Hvad er fars favorit ingrediens i hans alt godt fra køleskabet, og som han ofte putter i, blot for at kunne sidde og hovere når man har sagt, at det smager.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Spørgeord/Spurnarorð
Advertisements

Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
Tab og traumer 1: Hvilke patienter drejer det sig om?
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Engang For ikke så længe siden I det mørke Jylland….
At bruge disse to ord rigtigt
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Arbejdsløs.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
…ny Muhammed krise ??.
Livets Ord August 2009 "Han havde elsket sine egne, som var i verden, og han elskede dem indtil det sidste” (Joh 13, 1).
Middelalderaften på Ikast Nordre Skole Skrevet af eleverne: Pernille Bjerg Iversen 5A og Mia Søndergaard Jepsen 5B.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Danske dyr Dette er en oversigt over de største danske dyr.
Kaskelotten.
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Et nyt familiemedlem ankommer til verden
Sofies dejlige dag.
Erindring Da jeg i 1948 etablerede mig i Ålbæk som selvstændig Vognmand, var der især én ting som trak – det var den lille hyggelige havn, hvor jeg også.
Menneskets fald og genoprejsning
Smileyen, som fik en ven.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Doktor utomaten Georg beklager sig over smerter i sin hånd og fortæller sin ven, at han absolut må gå til læge, da han ikke kan holde det ud mere. „Hvorfor.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Joken, der bringer dig held!
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Kapitel 3 – nogle citater
Der var engang et slot, hvor der boede en konge
Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Brandmanden kommer hjem fra Fanø Brandstation og siger : ‘’vi har indført et nyt system på brandstationen fra nu af.”
Og Jesus kom ind i Jeriko og gik gennem byen.. Dér var der en mand, som hed Zakæus, han var overtolder, og han var rig.
KATTE. NY KAT  Du skal kæle med din kat i en time være dag  Og gør den tryg vis den er ny  Og husk at gi den mad og vand.
Joken, der bringer dig held!
Kaj og to fjæs historie Skrevet af Jonas og Benjamin.
Hvem vil være lys? Der hvor der er brug for det?.
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Barndommens gade Af Tove Ditlevsen.
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
De kan svømme 50kilometer i timen
Historien om skatteopkræveren Zakæus
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Jeopardy Ikast Vestre Skole
Da storken som kommer med alle børn blev ældre, og ikke havde kræfter i næbet til at transportere alle børnene længere.
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
Kvinder Ser sig i spejlet..
Samson Og Dalila.
Enhed. Klynge/ Netværk Vidnefortælling (anvendes på Område- og BUF-niveau) En fortælling om de ledelsesmæssige faglige overvejelser og nye handlingsperspektiver.
Af Josephine 5z PROCENT% HVAD ER PROCENT? Procent = 100 dele fx 67% af x 9 = 603 =9,00%
KATTE. DET JEG VED OM KATTE  En kat kan få 4 til 6 killinger  Så snart moren har født slikker hun dem regne  Killingen vokser hurtigt. Efter to uger.
Puff den magiske drage Puff, hvor kan man finde drager som dig Du ligger på en klippeø og venter kun på mig Du kan li at lege, du var min ven men kære.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Skabt som mand og kvinde
Dommen og Evangeliet …………….. 1.Mosebog 3:8-13 Ved aftenstid hørte de Gud Herren gå rundt i haven. Da gemte Adam og hans hustru sig for Gud Herren mellem.
Skatteopkræveren Zakæus
Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den.
Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en.
min sommerferie på malorca
Præsentationens transcript:

Hvad er fars favorit ingrediens i hans alt godt fra køleskabet, og som han ofte putter i, blot for at kunne sidde og hovere når man har sagt, at det smager godt? C: Karry A: KartoflerB: Gorgonzola D: Selleri

Da vi var børn og ikke altid var lige nemme, hvilket dyr truede mor så med at sætte sig ud i haven og sige som, hvis ikke vi gjorde hvad hun sagde? C: Stork A: Koala BjørnB: Musvåge D: Elefant

Hvor mange kilometer nåede vi at køre før far opdagede at han havde kørt mod nord i stedet for syd, da vi skulle hjem fra skiferie? C: 50 km A: 10 kmB: 30 km D: 200 km

Hvor befandt mor sig, da hun var gravid med Mads og vandet gik? C: Gymnastik A: HjemmeB: Vaskeri D: Hos venner

Hvad hedder den højtaler som far oftest har med ude på et job, og som han også bruger som monitor? C: Q10 A: MP 8B: Trs 115 D: Jbl 12

Hvor gammel var mor da hun fik permanentet sit hår første gang? C: 20 år A: 14 årB: 17 år D: 23 år

Hvilken mønt var det jeg tabte, da jeg, 2 år gammel, skulle ned og købe slik på Virksund? (Frederik) C: 10 krone A: 2 kroneB: 5 krone D: 20 krone

Hvad var den gave jeg havde lavet til mor da jeg var lille, og som jeg var så stolt over at jeg ikke kunne holde den hemmelig? (Nikolaj) C: Perleplade A: HalskædeB: Smykkeæske D: Armbånd

Hvor høj er jeg?(Anna) C: 180 cm A: 178 cmB: 179 cm D: 181 cm

Hvor gammel var jeg da jeg selv kunne sige, hvor jeg boede? (Mads) C: 4 år A: 2 årB: 3 år D: 5 år