Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

DinAlarm indbrudskonceptet

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "DinAlarm indbrudskonceptet"— Præsentationens transcript:

1

2 DinAlarm indbrudskonceptet

3

4 Verificerede alarmer Automatiske alarmer

5 Deltagere i netværket Hvis du allerede har en tyverialarm er det fint
Hvis du overvejer at anskaffe en har vi flere bud på gode alarmer uden månedlige betalinger. Priser fra kr ,- (leveret og monteret) Hvis du ikke ønsker at anskaffe tyverialarm er du stadig en vigtig medspiller i vores indsats til forebyggelse af indbrud.

6 Hjælpere Sjælland

7 Hjælpere Kalundborg Vest

8 Onelinere Ingen falske alarmer.
Det tager kun 1 sekund at sætte alarmen til – 7 sekunder at låse!! Fuldstændig afslappet forhold til alarmen. Alarmen går kun til få. Forebyggelsen er maximal. 100 naboer varslet inden for et par minutter. Du kommer aldrig hjem til en overraskelse – ro i maven. Sikrer at hjemmet ikke bliver gennemrodet. Vi skal ikke fange tyve – Vi skal forebygge indbrud. Med DinAlarm hjælper vi politiet med at hjælpe os fordi: Indbruddet anmeldes mens det finder sted. 100 naboers (læs vidners) opmærksomhed aktiveres og fokuseres mod det igangværende indbrud. Stor forebyggende effekt. Velfungerende tyverialarmer er efterhånden meget billig i anskaffelse. Årlige omkostninger er helt nede på kun 300 kr. pr. år + batteriskift. Kalundborg er exceptionelt godt dækket ind med hjælpere. Facebookgruppen - Naboværn Kalundborg Mediedækning.

9

10 Tyverialarm Tyverialarm med kamera og 2 åbiningskontakter, 2 bevægelsesfølere, 2 fjernbetjeninger, 2 nøglebrikker, 3 mærkater, kamera og 1 års gratis DinAlarm abonnement.

11 P2P wifi – kr. 799,- Alarmkamera der holder vagt, når du ikke er hjemme. Starter en skinger sirene og sender dig en mail (med et billede af evt. indbrudstyv), hvis der registreres ubudne gæster. Du kan kalde kameraet op på din app og se og høre, hvad der foregår. Du kan også tale til evt. ubudne gæster via din app. Den kan også opgraderes til at optage det hele som videoklip.

12 Prøvealarm

13 Prøvealarm

14 Prøvealarm

15 Prøvealarm

16 DinAlarm Mærkater

17 Facebook og videoclip Det er desværre ikke tilladt at lægge videoclip ud på nettet. Det er ærgerligt, for se f.eks. Dette videoclip, som blev optaget af et stoptyvekamera. Bemærk antallet at visninger !!!!!! Den lå kun et døgn på Facebook !!! Politiet har oplyste til ejer, at gerningsmændene er blevet identificeret Kunne man håbe, at indbrudstyven tænker sig om en ekstra gang, når han ved at der er risiko for over 1,5 million visninger på Facebook. Link

18 Installer DinAlarm For at installere DinAlarm, skal du åbne henholdsvis Playbutik eller AppStore På din smartphone. Vi mener, at det er et af de mest effektive koncepter til forebyggelse af indbrud, og samtidig langt billigere end de fleste andre. Konceptet går ud på at vi har en alarm, som holder vagt når du ikke er hjemme. Hvis der er indbrud ved du det inden for et minut og kort tid efter har du slået alarm til op til 100 hjælpere i området omkring din bopæl (eller sommerhus), og samtidig ringet til politiet via 112. Vi kommer senere nærmere ind på de forskellige elementer i konceptet.


Download ppt "DinAlarm indbrudskonceptet"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google