VIP2 Jobpakkeambassadør Kursus Jørgen T. Madsen Om historier og journalister.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Medicin From sponsor to subjekt Set fra en studynurse’ perspektiv Birgitte Scheldt.
Advertisements

KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Den lille Mads.
Måske er I gode venner i et år,
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Journalistiske virkemidler
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Arbejdsløs.
Hjælp der er en journalist i røret
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
James Bond går tur i en park...
Mine roser Jeg elsker alle blomster, men aller mest roser Roser er aldrig ens men er lige så forskellige som os mennesker Det er hvad der gør dem så fascinerende.
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
Har du nogen sinde tænkt over hvad dine kæledyr laver, når du er på arbejde?
Mandag den 6. oktober 2008 VIP2 Jobpakkeambassadør kursus.
Musik: Nightengale Serenade
Kommunikation af resultater
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
Større Skriftlig opgave •Orienteringsmøde v. Catherine Lønholdt.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
At bygge bro mellem teori, erfaring og læring
Måske er I bedste venner i et år,
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
Joken, der bringer dig held!
Engelbert H – og den sidste chance
Overvældet af Jesu opstandelse!
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Kapitel 4 – nogle citater
Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at.
At vente på Guds time.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Hvordan mærker jeg, at Gud findes?. a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? Men I,
Fortæl om din seneste succes i klasseværelset. Hvordan påvirker fraværet de klasser, du underviser?
I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden
Sundhedsprofessionelles forståelser af patientinddragelse
Står i stedet for et navn
Bjergprædikenen (26) Rigets konge Matt 7,28-29.
Bogskabeloner i PowerPoint
Straks efter nødte Jesus disciplene til at gå om bord i båden og tage i forvejen over til den anden bred, mens han selv sendte skarerne bort. Da han havde.
Hjælp til at takle troskrisen!. Troskrisens kerne ”Simon, Simon! Satan gjorde krav på jer for at sigte jer som hvede; men jeg bad for dig, for at din.
Tema- og netværksmøde i Socialøkonomisk Netværk: "Kommunikation – markedsføring og pressehåndtering" 23.4 kl
Salme 69:2-3 Frels mig, Gud, for vandet når mig til halsen, jeg er sunket i bundløst dynd og kan ikke få fodfæste. Jeg er kommet ud på det dybe vand, strømmen.
Kommunikation Intern kommunikation
MAN SKAL TRO PÅ SIG SELV. LAVET AF LASSE THE MAN.
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Hvis jeg havde mulighed for at fange regnbuen ville jeg have gjort det
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Det levende Ord, som forvandler Vi læser ikke først og fremmest Bibelen for at blive informeret, men for at blive transformeret – for at blive forvandlet.
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
......der møder han en rigtig Bond-pige og stopper op....
Større Skriftlig opgave
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
SAGPROSA Begrebet sagprosa kan vi definere som tekster, der vedrører forhold i den faktiske virkelighed, således at forstå, at der i sagprosateksten beskrives.
Fortæl den gode historie Jakob Christiansen 25.maj 2013.
Guds glæde gennem generøsitet
Den barmhjertige samaritaner
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
VIP2 Jobpakkeambassadør kursus Onsdag den 19. august 2009.
Modul 1 Rød løber (E). Spilleregler for dagen Ingen pauser Byrge, C. & Hansen, S. (2009). The creative platform: A new paradigm for teaching creativity,
Pjecefremstilling Hvad er en pjece?
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Hvem er vi André Bentsen Redaktør, 11 år på Lokal Nyt Christian Valsted Journalist, 8 år på Lokal Nyt.
Analyse af Eventyr Kontraktmodellen & Aktantmodellen Strukturalisme – En litterær strategi.
Hvad er nyhedskriterier?
Pressekursus Silkeborg den 11. oktober 2017.
Præsentationens transcript:

VIP2 Jobpakkeambassadør Kursus Jørgen T. Madsen Om historier og journalister

Nyhedskriterier Sensationel –e–en hund, der bider en mand eller en mand, der bider en hund –i–i dag var borgmesteren ædru Identifikation –bare det var mig eller godt det ikke er mig Konflikt –et godt slagsmål er altid underholdende Væsentlig –størst mulig betydning for flest muligt Aktuel –I dag er bedre end i går, der er bedre end i sidste uge

Den gode historie Hovedpersonen Klods Hans Hjælpere Klods Hans' uforfærdethed og gode humør. Modstandere Faderen, brødrene og de øvrige friere. Mål At vinde kongedatteren. Giver Kongedatteren, der havde ladet det kundgøre Modtager Klods Hans, der fik kongedatter, krone og trone.

er fulde af løgn - hjælp ham til sandheden - forklar dig enkelt og entydigt fatter ikke en skid - hjælp med at finde den rigtige historie løber med en halv vind - forstå hans vinkel og præg den med dine oplysninger bringer kun, hvad der passer dem Journalister – og den gode kilde

hierarkisk anarkistisk solidt som kilde Informerer som formidler Off. medarbejderJournalist Arbejder Skriver forståeligt når han er færdig inden deadline Leverer

Kontrakten Hvad vil du vide, hvad vil jeg fortælle? Hvad skal det bruges til? Hvem andre taler du med? Får jeg at se, hvad du citerer mig for? - og sig så ikke mere, end du vil have frem!

Vær sanddru og oprigtig