Lektion 4 og 5. Gruppeøvelse Lav (som pod- eller vodcast) en film, der præsenterer en politiker eller et politisk parti. Tag evt. udgangspunkt i en af.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Carsten Jensen Institut for Statskundskab
Advertisements

Præsentation af Esperanto projekt d Maria Bruun, Maria Medard, Frederik, Rasmus, Stina HA(kom) CBS 2004 Maria B Maria M Frederik Rasmus Stina.
Præsentationsskabelon til Forpremiere 26. februar 2013 UDFYLD KONCEPTNAVN.
Om feedback og tilbagemeldinger
To modsatrettede Opfattelser Organisation, Trojka, 4. udgave, 2007
Appelformer Logos, etos og patos.
Medierne og demokratiet
Formidling Skolebiblioteket som ramme for faglig formidling.
Afsenderens eget univers er - naturligt nok - udgangspunkt når budskaber skal formidles. Afsenderens univers er – foruden en masse viden - fyldt med: Afsenderen.
Formidlingsdelen Formidling og metode.
5.lektion: Økonomisk politik
7.lektion: EU og det danske politiske system – hvad er EU
Notat I et notat vil der normalt optræde følgende elementer: – en problemstilling og baggrunden herfor – forskellige løsningsforslag – en gennemført faglig.
1. Lektion: Det politiske system
Titel Kort om læringspunkterne koblet til udviklingen af Fødevarestyrelsens kompetencestrategi SCKK – den 6. februar 2008.
Samfundsfaglig metode – kapitel 25 Samfundsfagsbogen Kureer, 2012
Eksamen.
4.lektion: Politiske partier og standpunkt
2.lektion: Socialisationsprocessen – hvorfor er vi mennesker, som vi er? - II 2.Lektion i undervisningsforløbet ”Identitet i forandring”, baseret på kapitel.
Haderslev Kommunes Alkohol- og Misbrugspolitik
6.lektion: Folketing og regering – hvem kontrollerer hvem?
4.lektion: Velfærdsmodeller
Politik og medier.
Profilfag Julemarked Alle er på padlet i gruppen og har materialet fra sidste gang Alles padlet skal I dag kl indeholde: 1. Det der mangler fra.
3.lektion: Velfærdsstatens indtægter og udgifter
1 & 2 lektion: Samfundet og samfundsfag – hvad er det?
3.Lektion: Identitet 3.Lektion i undervisningsforløbet ”Identitet i forandring”, baseret på kapitel 3 i Luk Samfundet Op! af Brøndum og Hansen, Columbus.
2.lektion: Socialisationsprocessen – hvorfor er vi mennesker, som vi er? - II 2.Lektion i undervisningsforløbet ”Identitet i forandring”, baseret på kapitel.
Lektion 1: Hvad er velfærdsstaten ifølge jer
1.lektion: Samfundsfag – hvad er det?
8.Lektion: Er Demokratiet i Danmark i krise?
RADAR i projektarbejdet 12. okt C2E netværk.
4. lektion: Thomas Ziehe og den kulturelle frisættelse
Lektion 2 Politisk spin.
Pia Svejgaard Pedersen
Introduktion til partier og ideologier
Kommentar Dansk.
6. lektion: Økonomiske løsninger 6 og sidste lektion i undervisningsforløbet ”Økonomi og behovsopfyldelse i Danmark” baseret på kapitel 9 i bogen Luk Samfundet.
Hvad er markedskommunikation?
Velfærdsstater og ”Sicko”
Medierne og den politiske kommunikation
6. lektion: ’Blog om unge’ og summativ evaluering 6 og sidste lektion i undervisningsforløbet ”Samfund og individ” baseret på kapitel 4 i bogen Luk Samfundet.
3.lektion:”Ud i lokalsamfundet”
Af Christine Tindahl -kommunikation SKRIV EN FACEBOOK- OPDATERING skriv på vegne af en virksomhed brug 3 minutter på øvelsen.
Politikersprog. Anker Boye (S) Jeg vil have, at Odense skal være sjovere at bo i. Jeg vil have, at Odense skal være Danmarks kreative by. I Odense skal.
Hvad er samfundsfag?. Samfundsfag handler om…. demokrati, det politiske system, de politiske partier, ideologier, sociale forhold, økonomi, globalisering,
Gruppe (max. 3) eller enkelt opgave Opgaven handler om det Politiske system (Eastons model), det er en opgave som lægger op til hurtigt og præcist at kunne.
SKRIVEFAGET Modul 2: Tekstsammenhæng Lektion 5: Tænk på din læser!
SKRIVEFAGET Modul 3: Argumentation Lektion 4: Toulmins udvidede argumentationsmodel.
Argumentation Hvad er det?. Er dette argumentation? Argument clinic: 6tDOqd-Z3U.
Retorik – at tale/holde foredrag. Retorik som aktivitet: Overalt hvor der er mennesker der formidler, påvirker og argumenterer, er der retorik. Den egentlige.
Kronik EKSAMENSGENRE I SKRIFTLIG DANSK. Genren kronik  Læs om genren her: Se også.
- Vores kerneopgave At udvikle og drive tidssvarende læringsaktiviteter, der skaber de kompetente medarbejdere, som omsorgs- og velfærdsområdet til enhver.
Argumentationsanalyse Appelformerne: Logos, ethos & pathos Appelformerne: Logos, ethos & pathos.
Brugen af retorik i politik. Politik og retorik – og hvorfor det er så vigtigt! Vigtigt for ”de politiske forbrugere” at forstå hvornår og hvorfor politikerne.
1 Peter Nedergaard: ” AS: Politiske kampagner og valgkamp Dagsorden: 1. Issue ownership-teorien 2. Valgkampen Slothuus’ undersøgelse.
Det samfundsfaglige område Opgaveformulering 2 – Topskattelettelser
TEMA 3 Problemløsning: Lav en prototype
Verbal kommunikation Ord og samtale
TEMA 5 Realisering: Tilpas idéen
Baggrund for DM Media Opbygning af permission base
Virksomhedssamarbejde
Peerfeedback og noget om mål.
1. kontaktmøde Velkommen til Workshop om afkodning af jobopslag og telefonisk kontakt Hils på hinanden  Husk at bestille drikkevarer Præsentér dig.
Ekstern kommunikation
Hvordan kan Sønderskov-Skolen være anderledes?
Junior Ranger, Tingstrup Skole den 2. maj 2018.
§ 18-teamet Socialforvaltningen Center for Socialpolitik og Udvikling
Hvad ved du allerede Fortæl din makker: Hvad er digital kommunikation?
Test er en del af livet - hvilke krav kan vi stille?
Præsentationens transcript:

Lektion 4 og 5

Gruppeøvelse Lav (som pod- eller vodcast) en film, der præsenterer en politiker eller et politisk parti. Tag evt. udgangspunkt i en af politikerfilmene til kapitel 7 på Filmen skal vare ca. 3 minutter og have følgende kvalitetskriterier: – Tydelig afsender – Dygtig formidling – Klart budskab – Målrettet til bestemte modtagergrupper (se Minerva- modellen) Filmen uploades på

Skema til feedback på film Afsender: Er det tydeligt, hvilket parti/hvilken politiker der er afsender af filmen? Formidling: Er filmen dygtigt udført? Budskab: Får man tilstrækkelig viden om partiets/politikerens politik og ideologiske synspunkt? Modtagere: Er filmen målrettet til modtagerne? Effekt: Virker filmen overbevisende? Appellerer den både til fornuft og følelser?