Overlægerådsmøde den 18.12 2014 AMH &HvH. Dagsorden 18.12.14 Spørgsmål til Direktionen Informationer fra Direktionen Evt.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Medicin From sponsor to subjekt Set fra en studynurse’ perspektiv Birgitte Scheldt.
Advertisements

Vil du have en fuldmagt fra en borger?
Etablering af virksomhed
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
Sådan kommer I i gang med digital signatur
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Flickr.com – online billeddeling
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Psykoedukation til unge i OPUS
Ved du….  At der i øjeblikket er en konflikt mellem de praktiserende læger og regionerne ?
Introduktion til CMS. Indhold ● Forberedelse af indhold til hjemmeside ● Opsætning af hjemmeside (CMS)
Glædelig Jul Du behøver ikke vente til Jul…
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Metoder til organisatorisk brugerinddragelse
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
’Pårørende Empowerment’ Sundhedsfagligt Forum torsdag den 30. maj 2013
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Joken, der bringer dig held!
Psykoedukation for unge i OPUS-behandling
Titeldias (uden baggrundsfarve) Husk at vælge korrekt layout for hvert dias: Klik med højre musetast på dias i ruden til venstre i skærmbilledet og vælg.
Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt?
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Psykoedukation for patienter med skizofreni
’I patientens fodspor’ - test af en app. Hvad går det ud på? ●’I patientens fodspor’ består af to muligheder: ●At gå fysisk i en patients fodspor ●At.
Aktiv brug af Søften Portalen
Digital Post til foreninger Kommunikation mellem det offentlige og din forening.
TDNet Overvågning af ny forskning via tidsskrifters indholdsfortegnelser.
Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger?
1 Introaften i DN-SAK. 2 Program Velkomst og introduktion Om DN Om DN-SAK Om jer Mad Lidt mere om ture og andet ekstra.
Sikkert Patientflow Læringsseminar 1 Storyboard fra Hospitalsenhed Midt.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Litteratursøgning Forskningstræning i speciallægeuddannelsen
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
Inspiration og viden i din hverdag Tradium HTX– studieområdet. 1.g Inspirationsoplæg. Informationssøgning. Gitte Hansen Bibliotekar team VIDEN Randers.
Kommunikation Intern kommunikation
Præsentation & dagens gæst fra Randers bibliotek
Oprettelse af Digital Post
Version 3.1 Velkommen til introduktion af Digital Post PS: Er du dårligt hørende eller seende, så flyt venligst op foran. Side 1.
Sociale Medier og Jobsøgning - Facebook. Intro  Så blev det Facebooks tur.  Nogen af jer har måske en Facebook profil?  Facebook er endnu et socialt.
Før du starter, skal du sikre dig at du har en digital signatur. Få den gennem den ansvarlige på afdelingen (gyn:Christel Nielsen), el. bestilbestil 1.
Den Glade Internationale Venskabsuge!
 Åben KM Udfyld oplysninger:  Indbakke: NYE  Kommunikerende enhed: Alle beskeder: + hospitalskode Afdelingsspec.: afdelingskode, søg med  Afslut med.
For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu.
ADR & SCANNERKORT. Automatic Delivery Rewards (ADRs) Den enkle måde at handle produkter på, med levering hver måned. Du får fordelen af en rabat på 5.
Intro til TAK Aulum den 26. august Hvad er TAK? IT-system der understøtter den: Tværgående Akkreditering og Kvalitetsudvikling i sundhedssektoren.
Årskursus for Gastroenterologiske sygeplejersker i Kolding 2010
registrere dig som bruger på Når du vil i gang med dit eTwinningprojekt i din børnehave skal du først.
Hvad kan borgerne på sundhed.dk?
KIGO og kommunernes opgaver
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
Videregående pc-vejledning Modul 07: Elektronisk post 60+Bornholm.
© due & partners Template 2: Telefonmodel for permission Introduktion til samtalen Salgsargumentationen samt ”call for action” Afslutning på samtalen.
Vejledninger, Guidelines, Behov for mere kontrol? Christiansborg 8. maj 2012 Diana Kristensen, Overlæge, Psykiatrisk Center København.
Bestilling af prøver i BCC-WEB
© due & partners Tilmelding FrameldingLykkedes ikke Lykkedes Template 3: Tilmelding på website Sammenhængen mellem de 4 websider.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
Dette er starten på et lille slideshow, der kan præsenteres på minutter. Slideshowet bygger alene på de materialer, der er udleveret i ’Pårørende-kittet’
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Elektronisk overførsel af billeder fra RA1000 Når billeder skal overføres elektronisk til: Region Hovedstaden. Region Syddanmark. Hvis der skal brændes.
Kompetenceudvikling Kjeld Bo spurgte i efteråret 2012 Claus om der blandt medarbejderne var interesse for noget dansk undervisning. Hvorfor kom spørgsmålet,
Hvordan opleves specialeplanlægningen på akutsygehusene? Christina Holm-Petersen, projektchef, ph.d. Baseret på en interviewundersøgelse blandt 13 lægelige.
Kom godt i gang med at finde litteratur til dit bachelorprojekt
Præsentationens transcript:

Overlægerådsmøde den AMH &HvH

Dagsorden Spørgsmål til Direktionen Informationer fra Direktionen Evt.

Spørgsmål Digitale tidskrifter Håndhygiejne Auditorierne Kalenderindstillinger

Hvorfor ændres mulighederne for og adgangen til lægevidenskabelige tidsskrifter sig med jævne mellemrum? Det er besværligt og undertiden umuligt, når litteratur skal findes frem. Hvem har ansvaret for vores digitale tidskriftstilgang?

Bestil litteratur m. fjernadgang : Oprette dig som hospitalslåner her.hospitalslåner her Klik på forsker ved et hospital og udfyld blanketten. Vælg en adgangskode og en pinkode. skal være din Regionh-arbejdsmail. Efter indmeldelsen modtager du et 6-cifret lånernr, som sammen med den valgte adgangskode benyttes til fjernadgang og til bestilling af materiale. For at få aktiveret dit lånernummer til fjernadgang, skal du sende en mail til og bede om at få aktiveret din Med venlig hilsen Tove Svendsen Bibliotekar Medicinsk forskningsbibliotek Afsnit 5801 Rigshospitalet

Håndhygiejne 8. Dec 2014 Jakob Burcharth1, Hans-Christian Pommergaard1, Mahdi Alamili2, Anne Kjærgaard Danielsen3, Jacob Rosenberg1 1) Center for Perioperativ Optimering, Gastroenheden, Kirurgisk Sektion, Herlev Hospital 2) Kirurgisk Afdeling, Køge Sygehus 3) Professionshøjskolen Metropol, København Ugeskr Læger 2014;176:V toiletbesoeg-et-etnografisk-feltstudie Hvorfor skal du have Hepatit A vaccination inden julfrokosten? Fordi der er buffet, og jeg har hørt at der kommer nogle kirurger med til festen!

Regionens udbud af Håndhygiejnekursus som e-learningsmodul, der skal bestås af samtlige medarbejdere med patientkontakt, er kilden til irritation og i manges øjne tidsspilde. Mange har brugt mere end en time på at ”bestå” kurset, og nogle er ikke bestået endnu! Antallet af svar-kombinationer og valg er ikke ubetydeligt og undertiden ulogiske og inkonsekvente. Er der evidens for, at et sådant modul, der formentlig koster hospitalet mindst 1½ årsværk at gennemføre (RegionH: 15 årsværk) har en signifikant betydning på nosokomielle infektioner? - eller er det et velgennemført eksempel på, hvordan man undgår ”Fokus og forenkling”. Budskabet er vel grundlæggende, at man skal spritte sine hænder før man går ind til en patient samt når man forlader patienten igen, samt at man vasker sine hænder, hvis der er synligt snavs?

Auditorieforholdene på HvH

Hvidovre Hospital er på en lang række områder et fremmeligt universitetshospital nationalt såvel som internationalt. Imidlertid er auditorie 3 & 4 på HvH i en overordentlig dårlig stand med nussede og ødelagte sæder, nedfaldne gardiner og dysfungerende AV udstyr. Det er pinligt i dette miljø, at skulle afholde nationale og internationale og endsige lokale HvH møder og symposier. Er der planer om en istandsættelse og opgradering af auditoriet til moderne tider?

Kalenderindstillingerne i Outlook

Kalenderindstillingen i Outlook. Der efterspørges mulighed for igen at kunne anvende kalender indstillinger i Outlook, så brugeren selv bestemmer hvor meget andre skal kunne læse i ens kalender. Denne indstillingsmulighed er ændret efter beslutning angiveligt af den udvidede direktørkreds i RegionH, hvorefter alle egne indstillinger nulstilles hver weekend, så alle kan læse ens kalenderindhold. Denne specielle offentliggørelse gælder ikke direktører.