Hest. Legetøj i sortbrændt ler. Brænding som jydepotterne.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gryde med filter og taphane
Advertisements

Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Lidt om pladsholdere.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
Billeder.
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Flickr.com – online billeddeling
TOMAT præsenterer. TOMAT præsenterer Zone Terapi Det er let at give sig selv zoneterapi i hænderne. Vi skal se på 5 simple øvelser man kan gøre hver.
Har du nogen sinde tænkt over hvad dine kæledyr laver, når du er på arbejde?
Forskellige traditioner
Nettet og etik Hvad må eleverne – må ikke?
Kulturhistorisk værksted Knudsgaard © KvK Oleflemming – grydebrænding
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Udarbejdelse af poster
Erfaringer fra brugerpanelet i Onkologisk Klinik
Hvordan kan forældre støtte op om barnets skoleliv?
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
– Sådan virker det! Dit elektroniske postsystem Ved Arne Crown Rasmussen
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder på en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150 år.
Den mundtlige præsentation/PowerPoint: Rammer
Mindre grimt, tak.
Å.
Denne præsentation er specielt for begyndere. Se hele serien igennem før start. Hav værktøj og ler klart. GOD FORNØJELSE.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Årsaftale projekt Tidslinie © due & partners
Side-egenskaber Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013
Knudsgaard – lav selv dine trækul Maj 2007 Mikkel & Ole
Jeg overvejer seriøst at købe mig en autocamper
Kulturhistorisk værksted Knudsgaard © KvK Oleflemming – grydebrænding
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Glaskursus Åse og Sanne
5/6 klasse Dagbog for lejrskole til Bornholm
Opfattelse af DFIF Forbundet: –Positive –Aktivt, dynamisk og lydhørt forbund Firmasport: – Samvær, uformel, aktivitet.
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
Spørg først dig selv: Hvad koster varen andre steder?
EVA’s evaluering af 10. klasse Foreningen af 10. klasseskoler i Danmark, Trinity, Fredericia den 2. marts 2012 Kristine Bang Nielsen.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Information til nye forældreråd i 0
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
Og hjemmearbejde. Er forældrehjælp altid god hjælp? Hvordan ser og oplever barnet verden? Hvilke små forklaringer og hjælpemidler kan synliggøre matematikken?
I forlængelse af ”Katar” ● Husk det tekstnære arbejde. I skal ikke først og fremmest sige, hvad meningen med novellen er. ● I skal først og fremmest sige,
Fra din mobiltelefon vælger du Nabohjælp.
Mit medieprodukt er en plakat til en miljømesse..
Min præsentation Varighed – ca. 3 minutter Vurdering af blog i 8 faser I dybden med 5 af faserne Formål.
Køb spillet her:. Buy the game here: AIDAAIDA Attention: Det der fanger øjet Billedet i venstre hjørne er blikfanget. Interest: Den del der får læseren.
Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.
Kvinder Ser sig i spejlet..
Træning af mundtlighed årgang Fysik/kemi UL Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Top lækkert hår!! Grundforløb Tidsepoke 1. gruppe Tid 1 uge gruppe på 2-3 elever. I må frit vælge en tidsepoke. Evaluering skal afleveres som en Power.
Tjørnegårdskolen og VUC Roskilde – Fællesskaber - ensomhed: Hvornår er man med i et fællesskab, og hvordan ser man, at nogen er ensom? – Fokus på fællesskab.
Delphi-evaluering og Green Field Evaluering af event Som start på Green Field.
Scor en ung med Projekt Frivillig Landdistriktsrådets årsmøde i Mariagerfjord Kommune.
Denne præsentation er specielt for begyndere
Svaleredeøregryde KvK v. Oleflemming Nielsen Svaleredeøregryde KvK v. Oleflemming Nielsen Vikingernes suppegryde Vikingernes suppegryde Har navn efter.
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder med en trekantstage. Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder.
Legetøj i sortbrændt ler. Brænding som jydepotterne. Et KvK produkt.
No Friskole Vi laver flakninger. Kraven skal være helt i orden, inden man fortsætter.
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder på en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150.
Forskellige traditioner
”Teknologi forandrer praksis – og praksis forandrer teknologi”
Mål Viden om og inspiration Kompetencer aktiviteter Evaluering
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder med en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150 år.
Præsentationens transcript:

Hest. Legetøj i sortbrændt ler. Brænding som jydepotterne. Kulturhistorisk værksted Knudsgaard.

Hest 1 Sandblandet ( 25 % ) rødbrændende ler. Hesten skæres ud i profil. 2 cm i toppen – 4 cm i bunden Med fingerblommerne rundes alle kanter. Fra halsen ”trækkes” ler ned til ekstra fylde.

Hest 2 Hovedet ret ”firkantet” uden øjne og mund. Ler trækkes frem til en ”hage” Skal det være en kopi af den oprindelige er den virkelig så ”stiv” i kroppen.

Hest 3 Når den er tilpas fast, skæres den igennem og hules ud. Under maven laves et lille lufthul. Skal børn lave den er det bedre at lave en minihest. Den skal ikke hules ud.

Kulturhistorisk værksted Knudsgaard Synes du denne præsentation er noget, du vil arbejde mere med, skulle du overveje at købe Cd’en med 3 powerpoint præsentationer HEST – STJERTPOTTE – TREKANTSTAGE for 150 kr. + porto. Den indeholder også en kopi af de enkelte anvendte billeder. Elever/lærere i folkeskolen kan frit anvende tekst og billedmaterialet til projekter o.l. Jeg vil da gerne nævnes og eventuelt have en kopi tilsendt, men det er ikke en nødvendighed. Jeg har tænkt mig at fortsætte produktionen af sådanne powerpoint præsentationer med anvisninger på, hvordan man selv kan lave jydepotter. Er der nogen der vil hjælpe eller blot sende en evaluering af deres brugbarhed og lidt om, hvad man har lavet, modtages det med tak. Man kan blive passivt medlem af foreningen KvK ( 50 kr/årligt - man får så f.eks. mail, når der er nyt og 10 % rabat på alt, hvad vi har at tilbyde af egne ”varer”, jydepotter, Cd’er, kurser m.m. ) Henvendelse: oleflemming@yahoo.dk eller ole.flemming.nielsen@skolekom.dk