Har du lagt mærke til, at dette opslag findes i alle lokaler på skolen? Har du læst hvad der står?? Det handler om, hvad du skal gøre, hvis brandalamen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Advertisements

Den lille Mads.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Hvordan håndterer vi frikvartererne?
At bruge disse to ord rigtigt
Dialog og samarbejde om uddannelsesparathed
Nonne historie.
En gennemsnitlig og fiktiv Jonathans dokumenterede forløb på Korsør ProduktionsHøjskole Jonathan starter mandag den 12. oktober på Korsør ProduktionsHøjskole,
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
I himlen.dk Et ordenligt Julekort.
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Ordentlig Julekort.
Reglernes del 2: Når både mødes
Game Maker 7. Sådan ser Game Maker ud når det startes op.
Forskellige traditioner
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Hvad gør livet værdifuldt?
PC1 Lad os komme i gang…..
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Opklar et mord Sæt børnene til selv at skrive usynlige beskeder og beskeder i kode til hinanden. Lav derefter ”mordgåden” med tante Tudse. Print side.
Hvad ska´ jeg med kommunen? Er du mellem 15 og 25 år? Og vil du se DIN borgmester danse GANGNAM STYLE ? Måske er din kommune ikke så kedelig - som du går.
Definitioner 5 Når både mødes 3 (Afsnit C+D)
CAMPUSSKOLEN.
Børn og sorg - og sprældøde døde
Nu er der gået lang tid siden, I har hørt nyt fra os. Det beklager vi! Det er ikke kun fordi, vi har ligget på den lade side 
Hvad kan jeg gøre for at blive bedre til at gå til eksamen?
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Jeg har altid vist det….
Jeg har altid vist det…. Og her er Beviserne Der findes mange flere.
August April august 2007 •5 år og 5 måneder.
De grønne lejligheder Grønt og smart. Vi tænker grønt, med nye ”grønne” idéer hver dag – og giver stafetten videre til dig.
Engelbert H – og den sidste chance
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Sociolingvistik.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Differentalkvotient af cos(x) og sin(x) og tan(x)
Kommunikation mellem mennesker
Sandheden om Chocolade ﻙ. Chocolade er extrakt fra bønner fra cacaoplanten. Bønner er en grøntsag.
Forældre- og fødselsforberedelse
- Formål - Emne & produktkrav - Tidspunkt - Aflevering - Sygdom & snyd.
 Det jeg har gjort er, at jeg har lavet en tast der starter det hele (mellemrum), derefter har jeg sat nogle lyde ind, og fået dem til at gentage sig.
 ForrigeForfra X LukNæste  Vis igen Du er her: Niveau 1 - Trin 1 - Opgaven - Indledning Først skal du… Først skal du lige arrangere vinduerne, så de.
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Slå lyden til, hvis du vil have præsentationen læst op
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Socialgrupper Side i Brøndum & Hansen (2010): Luk samfundet op! Forlaget Columbus. København.
Elevernes psykiske arbejdsmiljø TrongårdsskolenSpørgeskemaundersøgelse December 2005 Undersøgelsen bygger på svar fra ca 350 ud af ca. 500 elever.
Regler & Nyttige vink GYS 18/ TO
At tale om sexualitet.
BIM-kontor i samarbejde med administrationen
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
4.lektion: Identitet og sociale grupper
Jo mere man læser, jo tidligere bliver man en hurtig og sikker læser.
Læringsreformen Hvad er formålet med reformen? – Formålet er: – at alle elever skal blive så dygtige, som de kan blive – at mindske betydningen af den.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
ITNET2 Præsentation 22: Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum”
Elektronisk overførsel af billeder fra RA1000 Når billeder skal overføres elektronisk til: Region Hovedstaden. Region Syddanmark. Hvis der skal brændes.
Hej her er et lille diasshow Tryk på Enter-tasten, når du vil videre!
Sådan bakker MVSJ Politi skolens forebyggende indsatser op. 17. Juni 2010Carsten Simonsen.
At bruge disse to ord rigtigt
Tjekliste til Rhea Desinfektionsmaskine
Begynd med at åbne
Backgammon Formål: Du skal primært øve dig i brug af figurer i PowerPoint. Opgave: Lav et backgammon vha. figurer. Find et billede på Internettet af det.
GUIDE TIL AFLEVERING AF OPGAVE
Senior IT Stuen + Vær PC aktiv året rundt ! Velkommen til Senior IT Stuen.
Velkommen til PowerPoint
Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne
Præsentationens transcript:

Har du lagt mærke til, at dette opslag findes i alle lokaler på skolen? Har du læst hvad der står?? Det handler om, hvad du skal gøre, hvis brandalamen lyder Følg med på de næste sider

Ved brand: Tryk ruden ind på varslings/brand-melder og henvend dig til kontoret/ pedellen.

2.Når brandalarmen lyder, forlader alle eleverne straks lokalet og går til deres årgangs samlingssted på Domkirkepladsen. Samlingsstedet er vist på figuren. EVAKUERINGSPLAN Lad os se lidt nærmere på det… Følg de grønne pile -de angiver flugtvejen!

1g 1h 2h 2g 3g Huske-regel: de friskeste ben løber længst…

Roskilde Gymnasium EVAKUERINGSPLAN 1.Når brandalarmen lyder, forlader alle eleverne straks lokalet og går til deres årgangs samlingssted på Domkirkepladsen. Samlingsstedet er vist på figuren. 2.Læreren påser, at alle eleverne er kommet ud og at alle vinduer og døre er lukkede. (DØRE MÅ IKKE LÅSES). 3.Læreren går til sine elevers samlingssted. Eleverne samles om læreren. Hvis der er formodninger om, at nogle af holdets elever stadig er i bygningen meldes dette STRAKS til Rektor/Vicerektor. Dernæst påser læreren, at eleverne holder sig samlet. 4.Eleverne samles om læreren. Hvis der er formodninger om, at nogle af holdets elever stadig er i bygningen meldes dette STRAKS Rektor/Vicerektor. Dernæst påser læreren, at eleverne holder sig samlet. 5.Elever, der har mellemtime, skal gå til deres årgangs samlingssted. Hvis der er formodning om, at der er elever, der ikke er kommet ud meldes dette STRAKS til Rektor/Vicerektor 5.Elever, der har mellemtime, skal gå til deres årgangs samlingssted. Hvis der er formodning om at der er elever, der ikke er kommet ud meldes dette STRAKS til Rektor/Vicerektor. 6.Hvis brandalarmen lyder i et frikvarter, går alle til deres årgangs samlingssted. Lærerne går til den klasse/hold, de skulle have haft EFTER frikvarteret.