Start med instruktionen på den lille skærm Præsentation Klik her med musen for at vise præsentationen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
VELKOMMEN TIL WORKSHOP OM LITTERATURSIDEN
Advertisements

Sådan laver Du et POWER POINT program.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Caseoplæg om Facebook.
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
LinkedIn Intro.
Flickr.com – online billeddeling
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
Skole- og Kulturforvaltningen Centralbibliotek.dk - det gode arbejdsredskab.
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
Velkommen til vores færdige applikationsdesign til kurset CBC hos PDJA. Nederst på billede står fem kategorier, som indeholder materiale, features og værktøjer.
E-Læring Gruppe #3. Definition af E-læring Udgangspunktet med E-læring er, at læringsprocessen bliver individuel og der bliver taget højde for den enkeltes.
MUSEN ELLER TRYK PÅ ”ENTER”
Cand.mag. Lise Vandborg, Chefredaktør Litteratursiden
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Almen studieforberedelse
Peder Ohrt Projektnetværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Peder Ohrt Fagligt netværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
Blogger.com - lav din egen hjemmeside
Folkeskolen - fagblad for undervisere
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Sociale Medier og Jobsøgning - Twitter. Intro  Twitter er et Socialt Medie  Twitter er kendt for at give nyheder et frisk pust  De fleste kendte: Skuespillere,
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Følge indhold Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til.
Sociale Medier og Jobsøgning - Sælg dig selv på nettet.
Dansk 1. klasse.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Lyd-ikonet er forsvundet
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Convergens / Mads Anker Højlund
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Peder Ohrt Rammenetværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen,
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Boligsocial årskonference 2012 Bag om nyhederne, 1. oktober 2012 Troels Mylenberg Ansv. chefred. Fyns Amts Avis.
Karl Henrik Flyums model
Aktiv brug af Søften Portalen
Ugens øvelse: Lav jeres eget nyhedsbrev. : I har 3 forskellige muligheder: - Organisations nyhedsbrevet - Det journalistiske nyhedsbrev - Foreningsnyhedsbrevet.
1 Politiske weblogs – en undersøgelse af den politiske weblogs gennemslagskraft under folketingsvalget februar 2005.
7.lektion: EU og det danske politiske system – hvad er EU
Blogging i Patent- og Varemærkestyrelsen Ana Petrina og Anders Due Bedst på nettet, 20. november 2007.
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
- et forsøg på en analyse
Litteratursiden / anmeldelser / analyser / boglister / temaer / forfattere / klassikere / læseklubber / debat Litteratursiden er bibliotekernes website.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Litteratursiden Litteratursiden er bibliotekernes website om litteratur. Litteratursiden er for dig, der vil inspireres til gode læseoplevelser, blive.
Kildekritik Niveau 3 for MVU. Om nødvendigheden af kildekritik.
Præsentation af presseteamet Lille og effektivt team Joachim, Nanna og Louise (løntilskud). Efter sommer en praktikant fra Journalisthøjskolen. Timing.
Nyhedsside i eReolens app til iPhone og iPad Læs nyheder fra eReolens redaktion.
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Klik på et af kapitlerne nedenfor for at få flere oplysninger eller klik på knappen Næste side for at starte Selvstudie. 1.Navigation på hjemmesidenNavigation.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
4.lektion: Identitet og sociale grupper
Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Velkommen til.
Velkommen Formålet med denne workshop er At teste forskellige former at teknologiunderstøtte etablere af samarbejde på hospitaler. Målet med dette er:
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
KNÆK KODEN Det samfundsfaglige område Opgaveformulering 1 - Frivillighed.
Velkommen til: UU+ på Podio Webinaret starter kl 11:00 Bemærk! Du behøver ikke at teste dit webcam og mikrofon, for de er begge slået fra. Det er meningen.
Sådan bruges video- s og emnerapporter
Information om Aula til forældre
Præsentationens transcript:

Start med instruktionen på den lille skærm Præsentation Klik her med musen for at vise præsentationen

Introduktion Det nye Politiko Det nye Politiko er stedet for den politisk interesserede dansker. Her dækkes politik på en grundig, involverende og dagsordenssættende måde. Som bruger af det nye Politiko kan du følge den aktuelle dagsorden, gå i dybden med politiske sager eller temaer, se interviews og live-udsendelser samt påvirke debatten og rate vores debattører. Det nye Politiko vil være Danmarks mest læste og mest engagerende journalistiske website om politik. Det nye Politiko... Du kan gå videre med  når pilen bliver grøn Det nye Politiko vil være tilgængeligt på computer, smartphone og tablet UDKAST Materialerne er skitser

Forslag 1 Opdatering på politiske nyheder Klik her med musen eller tryk  for at gå videre

Om lidt ser du et eksempel på, hvordan en aktuel sag kan blive vist på det nye Politiko. Alle nyheder i eksemplet drejer sig om den samme sag. Seneste opdateringer fra Twitter om sagen. Opdateres løbende Vigtigste nyhed lige nu Flere nyheder om samme sag Mulighed for at man kan kommentere sagen Du kan gå videre med  når pilen bliver grøn Forslag 1 – Opdatering på politiske nyheder UDKAST Materialerne er skitser Denne boks indeholder forklarende tekster til de eksempler, du skal se

Når du er klar til at gå videre til næste forslag: Klik med musen eller tryk  Besvar spørgsmål i spørgeskema Du kan bladre tilbage i præsentationen med piletasterne  , mens du svarer på spørgsmålene om Forslag 1 på den lille skærm

Klik her med musen eller tryk  for at gå videre Forslag 2 Redaktionelle nyheder med kommentarer fra profiler

På det nye Politiko kan politikere, partier og interesseorganisationer oprette og styre en profilside med indhold fra fx deres egen hjemmeside, blogs og sociale medier. Indhold fra profilsiderne (fx Twitter-indlæg) kan indgå på Politikos nyhedssider sammen med de redaktionelle nyheder, når profilen (politikeren, partiet eller interesseorganisationen) er nævnt. Nu ser du et eksempel på en nyhedsside, hvor en indhold fra en profil står sammen med en redaktionel nyhed. Den omtalte politiker har en fremtrædende visning i forbindelse med nyheder, hvor han eller hun omtales Politikerens aktiviteter på sociale medier opdateres løbende Hvis du vil læse mere om politikeren, kan du gå til profilsiden Nyhed fra det nye Politiko om et givent parti eller politiker Politikeren kan kommentere direkte på en aktuel sag, som behandles i nyheden Eller du kan følge politikeren og få besked, når der er nyt indhold om personen Du kan gå videre med  når pilen bliver grøn Forslag 2 – Redaktionelle nyheder med kommentarer fra profiler UDKAST Materialerne er skitser

Forslag 2 - Redaktionelle nyheder med kommentarer fra profiler Du kan gå videre med  når pilen bliver grøn Nu skal du se nogle andre eksempler på politikere, som har en profil på Politiko og kommenterer direkte på en aktuel sag. Politikerens seneste indlæg på Twitter drejer sig om samme emne som nyheden Ironisk indlæg fra politikeren, der refererer direkte til nyheden UDKAST Materialerne er skitser

Når du er klar til at gå videre til næste forslag: Klik med musen eller tryk  Besvar spørgsmål i spørgeskema Du kan bladre tilbage i præsentationen med piletasterne   mens du svarer på spørgsmålene om Forslag 2 på den lille skærm

Klik her med musen eller tryk  for at gå videre Forslag 3 Profilsider

Basis- oplysninger om politikeren Politikerens seneste indlæg fra sociale medier Forslag 3 - Profilsider Seneste indlæg fra en række sociale medier, som politikeren benytter Seneste nyheder fra Politiko om politikeren. Nyhederne kommer fra Politiko og listen omfatter alle Politikos artikler om “Anders Samuelsen” Du kan gå videre med  når pilen bliver grøn På en betalt profilside på det nye Politiko kan en politiker, et parti, en debattør, interesseorganisation eller virksomhed selv bestemme, hvilket indhold der bliver vist. Det kan være indhold fra blogs, pressemeddelelser, kronikker, sociale medier eller lignende. I næste eksempel vises en profilside med eksempler på relevant indhold fra en given politiker. UDKAST Materialerne er skitser Indhold udvalgt af politikeren Andet indhold som politikeren har udvalgt

Når du er klar til at gå videre til næste forslag: Klik med musen eller tryk  Besvar spørgsmål i spørgeskema Du kan bladre tilbage i præsentationen med piletasterne   mens du svarer på spørgsmålene om Forslag 3 på den lille skærm

Klik her med musen eller tryk  for at gå videre Forslag 4 Læseoplevelser, fordybelse, longreads

Nu viser vi dig eksempler på indhold, der går i dybden. Det nye Politiko kan indeholde dybdegående læseoplevelser med eksempelvis politisk historie eller portrætter af politiske personligheder. Vores politiske kommentatorer vil præsentere deres seneste analyser. Desuden vil politiske bøger blive anmeldt. Du kan gå videre med  når pilen bliver grøn Store læseoplevelser i et format, der også kan indeholde video og billedgallerier om emnet Seneste analyser fra kendte kommentatorer Seneste anmeldelser af politisk litteratur Forslag 4 – Læseoplevelser, fordybelse, longreads UDKAST Materialerne er skitser

Når du er klar til at gå videre til næste forslag: Klik med musen eller tryk  Besvar spørgsmål i spørgeskema Du kan bladre tilbage i præsentationen med piletasterne   mens du svarer på spørgsmålene om Forslag 4 på den lille skærm

Klik her med musen eller tryk  for at gå videre Forslag 5 Underholdende indhold

Nu ser du et eksempel på underholdende, satirisk indhold, der kan indgå i det nye Politiko. Lette nyheder fra andre medier Quiz, der udfordrer din viden om dansk politik Dagens udvalgte billede og historien bag Du kan gå videre med  når pilen bliver grøn Forslag 5 – Underholdende indhold Eksempel på satirisk stribe eller dagens tegning UDKAST Materialerne er skitser

Når du er klar til at gå videre til næste forslag: Klik med musen eller tryk  Besvar spørgsmål i spørgeskema Du kan bladre tilbage i præsentationen med piletasterne   mens du svarer på spørgsmålene om Forslag 5 på den lille skærm

Klik her med musen eller tryk  for at gå videre Forslag 6 Livedebatter

Nye kommentarer vises løbende, og debatten følges af en journalist fra Politiko Du har mulighed for selv at kommentere eller stille et spørgsmål Jeg tror desværre at EL løber fra alt hvad de har sagt indtil nu, så der bliver flertal for at Danmarks befolkning skal betale til udlændinge fra første dag. SEND Du kan gå videre med  når pilen bliver grøn Forslag 6 - Livedebatter Nu ser du et eksempel på en liveudsendelse direkte på Politiko, der omhandler en aktuel sag. Undervejs i udsendelsen kan brugerne kommentere og debattere sagen. UDKAST Materialerne er skitser

Når du er klar til at gå videre til næste forslag: Klik med musen eller tryk  Besvar spørgsmål i spørgeskema Du kan bladre tilbage i præsentationen med piletasterne   mens du svarer på spørgsmålene om Forslag 6 på den lille skærm

Klik her med musen eller tryk  for at gå videre Forslag 7 Meningsdannere og debattører

Det nye Politiko er et samlingssted for de mest markante samfundsdebattører i Danmark. Debattørerne blogger, deltager i live-debatter og debatterer løbende med hinanden og Politikos brugere. Alle debattører er indplaceret på Politikos rangliste ud fra, hvor mange, der læser deres indlæg, hvor mange likes, de får, samt hvor mange, der følger dem. Nu skal du se, hvordan ranglisten kan fungere. De 6 mest populære indlæg fra politikere lige nu Du har selv mulighed for at rate indlægget eller dele det Et indlægs rating opdateres løbende Du kan gå videre med  når pilen bliver grøn Forslag 7 – Meningsdannere og debattører UDKAST Materialerne er skitser Listen vil være levende og løbende ændre sig ud fra din og andre brugeres feedback.

Når du er klar til at gå videre til næste forslag: Klik med musen eller tryk  Besvar spørgsmål i spørgeskema Du kan bladre tilbage i præsentationen med piletasterne   mens du svarer på spørgsmålene om Forslag 7 på den lille skærm

Klik her med musen eller tryk  for at gå videre Forslag 8 Personalisering

Følg via:  Live notifikationer på Politiko  Mail  En gang om dagen n gang om ugen OK Du kan gå videre med  når pilen bliver grøn Forslag 8 - Personalisering På din profilside kan du redigere dine oplysninger, administrere de emner og personer, du følger, samt se en liste over dine kommentarer Ikonet ændres på personer, du følger På det nye Politiko kan man følge emner, sager, personer eller organisationer, som interesserer én, og som man vil holdes helt opdateret om. Nu skal du se et eksempel på, hvordan man kan følge en politiker. Du kan vælge at følge en politiker eller samfunds- debattør og få besked, når der er nyt indhold fra personen Du har hele tiden adgang til din personlige menu, som er en nem indgang til de personer og emner, du følger Du kan vælge at få besked, hver gang, der publiceres nyt indhold om personer eller emner, du følger UDKAST Materialerne er skitser

Når du er klar til at gå videre til næste forslag: Klik med musen eller tryk  Besvar spørgsmål i spørgeskema Du kan bladre tilbage i præsentationen med piletasterne   mens du svarer på spørgsmålene om Forslag 8 på den lille skærm

Klik her med musen eller tryk  for at gå videre Forslag 9 Arena for politisk debat

Arena Forslag 9 – Arena for politisk debat VS Arena er den politiske kampplads på Politiko. Med jævne mellemrum vil to politiske debattører eller politikere duellere på holdninger omkring en aktuel politisk sag. Emnet kan komme fra brugerne, redaktionen eller debattørerne selv, som kan udfordre hinanden. Arena vil være et webtv- baseret alternativ til de dybdegående politiske debatter kendt fra eks. Deadline på DR2. Alle dueller vil blive transmitteret live på Politiko og brugerne vil have mulighed for at stille spørgsmål til debattørerne undervejs. Brugerindlæg Under hver Arena-duel vil du, som bruger, have mulighed for at kommentere deltagernes indsats og vurdere hvem, der var bedst. Redaktionelt vil der, til hver duel, være en række artikler, der lægger op til emnet og efterfølgende vurderer og perspektiverer debatten. UDKAST Materialerne er skitser

Når du er klar til at gå videre til næste forslag: Klik med musen eller tryk  Besvar spørgsmål i spørgeskema Du kan bladre tilbage i præsentationen med piletasterne   mens du svarer på spørgsmålene om Forslag 9 på den lille skærm

Klik her med musen eller tryk  for at gå videre Forslag 10 Helhedsvurdering af det nye Politiko

Forslag 10 – Helhedsvurdering af det nye Politiko Ambitionen med det nye Politiko Det nye Politiko er stedet for den politisk interesserede dansker. Her dækkes politik på en grundig, involverende og dagsordenssættende måde. Som bruger af det nye Politiko kan du følge den aktuelle dagsorden, gå i dybden med politiske sager eller temaer, se interviews og live-udsendelser samt påvirke debatten og rate vores debattører. Det nye Politiko vil være Danmarks mest læste og mest engagerende journalistiske website om politik. Du kan gå videre med  når pilen bliver grøn UDKAST Materialerne er skitser

Når du er klar til at gå videre til næste forslag: Klik med musen eller tryk  Besvar spørgsmål i spørgeskema Du kan bladre tilbage i præsentationen med piletasterne   mens du svarer på spørgsmålene om Forslag 10 på den lille skærm

Klik her med musen eller tryk  for at gå videre Forslag 11 Tre mulige retninger

Hvis Politiko skulle gøre en dyd ud af én retning... Vi vil nu vise dig tre ret forskellige retninger, som det nye Politiko overordnet kan tage. Retningerne adskiller sig fra hinanden ved at være sammensat af forskellige af de forslag, du tidligere har set. jj Se nærmere på de næste sider. Uovertruffen opdatering Substans og fordybelse Engagerende debatter ? ? ? A B C Forslag 11 – Tre mulige retninger for Politiko

- Uovertruffen opdatering Politiko er først og fremmest et politisk nyhedssite, der følger de politiske begivenheder i Danmark, EU og resten af verden tæt. Vi sørger for, at du altid er opdateret på det politiske område med alle aktuelle nyheder og vinkler på de aktuelle politiske sager. Vi leverer (incl. push) de højaktuelle, breaking nyheder og sender live fra vigtige politiske begivenheder eller fra studiet med debataktuelle politiske gæster. Med Politiko behøver du kun at holde dig opdateret ét sted, da vi dækker og linker til relevante nyheder hos danske og udenlandske politiske nyhedsmedier. A UDKAST Materialerne er skitser Forslag 11 – Tre mulige retninger for Politiko

- Substans og fordybelse Ved at samle de relevante vinkler og perspektiver fra danske og udenlandske medier uddyber vi de politiske sager, som vi prioriterer at give indsigt i. Vi følger op med analyser fra egne samt eksterne eksperter og med dybdegående artikler og longreads, der belyser sammenhænge i større, vigtigste politiske sager, når støvet har lagt sig. Politiko er et dagligt politisk magasin med medrivende læseoplevelser. I Politiko kan man fordybe sig i de vigtigste politiske sager, som optager Danmarks befolkning og pressen. B UDKAST Materialerne er skitser Forslag 11 – Tre mulige retninger for Politiko

Desuden kan du – og de andre brugere – gå i debat med de vigtigste, indflydelsesrige debattører og være med til at præge de politiske diskussioner. Under livedebatter kan man kommentere og stemme debattører op eller ned. Man kan også sende debattørerne udfordringer, som de kan vælge om de vil tage imod. Indlæg fra debattører og brugere bliver hele tiden stemt op eller ned, så det vigtigste og mest levende altid står først. - Engagerende debatter På Politiko lever den mest engagerende politiske debat. Her mødes de vigtigste politiske debattører og kombattanter – politikere, talspersoner og fremtrædende personer med markante politiske holdninger. C UDKAST Materialerne er skitser Forslag 11 – Tre mulige retninger for Politiko

Besvar spørgsmål i spørgeskema Du kan bladre tilbage i præsentationen med piletasterne   mens du svarer på spørgsmålene om Forslag 11 på den lille skærm Genstart præsentationen