Projektafslutning – Navision Attain

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Anskaffelse af ny teknologi
Advertisements

Indvandrere og efterkommere i grundskolen Niels Egelund, professor, dr
PROJEKTLEDERKURSUS Januar 2010
KAN MAN VÆKSTE PÅ DET SPECIALISEREDE SOCIALOMRÅDE MED RESPEKT FOR KVALITET OG SAMARBEJDE?
Udfordringer ved implementeringen af SAP hos Region Midtjylland
Opbygning af kapacitet til det videre arbejde med tobaksforebyggelse blandt socialt udsatte borgere Resultater fra den eksterne evaluering af projekt Røgfrihed.
Oplæg til projektmodel Godkendt til anvendelse på ”TOP 12” af AU IT, STUDIER, ØKONOMI og AU HR d i version 1.0. Nedenfor findes version 1.2.
Fundraising Jakob Ugelvig Christiansen
Det Digitale Byggeri Projektkoordinator Nicolai Hellmann
Hvorfor blev arbejdet igangsat?
- Et interaktivt kursus i forandringsledelse
Sikring af tilgængelighed er en proces!
Fra projekt til drift Implementering i organisationen af Statens Arkivers nye hjemmeside Lisbeth Brodin Webredaktør og kommunikationsmedarbejder Statens.
Opstartsmøde fase 2: Implementering og etablering af miljøerne
Kompetencebeskrivelser for ledelsesteamet Skolerne i Ullerslev
TAG EJERSKAB  FJERN BARRIERER  BESLUT PÅ STEDET
Dato - Dok.nr.1 Engrosmodellen - Kort status Dialogforum
It-ledelse for ikke-it-chefer
IS-Strategi.
Informationsmøde om ICS og DUBU Udvikling og implementering af DUBU -
CSI i forsvaret.
Energieffektivisering i byggeriet”. Program Introduktion til Energieffektivisering af byggeriet Delprojekt_01Systematisk energieffektivisering af tekniske.
Artikel præsentation Kenneth Pedersen DESIGN SCIENCE IN INFORMATION SYSTEMS RESEARCH Hevner, A. R., March, S. T., Jinsoo, P. and Ram, S. (2004)
Forum for DanRåd & Regnskab 29. september 2009 Markedschef Ivan Damgaard.
Dynamisk styring af Office skabeloner Inspirationsseminar 31. oktober 2006.
WorldIQ A/S - Technology Briefing
Roller og ansvar i forandringsnetværket
Formål med projektet At I kommer i dybden med de faglige emner: virksomhedsforståelse, krav, design og implementering. At I lærer at arbejde i grupper.
Struktur og processer I alle studier af innovationssucceser og fiaskoer er det konstateret, at de største årsager til manglende succes er: 1.Manglende.
Digitaliseringsstyrelsen
Oplæg til projektmodel Godkendt til anvendelse på ”TOP 12” af AU IT, STUDIER, ØKONOMI og AU HR d i version 1.0. Nedenfor findes version 1.1.
Arbejdsmiljøledelse – hvad er det? Oktober Formål Arbejde målrettet og systematisk på at sikre medarbejdernes sundhed, trivsel og arbejdsglæde.
planlægnings- og styringsmodel og afsnit i bogen
»Vi åbner os for verden over nettet«
E-handel og FM Program: Kl Introduktion
CSC Proprietary 1/11/2015 3:39:14 AM 008_5849_ER_RED[1] 1 Møde vedr. e-TL test for eksterne interessenter. 11. januar 2007.
Serverkonsolidering Peter Colsted Direktør Enterprise & Partner Group Microsoft Danmark.
Ledelse i forskellige retninger
Ny driftsstrategi for offentlige veje og parker i Københavns Kommune
Integration mellem GIS og ESDH
Projekt ”Attain” ? Formål: Vi ønsker at implementere Navision Attain for at skabe en mere tidssvarende platform for Newline A/S samt sikre, at vi har den.
Fællesmøde den 10. september 2008 A A R H U S U N I V E R S I T E T Den administrative forandringsproces Den administrative forandringsproces.
Virksomhedens informationsbehandling
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Forandringsprogrammet/Organisationsudvikling 9. Maj 2007 Bilag 2 BUF’s strategiske grundlag.
Køb og drift af tilgængelige netsteder lbc/ /2.2.
Implementering af Fælles Medicinkort i kommunerne
September 20031KUP - Projektstyring Formålet med projektstyring Formålet med projektstyring er at planlægge og styre et udviklingsprojekt, således at projektet.
IT-strategi i Glostrup Kommune - Nu og i fremtiden Henriette Graff Nielsen Maria Hvenegaard Carsten M. Smidt Peter Haargaard Morten Lind.
Kompetencerejsen netværksmøde den 17. august 2002.
Sikker og integreret infrastruktur Peter Colsted Direktør Enterprise & Partner Group Microsoft Danmark.
Regionsrådsmøde 2. Maj
Jesper Aaberg ForretningskunsulentMicrosoft Strategy Briefing, 12. maj 2005 US title: Business Productivity Advisor.
Business cases.
TATIONpRÆSEN AARHUS UNIVERSITET NY ØKONOMIMODEL Overordnet beskrivelse af formål og proces, marts
Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder 1.Højre klik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer.
C O N N E C T I N G B U S I N E S S & T E C H N O L O G Y Copyright © Projektmodel for Beredskabsplan.
Beskrivelse af strategisk projekt: Prioriteret forskningsportefølje Strategi Indsatsområde: Forskning og Samarbejde Programejer: Tomas Joen Jakobsen.
INNOVATIV KIRKE Et forløb for menigheder, der ønsker at være mere kreative og nyskabende.
Center for Offentlig Innovation har udviklet denne spredningsguide for at hjælpe offentlige arbejdspladser med at dele egne innovationer og genbruge andres.
Københavns Kommune Styregrupper set fra chefens/styregruppe medlemmets perspektiv Bo Jelved Koncernservice, Københavns Kommune 28. September 2011.
PRINCIPPER FOR PROJEKTLEDELSE IT PROJEKTLEDELSE 14. marts 2014.
Ledende oversygeplejerske Arne Brehm Høj Afdeling for Operation og Anæstesiologi Sydvestjysk Sygehus.
AULA.
CASE: Udvikling af system til optimering af kassebemanding
Engrosmodellen - Kort status
Overvejelser på vej mod Nyt OUH
SUF - gevinstrealisering
Velkomst.
Statusrapport: [Projektnummer og navn]
Leavitt’s model Modellen er en oversigt over de dynamiske,
Præsentationens transcript:

Projektafslutning – Navision Attain Formål ? Strategisk og forretningsmæssigt Teknisk Økonomisk

? Projekt ”Attain” Drift Styrings- / tidsplan Opfølgning, afslutning af projekt 01-03-2004 Milepæl 6 Programmering / implementering Driftstest Forretningsgangseffektivisering Udvikl./program./Implem. Uddannelse af administratorer Uddannelse af superbrugere Uddannelse af brugere Fysiske organisationsændringer milepæl 1 Forankring af organisation milepæl 2 Analyse af forretningsgange / produktflow milepæl 3 Udarbejdelse af kravspecifikation milepæl 4 Drift milepæl 5 Projekt ”Attain” 01-06-2002 21-06-2002 30-06-2002 15-08-2002 30-06-2002 01-11-2002 31-12-2002 01-03-2003 31-03-2003 01-06-2003 15-06-2003 30-06-2003 04-07-2003 31-08-2003 15-10-2003 30-11-2003 15-12-2003 06-01-2004 Styrings- / tidsplan ? Milepæl Igangværende Løbende Afsluttet Mål

Projekt-temperatur

Hvad så nu ? A ship in the habour is safe ...... but that is not what ships are designed for !

Drift/vedligeholdelse, sikring af løsning   For at sikre, at Newline A/S i fremtiden har den fornødne platform til fortsat vækst, skal der ske løbende udvikling og vedligeholdelse af ERP-løsningen. Det er derfor af stor betydning, at forretningsgange og rutiner ligeledes forgrenes og forankres i organisationen parallelt med udviklingen. Samtidig er det en forudsætning, at organisationen til stadighed er forandringsvillig – og de nødvendige ressourcer og kompetencer er tilstede internt som eksternt. Driftsopgaver Udviklingsprojekter Uddannelse

Konklusion Projekt ”Attain” har for virksomheden været det største IT-projekt, der har været igangsat og implementeret til dato.   Projektforløbet har gennem faserne: fysiske organisatoriske ændringer, forretningsgangs- effektivisering, analyse, kravspecifikation, udvikling, test og drift givet resultat i b.la. optimerede forretningsgange og rutiner samt skabt en fælles forståelse og indsigt i IT- anvendelse herom vigtigheden i driften af virksomheden på alle niveauer. Projektperioden har desuden for både medarbejdere, virksomheden og eksterne interessenter været en opgave, der er blevet løst professionelt og kompetent i særdeleshed af alle. ...........................

Konklusion - fortsat projektet har nået målet: ” ....skabt en platform for Newline A/S til fortsat vækst”.