Information til de unge om Coop Madskolen – Bliv delikatesseassistent, slagter, bager eller konditor! Coop udbyder i samarbejde med ZBC en helt ny uddannelse.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvad betyder erhvervsuddannelsesreformen for voksne?
Advertisements

EUD & EUX Herningsholm Erhvervsskole. EUD - Erhvervsuddannelse  106 uddannelser med over 300 trin/specialer  Svendebrev  Varighed mellem 1½ og 5½ år.
Grundforløbets 2. del SSH-rettet. Varighed og indhold 12 uger til ”det uddannelsesspecifikke fag” 8 uger til grundfagene dansk og naturfag samt valgfag.
Tilbud til alle på erhvervsuddannelserne – også de stærke. Vicedirektør Mette Selchau Mercantec.
Uddannelsesparathed Niels Nygaard Silkeborg Tekniske Skole.
Aftale om bedre og mere attraktive erhvervsuddannelser Mål 1: Flere unge skal vælge en erhvervsuddannelse direkte efter 9. eller 10. klasse Resultatmål.
Ny skolehverdag Støvring Gymnasium Ny skolehverdag Støvring Gymnasium Mål med projektet  - at eleverne i høj grad får den bekendtgørelsesfastsatte.
Måske for bredt? UURS konference 2016 EGU vejleder Søren Krabbe UU Roskilde/Lejre.
Hvad betyder erhvervsuddannelsesreformen for voksne? Vicedirektør Mette Tram Pedersen.
Broforløbet-Esbjerg, Varde og Vejen. Projektets formål: At lave en model for opkvalificering af målgruppen, som efterfølgende kan danne skole for, hvorledes.
Projektpræsentation Filmprojekt Stil skarpt – og se dig selv tydeligere Jørgen Dan Pedersen.
EGU på bygge og anlæg Erfaringsseminar Korsør Produktionshøjskole, tirsdag d. 1 november 2011 Selandia EUC Sjælland Korsør ProduktionsHøjskole Byggeriets.
Temamøde om flowet mellem a-dagpenge og sygedagpenge Roskilde Hallerne 1. November 2013.
Konkrete samarbejdsflader mellem UU og Jobcenter Jens Folman, jobcenterchef Kalundborg Kommune Jørgen Dan Pedersen, centerleder UU Nordvestsjælland.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Brug for alle – elementerne i indsatsen v/ kontorchef Marianne Sumborg.
Virkelighedsnær undervisning på Campus Vejle Sammenhæng mellem pædagogisk didaktisk grundlag og det vi gør. Helhedsorienteret undervisning – fordrer helhedstænkning.
Samtalen Fokus på handleplan og delmål. Indhold Indledning Nysgerrighed Positionering Styrkelse af motivation Gennem samtalen Som mål Arbejde med tro.
Februar 2017 PKU-konference
”TOPKARAKTERER GIVER IKKE NØDVENDIGVIS DE BEDSTE LÆGER” - Allan Flyvbjerg & Charlotte ringsted på altinget.dk d Ny kvote 2 optagelse på medicin.
Studieretningsprojektet
Grundforløb for voksne
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
Studieretningsprojektet
MED I LOMMEN UNDERVISNINGSUDVIKLING PÅ MUSEET I SAMSKABELSE MED GYMNASIEELEVER OG LÆRERE.
Målet med at give nogle elever en transitmentor
Om analysen Vil du vide mere? Metode Univers & stikprøve Tidsperiode
Program Trepartsaftalen Nyt om EUV
Social- og sundhedsuddannelserne
Om analysen Vil du vide mere? Metode Univers & stikprøve Tidsperiode
Skriv ansøgning 10 gode råd.
ÅRHUS AFDELING.
Den pædagogiske assistentuddannelse (PAU)
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
Handlingsplan for øget gennemførelse
Adgangskrav til ungdomsuddannelserne 2019
Temadag Iværksættelse af talentudvikling
MED I LOMMEN UNDERVISNINGSUDVIKLING PÅ MUSEET I SAMSKABELSE MED GYMNASIEELEVER OG LÆRERE.
Samarbejdet mellem UU, Studievalg og eVejledning
Fastholdelse på uddannelserne – Indspark fra elever og bidrag fra LUU
Forældremøde.
Personlighed og Kompetencer
Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne
Workshop 1: ”Elevrettet formidling af praktikpladser samt coaching og vejledning om praktikpladssøgning”. Indsatsarbejde på Grundforløb 1.
Praktikpladssøgning Morten Jensen Flemming Trier Andersen.
Gratis tilbud til dig, der lider af angst eller depression …
Praksisnær praktikpladsformidling
Kort oplæg om karrierekompetence i gymnasiet
Prøve Eksamen D. 7/ Varighed: 30 min
Må jeg præsentere IQ TEST.
Optagelsesprocedure og optagelseskrav for 9. og 10
Optagelsesprocedure og optagelseskrav for elever i 9
Optagelsesprocedure og optagelseskrav for 9. og 10
Optagelsesprocedure og optagelseskrav for elever i 10
Optagelsesprocedure og optagelseskrav for elever i 10
Optagelsesprocedure og optagelseskrav for elever i 9
På tværs af region og kommune – og med borgeren i centrum
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Velkommen til førstehjælp
Alle rettigheder forbeholdes
Præsentation af 7. kl. Skoleåret 2019/20.
Igangsættelse af tankeprocesser – at formulere spørgsmål i forbindelse med flerfaglige projekter 7-trinsmodellen Karl Henrik Flyums model.
Hjerneskaderådgivningen CFK
VUC Roskilde – Uddannelser, facts og tal
På tværs af region og kommune – og med borgeren i centrum
Optagelsesprocedure og optagelseskrav for 9. og 10
Introduktionskursus på ungdomsuddannelserne
Danmarkspanel uge
Lige adgang til lejligheder og sæsoner for alle
NÅR DIT BARN SKAL HAVE ET TILBUD OM SKOLEFLEX, TILBAGESLUSNINGSFLEX
Forældremøde 2019/2020 Specialtilbud.
Præsentationens transcript:

Information til de unge om Coop Madskolen – Bliv delikatesseassistent, slagter, bager eller konditor! Coop udbyder i samarbejde med ZBC en helt ny uddannelse målrettet dig, der:  Har gennemført 9. eller 10. klasse (vi kigger ikke efter dine karakterer, dvs. du behøver ikke have bestået fx dansk og matematik)  Har talent for og er motiveret for at lave mad Uddannelsen er et unikt tilbud, hvor du:  Får løn under uddannelse  Er garanteret en praktikplads i nærheden af, hvor du bor, i en af vores tre kæder: SuperBrugsen, Irma eller Kvickly  Bor på skolen sammen med andre unge Læs mere om uddannelsen på Sådan optages du på Coop Madskolen  Coop vil headhunte nye elever til skolen. Du kan nominere dig selv eller andre og så vil en headhunter tage kontakt og måske tilbyde en elevuddannelse.  Du nominerer på Coop bruger alene den nomineredes navn og telefonnummer til at ringe den nominerede op vedrørende kampagnen. Coop informerer samtidig den nominerede om, hvor vi har hans eller hendes telefonnummer fra.

Uddybende info om Coop Madskolen Coop Madskolen begynder den 8. august, og er et skoleophold på 20 uger for slagter-, bager-, delikatesse-, og konditorelever. Eleven er klar til at starte som lærling i butikken (på det almindelige hovedforløb) pr. februar Coop Madskolen ligger på Sjælland, hvor man bor de 20 uger – til gengæld er man på det efterfølgende hovedforløb i en butik i sit lokalområde. Dvs. uddannelsen er relevant for unge fra hele landet. Coop Madskolen adskiller sig fra andre elevuddannelser ved at:  erstatte grundforløb 1 og 2  eleven er garanteret løn og praktikplads, da de får en uddannelsesaftale og kontrakt fra dag 1  have andre optagelseskrav: - eleven behøver ikke have bestået dansk og matematik men blot have afsluttet 9. eller 10. klasse. Skolen hjælper med dansk og matematik, hvis det er nødvendigt. - kravene til optagelse er til gengæld, at de unge har kloge hænder og er motiverede for at lave mad  eleven får løn fra dag 1  eleverne bor sammen de 20 uger på ZBC i Roskilde eller Ringsted, som derfor kan lave mange spændende tilføjelser til uddannelsen  eleverne får anderledes oplevelser både via fx events på skolen, undervisning af TV2-kokken Claus Holm og af landsholdstrænerne inden for fagene  forløbet begynder med 3 ugers praktik i butikken, inden eleven sendes på skole Du kan finde alt relevant info om Coop Madskolen på OBS: Hvis man allerede har grundforløb 1 og 2, kan man selvfølgelig fortsat søge en almindelig elevplads i Coop via Coop.dk/job, hvor man ikke starter med uddannelsen på Coop Madskolen, men i stedet går i lære efter endt grundforløb.

Optagelsesprocessen *Coop bruger alene den nomineredes navn og telefonnummer til at ringe den nominerede op vedrørende kampagnen. Coop informerer samtidig den nominerede om, hvor vi har hans eller hendes telefonnummer fra. Nominering ScreeningFood Camp Match til butik Møde i butik Uddannelses- aftale 1: Man nominerer sig selv eller en anden relevant kandidat på kenderduen.dk*. 2: Den nominerende ringes op mhp. at undersøge baggrunden for nomineringen. Den nominerede ringes op. Såfremt vi og kandidaten vurderer det interessant, inviteres kandidaten til Food Camp. 3: På Food Camp laver kandidaten et måltid mad sammen med andre kandidater samt bagere og slagtere fra Coops butikker. Food Camp har to formål: 1) Vi kan vurdere kandidatens elevpotentiale og 2) Eleven kan teste sin motivation for maduddannelsen. 4. De kandidater, der godkendes til og samtidig ønsker at gå videre efter Food Camp, inviteres til samtale i en butik i det nærområde, hvor kandidaten ønsker at være efter Madskole-forløbet. 5. Såfremt der er match mellem elev og butik indgås en uddannelsesaftale.