DIGNITY – Danmarkspanel - December 2014 1 A&B ANALYSEs Danmarkspanel - TORTUR - December 2014.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
KiMs – Maj KiMs SMAGSTEST - franske kartofler - Maj 2012.
Advertisements

Den danske befolknings syn på handicappedes rettigheder
Århus Kommune Undersøgelse på tilsynsområdet Telefonundersøgelse foretaget november respondenter.
Langvarigt sygefravær
Titel og undertitel skal stå med store bogstaver (Versaler) og skal holdes indenfor de to vandrette grå linjer. Der kan frit vælges farver fra farvepaletterne.
Uddannelsesaktivering - Hvad ved vi?
BL – Danmarkspanel - oktober A&B ANALYSEs Danmarkspanel - BL − Danmarks Almene Boliger - Oktober 2011.
A&B ANALYSEs Danmarkspanel - Foreningen ”Odinstårnet” -
NavnFødselsdag AdressePostnr. ByTelefon T-shirt størrelse (forventet størrelse i august) elev forælder Ansøgningsblanket til Team Copenhagen.
Team Copenhagen Eliteidrætsakademi
Analyse for Ældre Sagen: Anvendelse af nye teknologiske kommunikationsmidler Rapport Oktober 2008.
v/ Professor Lars Ehlers, Aalborg Universitet
Nyt fra sekretariatet Mette Bryde Lind.
Afsætning og matematik Eksemplificeret ved materiale fra STELTON
Bolig selskabernes Landsforening– Almene lejeboliger - Maj/Juni Almene lejeboliger - Danmarkspanelet - Maj/Juni 2010.
Analyse for Ældre Sagen: Trafikundersøgelse: Cykel, cykelhjelm mv Rapport Marts 2010.
NavnFødselsdag AdressePostnr. By Telefon Mobil nr. T-shirts størrelse (forventet størrelse i august) elev foræder Ansøgningsblanket til Team.
NavnFødselsår AdressePostnr. By Telefon Mobil nr. T-shirt størrelse (forventet størrelse til august) elev forælder Ansøgning til Team Copenhagen.
NavnFødselsår AdressePostnr. By Telefon Mobil nr. T-shirt størrelse (som forventet i august) Forælder Ansøgningsblanket til Team Copenhagen.
Trivselsundersøgelse og ledelsesevaluering
Kristelig Arbejdsgiver- forening – Den Danske Model August 2012.
Boligselskabernes Landsforening – Danmarkspanel - Januar A&B ANALYSEs Danmarkspanel - Boligselskabernes Landsforening - Januar 2010.
FOA © TNS Dato: April 2013 Projekt: FOA Evaluering af kommunalreformen April 2013.
Sammenligning af to grupper
Rygning og helbred blandt socialt udsatte i Danmark 3. november 2009 Pia Vivian Pedersen Statens Institut for Folkesundhed Syddansk Universitet.
Projekt Sandholm - formål
NavnFødselsår AdressePostnr. By Telefon Mobil nr. T-shirt størrelse Ansøgning til Team Copenhagen Eliteidrætsakademi 2013/14 Fægtning Ansøgning indsendes.
Rusmiddelundersøgelsen Ordrup Skole 9. klassetrin Skoleåret 2011 – 2012.
Case.
22.maj 12 Globaliseringsredegørelsen Globaliseringsredegørelsen 2012 Grafer og figurer fra temakapitlet: Gældskrisen fører til langvarig lavvækst.
Jobrådgivernes Brancheforening Brugertilfredshed hos ”anden aktør” København 30. november 2011.
Eksterne samarbejdspartneres tilfredshed med samarbejdet med Psykiatrisk Center Nordsjælland Spørgeskemaundersøgelse efterår 2013 Oplæg på samordningsudvalg.
Gennemført af YouGov for Bolius Omnibus – mandag uge 31.
Signifikanstest ved (en eller) to stikprøver
LGBT i Kommunalt Regi?.
Pleje og Sundhed Gennemførte719 Inviterede895 Svarprocent80% FREDERICIA KOMMUNE MTU og Psykisk APV 2012 Rapportspecifikationer.
MEGAFON undersøgelse af VINTERMAN.DK VINTERMAN brugermøde
Trivselsundersøgelse og ledelsesevaluering Anæstesiologisk Afdeling Flere ledere
Et af verdens bedste pensionssystemer
Globaliseringsredegørelsen 24.mar. 14 Figurer fra Danmark tiltrækker for få udenlandske investeringer i Sådan ligger landet
Khaldoon A Al-Roomi et al, International Journal of Epidemiology, 1994
NavnFødselsdag AdressePost nr. By Hjemme tlf Mobil nr. T-shirt størrelse (forventet størrelse i august) elev forælder Ansøgningsblanket til.
CFK  Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Høskovkollegiet 2014 Høskovkollegiet 2014 opgørelse Dataindsamlingen er foretaget i perioden fra.
Kæledyr koster Ann Lehmann Erichsen, forbrugerøkonom.
Vildledningssager - Frisk Undersøgelse om ”Vurdering af vildledningssager” Gennemført af CEM Institute – Voxmeter for Fødevarestyrelsen.
BL – Danmarks Almene Boliger Danmarkspanel – Uge 23, 2016 Naboskab.
Spørgekit 2 Rådighedsbeløb / bolistøtte. 4. Hvor meget er det acceptabelt at reducerer enlige forsørgere på kontanthjælps rådighedsbeløb, for at øge incitamentet.
PUNKTMÅLING, OKTOBER LANDBRUG & FØDEVARER - KYLLING MARTS 2015.
Deltagerne i undersøgelsen. Deltagernes køn? Læsevejledning: Figuren viser, at 52,5% af deltagerne er kvinder (n=1.103) Side 2.
BL - Boligstøtte Danmarkspanel uge Om analysen Metode Undersøgelsen er foretaget i et såkaldt Danmarkspanel. Panelet består af mere end
BL – Danmarks Almene Boliger Kommunerne - Kommunernes boligplacering af flygtninge 2016.
Forældres opfattelse af Den Danske Folkeskole
CBS / Webpol Webpol Omnibus – September ’14
Digitaliseringsstyrelsen
BrancheIndexTM Bank 2016.
Viden kan være erfaringsbaseret eller forskningsbaseret
Om analysen Vil du vide mere? Metode Univers & stikprøve Tidsperiode
Kommunerne - Kommunernes boligplacering af flygtninge 2016
Danmarkspanel uge BL - Boligstøtte.
Borgere med psykiatriske diagnoser
Om analysen Vil du vide mere? Metode Univers & stikprøve Tidsperiode
Den kriminelle fødekæde i bander og
Præsidiet for Reformationsjubilæet 2017
Danmarkspanel Uge Bolius – Sex-vaner.
Danmarks Biblioteksforening Opinionsmåling, juni 2014
Den kriminelle fødekæde i bander og
Danmarks Biblioteksforening Opinionsmåling, juni 2014
Danmarkspanel uge
Danmarkspanel uge
Præsentationens transcript:

DIGNITY – Danmarkspanel - December A&B ANALYSEs Danmarkspanel - TORTUR - December 2014

DIGNITY – Danmarkspanel - December OM UNDERSØGELSEN

DIGNITY – Danmarkspanel - December Metode Undersøgelsen er foretaget i A&B Analyses Danmarkspanel. Panelet består af ca tilfældigt udvalgte danskere. Indsamling er foretaget via internettet som selvudfyldt spørgeskema. I de tilfælde, hvor det har været muligt, er spørgsmålene sammenlignet med tal fra en lignende undersøgelse foretaget i december 2012 og december Univers Alle danskere 18 år+ Stikprøve personer deltog i undersøgelsen. Tidsperiode Dataindsamling er foretaget fra d. 28. November – 3. December Vægtning Data er vægtet på køn, alder og geografi, således at stikprøvens sammensætning matematisk matcher den fordeling man finder i hele den danske befolkning.

DIGNITY – Danmarkspanel - December DELTAGERNE I UNDERSØGELSEN

5 Deltagernes fordeling på baggrundskriterier Læsevejledning: Figuren viser deltagernes fordeling på baggrundskriterier. Af figuren fremgår det, at 52,7% af de udvalgte deltagere er kvinder. Besvarelserne er vægtet på baggrund af køn, alder og geografi. (n=1.002) DIGNITY – Danmarkspanel - December 2014 KønGeografiBørns alder AlderHusstandsindkomst

DIGNITY – Danmarkspanel - December RESULTAT AF UNDERSØGELSE

DIGNITY – Danmarkspanel - December Læsevejledning: Figuren viser, hvad der er danskernes holdning til tortur. Af figuren fremgår det, at 72,7% af deltagerne i 2014 mener at al tortur skal være forbudt. (n=1.002) 1. Hvad er din generelle holdning til tortur?

DIGNITY – Danmarkspanel - December Læsevejledning: Figuren viser, om danskerne mener det er i orden, at dansk efterretningstjenester bruger andre efterretningstjenesters oplysninger, som er fremskaffet ved hjælp af tortur. Af figuren fremgår det, at 11,3% af deltagerne er helt enige i at det er i orden. (n=1.002) 2a. Er det i orden, at danske efterretningstjenester bruger andre efterretningstjenesters oplysninger, som er fremskaffet ved hjælp af tortur?

DIGNITY – Danmarkspanel - December Læsevejledning: Figuren viser, om danskerne mener det er i orden, at bruge tortur som led i bekæmpelse af terror. Af figuren fremgår det, at 13,7% af deltagerne er helt enige i at det er i orden. (n=1.002) 2b. Det er i orden at bruge tortur som led i bekæmpelse af terror?

DIGNITY – Danmarkspanel - December Læsevejledning: Figuren viser, om danskerne mener asylansøgere, der har været udsat for tortur, skal have samme tilbud om behandling som andre. Af figuren fremgår det, at 71,6% af deltagerne svarer ja. (n=1.002) 5. I Danmark har asylansøgere ikke mulighed for at få fuld behandling for tortur som personer, der har fået asyl. Skal asylansøgere, der har været udsat for tortur, have samme tilbud om behandling om for tortur som andre?

DIGNITY – Danmarkspanel - December NEDBRYDNINGER

DIGNITY – Danmarkspanel - December