sidste gang... Kristendom ikke først og fremmest love og regler, Men EVANGELIET om Jesus KRISTUS.
Livets Ord Livets Ord Januar 2012 Januar 2012 Også i år fejres Den Økumeniske Bedeuge - også kaldet Bedeugen for Kristen Enhed. Den finder sted over.
Guds glæde gennem generøsitet
De 5 B’er Brødrene Bønnerne Bibelen Brødet Badet
Ap. G. 2:37-47: Da de hørte det, stak det dem i hjertet, og de spurgte Peter og de andre apostle: »Hvad skal vi gøre, brødre?« Peter svarede: »Omvend.
Ap.G Fil. 1:1-2 Fil. 1:3-30: Glæde og lovsang i fængslet, jordskælv, menighed grundlagt. Gør min glæde fuldstændig ved at have Jesu tjenersind.
Lede til Jesus – leve i Ham
Romerbrevet v. Rolf W. Jørgensen. 7 følger af retfærdiggørelsen jf. Rom 5,1-11 1) Fred med Gud v.1 2) Adgang til Gud v.2a 3) Håb om herlighed v.2b 4)
Livets Ord November 2015 ‘At de alle må være ét’ (Joh 17, 21). Kommentar af P. Fabio Ciardi OMI.
Liturgiens evangelium. En god gudstjeneste er som et H.C. Andersens eventyr tematisk - genkendelig - overraskende.
Med Jesus i bønnens skole Lukas 11.. Lukas 11:1-4 Og det skete, da han var et sted og bad, at en af disciplene sagde til ham, da han holdt op med at bede:
Spændingsfeltet mellem tro og psykologi Aida H. Andersen og Ole Rabjerg, Agape.
Jesus på korset Lektion 1: Hvorfor alt det blod? Lektion 2: Hvordan blev det en sejr?
Med Jesus i bønnens skole Lukas 11. Del 2. ”Fader vor” Bønnens struktur -Nærvær -Tilbedelse -Guddommelig retning -Fysiske -Moralske -Åndelige Begynd med.
Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen. Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
606 – Nådens Gud og ærens Herre1, S1 Nådens Gud og ærens Herre, styrk dit folk, bekræft din pagt. Kron din kirke dig til ære, bring dens knop til blomsterpragt.
314 – Gud, dine hænder 1, S1 Gud, dine hænder rører ved mit hjerte dit åndepust er livet i min krop. I græs og blomster mærker jeg dit kærtegn i hyldens.
Tegnene, der følger med Ap.G. 2,37 – 3,11 Nicolaifællesskabet d. 20/
‘Alt, hvad I har gjort mod en af disse mine mindste brødre, det har I gjort mod mig’ (Matt 25,40). Livets Ord April 2016.
Uenighed uden bitterhed. Spørgsmål 1. Kan man være uenige uden at blive bitre? 2. Kan uenighed have et formål? 3. Kan man være enige om at være uenige?
Du blev skabt til lighed med Kristus Det målrettede liv 4. del.
Nadver 1, S1 Indbydelse: Lad os rejse os og modtage indbydelsen til Herrens nadver. Menigheden rejser sig Jesus sagde: ”Jeg er livets brød. Den, der kommer.
Hvad nu hvis – og hvis ikke? Hvis personen bliver helbredt: Lær vedkommende at takke Jesus for helbredelsen at stå imod, hvis der kommer symptomer på sygdommen.
Ølgod kirke 10. april 2011.
Oplæg: Samtale: Nådegaver til at helbrede og forbøn for syge
Pilgrimsvandring.
Livets Ord April 2017.
Hvordan kan vi deltage i Guds mission?
”Jeg tror på Jesus Kristus” … 2. del
Matt. 28:8-10 Og de skyndte sig bort fra graven med frygt og stor glæde og løb hen for at fortælle hans disciple det. Og se, Jesus kom dem i møde og hilste.
Vi synger med Maria vor store glæde ud til ham, som gav os Jesus,
349 – Jeg ville gerne turde tro 1, S1
Tak - mens vi lever 25 år som præst - om 9 mdr.!
Gud selv modtager dig Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen
066_Jesus, Frelser og befrier 1, S1
Livets Ord April 2018.
Levende og virksom Tro i Frikirken!
Du behøver ikke at vente på et smil for at smile tilbage...
Du skal ikke være bange Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
Herren er min hyrde salme 23
Guds arvinger og Kristi medarvinger
Gud vor Fader, Gud vor Fader,
Nu Jesus kommer gående på vandet
Kirken og samfundet omkring os.
John. 20:31 Men dette er skrevet, for at I skal tro, at Jesus er Kristus, Guds søn, og for at I, når I tror, skal have liv i hans navn.
Ap. G. 2:1-4 Da pinsedagen kom, var de alle forsamlet. Og med ét kom der fra himlen en lyd som af et kraftigt vindstød, og den fyldte hele huset, hvor.
Præsentationens transcript:

Om helbredelse og hvordan

Karin Kühl  62 år – efterlønner siden 1/  2 voksne børn: Christian (27) og Maria (29)  Kom til levende tro på Jesus Kristus i 2002  Kurser: Alpha, Beta, Gamma, Christian Healing Certification Program (Randy Clark)  Sekretær og Administrator i Citykirken Aarhus fra 2008 til 2013  Deler de gode nyheder, beder for fysisk helbredelse, indre helbredelse og befrielse, underviser og holder foredrag  Medstifter af Gadekirke Silkeborg (sept. 2011), Aarhus (sept. 2012)  Inspirator til Gadekirke i København (4 steder) ( ), Aalborg (2015), Hobro, Viborg og Holstebro (2016), Aars (på vej) Al ære til Jesus \o/

5-trins bønnemodel 1. Interview 2. Diagnose og valg af bøn 3. Bønnetjeneste: Bed for resultat 4. Stop og interview igen 5. Forslag til afslutning

1. Interview Hvad hedder du? Hvad vil du gerne, at jeg skal bede for? Hvor længe har du haft dette problem? Kender du årsagen? Hvorfor tror du, at du har dette problem? Formålet er at bestemme årsagen til svagheden eller sygdommen. Mulige årsager: en plageånd; sygdom med rod i sjælen (psykosomatisk); eller naturlige årsager som ulykke, skade eller sygdom.

Stil gerne spørgsmål: Har lægen stillet en diagnose? Er nogen skyld i denne tilstand? Har du tilgivet ham eller hende? (utilgivelighed kan være en hindring for helbredelse). Er der sket nogen betydningsfuld eller traumatisk hændelse for dig dengang (eller indenfor 6-12 mdr. før) denne tilstand startede? Før du beder for fysisk helbredelse, kan det være nødvendigt, at du hjælper personen med utilgivelighed, eller med følelsesmæssige sår såsom frygt, skam og forkastelse. Stol på Helligånden – spørg Ham, om Han har noget at vise dig om tilstanden eller dens årsag. Lyt til Ham!

2. Diagnose og valg af bøn BØNFALDELSE – ”Far, jeg beder dig I Jesu navn, at helbrede betændelsestilstanden i Peters knæ og fjerne hævelsen og smerten.” KOMMANDO – ”I Jesu navn, jeg befaler betændelsestilstanden i Peters knæ at blive helbredt og al hævelse og smerte at forsvinde.”

Brug kommandoer, når: En forbandelse eller et løfte skal brydes En plageånd eller anden ånd skal kastes ud Du har brugt bønfaldelse og fremskridt er stoppet Du bliver ledt til det af Helligånden Et kundskabsord eller andre omstændigheder indikerer, at Gud ønsker at helbrede personen nu.

3. Bønnetjeneste: Bed for resultat Bed personen om ikke at bede med, men i stedet at lukke øjnene og fokusere på sin krop. Det er nu tid for personen bare at modtage. Bed personen afbryde dig og fortælle dig, hvis han mærker noget: varme/elektricitet/rysten, osv. (omkring 50% af dem, der bliver helbredt mærker noget). Hvis det er tilkendegivet, få personen til at bekende synd (utilgivelighed, vrede osv.) og/eller bed for personens følelsesmæssige helbredelse, før du beder for fysisk helbredelse. Bed højlydt Helligånden om at være til stede med sin ledelse og helbredende kraft.

Tips: Hold øjnene åbne for at se Guds berøring Bed kort og specifikt Prøv forskellige typer bønner Vær kærlig! Vær vedholdende! Følg Helligåndens ledelse Bed altid i Jesu Navn Lad være med at prædike og give råd Hvis en specifik bøn giver forbedring, fortsæt bønnen Bed for symptomer og årsagen, hvis den er kendt Spørg ind i mellem: ”Hvad mærker du?” Husk: Stol på Helligånden, ikke på metoden Tak Gud for, hvad Han gør, uanset hvad Han gør (du kan ikke takke Gud for meget!)

4. Stop og interview igen Bliv ved med at lytte til Helligånden og stop op for at interviewe igen. Hvis smerten flytter sig eller bliver værre under bønnen, eller hvis en tilstand har varet i lang tid, overvej at kaste en ånd ud.

5. Forslag til afslutning Efter at have bedt, vil det være gavnligt at give følgende instruktioner eller formaninger. Opmuntre med skriftsteder Del passende livsstilsændringer for at fastholde helbredelsen og for at undgå tilbagevenden af problemet Hvis en person ikke bliver helbredt eller kun bliver delvist helbredt, anklag ikke personen for mangel på tro eller synd i vedkommendes liv Forbered personen til at stå imod yderligere angreb efter helbredelsen. Evt. symptomer på den gamle lidelse fordrives med: Forsvind i Jesu navn!

Om helbredelse og hvordan