Om bogen Agnes er træt af sit liv, og nu har hun fået nok. Derfor har hun besluttet at begå selvmord på sin 15-års fødselsdag. I mellemtiden fortæller.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Tema: Og hvor har du så hjemme?
Advertisements

Den lille Mads.
Her kommer en gammel kinesisk fortælling…
AT AFSKAFFE MEDLØBERKULTUREN
At bruge disse to ord rigtigt
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Nonne historie.
Om os  Skjoldholm Forlag er et nystartet forlag som er netbaseret.  Her udgives der bøger indenfor forskellige kategorier, projekter, undervisningsmaterialer.
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Tema: Politiske undertoner i litteraturen
”Intet” af Janne Teller
James Bond går tur i en park...
Køb en hund!!.
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
De 10 små forskelle mellem Mann & Frau.
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
AT AFSKAFFE MEDLØBERKULTUREN MOBNING SLADREHANK MEDLØBER DUKS TRUSLER.
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Loven om skilsmisse Matt 5,31-32
Større Skriftlig opgave •Orienteringsmøde v. Catherine Lønholdt.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Et digt af Tove Ditlevsen
MG Production Den 75-årige Stig besøger sin læge for at få sin sperm undersøgt !
Tema: De nye kvinder stemmer i
Børn og sorg - og sprældøde døde
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Joken, der bringer dig held!
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
De uanstændige Af Leif Panduro Kapitel 1.
Forfatterportrætter Velkommen.
Litteratur på mobilen Der er meget, vi ikke kan vide! Men alligevel meget der står mellem linjerne… hvorfor skriver hun ikke tilbage og hvad er det, der.
De evige tre Tove Ditlevsen
En fejl af stor betydning...
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
Verdens 7 underværker….
Kapitel 6 – nogle citater og overvejelser.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
En helt normal samtale ved morgenbordet:
Splint Dette er Splint Han er en god ven Jeg ville ønske at han fantes i virkeligheden.
Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk.
En Moderne Saga Frøkongen.
Lektor, ph.d. Jette Kofoed
Bogskabeloner i PowerPoint
Joken, der bringer dig held!
Vejledning til arbejdet med faginddeling af ISSN-listen (tidsskriftslisten) (Tryk F5 for skærmvisning)
Efter flere store fantasyserier udgiver Josefine Ottesen nu en dystopisk fremtidsroman. Golak er første bind i Josefine Ottesens nye trilogi Det Døde Land,
De evige tre Tove Ditlevsen
Jeg ønsker at få mere ud af livet Jeg har taget en beslutning.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Prisen for efterfølgelse – vi du betale den?. Teksten til 3. søndag eft. Trinitatis v25 Store skarer fulgtes med Jesus, og han vendte sig om og sagde.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Børn og unge som er pårørende til selvmordsadfærd eller som er efterladte efter selvmord. Hvordan hjælper vi dem? Ved Elene Fleischer, PhD
......der møder han en rigtig Bond-pige og stopper op....

Lidelsens problem (teodicé)
Jeg vil starte med at fortælle om mit emne, og snakke lidt om min problemformulering Så vil jeg fortælle noget om min fremgangsmåde.
Kristine Kousholt, post doc, ph.d.
Disposition Præsentation af emne Mobning
A. SØDE, SJOVE, PÆDAGOGER B. SKOLE, SOCIALFORVALTNING, POLITI C. SUPER, SEJT, POLITI.
Born in Dead FILM. Born in Dead Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter.
Nye bøger på PLC Læs Løs. Nye bøger på PLC Ung Nye bøger på PLC Billedbog.
En fejl af stor betydning...
CFK  Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Høskovkollegiet 2014 Høskovkollegiet 2014 opgørelse Dataindsamlingen er foretaget i perioden fra.
Jonathan Back to Back 1. Jonathan har ingen venner Han lever for sig selv Dagen går med tunge skridt Mod dybet i hans sjæl Og pigen skrev det sidste brev.
Vi vil leve – vi vil elske
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Olivia Rasmus Seebach Olivia siger ja til din fest, men til kærlighed siger hun nej Olivia hun lukker ikk' nogen ind i sit hjerte, heller ikk' dig Du kan.
Præsentationens transcript:

Om bogen Agnes er træt af sit liv, og nu har hun fået nok. Derfor har hun besluttet at begå selvmord på sin 15-års fødselsdag. I mellemtiden fortæller hun sine efterladte - i Dødsbogen, som hun har døbt sin dagbog - om sit liv, sin hverdag i skolen, hvor lærerne misforstår hende, og kammeraterne mobber hende. Agnes er en stærk pige, der ikke vil ynkes, og bogen er skrevet med en næsten ironisk humoristisk distance, der gør den både underholdende, rørende og skarp trods det dystre emne. KÆRE DØDSBOG Sanne Søndergaard Fra 13 år

Der er tre ting, som jeg er helt sikker på - Edward er vampyr - Der er en del af ham – og jeg ved ikke i hvor høj grad, den har magten over ham – der længes efter mit blod - Jeg er fuldstændigt og håbløst forelsket i ham Fra 13 år Stephenie Meyer Serie: Twilight Saga På engelsk og på dansk

Fantasy. Den unge, smukke pige Zoey bliver udset og mærket som vampyr af en Udsending. Hun skal tage til Nattens Hus, hvor hun skal indlede en uddannelse som vampyr. Det viser sig, at Zoey har særlige evner. Fra 14 år P.C. Cast & Kristin Cast

Det er sidste år på High School. Blair Waldorff alias Gossip Girl ser frem til "the time of her life", men så vender hendes tidligere veninde Serena tilbage efter at være smidt ud fra sin eksklusive kostskole. Fra 14 år Cecily Von Ziegesar Andre bøger af Cecily Von Ziegesar Udkommer snart