Offentliggørelse På nettet Vi har valgt at skrive om Nettet og Youtube Vi skriver om: Bloggere Fortrydelse på nettet Viborg-Mappen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Børns sociale liv med digitale medier
Advertisements

Søgning efter en fil Du vil finde et Word dokument som du ikke kan huske hvor du har placeret men du kan huske et af ordene i dokumentet Du får dette.
Børns sociale liv med digitale medier
Mia,Om mig selv. Jeg hedder Mia og er 10 år og den 17. Januar bliver jeg 11 år og jeg går i 4.kl.
Book-trailer i 5.a Læringsmål Hvad skal eleverne lære?
Identitet – hvem er jeg ?.
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Sociale Medier og Jobsøgning - Sælg dig selv på nettet.
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
Søgestrategi Modul 2 1. Google søger på al tekst på Internettet 2.
Filer Hvordan søges der efter en Word-fil = med et dokument. eller en billed-fil Sommer.
Mig Her er Jeg Jeg hedder Lea Jeg har fødselsdag den 12.april.
VULKANER..
Om bogen Agnes er træt af sit liv, og nu har hun fået nok. Derfor har hun besluttet at begå selvmord på sin 15-års fødselsdag. I mellemtiden fortæller.
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger, fordi.
E-biz 2014 Idé – Koncept – Navn Varer – Målgruppe
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
Aalborg d. 23. april 2007 Markedsføring via computerspil.
- Er dine rettigheder Foto: Ken Hermann Børns rettigheder.
Skriv den gode tekst ”Det er ikke sin mor, man skriver til. Hvis læserens opmærksomhed ikke bliver fanget i de første fem linjer, når han aldrig den sjette.”
Kan en kærlig Gud dømme mennesker? Gud er kærlighed. Det står selv i Bibelen. Han elsker hele verden, altså alle mennesker. Hvorfor i al verden har han.
Elvis Aaron Presley Solstrålerne har i musik arbejdet med et stort projekt om Elvis. De har lært meget om rockens konge. Det mundede ud i en flot præsentation.
Børn og sociale medier Hvordan bruger eleverne fra Skelgårdsskolen de sociale medier ?
KNÆK KODEN Samfundsfaglige område Opgaveformulering 4 – Danmark i en globaliseret verden.
VSBs Værdier: Kvalitet Vi gør os umage i alt, hvad vi gør. Vi følger VSBs formål og principper. Vi tilsikrer en høj standard i driften af klubben. Udvikling.
IT i danskundervisningen Sydfalster Skole den 15.5 Kort om blogs – igenigen! SMS-noveller (sprog og kommunikation) Skriftlighed og IT Mundtlighed og IT.
Livets Ord Januar 2016 Kommentar af Fabio Ciardi (OMI)
Forside uden yderligere tekst. Du kan vælge andre forsider ved at højreklikke på slidet og vælge ”Formatér baggrund”. I boksen, der dukker op, vælger du.
IT = Informationsteknologi
handel, event og mediegrafik
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Grafikrapport Unges brug af tandpleje
“Thi Kristi kærlighed tvinger os” (2 Kor 5, 14).
Relationer på arbejdet.
Klippe og klistre.
Din kreative online praksis!
Navn: Bjarke Steen Rasmussen
VVS-møde 2012 Aftræk Efter GR-A skal HMN som myndighed forhåndsgodkende vandret aftræk i kæde-, række- og dobbelthuse. Tidligere brug og placering.
...Slap af... HJGHK. Hvis du er rigtig træt af af den daglige stress som du skal til at gå igennem..
Kirstine, Nadia og Kristian
Hvad betyder den enkelte betegnelse Lønarter,
Fabrick Branding strategi med fokus på brand awareness og vejledning i brugen af de sociale medier.
”Hvordan man kan få glæde af i engelskundervisningen”
Undervisning af elever med IT-rygsæk KCL foråret 2018
Tag sikkerhedskopier Når uheldet er ude – enten fordi dine ting går i stykker, eller fordi du bliver offer for kriminalitet – er det godt at have sikret.
Tag sikkerhedskopier Når uheldet er ude – enten fordi dine ting går i stykker, eller fordi du bliver offer for kriminalitet – er det godt at have sikret.
Flerfagligt Forløb 2 Klasse: Fag:.
Lægning af storformatfliser
Velkommen Dagens program.
Oprette Legacy fil fra gedcom
SUCCES MED SALG 1.
Madkoloni Bornholm Klassepræsentation.
SIKKERHED ONLINE.
Præsentation af mad vafler
Kursus for personer med demens og pårørende
Hvad er meningen med dit liv?
Studievalgsportfolioen
DinAlarm indbrudskonceptet
Introduktion af CV og ansøgnings kurset
Holstebro Bibliotek (Anne) Formidling af e-ressourcer på Facebook Stingray Qello og Comics Plus Jeg har taget udgangspunkt i noget aktuelt: Freddie.
Velkommen Dagens program.
Du, alle tings ophav, vor Skaber, vor Herre, ja, alt i en sum,
Status fra PR gruppen + status fra Lyø
Introduktionskursus på ungdomsuddannelserne
Tryg sjove og brugbare løsninger . Vi har brug for jeres hjælp til
Skal hun sige til Emma, at hun bliver ked af det
Velkommen Pårørendekursus Livet med demens i plejebolig
Flerfagligt Forløb 2 Klasse: Fag:.
Præsentationens transcript:

Offentliggørelse På nettet Vi har valgt at skrive om Nettet og Youtube Vi skriver om: Bloggere Fortrydelse på nettet Viborg-Mappen

Bloggere på Youtube Vi har valgt at skrive om 3 forskellige video Bloggere: Kristine Sloth [Make-Up/Livsstil] Armin [Komedie/Gaming] Stupidaargards [Komedie]

Kristine Sloth Hvad laver hun ? Kristine Sloth er en Beauty Blogger. Hun er hverdags blogger lægger videoer op af hvordan man lægger Make-up. Kristine Sloth har skrevet en bog ved navn ”Min Verden” Info om Kristine Sloth 15 År (Januar 1999) Bor i Aalborg Også kendt for Mode,Musik går meget op i Mode og Make-Up

Armin Hvad laver han ? Han er dansk Gamer Komedie Vlogger Han laver Photoshop Laver sjov med de fleste ting Info om Armin Han elsker Durum Han er 16 År (1998) Bor i kolding Han begynte med at lave kortfilm da han var 7-8 År

Stupidaargaards Hvad laver han? Vlogs om hvad han laver i sin fritid Komedie Vlogs Han laver en kendt serie der hedder Ask kristian Info om Kristian Han hedder Kristian Han er 19 år (1996) December Han har lavet videoer siden 2007

”Din mor jokes” Der bliver lagt mange videoer ud hver dag på Youtube Der er rigtig mange der fortryder de har lagt en video ud på nettet At Fortryde på nettet F.eks Jonas og Martin fra 6. Som har lagt en video ud for 2 år siden de fortryd det meget hurtigt og dermed glemte koden. Vi må desværre ikke vise videoen her

Viborg-Mappen Hvad er Viborg-Mappen? Viborg-Mappen Er en side på internettet hvor drenge ligger ”Nøgen Billeder” af piger ud på Viborg-Mappen Det bruger de fleste drenge for at få hævn eller opmærksomhed Hvorfor ? Det kan være fordi pigen har slået op Eller fordi pigen har sagt noget dumt til veninderne

Hvorfor vi har valgt projektet Vi har valgt projektet fordi vi ville blive klogere på offentliggørelse Vi har interesse for Youtube så det var oplagt