Bygdeskoleledermøde Qaasuitsup Kommunia Ilulissat den 2. -4. november 2011.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Elevtrivselsundersøgelsen 2011 Egå Gymnasium Svarprocent: 95% (745 besvarelser ud af 784 mulige)
Advertisements

Tre klare mål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan –Mindst 80 pct. af eleverne skal være gode til at læse og regne.
VGU og efteruddannelse i tal August 22, 2011 Johannes Jensen Center for Vejledning i Grønland Center for Vejledning.
Projektet ELI – Effekter af Efteruddannelse af Lærere i Indskolingen – er en workpackage under Center For Strategisk uddannelseforskning –
Udfordringer i uddannelsessystemet Oplæg – SFU Sommerlejr 2010 v. Frederik Gjørup Nielsen.
November 2013 KANUKOKA Ældre Seminar 1 Arbejdet med de ældre Omsorgsarbejdet Generelt.
Møde for bygdeskoleledere i Qaasuitsup Kommunea Ilulissat den november 2011 Midtvejsevalueringen.
Et væksthus for børn og voksne
Skolereformen Trivsel Faglighed Læring.
Forældremøde 8.klasse.
En Ny Folkeskole fra 1. august 2014
Folkeskolereform 3 overordnede mål:
Forældretilfredshedsundersøgelse Lærerne og pædagogerne som har med mit barn at gøre har den nødvendige viden om mit barns vanskeligheder.
Program for orienteringsmøde d. 23. januar 2014 kl Velkomst og orientering/ Karin Hestbech 1. Elever og lærere fortæller om undervisning.
INAARUTAASUMIK NALILIINEQ AFSLUTTENDE EVALUERING Qaasuitsup Kommunia Prøveresultater 2010 Hjemmestyrets bekendtgørelse nr. 3 af 9. januar 2009.
Arbejdsgruppe Mariagerfjord kommune
Undervisningsmiljøundersøgelse 2010
Statistik.
Konference om styring af specialundervisning og inklusion den 4
Studiepraktik Program:
1 Evaluering af faget grønlandsk I forhold til Forordningen nr. 8, 2002 Bygdeskoleledermøder Qaasuitsup Kommunia Ilulissat 2011 Institut for.
Jobrådgivernes Brancheforening Brugertilfredshed hos ”anden aktør” København 30. november 2011.
EVA’s evaluering af 10. klasse Foreningen af 10. klasseskoler i Danmark, Trinity, Fredericia den 2. marts 2012 Kristine Bang Nielsen.
Forældremøde 7. klasse.
Qaasuitsup Kommunea bygder -bygdeskoler- Professionel udvikling - Kurser og uddannelser -
Unge og Kirke Hvordan virker vi sammen. Smittende tro… ”2010 har været et helt fantastisk år for mig. Jeg vil huske det igennem hele mit liv for at være.
UTA- Årshjul. Optag på ungdomsuddannelserne 11. September 2013.
Malling Skole -implementering af Folkeskolereformen år 1 – 14/15 Udskolingen.
Qeqqata Kommunia Elevprofiler og restgrupper. Hvad er en elevprofil?  En elevprofil er en meget bred og generel vurdering af elevens karakterer i fag,
Folkeskolereform 1.August Overordnede mål for folkeskolen Folkeskolen skal udfordre alle elever så de bliver så dygtige som de kan. Folkeskolen.
Skolernes Motionsdag 2013 Her kommer 14 fotos fra motionsløbet.
Skoleledermøde den 17. og 18. april Midtvejsevalueringen og derefter Midtvejsevaluering i 2010 – Skab din fremtid II januar – Skatte- og velfærdskommissionen.
Naliliinerit 2006 – 2010 Evalueringer Ilinniarnermik Ilisimatusarfik – Inerisaavik, marts 2011.
Bygdeskoleledermøde Qaasuitsup Kommunia Ilulissat den november 2011.
Mulighed for en mere effektiv folkeskole Henrik Christoffersen Forskningschef i CEPOS 1.
Qaasuitsup Kommunia Elevprofiler og restgrupper. Hvad er en elevprofil?  En elevprofil er en meget bred og generel vurdering af elevens karakterer i.
Velkommen til Konference om det opsøgende arbejde 13. Oktober 2011 Anne Birch, UNIC.
Har du lagt mærke til, at dette opslag findes i alle lokaler på skolen? Har du læst hvad der står?? Det handler om, hvad du skal gøre, hvis brandalamen.
INAARUTAASUMIK NALILIINEQ AFSLUTTENDE EVALUERING Qeqqata Kommunia Prøveresultater 2010 Hjemmestyrets bekendtgørelse nr. 3 af 9. januar 2009.
NYT FRA SKOLEBESTYRELSEN Karaktergennemsnit og skolekvalitet på Niels Ebbesen Skolen Vi har i dette nyhedsbrev valgt at sætte fokus på Skanderborg Kommunes.
Overdragelse af Naturfagsprøven November Punkter Prøvebekendtgørelsen for Trekronerskolen Vores prøveoplæg Afvikling Erfaringer.
Folkeskolereform Politiske mål at udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan at mindske betydningen af social baggrund at øge elevernes trivsel.
1.lektion: Samfund og individ
Læringsreformen Hvad er formålet med reformen? – Formålet er: – at alle elever skal blive så dygtige, som de kan blive – at mindske betydningen af den.
Afsætning og IT Erfaringer fra den første test. Forudsætninger 2. års klasse – marketing/multimedia 11 drenge og 17 piger Bærbar PC fra første dag En.
Uddannelse med perspektiv FREDERICIA GYMNASIUM FREDERICIA GYMNASIUM 24. oktober oktober 2011.
Qaasuitsup Kommunea Professionel udvikling - Kurser og uddannelser -
Undervisning af alle 9. klasser i Digital Post Ved Digital Vejleder Kathrine Mørcholdt Buus og Digitaliseringskonsulent Kristinna Andersen.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Forebyggelse af uddannelsesstop efter folkeskolen Restgruppeproblematik Meeqqat atuarfianiit ilinniagaqalernissamik qulakkeerinninneq. Elever fordelt på.
Oplæg om lektieintegreret undervisning Data og overvejelser.
Efterskolerne tilbage til samfundet Charlotte Rønhof 31.okt. 12 Efterskolerne tilbage til samfundet.
Seminar om efterværn i Ilulissat november 2010 vedr. Piareesarfiit i Grønland v/ Marie Pedersen u Den lokale erhvervsskole, daværende STI,
Grønlandske efterskoleelever Langt de fleste elever har et godt efterskole ophold i Danmark Det er en stor hjælp for senere uddannelsesforløb at de har.
Vejledning af efterskoleelever fra Grønland Arbejdsdeling ml. efterskolen og Det Grønlandske Hus Uddannelse i Danmark eller Grønland Erhvervsuddannelse.
UU Aarhus og Samsø – læs mere på Kollektiv vejledning – dagens program Du skal have kendskab til Uddannelsessystemet E:dag?
mig Jakob Thulesen Dahl, Rektor Skanderborg Gymnasium Erfaring: Lærer Leder Garantiskolesystemet, fra UU’s start 2003 Uddannelsesparathed.
Erfaring Gymnasielærer i biologi og historie siden Ledende inspektor (souschef) Th. Langs HF-kursus Konst. rektor Th.Langs HF-kursus
Stxstudentereksamen.
Elevtrivselsundersøgelsen 2015
STX Uddannelse.
Den nye ”7-trins skala” Hvorfor?
Nov
Majoriaq, Samarbejdsorganet Maj 2017
Trivselsmålingens resultater
Elevtrivselsundersøgelsen 2011
Elevtrivselsundersøgelsen 2013
”Unge Matematiksvage Mønsterbrydere”
Præsentationens transcript:

Bygdeskoleledermøde Qaasuitsup Kommunia Ilulissat den november 2011

Måling af effekten på et efterskoleophold Elever fra folkeskoler i Qaasuitsup kommunea som eksempel Forbedrer efterskoleelever samlet set deres karakterer mærkbart via et efterskoleophold? Giver et efterskoleophold i Grønland en mærkbart større sandsynlighed for at gå videre i et uddannelsesforløb?

Forbedrer efterskoleelever samlet set deres karakterer mærkbart via et efterskoleophold? Ja. Folkeskolen 2010 Efterskolen 2011 Gennemsnit4,45,3 Spredning1,62,3

Måling af effekten på et efterskoleophold Giver et efterskoleophold en i Grønland mærkbart større sandsynlighed for at gå videre i et uddannelsesforløb? Svaret lidt mere mudret. I 2010/2011 er 45 elever fra Qaasuitsup kommunea. 8 på gymnasiet, og 5 på diverse erhvervsfaglige uddannelser = 13 ud af 45 = 29%, tommelfingerregel ca. 40% i gang med en uddannelse, vi ligger lidt under gennemsnittet. Mange går videre på gymnasium, man skulle tro at erhvervsfaglige understøttes.