Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Fabrick Branding strategi med fokus på brand awareness og vejledning i brugen af de sociale medier.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Fabrick Branding strategi med fokus på brand awareness og vejledning i brugen af de sociale medier."— Præsentationens transcript:

1 Fabrick Branding strategi med fokus på brand awareness og vejledning i brugen af de sociale medier

2 BACKLINK-LINKBUILDING
De forskellige SoMe kanaler bør linke til hinanden for at opnå en større synergieffekt, nysgerrighed får målgruppen til at følge Fabrick på andre digitale-kanaler og nye toutch points opstår Eksterne links til websitet optimere seo Fabrick bør indgå et samarbejde med Relevante bloggere, som skal anbefale Fabrick og linke til ind til webshop = øget salg

3 Instagram – pull vs. push medie
Fabrick har en alm. Instagramprofil, som er et pull medie. Kunden skal selv opsøgt profilen – kræver kendskab til brand Fabrick bør lave Instagram reklamer, som er et push medie. Kunden er passiv og skal ikke selv opsøge information. Kan nå ud til kunder som ikke kender brandet = større brand awarness

4 Lancering af ny kollektion på instagram
Læg billeder og video ud ved ny kollektion på egen instgram-profil og køb også annonceplads på instagram, som fører brugerne ind på webshop. Øger salgsmulighed. Brug “#” (#fabric #kollektionsnavn osv.) skaber en database over de billeder der har noget med hinanden at gøre. Man skal kunne forstå videoer OGSÅ uden lyd.

5 Samarbejde med bloggere
Når ud til et større publikum.

6 Facebook Opret konkurrencer og event ved kampanger og specielle begivenheder, for at få folk til at involvere sig. Involvering = større chance for salg. Posts på facebook kan have lidt mere substans og dybde. Brug både billeder og videoer til at fange opmærksomhed.

7 Youtube Vend ALTID kameraet vandret
Less is more - videoerne skal ikke være for lange Få lydkilden tæt på. Brug evt. et alm. headsæt som har en mikrofon.


Download ppt "Fabrick Branding strategi med fokus på brand awareness og vejledning i brugen af de sociale medier."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google