Profilfag Julemarked Alle er på padlet i gruppen og har materialet fra de forrige gange. Jeg mangler fra nogle stykker stadigvæk Alles padlet skal I dag.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Advertisements

Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Om eksamen 2011.
Eksamensprojektet 2014 Hf-enkeltfag.
Fælles kompetenceudviklingsdag 25. september 2012, CABI
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
BIOANALYTIKERES KERNEFAGLIGHED OG PROFESSIONSIDENTITET
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
VELKOMMEN TIL HUSET VENTURE FRIHED UNDER ANSVAR…. DIT LIV – DIT VALG……
Større Skriftlig opgave •Orienteringsmøde v. Catherine Lønholdt.
HADERSLEV KOMMUNES 10.KLASSECENTER ved Kløften Skriftlige prøver Haderslev Kommune – 2013 Skriftlige prøve.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
De sidste undervisningstimer
– Sådan virker det! Dit elektroniske postsystem Ved Arne Crown Rasmussen
Din egen videoproduktion. 2 ▪ Før optagelserne •Gør jer klart hvilken historie I vil fortælle, og hvordan I vil fortælle den •Planlæg hvilke.
Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Genopfriskning Hvem er vi og hvordan bor vi? Gruppen finder personerne, id-kortene, jobkartotek, biografier,
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen,
10. ved Kløften EDB og FS10 – prøve Maj 2014.
Innovation og iværksætteri
1 Belastningsprøve Fredag 16. september Agenda Kl. 08:00Velkomst v. Allan Harding Status på Imerco projekt, v. Allan Harding Oplæg til belastningsprøve,
V ORES A GENDA  Os og vores speciale  Godt ved specialeprocessen  Knapt så godt ved specialeprocessen  Vejledning  Grupper  Gode råd.
Den mundtlige præsentation/PowerPoint: Rammer
Workshop 1: Ideudvikling og problemformulering
Trivselsundersøgelse og ledelsesevaluering
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
1 Velkommen! Informationssøgningsprocessen:  Hvordan kan I gribe det an (strategier)  Omdanne jeres emne til søgeord  Søgeteknik  Bruge søgeordene.
Efteruddannelsesindsatsen 2007 Analyse Danmarks undersøgelse januar 2008 Oplæg på Kompetencerådets møde den v./ Merete.
ER-diagrammer (databaser, del 4)
Velkommen til Fællesskaber for Alle for Folkeoplysningsklubberne!
Spørgeskemaundersøgelse feb. – marts
Eksamen i KS -praktiske og gode råd samt eksempler på eksamensbilag
Matematik i 4 klasse.
Inklusion i teori og praksis Inddragelse af studerende i FoU projekter
Folkeskolereformen på vores skole
Workshop 1: Ideudvikling og problemformulering Sarah m. L. Krøtel
Ændr 2. linje i overskriften til AU Passata Light 3. SEPTEMBER 2014 MARIE KJÆRGAARD AARHUS UNIVERSITET AU WORKSHOP ATU, SEP
Hvordan kan man læse dette regnestykke? -7 – 3
Katastrofen – årsager og konsekvenser
Start test 1 KLIK HER. Hvilken tast skal du bruge for at redigere en celle direkte? 2 F1 F2 F5 F7.
Carat case competition
Trivselsundersøgelse og ledelsesevaluering Anæstesiologisk Afdeling Flere ledere
Eksamen.
EDB og terminsprøve – prøve
Den digitale kløft Professor Birgit Jæger Institut for Samfund og Globalisering Roskilde Universitet.
Profilfag Julemarked Alle er på padlet i gruppen og har materialet fra sidste gang Alles padlet skal I dag kl indeholde: 1. Det der mangler fra.
Mandag den 14. april Gymnastiksal 14 – 15. Bo syg.
Eksamensprojektet 2015 Hf-enkeltfag.
SkillsCamp x 2 9. – 11. feb & 13. – 15. feb
Hvordan kan man læse dette regnestykke? -7 – 3
Faglige kompetencer Hvad kan du?
Hvordan skabes sammenhæng mellem teori og praksis
Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Velkommen til.
Obligatorisk selvvalgt opgave
Grunde til at jeg elsker dig
 1. Velkomst og præsentation  2. Kort gennemgang af reformen  3. Hvordan bliver reformen udmøntet på Byskolen  4. Skolebestyrelsen  5. Farvel Velkommen.
Profilfag Julemarked Alle er på padlet i gruppen og har materialet fra sidste gang Alles padlet skal I dag kl indeholde: 1. Det der mangler fra.
Profilfag Julemarked Helt på plads med samarbejdsbutikker I. Virksomhedsbeskrivelse I. Navn, Adresse, mail, telefonnr, kontaktperson II. Profil, Målgruppe,
Profilfag Julemarked Helt på plads med samarbejdsbutikker
Videoredigering Filmen skal være færdig den 17. oktober klokken Du er velkommen til at lave noget den mellemliggende periode. Alle filmene bliver.
Dagens program – ugens program
Glogster Nu er det muligt at udskifte plancher og andre præsentationer i undervisningen med en digital præsentation, der kan kombinere tekst, lyd, billeder.
Billedsprog – Fortsættelse…
Frivillighed. Det handler om at give Samarbejde 10 timers arbejde – Om fredagen efter kl. 10 eller efter skoletid. Uge 43, 44, 46, 47.
Ordbank på Islandsk og dansk – Venskaber (papir)
Ordbank på Islandsk og dansk – Dyreliv og natur (sten)
Ordbank på Islandsk og dansk – Årstider/efterår (træ)
Modul 3.2 – Forberedelse til læringsteams
Ordbank på Islandsk og dansk – Højtider (Kul og kridt)
SSO - Større skriftlig opgave
Præsentationens transcript:

Profilfag Julemarked Alle er på padlet i gruppen og har materialet fra de forrige gange. Jeg mangler fra nogle stykker stadigvæk Alles padlet skal I dag kl indeholde: 1. Det der mangler fra sidst!!! 1. Nogle mangler stadigvæk en del 2. Inventar, Prisskilte, Helt styr på hvilke varer I får af jeres butik, Helt styr på skiltningen 2. Kasserapport opgave 3. Hamborg opgaven rettes til og sættes på padlet af alle i gruppen! 4. Styr på jeres facebook side Læs denne blog, skriv jeres strategi ned for jeres facebookside 5. Videre med Storyboard med video til brobyggere. Indledende filmning 6. Arbejdsplan med mobilnumre skrives ud og godkendes.(Skal være i jeres bod) 1. Kl præsentere praktikanterne om deres butik,: 1. Arben & Ali 2. Miché & David 2. Udlevering af julemarkedsopgave Planen for i dag: Elevtrivsel for 1-11 gennemgang Opgaver Auditoriet 11:30 Opgaver Præsentation kl – 14.20

Kasserapportopgaven Du har haft en bod til et julemarked på en lørdag og skal have talt din kasse op. Det følgende skal stilles op i regneark. Hvis man er hurtig færdig, prøver man at lave et diagram over hvordan salget har fordelt sig og sætte farver på. Du har haft 450 kr. med i kassen fra start som vekselpenge Du har solgt følgende: 19 juletræer til en pris af 220 kr. pr styk 24 juledekorationer til en pris af 75 kr. pr styk 17 juledekorationer til en pris af 110 kr. pr styk 14 mistelten til en pris af 75 kr. pr styk 17 juletræsfødder til en pris af 399 kr. pr styk Hint til formler: Man skal gange 2 celler, eksempelvis formlen =b4*c4 1. Hvor meget er der i kassen, når den bliver talt op 2. Hvis kassen ikke stemmer, hvilke årsager kan det så være til det? 3. Hvorfor kan det være en god ide at se på, hvor meget man har solgt af en vare i løbet af dagen? 4. EKSTRA: Besøg siden og besvar følgende. Nævn 5 indberetninger? Nævn 3 vejledninger Hvad kan man søge, hvis man har en syg medarbejder? Hvad er næringsbasen?

Hamborg opgaven Stilles pænt op i for eksempel powerpoint

Facebookside Se dette klip: laver-man-en-facebook-side laver-man-en-facebook-side Skriv ned hvad der skal til for at have en god facebookside ligesom da i så mtb film klippet igennem

Storyboard Teori om hvad et godt filmklip er og skal indeholde Filmklip om julemarked til brobyggere… (Transfer)