Nyhedsbrev for Foreningen af Erhvervskvinder Herning – januar 2007 nyt Deltagelse i EK-arrangement koster kr. 185.00. Du kan senest framelde den 15. jan.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Gammelheds-Philosophy
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
100 års fødselsdag Maj 2011.
Sådan ser vores hjemmeside ud:
At bruge disse to ord rigtigt
Erfa- og evalueringsmøde
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Værktøjer/tips og tricks - til implementering af ændringer i egen organisation Hvorfor benchmarking/evaluering Er der nogen, der ved, hvorfor vi laver.
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
I himlen.dk Et ordenligt Julekort.
Flickr.com – online billeddeling
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
Ordentlig Julekort.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Leder Oase 2011 Hvorfor tjene mennesker ?. 5.Mosebog Du skal give ham, og du skal ikke være ked af at give ham. For gør du det, vil Herren din.
FODBOLDAFSLUTNING 2005 EVENT AFDELINGEN TILBYDER FØLGENDE ABs HISTORIE GENNEM 100 ÅR MED LARS TJØNSER (FOREDRAGET VARE CIRKA 9 TIMER) PAPKARTONER PÅ 101.
Konferencer & Rettigheder FCkursus Februar © 2005 Jan BøghVUCnet: Konferencer & RettighederDias nr.: 2 Indhold 1. Hvorfor skal jeg som lærer kunne.
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
Hornbæk Skole Invitation til forældremøde og indskrivning til
Velkommen til Lagoni SFO
Orienteringsmøde Tirsdag d. 6. September 2011 Kl til Adgangskursus og værkstedsskole Kl – 10.35Maskinmestrenes Forening Kl –
Nye mødeformer til generalforsamlinger
Vejen går til Årets julemesse Klik med musen for at skifte billede.
Region Sjællands Feriefond
Vold og job Viden, inspiration og værktøjer : Velkommen 12.15: Hvad ved vi om vold og trusler? 12.50: Spil dig til en god dialog 13.20: Pause 13.35:
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Loven om forholdet til penge Matt 6,19-24
1 Formandens rolle - I bestyrelsen. 2 • Hold øje med trivslen –Inddrag medlemmer, der ikke siger meget –Få nye medlemmer godt ind i gruppen, besøg evt.
Høreforeningens netværksgrupper - Find vej i hørejunglen, med netværksgruppen som GPS –
Velkommen til Generalforsamling i SAK 77 Tirsdag d Svømmecenter Nordvest.
Nytårskur 2014 Anne Skare Nielsen: Fremtidsforsker, Future Navigator
ØBRO FRI 2020 Kick-off visionsworkshop for ansatte
Å.
1 Effektevaluering højner kvaliteten af hjælpemiddelformidlingen SidLigGodt konference 28 januar 2014 Mette Andersen Team Hjælpemiddelspecialisterne Odense.
Joken, der bringer dig held!
RT71 / Kære tablere i RT71, Julen står for døren med den tilhørende obligatoriske julefrokost. I år foreligger dette arrangement i hænderne på Hard.
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Nyhedsbrev for Foreningen af Erhvervskvinder Herning – januar 2007 nyt Deltagelse i EK-arrangement koster kr Du kan senest framelde den 15. jan.
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Relationer – børn og voksne
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
Løjtegårdsskolen tirsdag d. 12. januar 2010
Jobrådgivernes Brancheforening Brugertilfredshed hos ”anden aktør” København 30. november 2011.
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
Aktiviteter tiltrækker Relationer fastholder
Nyhedsbrev for Foreningen af Erhvervskvinder Herning – oktober 2004 nyt Deltagelse i EK-arrangement koster kr. 175,-. Du kan senest framelde dig MANDAG.
Lederseminar 2014 Varde Kommune

Nyhedsbrev for Foreningen af Erhvervskvinder Herning – august 2006 nyt Deltagelse i EK-arrangement koster kr Du kan senest framelde den 21.august.
Mandag d. 17. december Bordtennistræning i drengenes gymnastiksal kl. 14 – Bordtennistræning i drengenes gymnastiksal kl. 14 – Vi fortsætter.
NYHEDSBREV Årgang 3, Nummer 4, september 2006 Bestyrelse Formand Jesper Holm, Bernstorfflund Allé 15, 2920 Charlottenlund, Kasserer Birger.
Orienteringsmøde Tirsdag d. 28. Februar 2012 Kl til semester og adgangskursus Kl – 13.00Maskinmestrenes Forening & IUG Kl
LANDSBYHAVEN OG KORNING SKOLE
© due & partners Template 2: Telefonmodel for permission Introduktion til samtalen Salgsargumentationen samt ”call for action” Afslutning på samtalen.
Bakke og By Sommerfest i Mosen Kære forældre og børn I inviteres hermed til sommerfest i Mosen onsdag d kl ca. Vi glæder os til at se.
Velkommen til Mere liv i gamles hverdag Kan det lykkes? Formidlingsseminar 3. Marts 2010
Teknisk Råd Region Nord
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Sammen om årsmøder og generalforsamlinger 2017
Sammen om årsmøder og generalforsamlinger 2017
Sammen om årsmøder og generalforsamlinger 2017
projekt:værktøjsdagen
FÅ MEST UD AF DAGEN: UNDERVISNINGSMATERIALE (9. -10
Præsentationens transcript:

Nyhedsbrev for Foreningen af Erhvervskvinder Herning – januar 2007 nyt Deltagelse i EK-arrangement koster kr Du kan senest framelde den 15. jan. inden kl OBS!!!! FRA/TILMELDING skal ske til: Receptionen, BDO ScanRevision Tlf.: Udeblivelse eller for sent afmelding koster kr. Kære medlemmer. Så tog vi afsked med det gamle år, hvor der var masser af aktiviteter og gøremål at forholde sig til med konferencen som det helt store højdepunkt. I skal alle vide, at vi har fået rigtigt mange roser for arrangementet og jeg kan ikke takke nok for den store indsats, der blev gjort for at få alt til at klappe. Nu kan vi så se frem mod endnu et spændende år i Erhvervskvinderegi, hvor der ligeledes vil være spændende og anderledes arrangementer i tråd med temaet for konferencen ”open minds open doors”. Som du kan se senere i nyhedsbrevet lægger vi ud med Fremtidsforsker Niels Krøjgaard, der d vil inspirere os til at blive vores egne fremtidsforskere. Som et gammelt mundheld siger: ”den bedste måde at forudsige fremtiden på er ved, at skabe den selv”. Et spændende arrangement, så mød op og deltag. Husk det er på Café Poulsen det foregår! Med Venlig Nytårshilsen Charlotte Prahl

Niels Krøjgaard er kreativitetsmedarbejder ved Instituttet for Fremtidsforskning og har før arbejdet mere end 10 år i reklamebranchen, blandt andet som projektleder, producer af reklamefilm og som kreativ idé- og konceptudvikler. Niels Krøjgaard vil holde et foredrag om struktureret idéudvikling, samt hvordan man bliver et kreativt og skabende menneske. Niels Krøjgaard vil ligeledes komme ind på den nye fremtidslogik som Instituttet for Fremtidsforskning har beskrevet: Creative Man Kom til en spændende EK aften på Cafe Poulsen, Poulsens Plads 7400 Herning. onsdag den 17. januar 2007 Kl – Registrering og networking Kl – 19.30Spisning Kl – 21.00Foredrag Kl Afslutning Husk Framelding!!! Nyhedsbrev for Foreningen af Erhvervskvinder Herning – januar 2007 nyt

Referat fra julemødet. Erhvervskvinder Hernings julefest blev holdt d. 6. december Festen skulle forgå i landlige omgivelser, på Niels Bugges kro i Dollerup bakker. De idylliske rammer var der, blot manglede vejrgudernes velsignelse de kom ikke med sne men med regn i rigelige mængder. Kroen var flot pyntet i gammel stil og aften bød på traditionelt julebord og risalamande. Med udgangspunkt i konferencens titel Open mind Open doors var præst og nuværende personalechef ved Herning kommune Keld Hvolbøl inviteret. Open mind open doors kan også handle om at se ting fra flere vinkler og det var netop det Keld Hvolbøl bidrog til med sit indlæg om Jesus og karriere. Keld Hvolbøl, valgte at tage udgangspunkt i hvad Jesus ville have sagt til en gruppen erhvervskvinder. Keld Hvolbøl tog fat i emnet storytelling. Mange af os ser det som et nyt begreb som ””vi” har opfundet, men sådan er det faktisk ikke. Jesus gjorde brug af begrebet storytelling i næsten alle sammenhænge. Når Jesus blev spurgt fik folk et svar i form af en historie som gav en endnu større mening. Keld sluttede sit indlæg med at tale om det at være forandringsparat. Der er så mange ændringer omkring os, at vi skal være forandringsparat både på job og i fritid. Nu hvor julen står for døren så skal vi måske i stedet give os selv lov til at være overraskelsesparat. Vi er så vant til at have styr på alting – men i julen er det gode råd at vi i stedet giver os selv lov til at slippe kontrollen og lader os overraske. Charlotte sluttede aftenen af med at tak for et godt EK år med konferencen som det store omdrejningspunkt. Vi sluttede af med at ønske hinanden en glædelig jul og et godt nytår. Dorte Nyhedsbrev for Foreningen af Erhvervskvinder Herning – januar 2007 nyt

Nyhedsbrev for Foreningen af Erhvervskvinder Herning januar 2007 nyt Formanden har ordet! Det nye år byder på lidt mere stilfærdighed end I alle tilfælde har vi en konference mindre, at give os i kast med. Det betyder, at vi igen kan koncentrere os om netværksgrupperne, som vi talte om og satte i værk i slutningen af Vi må igen tilbage og se på om de grupper, der dengang var fokus på stadig er lige interessante at give sig i kast med. Bestyrelsen vil komme med et oplæg til, hvordan vi griber det an. Stadig er grupperne baseret på, at vi gerne skal have noget frugtbart ud af at være i en netværksgruppe, således at vi har fornemmelsen af at dele viden og erfaringer og dermed gå fra møderne mere berigede end da vi kom. Enten fordi vores egen erfaring kunne bringe en anden videre eller fordi jeg selv fik noget med mig jeg kunne bruge til noget. Så det er et mål at få gang i netværksgrupperne igen. Det er ligeledes meget glædeligt, at der tilgår foreningen så mange medlemmer som det har været tilfældet siden konferencen. Alle skal få lov at præsentere sig på førstkommende møde, hvor de deltager. Alle nye medlemmer får tildelt en mentor (et medlem fra bestyrelsen), der er kontaktperson de første tre måneder af medlemsskabet. Velkommen skal det lyde herfra til samtlige nye medlemmer. Nye Medlemmer. Erhvervskvinder Herning byder velkommen til: Lone Kristensen, Projektleder, BEC Absalonsvej, 7400Herning Annie Volmar, Id Coach, Sdr. Ommevej 77, Brande Charlotte Vedstesen, økonomichef, ITRelation Virkelyst 82, 7400 Herning

Nyhedsbrev for Foreningen af Erhvervskvinder Herning – januar 2007 nyt Klik ind på EK web site Der finder du bl.a. også EK NYThttp:// For at klikke ind på din egen profil bliver du bedt om brugernavn, 1. bogstav i fornavn + 3 første bogstaver i efternavn. Når du bliver bedt om password, er det proceduren en gang til + fødselsdagsdato, som skal bestå af to tal (eks. yped – yped12). Du kan foretage redigering af din profil mht. uddannelse, arbejdsområde osv. OBS-OBS!!! Bestyrelsen henstiller venligst til medlemmerne om at være opmærksom på, at fremtidige frameldinger altid skal ske til Receptionen BDO og ikke på Ellen Marie Vestergårds mailadresse samme sted. Tak! Aktiviteter i EK-Herning: 17. jan. Bliv din egen fremtidsforsker v/Niels Krøjgård Aktiviteter i andre EK-foreninger: København:7. febr. Det skal mærkes at vi lever v/Journalist Karen Thisted Århus: 13. jan. Netværksmøde v/advokat Mette Moesgård Esbjerg: 18. jan Gå hjem møde for nye medlemmer Kolding: 16. jan. Bliv klogere på det med jura. Odense: 10. jan. Forstå dit ophav v/Jesper Mørk Hansen Ringkøbing: Ikke oplyst Aalborg: 8. jan. Forstå dit ophav v/Jesper Mørk Hansen Tønder: 29. jan. Virksomhedsbesøg, ITD Padborg

Nyhedsbrev for Foreningen af Erhvervskvinder Herning – januar nyt Udgiver: Foreningen af Erhvervskvinder, Herning Formand Charlotte Prahl Hornshøjparken 225 Holstebro Tlf.: Mob.: Næstformand og Presseansvarlig Eva Lund Smedegade 1,1.tv Ringkøbing Mob.: Kasserer Ellen Marie Vestergård Tranekærvej Herning Tlf.: Mødegebyr Mette Christensen Haunstrup Hovedgade Herning Tlf.: Sekretær Diana Vejrup Højen Herning Tlf.: Mob.: Netværkshåndbog/ webmaster/ redaktør af EK-nyt Helga Sørensen Fonnesbechsgade Herning Tlf.: Medansvarlig redaktør/webmaster Dorte Storgård Villumhøj 8831 Løgstrup Tlf.: Mødearrangør Tove Christensen Nr. Alle Herning Tlf.: Tlf.:arb Mob.: