Udvikling i Hørning!! For at Hørning by kan vedblive at være et attraktivt sted at bo, er det nødvendigt, at der sker udvikling i byen, og at byen vedligeholdes.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
JEG GIK MIG OVER SØ OG LAND
Advertisements

Borgermøde i Søften 26 marts 2012
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Sådan ser vores hjemmeside ud:
Her samles børnefamilierne
Refshammer beboerforening Bestyrelsens beretning 2005.
1 BORGERMØDE – 16. maj 2013 Udviklingsplan for AUNING - FORSLAG AUNING BYMIDTE BORGERMØDE 16. MAJ 2013.
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Velkommen til Generalforsamling
Kommuneplan 2009 – Hindsholms fremtid
I NABOSKABET.DK Børn og Unge. Naboskab i forskellige højder  Integration og sammenhængskraft i boligområdet handler ikke kun.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
INN Indbudte kredse: Marselisborg Netværk: Århus 2. Kreds, Århus Midtby, Musik kredsen, Sø kredsen, Fredensvang, Århus 9. Kreds. Århus Syd Netværk:
Det forpligtende fællesskab. Vester Skerninge •Landsby med indbyggere beliggende midt imellem Svendborg og Faaborg på Sydfyn •11 idrætsforeninger.
Mit hus Små børns drømmehus.
FBUs visionsplan 2015.
Klimatilpasning - naturen er en del af løsningen JA/moMentum debatmøde 3. februar 2011 Jens la Cour Kampagneleder, klimakommuner Danmarks Naturfredningsforening.
Forældremøder på Kalbyris
1 PRINCIPPER Organisationsstrukturen bygger på en klar adskillelse af Vision, strategi, udvikling, politik og den daglige drift Der foreligger beskrivelser.
FK CHEFGRUPPEMØDE Grundejerforeningens interesseundersøgelse - marts 2014 Grundejerforeningens generalforsamling 24. marts 2014.
Skateboarder i Århus gennem 23 år. Projektleder på Underground
Landdistriktspolitik - i en ny forvaltningsstruktur?
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
VEGA-netværkets årlige seminar
LANDSBYPLANER.
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Boligkontoret Danmark
________________________________________________________________________ Møde med foreningerne 6. oktober 2011 Landsbyvisions-modellen ”Byrådet ønsker,
AGWAPLAN Side 1 · · Projekt om balance mellem produktions- og miljøhensyn Vandplan – indhold, udarbejdelse og realisering.
”Vi løfter i flok” Velkommen til Humlum.
Refshammer beboerforening
Hylleholt skole ”Vi vil den gode skole”
Vores løsning Af: GR 6A Caroline N. Lindblad, Cecilie Have Kudsk Ejnar Maare Søndergaard og Kamille Klysner. Liv i skoven: stisystemer af træbrædder, der.
© due & partners Template 2: Telefonmodel for permission Introduktion til samtalen Salgsargumentationen samt ”call for action” Afslutning på samtalen.
Hvad skal vi tænke igennem og beslutte ? Strategi for Højbjerg Badmintonklub frem mod 2010 Opgave.
Campus Bindslev Plads Gruppe 11.
1 Vision – Mission - Værdier - Mål – Midler - Politikker.
Traktoren – kendskab og vedligehold 1 Kopiering forbudt.
Præsentation Annette Langhoff Innovationskonsulent i Velfærdsudvikling
Kort Signaturer Løbskortet
Ahlmann-Skolens vision Trivsel og læring - i et trygt miljø med gode traditioner og engagerede og anerkendende medarbejdere, elever og forældre. 8 pejlemærker.
Spørgeskemaundersøgelse Tilstandsrapport for forsamlingshusene (Opdateret: November, 2015)
FLERE FRIVILLIGE BADMINTON IS Skævinge fodbolds 5 step til flere frivillige.
Mere liv i Støvring Temagruppe: Tove Ottsen Ove Ottesen Tina Astrup David Hansen Inga Hansen Bjarne H. Jensen Benedikte K. Jensen.
VÆKST OG BÆREDYGTIGHED EN NY POLITIK FOR BYLIV BYER & BYGNINGER I HOLBÆK KOMMUNE?
Generalforsamling Smedegårdsparken Beretning har været året med fokus på renovering af legeplads og boldbane 1 års eftersyn af vores.
Velkommen til borgermødet Husk sammen kan vi mere!
Fællesskabernes Fællesskab Indledning til LØS’s efterårsseminar 2015 af Henrik og Niels.
4a og 8x2 Vores idé går ud på, at vi skal bygge et stort lejlighedskompleks med en park og en dertilhørende fiskesø. Alt vores energi skal komme fra.
Fokus på kultur- og fritidsfaciliteterne Et aktivt kultur- og fritidsliv er afgørende for borgernes sundhed og livskvalitet. Et godt kultur- og fritidsliv.
Der er ingen sære mennesker i Jammerbugt – eller også er der ikke andet. Liv i by og skole.
Generalforsamling 13. Marts 2017.
Opsamling på de fire klyngemøder v. Jeanette Lund
Velkommen til Generalforsamling 2017
Strategisk tænkning og samarbejde?
Brush-up for redaktører af byens hjemmeside
Mobil- og bredbåndsdækning
Strategi 2015 Svømmekonference 2012.
BYSTÆVNE 2016.
Håndbold afslutningsaften for børne- og ungdomsafdelingen.
Dagsorden Præsentation - hvad er en Landsbyklynge?
Idekatalog til møde 13. januar 2018
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Aktioner/aktiviteter OK18
Sjelle Forsamlingshus
Tæt trafik.
Vidensbydel Nørre Campus
Min sommer ferie… Da jeg kom hjem fra skole var der kun en uge til vi skal køre til Italien… Der gik en uge nu sidder vi i bilen vi kørte i 3 timer. Nu.
Tebstrup Forsamlingshus
Præsentationens transcript:

Udvikling i Hørning!! For at Hørning by kan vedblive at være et attraktivt sted at bo, er det nødvendigt, at der sker udvikling i byen, og at byen vedligeholdes. I 2013 blev der mulighed for at få hjælp fra Randers Kommune til at sætte fokus på mulighederne i Hørning by, og der blev taget initiativ til udarbejdelse af en udviklingsplan for Hørning.

Udviklingsplan: Hørning Vision: Hørning skal udvikle sig som en levende landsby, hvor vi vil hinanden Byen skal blive ved at have det som sit særkende, at vi har et meget stærkt sammenhold

Hørning Udviklingsplan: Strategi: 1 Hørning 3 Strategi: Udvikling af området ved boldbanerne ved HGF- klubhuset / Hørninghus Omdannelse af den gamle forsamlingshusgrund Forbedring af de trafikale forhold og forskønnelse langs Langgade og sti til Hald Sø 2

Hørning Udviklingsplan Området ved boldbanerne / Hørninghus Madpakkehus m. grill-plads Legeplads og udendørs fitness Pladsen ved Lundvej Uorganiseret legeplads Skaterbane BMX, løbehjul, rulleskøjter Petanque

Hørning Udviklingsplan Forsamlingshusgrunden ønskes omdannet til en lille lund, som kan give denne del af byen karakter. Lunden skal være en lille grøn plet med træer og buske Planen for Lunden: Lunden skal give et flot og indbydende billede af byen Krydset Lykkeskovvej / Langgade / Præstedalsvej skal forbedres Lunden skal være let at holde Der skal laves busskur Plads til at sidde og spise en madpakke Opholdsplads

Hørning Udviklingsplan Det er et problem, at alt for mange kører for stærkt gennem byen. Der ønskes en løsning, som både kan nedsætte hastigheden gennem hele byen og give byen en samlende karakter og skabe et bedre byrum 2. ”Vejbump” er ikke løsningen. Små ”øer” med mindre træer kunne være løsningen. Fremtidens Langgade: På sydsiden af Langgade etableres 5 store ”bede” med små træer. Kanterne på bedene laves af granitkant-sten. Træerne placeres som vist på billederne Der skal kunne passere en cykel på ”indersiden” af træerne Traktorer med redskaber og lastbiler skal kunne passere træerne Træerne kan være f.eks. ??

Hørning Udviklingsplan Byporte ved Lykkeskovvej og Bøgebjergvej: Trafikal adfærdsregulering og styrkelse af landsbykarakteren Natursti til Hald Sø. Evt. trampesti kan kun etableres efter aftale med ejeren.

Hørning Hørning er et landsbysamfund Nødvendigt med: Sammenhold - Hvis ikke vi gør noget selv, sker der ingenting !!! Nødvendigt med: Sammenhold Engagement Opbakning til arrangementer

Foreninger Hørning Gymnastikforening (HGF) Støtteforeningen for HGF Fodbold Håndbold Badminton Motion Stadion Klubhus Støtteforeningen for HGF X-Mas Cup Teaterforeningen: Dilettant

Foreninger Hørning og Omegns Borgerforening Sammenlægning af: Hørning Forsamlingshus Hørning og Omegns Beboerforening Facebook: Hørning – 8960 Randers Hørninghus: indviet 1. febr. 2008 WWW.hoerninghus.dk Repræsentantskab: Borgerforeningen HGF Støtteforeningen Teaterforeningen

Hørning Arrangementer 2014: Fastelavn Egnsteater Dilettant Cykeltur Sommerfest Sct. Hans aften Øl smagning Dame- aften Halloween Fællesspisning Julemarked