Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

DIT NAVN DIN UDDANNELSE (husk både kandidat og bachelor, hvis de er forskellige) og KONTAKTOPLYSNINGER Baggrund Kort beskrivelse af hvilket problem, specialet.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "DIT NAVN DIN UDDANNELSE (husk både kandidat og bachelor, hvis de er forskellige) og KONTAKTOPLYSNINGER Baggrund Kort beskrivelse af hvilket problem, specialet."— Præsentationens transcript:

1 DIT NAVN DIN UDDANNELSE (husk både kandidat og bachelor, hvis de er forskellige) og KONTAKTOPLYSNINGER Baggrund Kort beskrivelse af hvilket problem, specialet forsøger at løse/afklare Det fungerer bedst med en kort tekst og ikke punktopstilling. Tag fx udgangspunkt i tekst fra abstract/synopsis og gør den mere forståelig for udenforstående Væsentligste metodiske tilgange og resultater Litteraturstudie (videnskabelig litteratur om…) -> resultat Programmering af … -> resultat Det fungerer nok bedst med en punktopstilling her. Prøv at være så konkret som muligt og giv flere detaljer end bare fx ”programmering” – hvad har I programmeret? Kan også laves mere grafisk med en figur fra projektet eller en ny med kasser/bobler Vigtigste erfaringer (ikke kun videnskabelige fund) Du kan skrive en punktopstilling eller sammenhængende tekst om de vigtigste erfaringer, du har gjort. Fx at det har været en udfordring at få en bestemt analyse til at fungere i laboratoriet eller at instruere deltagerne i et eksperiment. Tænk på at du skal vise potentielle arbejdsgivere, at du tænker over hvordan det du laver går. Billede/billeder fra projekt-arbejde kan indsættes her. Det er altid godt med noget grafisk – sæt det ind her eller et andet sted. Mine vigtigste kompetencer In vitro-modeller af cancer Sundhedsøkonomiske modeller Projektarbejde og samarbejde Det kan være en punktopstilling eller det kan være kortere sætninger uden punkter. Brug mig som Softwareudvikler Handicapidrætskonsulent Data scientist Det kan være en god ide at skrive konkrete jobtitler, du kender nogen som har, men vær opmærksom på at samme funktion kan hedde noget forskelligt i forskellige virksomheder. Øvrige kompetencer og erfaringer Sprog Erfaring fra studiejob Erfaring fra frivilligt arbejde Som person er jeg… Her er der plads til at skrive en lidt mere fri beskrivelse af dig selv. I skabelonen kan du ændre farver og størrelser som du vil, og du kan ændre indholdet af alle bokse og alle overskrifter – skabelonen er kun til inspiration! Om 5 år er jeg Projektleder Specialist


Download ppt "DIT NAVN DIN UDDANNELSE (husk både kandidat og bachelor, hvis de er forskellige) og KONTAKTOPLYSNINGER Baggrund Kort beskrivelse af hvilket problem, specialet."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google