Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Tema: Politiske undertoner i litteraturen

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Tema: Politiske undertoner i litteraturen"— Præsentationens transcript:

1 Tema: Politiske undertoner i litteraturen
Bliv inspireret i temaet på Bliv inspireret i temaet på Bliv inspireret i temaet på

2 Tema: Politiske undertoner i litteraturen
Rebecca underviser håbløse elever på VUC, og Robert er tandlæge. De mødtes over en rodbehandling og forsøger nu at få deres dysfunktionelle, sammenbragte familie til at fungere, mens Robert huser en illegal flygtning.

3 Tema: Politiske undertoner i litteraturen
Danmark i fremtiden. I raser borgerkrigen med drab, selvtægt, sammenbrud og kaos til følge. 450 år senere fortæller rigmanden, der ved hjælp af stamceller stadig er i live, om sine tanker, tab og oplevelser til sin talende hund og lever samtidig et tumultarisk og dekadent liv i rigdom sammen med venner, som løbende fortæller hinanden utrolige historier om psykisk syge bjørne og meget mere.

4 Tema: Politiske undertoner i litteraturen
I en nær fremtid, hvor livsstilssygdomme ikke tolereres og menneskers tilbøjelighed til destruktiv omgang med mad og drikke er reguleret, så alkohol og kød er afskaffet, følger vi en lille gruppe mennesker, der hver har deres at slås med: tilbøjelighed til myrderier, sidespring, overspisning og vaghed og hvor manglerne i børneopdragelsen klares med en pille.

5 Tema: Politiske undertoner i litteraturen
En ung kvinde skriver om sin »boyfriend«, der er utilfreds og fraværende. Hun længes efter ham - sin drøm om ham - gør hun, monomant og ulykkeligt. Hun vil have hans foragt og perfektion. Hun rejser rundt uden ham, sidder på hotelværelser og længes efter at føle sig lille og uværdig. 

6 Tema: Politiske undertoner i litteraturen
Mette vil gerne skrive en bog om de sultne i ulandene, men da hun via det magiske værelse 516 på Hotel Astor i København får ulandenes virkelighed at føle, bliver hendes trygge verden pludselig usikker.

7 Tema: Politiske undertoner i litteraturen
Digte der med vrede, indignation og stor sproglig kraft sætter ord på hvordan det er at vokse op i en ghetto, hvor vold, svigt og kriminalitet er en del af virkeligheden.

8 Tema: Politiske undertoner i litteraturen
Digte der med vrede, indignation og stor sproglig kraft sætter ord på hvordan det er at vokse op i en ghetto, hvor vold, svigt og kriminalitet er en del af virkeligheden.

9 Tema: Politiske undertoner i litteraturen
Den eksklusive konsulent Michael Sander og kriminalkommissær Lene Jensen tvinges af omstændighederne til at arbejde sammen om en sag, hvor vage antydninger og belejlige sammentræf udvikler sig til en veritabel menneskejagt. Hvem jager hvem? Og hvorfor egentlig?

10 Tema: Politiske undertoner i litteraturen
Thriller. Den traumatiserede krigsveteran Niels Oxen forsøger at finde ro for sine indre dæmoner ved at bosætte sig dybt inde i Rold Skov. Han hvirvles i stedet ind i en dramatisk sag hvor hævn og magt er centrale og farlige aktører, og hvor hans evner som elitesoldat bliver nyttige.

11 Tema: Politiske undertoner i litteraturen
Den ansete professor i immunologi og infektionssygdomme, Kristian Storm, har tilsyneladende begået selvmord, men kan det virkelig passe? Hans forskning stod over for et stort gennembrud. Hans assistent, Marie Skov, får overbevist kriminalkommissær Søren Marhauge om at sagen bør tages op igen.

12 Tema: Politiske undertoner i litteraturen
Digte oplyst af emhætter, nattens stjerner og tv. Ord fra en plaget ugidelig pige med livet i bagagen.

13 Tema: Politiske undertoner i litteraturen
Ana er velhavende dansk karrierekvinde, som går ned med stress. Hun forsøger at finde en mening med sit eget liv ved at sponsere en uddannelse for en ung gambiansk kvinde, men projektet går helt galt.

14 Tema: Politiske undertoner i litteraturen
Vi befinder os under en økokatastrofe i nær fremtid, eller måske står vi allerede midt i den. En civilisationskritisk digtsamling, hvor scenen er storbyen og en apokalyptisk, kaotisk verden, som er brudt delvis sammen, og hvor naturen er i overtag.


Download ppt "Tema: Politiske undertoner i litteraturen"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google