Virksomhedskontakten på Teknisk skole i Esbjerg

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken afdeling på Hadsund skole går dit barn i?
Advertisements

Køge Handelsskole Thomas Nielsen og Anders Klosterman
Overordnet målsætning:
Pionerprojektet i BUF – bedre arbejdsmiljø og mindre sygefravær
Praktikcentre – en nyskabelse i erhvervsuddannelsesloven
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
LUU konference Torsdag den 10 oktober 2013  Hvordan vil PC inddrage LUU i arbejdet omkring kvalitetssikring?  Hvordan vil PC sikre at eleverne når målene.
Mette Andersen SDE Ansættelse af elev. Mette Andersen SDE
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
SKP-projektlederværksted 14. nov. 2012, Vejle Regina Lamscheck-Nielsen.
Indgange til samt roller/ansvarsområder i forbindelse med RKV & IKV i AMU i VEU-centrene TUP 2012 Organisering VEU-centrene i Region Syddanmark VEST, FYN,
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
Fælles lokal uddannelses udvalgskonference på Syddansk Erhvervsskole d. 8. oktober i Odense.
Begrundelse for ændringer i uddannelsen
Udvikling af informationskompetencer hos folkeskoleelever i 9. klasse
Praktikpladsdialog Formål 1.At øge effektiviteten af det lokale opsøgende praktikpladsarbejde over for virksomheder med ubesatte praktikpladser gennem.
Skolepraktik temamøde med EL konsulent og LUU
Skabelon til strategisk plan
Etablering af virksomhedsklynger i bygge og anlægsbranchen.
Lægens Uddannelsesbog
Samarbejde bibliotek og uddannelse – et bud på hvordan
I forlængelse af tydeliggørelsen af talentbegrebet, hvordan kan I så udvikle en læringsplan for talenter i forhold til de resterende ikke talenter? • Udvælgelse.
Informationsmøde om ICS og DUBU Udvikling og implementering af DUBU -
Karen Hornbæk Svendsen
Velkommen til HANSENBERG
Program Velkomst v. næstformand for PASS, Ursula Dybmose LUU opgaver Fra fællesbestyrelse til LUU LUU opgaver ifølge loven Status for delegeringer Arbejdet.
Sådan skaber vi et kampagnekorps Baggrund Foreningen skal bruge flere frivillige til centrale og lokale events For fortsat at sikre midler til foreningens.
Forældremøde 2/ Information om forårets valg til skolebestyrelsen 2.Evaluering af tiltag til forbedret kommunikation på skoleintra 3.Status på implementering.
Implementering af inkludering af børn i vanskeligheder indenfor adfærd, kontakt og trivsel på skolerne i Horsens Kommune.
Lene Skovgaard Uddannelses Ungdomsvejleder
SKP-projektlederværksted 22. nov. 2012, Silkeborg Regina Lamscheck-Nielsen.
Konference Hotel Legoland, den 21. april 2010 De merkantile erhvervsuddannelser aktuelt nyt uddannelsesaftalens længde kæde-/koncerngodkendelser.
Eksempel på struktur på et Grundforløb
Præsentation af materialer på personalemøde
Informationsmøde tirsdag den 10. juni Reformen - formål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen.
UUO – dialogmøde 10. januar 2012 Skole- og dagtilbudschef Esben Krægpøth UUO Dialogmøde den 10. Januar 2012.
Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Relationen sikrer helhed og tryghed i elevens uddannelsesforløb.
Velkommen til workshoppen ”Kommunikation med lærersteder og elever samt elektronisk indkaldelse til skoleophold” v/ Rikke Bekker Hansen og Anne Mette.
Bidrag til en fastholdelsesstrategi
Affaldsdatamodel høringsmøde - Organisering 10. november 2008 velkommen til Miljøstyrelsen.
Generalforsamling i Støtteforeningen for Kulturstedet Lindegaarden 1.Valg af dirigent og referent 2.Godkendelse af dagsorden 3.Bestyrelsens beretning om.
Virksomhedsservice og mentorprojekt for unge. Virksomhederne kommer ind her Virksomheder ringer til vores callcenter på Virksomhedsservice sidder.
De opsøgende medarbejderes nødvendige kompetencer
Oplæg fra EPOS på Augustseminar 2014 Nyborg 15. august
Side 1 Trivselsmåling - December 2010 Dansk Kabel TV.
8.kl Sortedamskolen 2014/15. UU København Serviceinstitution under Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune Vi vejleder unge i København mellem.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Koncernmål: medarbejdertrivsel
Pædagogiske rammer for fjernundervisning. Workshop I om fjernundervisning 10. – 11. januar 2012 Deltagere: KANUKOKA Kommunerne Namminersorlutik Oqartussat.
Skolepraktik - Euc nordvest Projektet omhandler: Virksomhedsforlagt undervisning i brancherne / uddannelserne: Tømrer Ernæringsassistent Smed Industritekniker.
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, en borger har fået? Som betroet medarbejder eller lignende kan du opnå mulighed for at se detaljer om en fuldmagt,
Forældremøde 9. april.
INFOMØDE OM SKOLEPRAKTIK
Audiologiassistentuddannelsen Status og perspektiver December 2005.
Digital vidensdeling på DE´s årsmøde 2014
P ROJEKT : ” LÆREPLADSER TIL ALLE ” I T HISTED 14/
PRAKTIKCENTER CPH WEST Temaeftermiddag for praktikkonsulenter, værkstedsassistenter, administrative medarbejdere og andre der er involveret i arbejdet.
Konference for faglærere inden for gaffeltruckuddannelserne Hotel Scandic Bygholm, Horsens den 10. og 11. august 2015 Velkommen!
Fra måske egnet til egnet Eud-Start Træningsbanen til en erhvervsuddannelse.
Bilag 1. Forandringsteori TUP-projekt Én fælles VEU-center tilgang til IKV i AMU 1. Problembeskrivelse VEU-center Nords udbydere mangler en tværgående.
Lars Gorm Povelsen Lidt om mig: -Virksomhedskonsulent, ansat i KTS praktikcenter -”døråbner” til virksomhederne og grafisk tekniker, skiltetekniker samt.
Den ny social- og sundhedsassistentuddannelse
Overenskomst-forhandlinger 2018
VELKOMMEN TIL EN VERDEN AF UDDANNELSER PÅ TECHCOLLEGE
PRAKTIKPLADSFORMIDLING
Aftale om bedre erhvervsuddannelser og styrket uddannelsesgaranti
Velkommen til dialogmøde Region Syd
Velkommen til dialogmøde Region Sjælland og Region Hovedstaden
Velkommen til dialogmøde Region Nord og Region Midtjylland
Organisering af praktikpladsarbejdet
Præsentationens transcript:

Virksomhedskontakten på Teknisk skole i Esbjerg Anette Fuglkjær Kundechef

Virksomhedskontakten på Teknisk Skole i Esbjerg Organisering af virksomhedskontakten Forskellige typer af virksomhedskontakt Særlig indsats: Samarbejdet med LUU Udtræk af virksomhedslister fra Praktik + Faglærernes rolle og kontrakt med dem Brug af telemarketingsbureau Virksomhedskonsulenternes roller Midtvejs- og slutevaluering Virksomhedsarrangementer 13. oktober 2011 Anette Fuglkjær

1. Organisering af virksomhedskontakten Direktionen: Direktør, Souchef, Adminstrationschef og Udviklingschef Vejledningscentret Salg og marketingsafdelingen Praktikcentret og LOP 2 virksomheds-konsulenter 1 LOP konsulent SKP Søgende listen Kundechef 2 virksomheds-konsulenter AMU EUD Virksomhedskontakten er central styret af kundechefen men decentralt udført af virksomhedskonsulenter og faglærer 13. oktober 2011 Anette Fuglkjær

2. Forskellige typer af virksomhedskontakt Systematisk kontakt til virksomheder for at skabe højere virksomhedstilfredshed, flere praktikværter og flere uddannelsesaftaler. 4. Kontakt til virksomheden inden svendeprøve 1. Telefonisk eller personlig kontakt til alle virksomheder på alle hovedforløb Praktikcentret Faglærer 5. Grundforløbselevernes praktikpladssøgning Praktikcentret og vejleder 2. 3 mdrs. prøvetidsopfølgning Praktik-centret 6. Særlig indsats 3. Kontakt til virksomhed i tilfælde af problemer med elev Salg og marketing EUD afd. 7. Virksomheds- arrangementer 13. oktober 2011 Anette Fuglkjær

3. Særlig indsats Skal ske minimum hvert 2. år og i samarbejde med LUU og den pågældende EUD afdeling. Det overordnet formål med den særlige indsats er: Faglærer besøger godkendte virksomheder med /uden elever for at: styrke de personlige relationer få ideer til udvikling af uddannelsen fjerne utilfredsheder og fortsat sikre at virksomheden tager elever informere om nye uddannelsesordninger (fx korte uddannelsesaftaler), bonus mv. Virksomhedskonsulenten besøger nye virksomheder for at skabe nye praktikværter 13. oktober 2011 Anette Fuglkjær

3. Særlig indsats Trin 1: I samarbejde med LUU fastlægges formål og mål med indsatsen (evt. som AER projekt) Trin 2: Udtræk af virksomhedslister fra Praktik + Trin 3: Virksomhedskonsulent og Kundechef mødes med den pågældende faglærer og EUD afdelingsleder. Formålet med mødet er at lave en kontrakt med faglæreren. Herefter bliver faglæreren lært op af virksomhedskonsulenten, LOP og praktikcentret . Mappe med besøgsskema og andre relevante papirer og markedsføringsmateriale udleveres. De første besøg er sam-besøg med virksomhedskonsulenten Trin 4: Telemarketingsbureau booker møder til faglæreren 13. oktober 2011 Anette Fuglkjær

3. Særlig indsats Trin 5: Faglæreren besøger primært godkendte virksomheder. Virksomhedskonsulenten besøger nye virksomheder og støtter faglæreren. Efter hvert besøg lægges resultatet ind i kundedatabasen (Microsoft CRM). Hvis virksomheden ønsker en elev nu – sendes opgaven til praktikcentret , som sikre at skolepraktikelever/elever på søgende listen/grundforløbs elever søger pladsen og følger op på virksomheden. Hvis der er andre opgaver, følger faglæreren op på disse inden for perioden af den særlige indsats. Herefter lukkes aktiviteten eller overdrages til praktikcentret 13. oktober 2011 Anette Fuglkjær

3. Særlig indsats Trin 6: Til midtvejs og slutevaluering udskrives rapporter fra kundedatabasen for at sikre, at der er fulgt op på alle besøgene, men også for at evaluere samarbejdet mellem praktikcentret, salg og marketing, EUD afdelingen og telemarketingsbureauet. Kundechefen og EUD lederen er ansvarlig for løbende at informere/involvere LUU 13. oktober 2011 Anette Fuglkjær

4. Virksomhedsarrangementer Formålet med virksomhedsarrangementer er: at gøre nye virksomheder tryg ved at tage en elev, idet de møder afdelingen, leder og faglærer samt relevante støtte personer som kan hjælpe virksomheden hvis papirarbejdet driller – FLERE PRAKTIKVÆRTER at informere ”gamle” virksomheder om nye tiltag i forlængelse af fx virksomhedstilfredshedsundersøgelsen – STØRRE VIRKSOMHEDSTILFREDSHED Hænger sammen med ”særlig indsats” Lille gruppe af virksomheder (8-10 stk) der mødes på skolen. 13. oktober 2011 Anette Fuglkjær

4. Virksomhedsarrangementer Dagsorden lige nu: Skolepraktikordning på skolen Tiltag på skolen i relation til uddannelsen Information om hvem der har ansvaret for ændringer i uddannelsen Procedurer for hvad afdelingen gør ved sygdom hos underviser eller hvis elev er færdig før tid Procedurer for hvordan skolen kontakter virksomheden i forb.m. sygdom/fravær Procedurer for kontakten mellem skole/virksomhed på forskellige hovedforløb Oversigt over hvad eleven skal igennem på grundforløb og hovedforløbene Ny karakterskala Virksomheders forslag til nye indsatser Når alle afdelinger har været dette igennem laves ny dagsorden afhængig af ønsker/utilfredshed fra virksomhederne. Vores håb er at alle virksomheder der ønsker det kan deltage i et virksomhedsarrangement hvert 2. år. 13. oktober 2011 Anette Fuglkjær

Tid til spørgsmål ???? SLUT Mine kontaktdata: Anette Fugkjær Kundechef, EUC Vest Mobil nummer: 2345 5147 Mail: afk@eucvest.dk 13. oktober 2011 Anette Fuglkjær