StreetArt.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
JEG GIK MIG OVER SØ OG LAND
Advertisements

Søgning efter en fil Du vil finde et Word dokument som du ikke kan huske hvor du har placeret men du kan huske et af ordene i dokumentet Du får dette.
? Fra 1 til 10.
Leg og lektier Idéer til 2-4 piger Alder 4. klasse
Hvordan man opretter en cache
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Game maker.
Om et øjeblik kommer Du ind i en magisk verden!. Om et øjeblik...
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
At analysere noget: “Opløsning af noget i dets bestandele.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Den svære ungdom Om unge i gråzonen.
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Læringsstile og lektier
Torsdag den 2. april, 2009 Jeg har optaget min sidste video Jeg vil ikke vise jer flere.
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Udarbejdelse af poster
Hvordan kan forældre støtte op om barnets skoleliv?
Arbejdspladsudvikling
1 PC baseret dataanalyse og simulering PLAS. 2 Hjemmeside:
Måske er I bedste venner i et år,
I det efterfølgende ses på tre forskellige indgangsvinkler i kommunikationen med medarbejderne De tre temaer er Samtalen Synlig ledelse og gennemslagskraft.
– Sådan virker det! Dit elektroniske postsystem Ved Arne Crown Rasmussen
Vold og job Viden, inspiration og værktøjer : Velkommen 12.15: Hvad ved vi om vold og trusler? 12.50: Spil dig til en god dialog 13.20: Pause 13.35:
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
Om et øjeblik kommer Du ind i en magisk verden!. Om et øjeblik...
Lav en familie I skal nu i gang med at skabe en familie
Jeopardy Navneord Udsagnsord Brug af tegn
Dansk 1. klasse.
Du er ved at gå ind i en magisk verden.... Om et øjeblik...
Kondenceret konceptudvikling DDK ITU F2007 John Paulin Hansen.
Engelbert H – og den sidste chance
Udeskole! Rønnebæk Skole..
Hvornår bruger man hvad?
3. trin 2. trin 1. trin. 3. trin 2. trin 1. trin.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
VELKOMMEN til alle jer ”nye” 10vk ‘r
Notesbog Notesbogen er interaktiv.
Koordinatsystemet Y-aksen 2. aksen X-aksen 1. aksen.
Modul 1 Rød løber (A). Spilleregler for dagen Ingen pauser Byrge, C. & Hansen, S. (2009). The creative platform: A new paradigm for teaching creativity,
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
At analysere noget: “Opløsning af noget i dets bestandele.
Målestoksforhold.
Om et øjeblik kommer Du ind i en magisk verden!. Om et øjeblik...
Introduktion til Access (Access, del 1)
Mit første spil Extreme Racing. Som det første, da jeg havde fået ideen til at lave et bilspil, lavede jeg bilen Jeg startede med at lave en rød kasse.
Omgangstone og kollegialitet
Vejlederens kommunikation
Snak med din sidemand om dette et par min.
- et forsøg på en analyse
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Hvad vil DU gøre for, at der kommer
Aktiv lytning - Lyt nu godt efter.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Affald og genbrug.
STREET ART / GADEKUNST.
Introduktion til Access (Access, del 1). RHS – Informationsteknologi – Fra design til udvikling Vi ved nu, hvordan vi finder et design for en database,
Terminsprøver december  Kom i god tid. Helst 15 min. Før prøven begynder  Find din plads. Dit navn og prøvenr. Står på bordet.  Du skal selv.
Alsidig personlig udvikling Sociale kompetencer Sproglig udvikling Krop og bevægelse Naturen og naturfænomener Kulturelle udtryksformer og værdier x Læreplans.
KLAR ? Om et øjeblik kommer Du ind i en magisk verden!
Sprogbaseret læring i naturfag Kursus i Greve Anette Vestergaard Nielsen.
814_Måne og sol, skyer og vind 1, S1 Måne og sol, skyer og vind og blomster og børn skabte vor Gud. Himmel og jord, alting er hans Herren vor Gud vil vi.
Oprettelse Af Dreamviewer Site.
Mål Viden om og inspiration Kompetencer aktiviteter Evaluering
DIT NAVN DIN UDDANNELSE (husk både kandidat og bachelor, hvis de er forskellige) og KONTAKTOPLYSNINGER Baggrund Kort beskrivelse af hvilket problem, specialet.
En ny bog er i gang – skrevet af addicts, for addicts
Præsentationens transcript:

StreetArt

Hvad er StreetArt? StreetArt betyder gadekunst på engelsk. Altså er StreetArt kunst der findes ude på gaden, hvor alle må og kan se det. Hvis man flytter gadekunsten ind på fx et museum, så er det ikke StreetArt længere.

Hvornår er StreetArt ulovligt? Der findes mange former for StreetArt – også ulovlige! Hvornår er StreetArt ulovligt?

Graffiti Maleri, tegning eller ord på forskellige overflader (ofte mur eller væg) og ofte malet med spraymaling. Ses i hiphop-kulturen . Opstod for alvor i storbyerne i USA for over 30 år siden. Kom til Danmark i 1980’erne. De tre hovedformer for graffiti hedder: TAGS, THROW UPS og PIECES

Graffiti Tags ”HER VAR JEG!” Begrænset antal bogstaver skrevet hurtigt. Dit NAVN

Graffiti Throw Ups Throw Ups er det samme som Tags, bare med farve, skygger og linjer. Altså her gør man lidt mere ud af sit Tag

Graffiti Pieces ”Pieces” kommer fra det engelske ord ”Masterpiece” som betyder Mesterværk. Her er alt tilladt: bogstaver, figurer, farver og budskaber.

StreetArt med perler OEPS = Øjne På Stilke = Navn Throw Ups og Tags med perler Man kan også lave små figurer eller skrive et budskab med perler og hænge det op med snor på fx et træ.

Forskellig StreetArt

Film om StreetArt 3D maleri på fortov Skulpturer af plastikposer Pige sidder på Delfinkarrusel Flash mobs (øjebliks-forsamlinger)

Men hvad skal vi så lave?? Opgave i grupper: Ud fra det I har hørt nu skal I forsøge at finde på noget lovlig StreetArt I kan lave her I Aalborg (helst i nærheden af skolen). I har ca. tre gange til at lave det færdigt. Tema: ”Tænk på miljøet”

Tænk på miljøet: Eks. Vi skal passe bedre på vores jord og lave mindre forurening Forslag/inspiration: Strikke ”træ-varmere” til træerne i Kildeparken, så de ikke fryser til vinter Lave iskrystaller i perler og hæng dem på træerne Lave ”Tak fordi du tager bussen”-skilte i perler og hæng dem ved busstoppestederne Tegne ”isbjørne der sveder” med sæbevand på beskidte vægge Arbejde ud fra ”Ta’ cyklen” konceptet Tegne på rullepapir eller andet papir og sæt op med lærerens tyggegummi Tegne eller skrive noget med kridt på fortovet ….