Temaeftermiddag 28. oktober 2014

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
FORÆLDREGRUPPE - som en del af behandlingen
Advertisements

Dr. Wenceslaus Kilama, Chairman, Malaria Foundation International
Sårbare unge P I H L I N K L U S I V E - oplæg og dialog om planer for
”Sæt viden i bevægelse og …” Tema eftermiddag Udvikling af samarbejde, vidensdeling og koordinering • Udvikling af samarbejde, koordinering og vidensdeling.
Graviditetsomsorgen i Danmark
Team for seksuelt misbrugte børn på Rigshospitalet
Depressionsforenings fødselsdagskonference Odense, onsdag den 23. oktober 2013 Din sygdom er ikke dig – Borgeren i centrum Oplæg ved Poul Nyrup Rasmussen.
Tema: Pårørendeundervisning 2 Psykoedukation til patienter med depression Version oktober 2012.
Anne-Rose Wang Centerchef
DANSK SELSKAB FOR SPISEFORSTYRRELSER Årsmøde 12. og 13. april 2010
Sygeplejerske - Alkoholbehandler
Det sammenhængende sundheds- og borgerforløb ”Horsens på forkant med sundhed” Temadag i DSR d. 26.maj 2014 Hjemmesygeplejerske Dorthe Berthold Schultz.
Mission - Vision – Strategi Udkast for Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center Centerledelsen - Herning 6. marts 2007.
Projekt Nyfødt – forberedelse til fødsel og familie
Modul 5: Barn og parforhold FORÆLDRE- OG FØDSELSFORBEREDELSE.
Forældre- og fødselsforberedelse
Befolkning: ● Randers kommune indbyggere ● Omegnskommunerne indbyggere: – Mariager – Purhus – Langå – Hadsten –
KABS Viden Døgnkonferencen 2009 Behandling af gravide og kvinder med børn Mia Heick KABS FamilieVinklen.
Topmødeerklæring ► ► Sammenhængende og tidlig indsats Først og fremmest skal vi have en indsats, der tager udgangspunkt i de unges problemstillinger.
1 Velkommen til Årsmøde 2012 for de regionale familieambulatorier v/ May Olofsson, overlæge og leder af Videncenteret og Familieambulatoriet Region H Hotel.
Jesper Karle Speciallæge i psykiatri, dr. med.
Indsæt – Billede – Fra fil… her En fælles national satsning - den generiske model og forløbsprogrammerne Adm. direktør Else Smith 28. september 2011.
En styrket indsats for kronisk sygdom, d. 28. september 2011 Et løft i behandlingen - et kig på succeser og udfordringer.
April 2014 AARHUS UNIVERSITET HVAD SKAL DER TIL FOR AT LØFTE KVALITETEN OG EFFEKTEN AF KOMMUNERNES BEHANDLINGSTILBUD Birgitte Thylstrup, Center for Rusmiddelforskning,
Sundhedsaftale V/ Torben Hyllegaard, Region Hovedstaden
Børn og Palliation Fagligt Selskab for Palliationssygeplejersker
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Fastholdelsesvejledning
Fremme af unges mentale sundhed
Center for Sårbare Gravide
Tværfagligt og tværsektorielt samarbejde omkring udsatte familier Aulum 26 november 2009.
Indsatser med relation til rusmiddelområdet
Tine Jerris, projektleder i Kronikerprogrammet
Paradigme 2.0.
DEN UNGE SOCIALT DYSFUNKTIONELLE PATIENT. LÆGEDAGE 2014
Ældre Sagen distrikt 3 Århus 25.september 2014
KL-projekt 24. September Forebyggelse og Misbrug - § 17, stk 4 udvalg / Bjarke V. Bruhn-Rasmussen.
Unge, alkohol og stoffer. Organisering – samspil på tværs Det Frie Gymnasium Niels Brock, EUD Hotel- og restaurantskolen Københavns Kommunes Ungdomsskole.
Velkommen Første seminardag om RKV Den 23. februar 2010 i Silkeborg.
Beskyttet beskæftigelse – 2015…?. TidAftaleStedBemærkninger – samtale med teknisk assistent Vibeke Nielsen og produktionschef Bo Nørregaard.
Tværsektoriel samarbejdsmodel 3-årigt udviklingsprojekt støttet af Socialministeriet. Projektgruppe: Det børne- og ungdomspsykiatriske Hus ved OUH, Odense,
GRAVIDE MED STOFBRUG - OG DERES BØRN Misbrugsteamet Amtssygehuset i Glostrup.
Det gode sammenhængende rehabiliteringsforløb Compliance Kommunikation Kvalitetssikring.
Differentieret Indsats Conny Kuhlman Jordemoder,
Tema 2 Præsentation af kommunen og dens tilbud Udgivet af Socialstyrelsen februar 2014.
Arbejdsweekend i 5.kreds Gl. Skovridergaard i Silkeborg.
På vej mod et godt ungdomsliv
Fremtidens Børnesundhed Strategisk møde 19. november 2012Fremtidens Børnesundhed1.
Side Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning KØBENHAVNS KOMMUNE Master titel: Gill Sans Bold 40pt (ALL CAPS) Gill Sans Regular 40pt (A CAPS) Brug under.
Forældre- og fødselsforberedelse
Inklusion og Specialviden
U18 i Odense Samarbejdet mellem behandling og myndighedsområdet.
Tel: Adresse: Niels Hammekenip aqq. 41 Postboks 1755, 3900 Nuuk
Erhvervspsykiatrisk Center1 Konference: Psykisk sårbare og arbejdsmarkedet ”Projekt fra Behandling til Beskæftigelse” -En parallel indsats for psykisk.
Vis hjælpelinjer som hjælper ved placering af objekter 1.Højreklik udenfor slidet og vælg ’Gitter og hjælpelinjer’ 2.Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer.
Tilknytning til arbejdsmarkedet har en sundhedsfremmende effekt – Hvilke muligheder er der for anvendelsen af virksomhedsrettet aktivering for personer.
SATSPULJEPROJEKT FOR SÅRBARE GRAVIDE Side 1. UDMØNTNING AF MIDLER FRA SUNDHEDSPOLITISK UDSPIL TIL SÅRBARE GRAVIDE 2 Regeringens Sundhedspolitiske udspil.
Familieiværksætterne Et sammenhængende forløb om fødsels og forældre- forberedelse for førstegangsforældre Information, vejledning og dialog om de udfordringer.
”Unge mod Tabuer” - et afstigmatiseringsprojekt
NQMV 2006 LOKK  LOKKs børnestatistik 2005 En undersøgelse om 1681 voldsramte børn på danske krisecentre.
Oplæg Region Sjælland. Michelle Knudsen 33 år. Har tidligere haft en spiseforstyrrelse- anoreksi. Var ”syg” fra jeg var år. Anoreksien var et tegn.
Det Tværgående Gravidsamarbejde ved Inge Olga Ibsen, Overlæge og leder af Familieambulatorierne, Region Syddanmark og Region Hovedstaden Carina Blomholt,
Eksempel på en case: Casper er en dreng på 14 år, som gennem de sidste 4-6 måneder har haft vanskeligt ved at komme i skole. Der beskrives mavesmerter,
Vis hjælpelinjer For at se hjælpelinjer 1. Klik på Vis 2. Vælg Hjælpelinjer Indsæt dato 1. Vælg Indsæt i topmenuen 2. Vælg Sidehoved og Sidefod 3. Sæt.
LANDSKONFERENCE 2006 Hvordan kan kommunerne hjælpe børn med særlige behov bedst muligt fra start? Børn med særlige behov - og dagplejen V/ John Andersen,
DIALOGMØDE Socialudvalget, Brugerrepræsentanter samt ledere og konsulenter på det specialiserede socialområde for voksne Tirsdag
Palliation til børn og unge
PSYKISK SÅRBARHED OG ARBEJDSMARKEDET VELKOMMEN!
BESKÆFTIGELSES- OG INTEGRATIONS FORVALTNINGEN
PPR og Familieindsatser
Præsentationens transcript:

Temaeftermiddag 28. oktober 2014 Center for Sårbare Gravide, Rigshospitalet og Familieprojektet Program: Oplæg ved psykolog Niels Peter Rygaard omkring vigtigheden af tidlig indsats og kvalitet i tidlig tilknytning. Fortælling om det nye Center for sårbare gravide på Rigshospitalet Oplæg v/ Jordemoder Michelle Kolls og sundhedsplejerske Vibeke Hejgaard. Oplæg ved Familieprojektet ved Tove Lybæk Leder omkring erfaringer for arbejdet med de psykisk sårbare forældre og den tidlige indsats. Case oplæg ved medarbejdere fra Familieprojektet. Reflexion og debat om hvordan vi kan optimerer det tværfaglige og tværsektorielle forebyggende arbejde i sårbare familier, således at det opleves som et samlet støttende/behandlende forløb?

Temaeftermiddag 3. november2014 Center for Sårbare Gravide, RH og Familieprojektet 3 cases Hjælpeforanstaltning i en plejefamilie Flygtningefamilie med en 4 mdr. gl dreng Pykisk syg mor med nyfødt dreng Ambulant hjælpeforanstaltning Indisk familie med depressiv mor og nyfødt dreng

Temaeftermiddag 28. oktober 2014 Center for Sårbare Gravide, RH og Familieprojektet Film om en indisk familie med Nyfødt dreng Mor med depression Far Mormor Klik her for at se filmen (du skal være online)