Fleksibel Master i Friluftsliv Arbejder du med sundhed, rekreation, idræt, friluftsliv eller turisme? Kunne du tænke dig at få en dybtgående viden om,

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hans Lund lektor, studieleder Syddansk Universitet
Advertisements

Praksisrettet og udfordrende efter – og videreuddannelse i VIA
Kandidatuddannelsen i Sygepleje
ORIENTERING 6. SEMESTER Torsdag den 18. feb
Intro til kommende praktikanter og praktikvejledere
Erhvervsakademi DANIA
Udvikling af sygeplejeprofessionen
Introduktion til forårets kandidatmoduler d Ved Studievejledningen og undervisere Sådan ændres nummeret for det samlede antal dias i præsentationen: 1.Gå.
I anledning af John Deweys 150 års fødselsdag Hans Dorf og Per Munch
Samfundsfag A Matematik b
Teori-Praksis-holdning
Informationsforvaltning
Et godt afsæt – Handelsskolernes grunduddannelse
Velkommen til Campus Roskilde
Erhvervsakademiet Aarhus
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Lærerprofessionen - en definition.
Sygeplejeruddannelsen
Professionsidentitet – og masteruddannelse
Universitetets formål
Den danske universitetssektor
Velkommen! Til projektseminar på ferskvandscentret marts 2008 ___________________ Udviklingsprojekt Invention og Innovativ Naturvidenskab i teknologiundervisningen.
Kulturteori og videns- og oplevelsessamfundets kulturinstitutioner Præsentation d Underviser: Jan Graulund (og evt. NN)
Regional strategi og kompetenceudvikling
CUPP konference Roskilde 9. november 2010 Sundhedsuddannelserne Campus Næstved.
INFORMATIONSMØDE Revideret kandidatuddannelse Ny studieordning 13. Marts i København 20. Marts i Aalborg.
Orientering 4. semester 2008  Hvilke valg skal der træffes  Hvilke overvejelser kan man gøre sig  22. april sidste frist for valg  We´ll be back (Pol/Adm)
ORIENTERING 6. SEMESTER Torsdag den 5. feb
Uddannelse mellem skole og praktik -Et aktionsforskningsprojekt på Social- og Sundhedsskolen Fyn Kvalitet i praktikken – så godt det kan være i EUD Workshop.
Et refleksivt perspektiv på de socialpædagogiske område v. Jan Jaap Rothuizen d
Workshop 2: Amerikanske problemstillinger
Kort videreuddannelse (KVU)
Kandidatdag Onsdag 12. december Indhold Politik og Administration Can. IT-ledelse Øvrige uddannelser på AAU Uddannelser i udlandet Kandidatuddannelser.
STUDIETEKNIK EUX - REBSLAGERVEJ.
Velkommen til inspirationsdag Kompetencestrategi – hvordan?
Gymnasiet (Stx)
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm"
Aftale om bedre og mere attraktive erhvervsuddannelser
Hvordan skabes sammenhæng mellem teori og praksis
STUDIEPLANER Onsdag den 19. nov Hvad er en studieplan? 2  Skabe overblik over resten af dit uddannelsesforløb.
Pecha Kucha over: Lærer Læreruddannelsen Folkeskoleloven Innovation i lærerfaget Rene , Anne-Louise , Caroline
MODUL 3A KAREN WISTOFT PROFESSOR, INSTITUT FOR LÆRING, ILISIMATUSARFIK LEKTOR, INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK, AU Involvering.
Hvem er vi? Charlotte Damkjær Jacobsen
KVIK-modellen KVIK-modellens historie Modelgennemgang
Kulturformidlende institutioner Konstituerende valgfag.
Orientering 6. semester 2007 Efter bachelor i Politik & Administration – Hvad nu?
Master i rehabilitering med specialisering indenfor …
MODUL 3B KAREN WISTOFT PROFESSOR, INSTITUT FOR LÆRING, ILISIMATUSARFIK LEKTOR, INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK, AU Tværfagligt samarbejde.
Orienteringsmøde for Apoteksspecialister Overgang fra apoteksspecialiststuderende til MKL-studerende.
Kommunalt kompetenceløft i idræt og bevægelse Ringkøbing-Skjern Kommune model.
Humanistisk Informatik Forsøgsbeskrivelse. Formål og problemformulering Identifikation af kritiske parametre ved og design og ibrugtagning af IKT støtte.
Hvem er vi? Kurt Klaudi Klausen
TR UDDANNELSE. Tillidsrepræsentantuddannelsen i Kost & Ernæringsforbundet Som valgt tillidsrepræsentant, skal du gennemføre Kost & Ernæringsforbundets.
Bypolitik, kulturplanlægning og design af kulturelle læreprocesser Præsentation d Underviser: Jan Graulund (og evt. NN)
Linda Greve Center for Undervisningsudvikling
Sundheds- og sygdomssociologi
Netværksledelse i den offentlige opgaveløsning
Læreruddannelse på Ilinniarfissuaq Nuuk. Ilinniarfissuaq Ilinniarfissuaq står for traditioner og fornyelse –Uddannelse af lærere i 160 år –Opstart af.
HK Stat Fagfestival HK København og HK Sjælland 20. maj 2014 Sølvi Rask, og Eva Maria Mogensen,
Præsentation af studieordning /vejledning. Studievejledning 2 Modul Vf8: Mentorskaber og mentorordninger ECTS-point: 5 Læringsmål: Viden Skal have indsigt.
SSP SAMARBEJDE EFTER FOLKESKOLEREFORMEN SSP samarbejde efter folkeskolereformen1.
Hvad er samfundsfag?. Samfundsfag handler om…. demokrati, det politiske system, de politiske partier, ideologier, sociale forhold, økonomi, globalisering,
Dagens program Hvorfor uddannelse? Diplom-uddannelsen - generelt Indhold på obligatoriske moduler og efterskolemodul Hvad kan jeg bruge uddannelse til?
Kort om de gymanisale ungdomsuddannelser Ligheder og særlige karakteristika Mette Brinch Thomsen Oplæg på mentorkurset for SubUniversity 16. august 2016.
Videreuddannelse.
Grundfagsseminar 9. september 2015 Erhvervsøkonomi og afsætning.
Velkommen til fagligt samspil
Informationsmøde om erhvervsområde og erhvervsområdeprojekt i tekniske eux-forløb Bjørn René Hansen, Erik Engel og Rasmus Schou Christensen Styrelsen.
Hvordan skaber vi rammen for kvalitet?
Reformer af erhvervsuddannelserne i et historisk perspektiv
Præsentationens transcript:

Fleksibel Master i Friluftsliv Arbejder du med sundhed, rekreation, idræt, friluftsliv eller turisme? Kunne du tænke dig at få en dybtgående viden om, hvordan natur og grønne områder styrker helbred, indlæring og sociale kompetencer, og hvordan man forsker i dette? Savner en bedre teoretisk forankring opnået i tværfagligt samspil? Så er masterkurserne i friluftsliv måske noget for dig! Skovskolen

Fleksibel Master i Friluftsliv Så er masterkurserne i friluftsliv måske noget for dig! På uddannelsen vil du udvikle din faglighed og kritiske blik på friluftsliv som fænomen og felt ud fra forskellige synsvinkler, herunder bl.a. hvordan brug af naturen i højere grad kan hjælpe danskerne til at blive sundere. Efter uddannelsen vil du på lederniveau kunne arbejde i både offentlige, halvoffentlige og private virksomheder med bl.a. naturformidling, sundhedsfremme, rekreation og udvikling af friluftsaktiviteter. Skovskolen

Fleksibel Master i Friluftsliv Uddannelsen består af 3 moduler og et master- speciale. Du kan også tage et eller flere moduler og kombinere med andre masterprogrammer. Teori med forelæsning, gruppearbejde og selvstændig forberedelse kobles med praktiske eksempler på ekskursioner og workshops. Skovskolen

Modul 1: Natur, samfund og menneske (efterår 2015) historiske, sociologiske og filosofiske teorier knyttet til friluftsliv. indsigt i videnskabsteoretiske og metodiske analyser samt mulighed for at reflektere over friluftsliv som tema, fag og forskningsområde belyst gennem danske, nordiske og internationale friluftstraditioner. Modul 2: Læring, sundhed og velfærd friluftsliv som middel til at opnå andre formål i det pædagogiske og organiserede friluftsliv. friluftsliv i det (post)moderne samfund og i relation til læring, sundhed og velfærd. Modul 3: Politik, planlægning og forvaltning (efterår 2015) friluftsliv sat ind i en praktisk politisk, planlægnings- og forvaltningsmæssig ramme. planlægning, gennemførelse, præsentation, markedsføring og forvaltning af konkrete projekter eller initiativer for friluftsliv. Skovskolen

Fleksibel Master i Friluftsliv For at blive optaget på kurserne skal du have: en akademisk bachelor- eller kandidatuddannelse, en professionsbachelor, en mellemlang videregående uddannelse eller en diplomuddannelse gennemført som et bekendtgørelsesreguleret forløb, der er relevant for studiet af friluftsliv mindst to års erhvervserfaring, der er relevant i forhold til masterkurserne, og som du har fået efter den adgangsgivende uddannelse Skovskolen

Fleksibel Master i Friluftsliv Se meget mere om masteruddannelsen på: Skovskolen