Grafisk tryk Malene Brun Sabransky (LH230558). Min opgave  Optegning af skitse/mit rum på alm. Hvid papir  Optegning af skitse/mit rum på sort kardus.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolens profil Den lille skole er et trygt og udfordrende læringsmiljø for elever 0 til 9 klasse, hvor den faglige og sociale læring er forankret i en.
Advertisements

Madam Skrald – nemt og bekvemt
Photo story. Velkommen til denne lille manual omkring Photo Story 1.Du kan vælge at se hele filmen og detaljeret se hvordan du bedst kommer i gang med.
SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
Præsentation af materialer på personalemøde
Aftalen om et fagligt løft af folkeskolen
GODE IWB RÅD TIL UNDERVISNINGEN  Det skal ikke (kun) være lærerens tavle  Altid være på nettet – så der er plads til at være impulsiv og søge på nettet,
Læreprocesser med filmfortællinger
Opklar et mord Sæt børnene til selv at skrive usynlige beskeder og beskeder i kode til hinanden. Lav derefter ”mordgåden” med tante Tudse. Print side.
Tegning som billedform der både er aktivitet og produkt
Velkommen til - Infomøde for projektstillere til Operation Dagsværk
De sidste undervisningstimer
Trinmålene henvender sig til elevernes kunnen efter 6. klassetrin
Tagformer i forskellige lande
Anonym Digital Rådgivning
Landsprøver Hvert forår på 4. og 6. klassetrin
Lasse, Theis og Bertram 2.5.  Vores produkt skal være simpelt og nemt at bruge  Man skal kun kunne gå op og ned i menuerne (holder det simpelt)  Der.
Denne præsentation er specielt for begyndere. Se hele serien igennem før start. Hav værktøj og ler klart. GOD FORNØJELSE.
Naturfag 9.klasse Plan for i dag: Hvad består en menneskekrop af?
Min identitet af Julie 10.A Udseende Jeg har langt lyst og lidt krøllet hår. er lav. blå øjne.
Vejledningsforløb med læringskontrakt
5/6 klasse Dagbog for lejrskole til Bornholm
Praksisforløb i grundskolen klasse Billedkunst som uddannelses- og dannelsesfag Konference i Fællessalen på Christiansborg d. 21. april 2010 v/
+Læringsteori + Lovgivning + Samfund Klare rammer
Narrativitet i specialpædagogisk skolepraksis
Dette program kan lave et portræt af dit ansigt ud fra den information, du selv giver... Klik her.
Historiefaget og mulighederne i den åbne skole
Skallebølle Landsbyordning ”Indsigt og opmærksomhed…”
Marielund Psykologisk Praksis og Kursussted Min egen recoveryproces Vendepunkter Udløsende.
Årsplan – en kort en lang
Oplæg d på Nyborg Gymnasium.  At reducere elevernes oplevelse af problemer i faget dansk ved overgangen fra grundskolen til det almene gymnasium.
Obligatorisk selvvalgt opgave
Skriv titel Skriv årgang, fag og initaler Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Fag Niveauer Mål Software Beskrivelse Dokumenter Lærer Projektoverblik Lærerplanlægning Eksempler og refleksioner Lærerressourcer Vurdering og standarder.
Innovation Fredericia Gymnasium. De to spor:  Innovation i AT frem mod årsprøve i maj  Muligheder for innovation i studieretninger og afdækning.
GRAFISK DESIGN HVAD SKAL VI PÅ KURSET OG HVAD ER GRAFISK DESIGN Vi møder ordet design første gang 1500 tallet i et engelsk leksikon. ”Skitse til noget.
Plastik smykker Klip figurerne ud.
Isolering.
De marginaliserede børn og unge. Farezonen: Ikke deltagende Risikozonen: Svingende deltagelse Registreringsark: Dato: Klasse: Placer eleverne i forhold.
Muskler En muskel består af muskelceller. Når muskler arbejder trækker de sig sammen de bliver kortere tykkere og hårde. Når muskler slapper af bliver.
Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum
Futureavenue Fremtidens by.
Svaleredeøregryde KvK v. Oleflemming Nielsen Svaleredeøregryde KvK v. Oleflemming Nielsen Vikingernes suppegryde Vikingernes suppegryde Har navn efter.
Mit rum Malene Brun Sabransky (LH230558). Ny legeplads for indskolingens børn (0-3 klasse) Hvad skal ”vores” legeplads indeholder? Fokus på en afgrænset.
Dorthe Carlsen UC Syddanmark og Læremiddel.dk Esbjerg, 22.oktober 2014
Med tegninger af Morten Grove OTS
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Tasks.
Visuel kulturprojekt Malene Brun Sabransky, LH
Læremidler til MADKAMP Kirsten Marie Pedersen UC Lillebælt/ Læreruddannelsen på Fyn.
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
Dagens program Hvem er jeg Formålet med workshoppen Forskning omkring fysisk aktivitet i undervisningen Formål med fysisk aktivitet i undervisning Hvordan.
Workshop Fremmedsprog.  Eleverne skal fremstille en bordgrill i det fagspecifikke fag  Eleverne skal på fremmedsproget lave en fremstillingsbeskrivelse.
Hvordan laver jeg en pude efter mit hoved? Følg denne enkle vejledning, så er du godt på vej.
Marianne Georgsen E-learning lab, Institut for Kommunikation Aalborg Universitet Adjunkt i IKT og læring Humanistisk informatik og humanstisk datalogi.
Dette program kan lave et portræt af dit ansigt ud fra den information, du selv giver... Klik her.
Kævlefolket - Et undervisningsforløb i skulptur
Hvorfor valgte jeg SOSU skolen?
Ordbank på Islandsk og dansk – Venskaber (papir)
Ordbank på Islandsk og dansk – Dyreliv og natur (sten)
Lærere og team arbejder videre
Ordbank på Islandsk og dansk – Årstider/efterår (træ)
Ordbank på Islandsk og dansk – Højtider (Kul og kridt)
Kurset i fase 1 er 2-delt:  I første del og som introduktion præsenteres du for definitionen af Flipped Learning. Og du præsenteres for en didaktisk skitse.
GUIDE TIL BRUGEN AF FÆLLES MATERIALER (ELEV)
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
GUIDE TIL OPRETTELSE AF LINKS
Hvorfor dansk på GF1?.
Eksperimentende billedarbejde
Velkommen til fagligt samspil
Dette program kan lave et portræt af dit ansigt ud fra den information, du selv giver... Klik her.
Præsentationens transcript:

Grafisk tryk Malene Brun Sabransky (LH230558)

Min opgave  Optegning af skitse/mit rum på alm. Hvid papir  Optegning af skitse/mit rum på sort kardus papir, optegnet med hvidt oliekridt.  Udskæring og tryk med linoleum.  Udskæring/bearbejdning og tryk med flamingo.

”Mit rum” – mine skitser

Valg af materiale  Linoleum  Flamingo

Linoleum  Refleksioner omkring mit arbejde med linoleum:  Hårdt at arbejde med/i over længere tid.  Udtryk/detaljegrad  ”Farlig”. Opmærksom på målgruppen af elever. Oliekridt – svært af se / ført over.

Proces og mål Fokus: Viden og færdighedsmål efter 5. klasse. (pga. valg af materiale) Overordnet kompetencemål: Billedfremstilling ” Eleven kan eksperimentere med og udtrykke sig i billeder med vægt på tematisering” Viden og færdighedsmål: Fase 3

Linoleum proces: Akrylfarve fortyndet med lidt vand.

Linoleum proces RISPAPIR Akvarelpapir

Flamingo  Refleksioner omkring arbejder med flamingo:  Svinger meget  Nemt at arbejde med for børn  Sikkert  Ikke præcist/detaljeret

Proces og mål  Udelukkende børn som har afprøvet det med min supervision. Fokus: Viden og færdighedsmål efter 2. klasse. (pga. valg af materiale) Overordnet kompetencemål: Billedfremstilling ” Eleven kan udtrykke sig i plane, rummelige og digitale billeder” Viden og færdighedsmål: Fase 2

Forløb Forskellige tegneredskaber er brug til at trykke flamingo ned. Tynde, tykke, spidse, runde mm. Efterfølgende er der nulret med fingrene.

Forløb