Enevælde (presenter os)

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Oplysningstiden.
Advertisements

Hvad har DAK-E gang i?. Til verdens bedste håndværkere Vi er tildelt den opgave, det er at udvikle et værktøj til nogle af verdens bedste håndværkere.
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Der er ingen programmer Det tager alt for lang tid at blive logget på
Interaktiv kommunikation - strømninger indenfor kommunikation
G OOGLE DOKUMENTER i undervisningen. I NTRO Hvad er Google dokumenterGoogle dokumenter  Netbaseret skriveværktøj  Giver mulighed for eleverne at skrive.
Læringsstile og lektier
Møde for bygdeskoleledere i Qaasuitsup Kommunea Ilulissat den november 2011 Midtvejsevalueringen.
Strategi for brug af digitale medier i undervisningen
©Jenny Bohr – Til underviserne At arbejde med mål kan være udfordrende for voksne med ADHD, og selvom du tilrettelægger arbejdet med vægt.
International Linje.
Projektdesign Mål: At I opnår en forståelse for hvad et projektdesign er.
Praktikprojekt 2008 Historie
Historie klasse CFU 25. februar 2010 Lene Norup.
Den brændende platform
Titeldias (uden baggrundsfarve) Husk at vælge korrekt layout for hvert dias: Klik med højre musetast på dias i ruden til venstre i skærmbilledet og vælg.
: Ulighed og uddannelse - Akademisering af uddannelsessystemet? Martstræf 2011 Gry Poulsen.
Samfundslære: Styreformer
Medieforløb 2006 Internettet som offentlighed og læringsrum Udarbejdet af Rie, Nadja, Maha og Mette R.
1 Lijphart Præsidentskab vs. parlamentarisme 8. november 2005.
1 Wischmann Innovation © BESTYRELSENS OPGAVER. 2 Wischmann Innovation © - udvikle visioner, mål og strategi Det er generalforsamlingen, som godkender.
Problemformulering Indeholder:
Velkommen til Nordregårdsskolen
VEJEN TIL DEN GODE LINKEDIN PROFIL
Case: Fyrværkeri.dk. Opgave Få en ung mandlig målgruppe til at tænke sig om en ekstra gang, før de anvender fyrværkeri omkring nytårstid Case: Fyrværkeri.dk.
- et forsøg på en analyse
DET GODE UNDEVISNINGSMILJØ Al magt til eleverne. Undervisningen Indflydelse Store rammer Den enkelte elev - fællesskabet Indlæringsformer Boglig - erhvervsfaglig.
Valg af introduktionskursus. 8. Klasse efterår/vinter.
Kognitiv model for misbrug
Historiefaget og mulighederne i den åbne skole
Vandpolo seminar 18. september Velkommen Formålet med i dag er: –at I alle tænker over, hvordan vi udvikler dansk vandpolo I den rigtige retning.
Ulykkesforsikringer for børn i dagtilbud og folkeskoler v/ Vibeke Vinten, KL.
Køb spillet her:. Buy the game here: AIDAAIDA Attention: Det der fanger øjet Billedet i venstre hjørne er blikfanget. Interest: Den del der får læseren.
DEN DIGITALE SKOLE Hvordan kan tablets indgå i undervisningen for at tilgodese differentiering?
Middelalder Stratego.
Program Erfagruppen d. 2. februar Velkommen og introduktion til ”moodygrafen” Forbrugerstyrelsen tegner deres ”moodygraf” Interview.
3.Lektion: Identitet 3.Lektion i undervisningsforløbet ”Identitet i forandring”, baseret på kapitel 3 i Luk Samfundet Op! af Brøndum og Hansen, Columbus.
Hvem har magten ? Og har de også magten til at udøve magtmisbrug ?
Elever med særlige behov Lidt om allerede installerede hjælpe programmer i windows vista.
Projekt HfO Obligatorisk skemalagt lektie- og opgaveværksted for 1. hf elever.
INNOVATION I FAGENE - KONFERENCER ÅRHUS OG FREDERIKSBERG SEPTEMBER 2014 MEDIEFAG.
1 Kommunikation i og fra gruppen MÅL: At gruppen og dens medlemmer bliver bevidste om deres måde at kommunikere på, samt dens betydning for gruppesamarbejdet.
Overblik over renæssancen og barokken
Tiltrædelsesforelæsning Harry Haue 30. september 2008 Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier Syddansk Universitet.
Version 1.0 d LPJ EK Netværk Ledelse og coaching - et forum for ledere i EK, der ønsker at udvikle sine kompetencer inden for coaching Gruppen.
Næste uges opgave Forbered interview med opdragsgiver Spørg til målgruppe, primær sekundær Primære mål og funktioner Alle typer data de kan stille til.
Skolebestyrelses seminar 19/ Hvad vil vi med denne dag ? Sikre fælles kendskab og accept af vores udgangspunkt Nuværende situation og værdigrundlag.
Salg til det offentlige - Næsten det hele er sandt!
Kunstnergruppen Problemformulering: Der eksisterer ikke en effektiv formidling af/platform for, digital kunst på internettet. Vi vil finde ud af, hvordan.
Indledende Programmering Uge 6 - Efterår 2006
Nikoline Bjørn Knudsen
Uddannelse – dit barns fremtid
SKABELON.
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
Salg til det offentlige - Aarhus Kommune. Public Intelligence: Vi har lavet de fleste fejl selv. Peter Julius Public Intelligence rådgiver virksomheder,
Ungdommens Folkemøde
Anne Kjølhede Revald, Vejdirektoratet
Lokale eksempler på tiltag der skaber positive forventninger.
Velkommen til FLEX10 på.
19. september 2018 Digitale Udbud Specialister i Danmark.
Flerfagligt Forløb 2 Klasse: Fag:.
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Hvad er taksonomi, pixiudgaven for forretningen, og hvor bruges det?
Historisk oversigt fra antikken til 2010’erne
Projektdesign Mål: At I opnår en forståelse for hvad et projektdesign er.
WS 1: Et globalt perspektiv i undervisningen – hvordan?
BAGGRUND FOR DEN INTERAKTIVE ASSISTENT
Flerfagligt Forløb 2 Klasse: Fag:.
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Præsentationens transcript:

Enevælde (presenter os)

Spillet Spiltype: spillet er et historisk edutainment strategispil Singleplayer spil. Målgruppe: 5-7 klasse Tidsperiode 1536 – 1660, Adelsvælden Målet med spillet: At opretholde sit len, dette gøres ved at håndhæve landegilde, hoveri, lov- og orden samt vedligeholdelse af de enkelte herreder. Vinder kriterie: Blive udnævnt til embedsmand når kongen får enevældig magt i Danmark. Vinderen har den højeste kassebeholdning samt er vedlidt af folket i ens len. Begivenheder: Undervejs i spillet vil der forekomme forandringer som direkte konsekvens af de mange historiske episoder der forekommer i tidsperioden. Lokale vs historiske begivenheder, feks Hård vinter = dårlig høst i 3/9 herreder  landegilde ned/justice ned vs. Der udbrudt krig mod svensken = kongen kræver man stiller soldater til rådighed

Spillet Tanken bag spillet: Samfunds strukturen Historiske begivender i perioden Perioden

Målet med projektet Sætte fokus på historieundervisning i folkeskolen. Højne interessen for indlæring af historiske emner i folkeskolen. Gøre historieundervisning mere interessant (og nytænkende). Flere digitale undervisnings midler i folkeskolerne.

Det praktiske Gøre brug af spørgsmål i forb. med spillet (som hjemmearbejde) Spillet skal kunne afvikles på relativ kort tid. (over to undevisningstimer/eller en aften som hjemmearbejde) Let tilgængeligt og brugervenligt (webben/ingen installation af programmer/kan tilgås fra alle steder)

Fremtidige planer Tjekke op på facts med en specialist (fra KUs historielinie eventuelt) Tjekke op på nuværende og kommende historielærere om hvorvidt de kunne se dette i et historielokale.